Revisió Everex (EVX): projecte de remeses impulsades per blockchain

Everex (EVX) és un interessant projecte de blockchain que ha centrat la seva atenció en remeses i microfinances per a petites i mitjanes empreses..

El projecte va començar el 2016 i ha anat creixent la seva petjada a la regió del sud-est asiàtic. Basat en la cadena de blocs d’Ethereum, Everex va completar un ICO considerable el 2017 que els va veure emetre el seu testimoni d’utilitat EVX.

Tanmateix, Everex pot competir realment amb alguns dels grans projectes de blockchain de remeses??

En aquesta revisió Everex, intentaré respondre que completant una immersió profunda en el projecte, el seu full de ruta tecnològic i el seu desenvolupament. També veuré els casos d’ús a llarg termini i el potencial d’adopció de tokens EVX.

Què és Everex?

Com s’ha esmentat anteriorment, Everex és un projecte de blockchain que tracta de pagaments transfronterers, conversió de divises i remeses. Va començar com un altre projecte destinat a bancar els no bancaris i el 2016 va dur a terme un pilot pilot que va demostrar la viabilitat del seu sistema de remeses, que va permetre a centenars de treballadors migrants birmanos transferir un total de 850.000 THB des de Tailàndia a Myanmar.

Des d’aquest primer pilot, el projecte ha ampliat la seva missió i actualment se centra en les petites i mitjanes empreses, però encara manté el compromís de proporcionar serveis per a particulars. Les liquidacions en temps real de transaccions transfrontereres i la seguretat de la cadena de blocs són dos dels punts forts del projecte.

Everex funciona a la cadena de blocs d’Ethereum i funciona creant diverses stablecoins vinculades al valor de les monedes fiduciàries corresponents. Això permet que les persones i les pimes puguin transferir diners fàcilment i ràpidament a nivell nacional i arreu del món.

Segons el fundador d’Everex, Alexi Lane:

la plataforma pot digitalitzar qualsevol actiu de la cadena de blocs d’Ethereum per facilitar la remesa global, el canvi de divises i els mercats de capitals entre iguals.

Casos d’ús Everex

Everex diu que millorarà les remeses mundials, que segons ella actualment estan subjectes a diversos problemes. Aquests problemes inclouen retards llargs per als receptors, taxes elevades i llargues cues als llocs de canvi de divises. La xarxa Everex permetrà als usuaris evitar tots aquests problemes sense esforç.

Beneficis Everex


Avantatges d’Everex

Un dels grups que ha estat especialment propens a l’impacte negatiu de l’actual sistema mundial de remeses són els treballadors migrants i els expatriats. Tots dos grups paguen comissions desorbitats i esperen excessivament per rebre fons de l’estranger. Aquests són els individus que es poden beneficiar més de la xarxa Everex.

Els expatriats i els treballadors migrants no són els únics que es poden beneficiar d’un sistema global de remeses millorat. Les pimes es beneficiaran ja que reben pagaments de factures gairebé de manera instantània. I els corredors de divises veuran que els dipòsits i les retirades es processen més ràpidament amb comissions més baixes.

Everex a la feina

Qualsevol persona pot entrar a un banc o centre de canvi de divises per canviar efectiu per una quantitat equivalent de “efectiu electrònic” estable. Everex podrà emetre versions eUSD, eEUR, eJPY i digitals de qualsevol moneda fiduciària. Cada unitat es podrà canviar 1: 1 per moneda fiduciària. Per tant, 1 eUSD = 1 USD.

Les empreses també poden accedir a la xarxa Everex per crear el seu propi canvi de moneda i transferències.

En qualsevol dels dos casos, els equivalents digitals estaran disponibles immediatament i també es podran transferir a qualsevol lloc del món. Com que es poden instal·lar carteres a qualsevol ordinador o telèfon intel·ligent, els usuaris poden accedir als seus fons fins i tot quan es troben en moviment.

Ecosistema Everex eFiat

Flux de transaccions Everex amb ecosistema eFiat. Imatge via Paper blanc

Everex també podrà oferir microcrèdits, amb un motor d’intel·ligència artificial que determinarà el risc de crèdit en funció de la història de l’usuari individual.

Com que les monedes electròniques només es creen a mesura que es diposita i es crema la moneda fiduciària quan es retira la moneda fiduciària, mai no es qüestiona si es manté o no prou moneda fiduciària per cobrir la moneda electrònica. Tots els fons dipositats es mantenen en un compte de dipòsit de garanties de tercers transparent públicament.

La base de la funcionalitat és una xarxa global de socis que funcionaran com a punts d’intercanvi, cosa que permetrà als usuaris canviar entre moneda digital i criptomoneda a voluntat. Everex creu que aquest sistema canviarà per sempre més el sistema global de remeses.

La cartera Everex

Un dels primers productes llançats per Everex va ser una cartera Everex. Es va llançar el 2016 i és una cartera mòbil disponible per a Android, amb una versió per a iOS properament. També hi ha un servei d’intercanvi basat en web accessible a Everex.cash.

Interfície d'usuari de l'aplicació Everex

Flux de transaccions Everex amb ecosistema eFiat. Imatge via Play Store

Everex també ha creat altres plataformes i aplicacions Ethereum posades a disposició de tothom. Això inclou un visor de token Ethereum a Ethplorer.io i una aplicació que proporciona emmagatzematge de registres blockchain, proves d’existència i enllaços aeon anomenats Chainy.

La distribució inicial de la cartera va ser per a clients ubicats a Tailàndia, però des de llavors la cartera s’ha traduït i està disponible a tot el món.

Funcions Everex

Everex inclou diverses funcions bàsiques, algunes de les quals ja hem comentat anteriorment. Les funcions bàsiques de la xarxa són les següents:

  • Dipòsits ràpids: Els usuaris poden dipositar fiat i convertir-los en stablecoins amb només fer clic en un botó.
  • Retirades ràpides: Els usuaris poden cobrar fons en la seva moneda local a qualsevol venedor participant a tot el món. Everex també farà que les retirades estiguin disponibles a les borses de canvi de moneda i als caixers a tot el món.
  • Depòsit digital: Els pagaments es poden enviar amb un PIN únic. Els destinataris només poden desbloquejar els fons quan l’emissor els proporciona el PIN.
  • Transferències: Els diners es poden enviar a qualsevol lloc, fins i tot al vostre propi compte bancari, de manera instantània.
  • Pagaments internacionals: Els usuaris poden pagar als proveïdors o proveïdors de serveis de qualsevol lloc del món, de manera instantània, amb un clic sobre un botó.

Per què es necessita Everex

La plataforma Everex és útil per a particulars, petites i mitjanes empreses i fins i tot empreses més grans. Qualsevol persona que es pugui beneficiar de remeses internacionals instantànies i de baix cost es pot beneficiar d’Everex. Els fundadors i desenvolupadors d’Everex han creat la plataforma per ser especialment útil per als quatre grups següents:

  • Persones no bancàries i no bancàries: Hi ha més de 2.000 milions de persones al món que no tenen un compte bancari bàsic. Alguns no poden obtenir un compte perquè no tenen identificació personal, alguns es troben massa lluny d’una entitat financera i d’altres no tenen la infraestructura de comunicacions necessària a la seva àrea. Everex treballa per proporcionar serveis bancaris, remeses, microfinançament i serveis de microcrèdit a aquest grup de persones..
  • Treballadors migrants: Hi ha desenes de milions de treballadors migrants al món i tots poden beneficiar-se de remeses econòmiques, ràpides i fàcils de tornar als seus països d’origen..
  • Expatriats i turistes: Els que viuen i viatgen a països estrangers es veuen afectats per altes taxes de canvi quan converteixen la seva moneda nacional a monedes locals. En utilitzar Everex, poden convertir la seva moneda local a moneda digital i retirar-la amb taxes mínimes a qualsevol part del món.
  • ONG i organitzacions d’ajuda: Everex pot facilitar a les organitzacions que presten serveis d’ajuda el trasllat de fons a i fora dels països en desenvolupament, així com fer que aquestes transaccions siguin visibles i auditables públicament.

Equip Everex & Assessors

L’equip d’Everex està dirigit pel cofundador i CEO Alexi Lane, que és un empresari en sèrie amb més de 15 anys en els mercats de serveis financers, pagaments i serveis de capital. És llicenciat a la Universitat de Tennesse i ha treballat en empreses com Morgan Stanley i el grup Wealth Strategies.

Membres de l'equip Everex

Alguns dels membres de l’equip Everex

Un segon cofundador, Alexander Kakunov, és el CTO d’Everex. Té més de 15 anys d’experiència en l’arquitectura de programari a nivell empresarial i té tres anys d’experiència en la creació d’aplicacions basades en blockchain. És interessant observar, però, que el perfil d’Alexander s’ha eliminat de la pàgina inicial del projecte mentre que el seu linkedin encara enumera la seva posició.

També hi ha dos assessors al projecte Everex, que són Kirill Gourov i Faisal Khan. Kirill és gestor de carteres i cap d’investigació de Full Node Capital i ha estat força actiu a l’espai blockchain i criptomoneda. Ha assessorat diverses empreses emergents i institucions financeres de l’espai.

Faisal té un rerefons lleugerament diferent, ja que és amfitrió de conferències i col·laborador de Quora. Tot i que ha consultat per a altres projectes a l’espai bancari i de processament de pagaments transfronterers.

El testimoni EVX

Everex va celebrar el seu ICO a l’agost del 2017, aconseguint 26,7 milions, ja que venien fitxes EVX a 2,10 dòlars cadascun. Hi ha un subministrament total de 25 milions de fitxes EVX i un subministrament en circulació de 22,4 milions de fitxes. El subministrament total de monedes està fixat, de manera que no veureu cap inflació de monedes.

Després de l’ICO, el preu de l’EVX va caure, rebotant des d’1 a 1,85 dòlars fins que la concentració de desembre de 2017 la va portar a un màxim històric de 7,36 dòlars el 8 de gener de 2018. La moneda va caure juntament amb el mercat més ampli al llarg del 2018, arribant a un mínim de 0,179642 dòlars el 14 de desembre de 2018.

El testimoni va rebotar i va passar el primer trimestre del 2019 cotitzant entre 0,20 i 0,25 dòlars i després va augmentar el 25 i 26 de març després de la notícia que havia rebut l’aprovació per començar a incorporar clients als EUA Aquesta bomba va agafar el testimoni de 0,30 dòlars el 25 de març a preu actual de 0,983440 $ el 9 d’abril de 2019.

Binance EVX

Registreu-vos a Binance i compreu fitxes EVX

Com a testimoni ERC-20, EVX es pot emmagatzemar en qualsevol cartera compatible amb ERC-20, com ara Metamask i MyEtherWallet. Tanmateix, si voleu desbloquejar totes les funcions de la xarxa Everex, haureu d’utilitzar la cartera Everex nativa.

Si voleu comprar fitxes EVX, Binance té el volum de negociació més gran amb més del 90% de la quota de mercat. Hi ha un grapat d’altres intercanvis que ofereixen el testimoni, inclosos BX Thailand, Huobi Global i HitBTC.

Tot i que hi ha una bona liquiditat per a EVX, la seva dependència del volum d’un intercanvi podria ser un problema en algun moment (que molts operadors hauran de tenir en compte). El testimoni també és força volàtil en comparació amb altres monedes amb majors de mercat similars.

Comunitat Everex & Màrqueting

Quan s’analitza el potencial d’un projecte per créixer a mitjà o llarg termini, és important avaluar la mida i l’entusiasme de la seva comunitat. Una comunitat àmplia i compromesa de simpatitzants pot ajudar a difondre el projecte i augmentar l’ús d’EVX.

Everex té comptes socials estàndard en ambdós Facebook i Twitter. Tenen més de 7k m’agrada als primers i 17.000 seguidors als segons. Sembla que són força actius en aquestes plataformes i actualitzen regularment els seus seguidors sobre els darrers esdeveniments / notícies.

A més, el projecte té un canal Telegram actiu amb poc més de 5.000 membres. Això permetrà als membres participar en un debat més animat al voltant del projecte. Finalment, també han llançat recentment un bloc oficial on publiquen certes actualitzacions rellevants per a la comunitat.

Everex contra Ripple

Tot i que tant Everex com Ripple (XRP) són solucions de pagament, difereixen prou en el seu enfocament perquè es puguin considerar complementaris en lloc de competidors..

Everex contra Ripple

Diferències entre Everex & Ondulació

Quan Everex treballa per augmentar la inclusió financera principalment per a particulars i pimes, Ripple se centra en transaccions entre empreses i tracta principalment amb grans bancs com a clients. Després hi ha la tecnologia stablecoin, que és un puntal de la plataforma Everex, però que no existeix dins de la tecnologia de Ripple.

Conclusió

Everex té una llarga història per a un projecte de blockchain i, amb la seva recent aprovació per afegir clients dels Estats Units, sembla que va pel bon camí. Recentment també han rebut l’aprovació de Tailàndia i Myanmar per desplegar la seva tecnologia per a remeses internacionals entre els dos països.

Per descomptat, molts dels que han invertit en aquest projecte esperen que aquesta adopció addicional pugui donar un impuls al preu d’EVX. De fet, si es vol veure l’increment massiu del volum de negociació recentment i la lleugera pujada de preus, el pessimisme del mercat sembla haver girat la cantonada.

Per tant, hauríeu de tenir en compte EVX?

Bé, sens dubte us animaria a fer la vostra pròpia investigació (DYOR) però sembla que el projecte avança amb força. Definitivament, hi ha la necessitat de solucions de remeses assequibles i Everex proporciona una alternativa sòlida.

Si voleu estar al dia de les novetats del projecte, assegureu-vos de vigilar-ne bloc.

Imatge destacada a través de Fotolia

Exempció de responsabilitat: són les opinions de l’escriptor i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me