Revisió de Swyftx: Visió general completa de l’intercanvi

Els comerciants de criptografia que viuen a Austràlia tenen una opció d’intercanvi que la resta de nosaltres no tenim. Això és Swyftx, un intercanvi amb seu a Queensland que va ser concebut el 2017 per Alex Harper i Angus Goldman. Més endavant, el 2019 es va llançar la plataforma, que ofereix una millor funcionalitat, inflació nul·la, diferencials reals i tarifes baixes simples per gaudir de tots els australians.

Els dos fundadors, que actualment són el CEO i CTO, respectivament, de Swyftx, eren simplement dos entusiastes de la criptografia i desenvolupadors de programari que consideraven la necessitat d’un intercanvi de criptografia que pogués resoldre alguns dels problemes comuns dels intercanvis existents..

Continuen treballant per fer créixer l’intercanvi i, amb una història de gairebé quatre anys en una indústria cada vegada més competitiva, han d’estar fent alguna cosa bé. De fet, durant aquesta revisió descobrirem si això és cert o no.

Per què Swyftx?

Els comerciants de tot el món tenen problemes amb els intercanvis criptogràfics que tenen un servei al client deficient, una liquiditat insuficient, interfícies comercials desordenades i taxes elevades.. Swyftx intenta solucionar aquests problemes i oferir als comerciants un intercanvi en què no se’ls roba càrrecs excessius, on poden negociar de manera intel·ligent i on el personal d’atenció al client és realment útil.

Informació general de Swyftx

L’intercanvi de criptomonedes de baix cost i agradable per als australians. Imatge via Twitter

De fet, els comerciants no només obtenen una plataforma de negociació sofisticada a Swyftx, sinó que també tenen accés a serveis complets d’intermediació. Això és com el millor dels dos mons i fa de Swyftx un intercanvi adequat tant per als comerciants nous com per als experimentats. Swyftx proporciona als comerciants de criptografia australians una experiència increïble que inclou alguns dels millors càlculs disponibles i un compte d’estalvi SMSF innovador per a un intercanvi de criptografia..

En conjunt, no és massa sorprenent saber que Swyftx ha estat capaç d’atraure més de 30.000 operadors de criptomonedes australians a l’intercanvi..

Funcions comercials

Mireu aquestes característiques úniques que els comerciants de criptografia australians poden aprofitar quan s’uneixen a Swyftx:

 • Tauler personalitzable per mostrar els indicadors tècnics més freqüents i preferits.
 • Potent interfície de gràfics TradingView.
 • Tipus de comandes avançats.
 • Dipòsits recurrents que automatitzen les vostres inversions en criptomoneda.
 • Informes fiscals descarregables per a una comptabilitat sense estrès.
 • Comerç de demostració per afinar qualsevol estratègia comercial.
 • Programes de derivació i afiliació.
 • Accés a un superfons autogestionat per estalviar.

És segur utilitzar Swyftx?

Creiem que es basa sobretot en el fet que aquest intercanvi criptogràfic està llicenciat i regulat. Swyftx està registrat al Australian Transaction Reports and Analysis Center (AUSTRAC), una agència d’intel·ligència financera del govern australià creada per supervisar les transaccions financeres per identificar el blanqueig de diners, el crim organitzat, l’evasió fiscal, el frau assistencial i el finançament del terrorisme.

Com a proveïdor de canvi de moneda digital registrat o DCEP, mantenen estrictes polítiques KYC i programes de control de transaccions per ajudar a reduir el blanqueig de diners i la lluita contra el terrorisme. Bàsicament, això vol dir que es dediquen el temps a verificar la identitat de cada client i que hi ha un regulador extern que vetlla per assegurar-se que ho fan..

Flux de registre de Swyftx

Registre ràpid i segur. Imatge a través de Swyftx.com.au

La bona notícia és que el procés KYC a Swyftx és bastant ràpid. En la majoria dels casos, podeu registrar-vos a l’intercanvi en només un parell de minuts introduint la vostra adreça de correu electrònic, número de telèfon i número de document d’identificació. Com que Swyftx se centra en clients australians, poden proporcionar aquest servei KYC ràpid.

Per a més seguretat, Swyftx ofereix autenticació de dos factors (2-FA) a més de la contrasenya habitual. Això ajuda a protegir el vostre compte i a evitar pirates informàtics i robatoris. Al fons del servei, trobareu que l’intercanvi controla constantment les seves dades i el trànsit per detectar possibles incompliments.

També utilitzen protocols de xifratge en totes les dades sensibles i realitzen proves regulars de penetració externa. Tot plegat permet a Swyftx identificar immediatament qualsevol activitat sospitosa al seu sistema. Quan troben alguna cosa sospitosa, bloquegen el compte en qüestió fins que el propietari pot restablir la contrasenya.

Swyftx té procediments avançats de seguretat de bases de dades. Imatge a través de Shutterstock

De totes les funcions de seguretat, ens va impressionar especialment la supervisió de Swyftx de les infraccions de dades. L’intercanvi ho aconsegueix vigilant de prop altres intercanvis i en altres llocs connectats a l’activitat comercial de criptomonedes. Això els permet bloquejar ràpidament els comptes que semblen estar compromesos, mantenint els vostres fons protegits d’actors potencialment maliciosos.

A més de totes les mesures de seguretat anteriors, Swyftx també s’ha associat amb Auth0, una plataforma de seguretat al núvol de confiança que emmagatzema amb seguretat les dades d’inici de sessió dels usuaris per obtenir la màxima seguretat del compte..

Criptomonedes admeses

La negociació a Swyftx us donarà accés a més de 220 criptomonedes diferents, i la llista creix constantment. A més de les criptomonedes més populars com Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) i Ripple (XRP), també és possible negociar amb monedes més fosques com Civic (CVC), Filecoin (FIL) o Mithril (MITH). També hi ha les monedes DeFi extremadament populars com Curve (CRV) i yearn.finance (YFI).

Monedes Swyftx

Aquí teniu una mostra de la llista de més de 220 altcoins diferents

Tots aquests actius es poden negociar mitjançant la interfície de la plataforma TradingView i contra AUD, BTC o USD. Swyftx promet la millor liquiditat de criptomonedes de qualsevol intercanvi criptogràfic australià. Ho fa escanejant una sèrie d’altres intercanvis per trobar els millors diferencials, liquiditat i preus per a l’aparell criptogràfic / moneda objectiu.

Ofereix Swyftx Trading de palanquejament?

Actualment, Swyftx no ofereix operacions de palanquejament, però diuen que el seu equip de desenvolupament està investigant maneres d’implementar-lo en el futur. Tingueu en compte que la majoria d’intercanvis de criptomonedes que ofereixen apalancament només acceptaran dipòsits en criptomonedes. Com que no hi ha cap palanquejament en el comerç ofert a Swyftx, poden oferir dipòsits en AUD. Això és molt més fàcil per a la majoria dels comerciants, especialment per a aquells que són bastant nous a les criptomonedes.

Aquells que insisteixen en negociar amb palanquejament sempre poden comprar Bitcoin a Swyftx mitjançant AUD i, a continuació, transferir aquest Bitcoin a un intercanvi de confiança que ofereixi operacions apalancades. Fins i tot Swyftx ofereix la seva ajuda per seleccionar un intercanvi de confiança i confiança per negociar amb palanquejament.

Comissions de negociació de Swyftx

La tarifa plana per a operacions a Swyftx és del 0,6%, que sembla elevada al principi quan es contemplen molts altres borses que ofereixen comissions del 0,2% o menys. Tanmateix, hi ha coses més importants que les comissions que cobra el vostre intercanvi i aquestes són les diferències dels vostres comerços. A Swyftx, aquests spreads es mantenen el més baix possible. De fet, anuncien diferències tan baixes fins al 0,41%.

Spreads de Swyftx

Diferències increïblement baixes. Imatge a través de Swyftx.com.au

Poden oferir diferències tan baixes a causa de l’algorisme propietari que troba la diferència més baixa possible cada vegada per a cada operació. I quan ajunteu la taxa i el diferencial, que poden arribar a ser de l’1,01% a Swyftx, aviat veureu que tenen la millor estructura de costos..

De fet, quan sumeu els honoraris i els diferencials en altres intercanvis de criptomonedes aviat veureu que és possible que pagueu el doble, el triple o fins i tot més. Alguns intercanvis cobren més del 5% quan se sumen les comissions i els diferencials.

L’equip de Swyftx sap molt bé que els diferencials més elevats simplement afecten els vostres beneficis. Quan mireu els intercanvis de criptografia australians, veureu diferències elevades a tot el món, i això és simplement per falta de liquiditat.

Swyftx resol aquest problema de liquiditat de dues maneres. Ja hem comentat com es veuen entre altres borses per trobar la millor liquiditat i diferencials. A més, converteixen tots els dipòsits AUD a USD i viceversa quan es retiren els fons. És per això que la taxa sembla tan alta, amb un 0,6%. En realitat, és una comissió de conversió de divises. No obstant això, fent això, poden mantenir els seus diferencials molt més baixos que altres intercanvis.

Comissions de Swyftx

Només cal veure com es compara Swyftx amb altres borses i corredors. Imatge a través de Swyftx.com.au

A part de la comissió de negociació i el diferencial, Swyftx no cobra res més que la comissió minera per dipòsits i retirades. I si utilitzeu fiat (AUD) per als vostres dipòsits i retirades, no hi ha cap comissió, sempre que els vostres dipòsits i retirades superin els 200 dòlars. Sota aquest llindar de 200 dòlars, hi ha una tarifa plana de 2 dòlars. Aquests són alguns dels honoraris més baixos sobre dipòsits i retirades que trobareu a qualsevol lloc.

Pel que fa als límits, Swyftx té un límit de dipòsit i retirada diari de 20.000 dòlars australians que es pot augmentar fins a 100.000 AUD amb documentació addicional. No hi ha límit de negociació.

Creació d’un compte a Swyftx

Crear un compte a Swyftx és molt senzill. Comença fent clic al botó gran i blau “Registra’t” que hi ha a l’extrem superior dret del lloc web. S’obrirà la pàgina de registre de Swyftx on introduirà el vostre nom, adreça electrònica, número de telèfon, comtat de residència i una contrasenya que escolliu.

Inscripcions a Swyftx

Registra’t en menys d’un minut. Imatge a través de Swyftx.com.au

A continuació, marqueu la casella per acceptar els termes i condicions i completeu la captcha per demostrar que no sou un robot. Finalment, feu clic al botó “Crea el meu compte”.

Verificació Swyftx

La normativa australiana KYC requereix que Swyftx verifiqui totes les identitats dels seus clients abans de permetre’ls dipositar i negociar, però aquest procés és molt ràpid. La majoria de la gent podrà completar-la en un termini de 2 minuts o menys.

Per començar amb el procés de verificació de la identitat de KYC, inicieu sessió al compte que acabeu de crear i feu clic a l’enllaç “Perfil” de la barra lateral esquerra i a sota de l’enllaç “Verificació”. Feu-hi clic i es mostrarà un formulari en línia que us demanarà la informació següent (tingueu en compte que cadascun es verifica per separat):

 • Correu electrònic
 • Número de telèfon mòbil
 • Número de document d’identificació

SwyftxVerification

Tres senzills passos de verificació. Imatge via Ajuda de Swyftx

Verificar el correu electrònic és tan senzill com fer clic a aquest botó. Se us enviarà un correu electrònic amb un enllaç per fer clic i es farà la verificació.

No és molt més difícil verificar el número de telèfon. Feu clic al botó “Verifica ara” a sota del telèfon i s’enviarà un PIN de 6 dígits al vostre telèfon per SMS. Introduïu aquest PIN al quadre emergent i feu clic a “Verifica ara” i ja està ordenat.

Swyftx Verifiqueu el PIN

Un codi SMS de 6 dígits verifica fàcilment el vostre telèfon mòbil. Imatge mitjançant l’ajuda de Swyftx.

Un cop hàgiu deixat de fer la verificació per correu electrònic i telèfon, ja podreu verificar els vostres documents d’identificació. A diferència d’altres serveis, no cal escanejar i penjar aquests documents, cosa que fa que el procés sigui molt més ràpid i senzill. Necessitareu els vostres documents d’identificació a mà i introduïu la vostra informació exactament tal com apareix als documents.

Identificador de Swyftx

El tercer i últim pas per verificar el vostre compte a Swyftx. Imatge mitjançant l’ajuda de Swyftx.

Un cop verificat, ja està a punt. És molt probable que tot el procés hagi trigat menys de 2 minuts.

Compte de demostració

Una característica molt única que trobareu a Swyftx que no trobareu com a màxim en altres intercanvis de criptomoneda és un compte de demostració. De fet, entre les borses de criptomonedes australianes, Swyftx és l’únic que ofereix comptes de demostració.

Demostració de Swyftx

L’únic corredor / corredor australià que ofereix un compte comercial de demostració. Imatge via Apple App Store

Un compte de demostració és un compte que es finança amb diners “play” on es pot negociar per acostumar-se a la plataforma i a les condicions comercials de la borsa. És una característica extremadament útil, fins i tot per als comerciants més avançats, que faran servir el compte de demostració per provar noves estratègies comercials abans d’arriscar-hi diners reals. A Swyftx fins i tot simulen condicions de liquiditat i de negociació a la vida real per fer l’experiència el més fidel possible.

Mètodes de dipòsit

Per als dipòsits en AUD Swyftx ofereix diverses opcions:

 • PayID (mètode de dipòsit instantani)
 • POLi (mètode de dipòsit instantani)
 • OSKO (ingrés dins del mateix dia laborable)

Osko i PayID

Dipòsits i retirades fàcils i ràpids. Imatge via Banc Regional d’Austràlia

A principis de gener de 2021, Swyftx ha anunciat que aviat afegiran pagaments amb targeta de crèdit / dèbit, convertint-se en la primera plataforma australiana que ofereix aquest servei. A més, aquells que desitgin utilitzar un compte bancari per fer un ingrés poden fer-ho mitjançant la xarxa OSKO.

Les transferències estàndard que fan servir la xarxa OSKO solen trigar entre 2 i 6 hores a processar-se, tot i que no és estrany que el banc retingui un primer ingrés important fins a 24 hores. Swyftx comprova si hi ha transferències aproximadament a les 9:00 am, 12:00 pm, 15:00, 18:00, 20:00 i 22:00 AEDT tots els dies laborables.

En utilitzar moneda fiduciària (dòlars australians) hi ha un límit diari de 20.000 dòlars en dipòsits i retirades. Si es requereixen majors dipòsits i retirades, es pot augmentar a 100.000 dòlars amb procediments de verificació millorats.

Límits de Swyftx

Algunes de les millors tarifes i condicions comercials de la indústria criptogràfica australiana. Imatge a través de Swyftx.com.au

A continuació, tots els dipòsits es converteixen en dòlars nord-americans en funció del tipus de conversió diària de divises. Swyftx ho fa perquè siguin capaços de trobar una liquiditat més profunda mitjançant l’ús de parells de dòlars en operacions. Això permet diferències inferiors i, en última instància, costos comercials més econòmics.

Plataforma de negociació avançada

Tenir una plataforma comercial útil i amb molta sort és una de les consideracions molt importants a l’hora d’escollir un intermediari o un intermediari de criptomonedes i Swyftx no decep en aquest punt. Els usuaris tindran accés a una gran varietat d’indicadors i eines comercials a través de la interfície TradingView.

Si esteu familiaritzat amb aquesta plataforma de negociació i gràfics basada en web, és probable que ja sàpiga el poder que té. Gràcies a la seva gamma d’eines de negociació, és més fàcil analitzar l’acció de preus i fer operacions amb èxit.

Gràfic de Swyftx

Gràfics TradingView potents. Imatge mitjançant l’ajuda de Swyftx.

TradingView també permet un fàcil ús de comandes de parada, límit o mercat, cosa que fa que el vostre comerç estigui més centrat en el làser. Tindreu fàcil accés a tots els actius de criptomoneda que ofereix Swyftx, inclosos gràfics de preus detallats, on és possible realitzar anàlisis tècniques detallades. També veureu preus i ofertes de sol·licituds separats i profunditat del llibre de comandes per obtenir una experiència comercial més detallada.

Swyftx també optimitza automàticament les vostres comandes de criptografia en múltiples borses i llibres de comandes per oferir els millors preus i liquiditat mitjançant una única plataforma. Això significa que la liquiditat de Swyftx és significativament superior en comparació amb altres borses de criptografia a Austràlia, com Coinspot i CoinJar.

Aplicació mòbil Swyftx

Naturalment, Swyftx té una aplicació mòbil disponible per a tots dos Android dispositius i iOS dispositius. Aquests us ofereixen la comoditat de negociar en qualsevol lloc, tot i que manteniu una seguretat total gràcies a la seguretat biomètrica inclosa a les aplicacions. Trieu entre l’empremta digital del reconeixement d’identificació d’escaneig facial per protegir l’aplicació al vostre dispositiu mòbil.

Swyftx Mobile

Gaudeix del comerç mòbil en qualsevol lloc. Imatge a través de Swyftx.com.au

Quan utilitzeu l’aplicació mòbil, teniu accés a les mateixes funcions que l’aplicació en línia, inclosos els gràfics i l’anàlisi, les compres / vendes de comandes, el seguiment de posicions obertes i els ingressos / retirades..

Cartera Swyftx Cryptocurrency

Rebràs una cartera de custòdia quan cotitzis a Swyftx i donaran suport a totes les monedes que es comercialitzin a la plataforma. Les monedes es poden emmagatzemar en una cartera freda o calenta i s’asseguren amb protocols de seguretat d’última generació. Swyftx reconeix que les carteres en línia no són una bona opció per a l’emmagatzematge a llarg termini, ja que són objectius atractius per als pirates informàtics. Swyftx recomana als seus clients que comprin i facin servir una cartera de maquinari com ara un dispositiu Ledger o Trezor.

Atenció al client

Es reconeix que el personal d’atenció al client de Swyftx és molt excel·lent i, en part, és el seu treball dur que ha suposat a Swyftx més de 900 comentaris ‘Excel·lents’ a TrustPilot. Com a un dels llocs de revisió dels consumidors més fiables i utilitzats, els comentaris que es troben a TrustPilot són força valuosos per recomanar Swyftx com a intercanvi de criptomonedes. Mireu el que diuen els crítics:

Swyftx TrustPilot

Gairebé 1.000 ressenyes excel·lents no poden estar malament. Imatge a través de Swyftx.com.au

Els usuaris poden contactar amb l’equip d’assistència mitjançant xat en directe, telèfon i, per descomptat, correu electrònic. La funció de xat en línia era realment una mica difícil de trobar, ja que no apareix fins que no sou a la pàgina de registre o un cop us heu registrat i heu iniciat la sessió. Swyftx també és a Telegram a https://t.me/swyftx.

L’assistència està disponible a través de tots els canals de 9:00 a 21:00 AEST i el temps mitjà de resposta apareix en 2-3 minuts. A més hi ha una extensa Secció d’ajuda això hauria de respondre a la majoria de preguntes que la gent té.

Hi ha un programa d’afiliació?

Hi ha un programa d’afiliació i Swyftx premia els seus afiliats amb un 30% de les comissions cobrades en tots els comerços durant la vida del compte esmentat. Els usuaris ocasionals també reben un codi de referència que poden utilitzar per referir els seus amics i rebre el mateix generós pagament del 30% de per vida.

Afiliat a Swyftx

Paga’t per la vida per referir-te als teus amics i familiars. Imatge a través de Swyftx.com.au

Inclouen pagaments l’1 de cada mes i informes en temps real al sistema de seguiment d’afiliats, de manera que sempre ho sabreu tan bon punt algú s’uneixi a la vostra disposició. Malauradament, no hi ha cap material de màrqueting que pugui ajudar amb les promocions.

Superfons autogestionat

Una característica que s’ha d’esmentar abans de finalitzar aquesta revisió és la possibilitat de crear un Superfons autogestionat (SMSF), un tipus de vehicle d’estalvi per a jubilacions que també proporciona avantatges fiscals. Swyftx pot oferir aquest servei mitjançant una associació amb New Brighton Capital.

Per configurar l’SMSF a Swyftx, necessitareu la informació següent: nom i adreça registrats de confiança, ABN de confiança, còpia de l’escriptura de confiança i dades dels beneficiaris de confiança. Els vostres principals beneficiaris, és a dir, aquells que tinguin participacions superiors al 25%, haurien d’haver verificat els comptes de Swyftx.

Swyftx SMSF

Comenceu a estalviar per a la vostra jubilació i estalvieu també els vostres impostos. Imatge a través de Swyftx.com.au

Segons l’Oficina d’Impostos d’Austràlia (ATO), els SMSF són un tipus de fons d’estalvi per a jubilacions. En comparació amb altres tipus de fons, els membres d’SMSF també serveixen com a patrons. Com a tal, els membres de confiança de SMSF mantenen el compliment de totes les normatives ATO, com ara les regulacions fiscals i les super lleis. Els beneficis fiscals de l’SMSF fan del vehicle d’inversió una opció popular per als titulars de criptomonedes. Segons la normativa vigent de l’SMSF, les prestacions només es poden imposar a una taxa del 15%.

Àrees de millora

Evidentment, sempre hi ha marge de millora en qualsevol negoci. Això també és cert per a Swyftx, tot i que, per ser honest, les nostres recomanacions de millora són bastant menors, ja que hem trobat que l’intercanvi / corredor és molt configurat i competitiu en comparació amb altres borses de criptomonedes australianes i internacionals..

La majoria d’àrees com ara les comissions, l’atenció al client, les condicions i plataformes comercials, la regulació i la seguretat són excel·lents.

També seria bo tenir algun grau d’apalancament disponible, tot i que podem donar una bona passada a l’intercanvi, ja que ja han anunciat que estan treballant per fer que això sigui una cosa a la seva plataforma.

Finalment, ens agradaria que s’afegís alguna forma d’educació i / o notícies a l’intercanvi. Això seria particularment útil per als nous comerciants que ni tan sols podrien conèixer bé com fer anàlisis tècniques bàsiques.

En conclusió

Com ja hem esmentat anteriorment, Swyftx realment destaca entre els corredors i intercanvis de criptomonedes australians i fins i tot internacionals.

Ofereixen un nivell molt alt en gairebé totes les àrees de servei que poden ser importants per a un comerciant. I la configuració de la plataforma les fa ideals per a comerciants de criptomonedes amb experiència i principiants.

De fet, podríem convertir Swyftx en la nostra millor opció per als comerciants australians basant-nos únicament en les seves baixes tarifes i l’excel·lent liquiditat que es troba a la plataforma. També ajuda que ofereixen més de 220 monedes altes en el moment de redactar aquest document i que han simplificat tant el compliment bancari com el KYC.

S’afegeix a la llista de beneficis derivats de la negociació amb Swyftx l’accés a un compte de demostració per provar les estratègies de negociació, la possibilitat de configurar dipòsits recurrents i l’accés a l’estalvi de jubilació mitjançant un esquema SMSF que permet estalviar significativament a la factura fiscal..

En general, hi ha molt per recomanar Swyftx com un excel·lent corredor d’intercanvi per als australians. L’única vergonya és que tothom fora d’Austràlia no tingui accés a un intermediari tan excel·lent.

Imatge destacada a través de Swyftx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me