Revisió de SwissBorg: gestió financera basada en blockchain

SwissBorg és una plataforma de gestió de riquesa basada en blockchain que proporciona als seus usuaris la infraestructura i les eines per gestionar les seves inversions en criptomonedes de manera més eficient..

L’objectiu del projecte en crear aquesta plataforma fàcil d’utilitzar és ajudar els usuaris a navegar pel nou camp financer de les criptomonedes. Els fundadors de SwissBorg van veure la necessitat d’una plataforma d’aquest tipus per superar la naturalesa de vegades complexa de les criptomonedes, i la infraestructura i eines disperses que encara no han trobat cap estandardització..

En la següent revisió, aprofundirem en SwissBorg i investigarem quins problemes intenta resoldre, com s’està fent i els avantatges i desavantatges de la plataforma, entre altres coses..

Què és SwissBorg?

El projecte SwissBorg és una idea dels fundadors Anthony Lesoismer i Cyrus Fazel. Els dos inicialment van recaptar 53 milions de dòlars per recolzar el projecte i després es van llançar a l’altura de la concentració de criptomonedes de 2017 al desembre.

Tot i que el projecte té la seu central a Suïssa, els membres de l’equip estan repartits per tot el món. Compta amb membres de més de 20 països com a part del seu equip multicultural i multidisciplinari.

SwissBorg és una plataforma de gestió de riquesa segura basada en blockchain per a inversions en criptomonedes. És el primer d’aquest tipus i el seu objectiu és simplificar el procés d’inversió en criptomonedes. Ho fa de diverses maneres, inclosa la integració amb els principals intercanvis de criptomonedes, i presentant un model de propietat basat en la comunitat.

A més de la plataforma d’escriptori, també hi ha dues aplicacions mòbils: l’aplicació Wealth i l’aplicació Community. Tots dos estan disponibles per a dispositius iOS i Android i faciliten molt el procés d’accés a la plataforma.

Assoliments de SwissBorg

Podeu veure la força que té aquest projecte. Imatge a través de SwissBorg.com

Els principals èxits del projecte a principis de 2021 inclouen l’èxit de 53 milions de dòlars en la captació de fons, la creació d’una gran comunitat, l’ús creixent d’una aplicació de predicció de Bitcoin gamificada i un testimoni natiu d’alt rendiment (CHSB).

Aplicació SwissBorg Wealth

L’aplicació SwissBorg Wealth és el centre de la plataforma, que permet als usuaris crear i gestionar les seves carteres de criptografia. És una manera fàcil i intuïtiva de gestionar la riquesa criptogràfica.

Els usuaris trobaran que el tauler és bastant intuïtiu, però també extremadament potent. Pot ajudar a eliminar qualsevol conjectura del procés d’inversió en criptomoneda.

Aplicació SwissBorg Wealth

La interfície senzilla i intuïtiva fa que l’aplicació Wealth sigui quelcom especial. Imatge via Play Store.

També és flexible i permet als usuaris finançar els seus comptes SwissBorg mitjançant diverses monedes fiduciàries, inclosos USD, EUR i GBP. Les retirades són fàcils, ja que els socis bancaris de SwissBorg pertanyen a la xarxa SEPA i les transferències bancàries de la xarxa Faster Payments es poden completar en tan sols 5 minuts..

S’afegeixen nous recursos regularment i l’aplicació Wealth aviat estarà disponible tant per als sistemes operatius IOS com per a Android.

Per obtenir més informació sobre algunes de les funcions que fan que l’aplicació Wealth destaqui a la comunitat d’inversions en criptografia, seguiu llegint:

Motor intel·ligent

Smart Engine garanteix que els usuaris de l’aplicació Wealth tinguin accés a la millor liquiditat i tipus de canvi disponibles en qualsevol moment als mercats de criptografia més amplis..

Smart Engine analitza centenars de parells comercials en qüestió de segons connectant-se i cercant tots els principals intercanvis de criptomonedes. Això li permet descobrir les millors tarifes per comprar o vendre en qualsevol de les monedes fiduciàries o criptogràfiques admeses.

Eines analítiques i assessors

L’aplicació Wealth analitza contínuament els actius admesos i, mitjançant els seus algoritmes d’aprenentatge profund, els usuaris poden obtenir una millor visió de les pròpies carteres. Això inclou analitzar el rendiment global, proporcionar consells en temps real sobre maneres de millorar aquest rendiment i assessorament que ajuda els usuaris a entendre les parts febles de la seva estratègia d’inversió..

Anàlisi d'aplicacions de riquesa

Potents funcions d’anàlisi integrades directament a l’aplicació. Imatge a través de SwissBorg.com

Els assessors de robots de l’aplicació Wealth també són capaços de predir la direcció de les tendències per ajudar els usuaris a prendre millors decisions de temps quan inverteixen en qualsevol de les criptomonedes que admet l’aplicació Wealth..

Seguretat avançada

Com que SwissBorg entén els perills que presenten els pirates informàtics, posen la seguretat de l’aplicació Wealth i dels fons dels usuaris com a prioritat. Per això, han invertit molt en pràctiques de seguretat, inclosa la criptografia MPC, les proves d’estrès de la plataforma i la creació de programari de seguretat avançat. Com a resultat, l’aplicació Wealth és estable i forta i es manté protegida tant dels pirates informàtics com dels errors, cosa que garanteix que els fons dels usuaris sempre siguin segurs.

Tarifes transparents

Algunes plataformes i entitats de la indústria criptogràfica no prometen comissions ni taxes baixes, però no tenen transparència per recolzar les seves reclamacions. SwissBorg ha creat una de les estructures de tarifes més transparents de la criptoindústria. Està centrat al 100% a oferir als usuaris els millors tipus de canvi i sense comissions ocultes.

Això no vol dir que no hi hagi cap taxa, però allà on hi ha SwissBorg és totalment transparent. Això permet als usuaris estar sempre segurs dels seus costos i els permet comparar per assegurar-se que estan obtenint els millors tipus de canvi disponibles en tot moment.

Diversos recursos en paquets de criptografia

Els usuaris de l’aplicació Wealth poden diversificar i eliminar les conjectures de la seva inversió mitjançant el paquet de xifratge de Wealth App. Es tracta de grups de criptomonedes preseleccionats agrupats de la mateixa manera que funciona un fons. Això pot ajudar a reduir el risc i millorar el rendiment. Els paquets de criptografia es reequilibren tot el temps a mesura que els fons es desplacen automàticament als actius amb millor rendiment i dels actius amb pitjor rendiment..

SwissBorg suporta Crypto

Una barreja diversificada de criptomonedes.

Totes les funcions anteriors permeten als usuaris de SwissBorg emprar tècniques sofisticades per a la gestió de carteres amb relativa facilitat.

Compte de rendiment intel·ligent

El compte Smart Yield és una addició relativament nova a l’aplicació Wealth que permet als usuaris obtenir rendiments anuals per dipositar diverses criptomonedes. Com que és un programa nou, SwissBorg accepta actualment les sol·licituds per incloure-les en una llista d’espera i, a continuació, incorporar-se lentament als usuaris.

El compte Smart Yield us connecta amb contraparts seleccionades amb una gamma completa d’aplicacions financeres descentralitzades per crear un programa de rendiments de la millor categoria. D’aquesta manera, us assegureu de beneficiar-vos de les millors oportunitats de mercat, de manera que obtingueu el màxim rendiment del nivell de risc més acceptable.

Procés de rendiment intel·ligent

Les funcions DeFi s’afegeixen mitjançant Smart Yield. Imatge a través de SwissBorg.com

Actualment, l’únic suport d’actius és USDC, amb un APY del 10,35% per als usuaris estàndard d’aplicacions de riquesa i del 20,69% per als usuaris premium. L’equip també treballa per afegir BTC, ETH, BNB i CHSB al compte Smart Yield.

Programa de recompenses SwissBorg

El programa SwissBord Rewards és un programa de referència que permet als usuaris convidar els seus amics i guanyar BTC en el procés. Cada invitació reeixida guanya a l’usuari i al seu amic un tiquet de recompenses valorat entre 1 i 100 €. El procés és bastant senzill:

SwissBorg Rewards

Obteniu recompensa per derivar amics a SwissBorg. Imatge a través de SwissBorg.com

 • PAS 1: Compartiu l’enllaç d’invitació obrint la pestanya Recompenses a l’aplicació SwissBorg i compartint l’enllaç de recompenses únic.
 • PAS 2: El vostre amic descarrega l’aplicació SwissBorg i fa un ingrés de 50 € o més (o equivalent en la seva moneda).
 • PAS 3: Tant l’usuari com els amics reben un tiquet de recompenses i poden reclamar la seva recompensa de Bitcoin. Després, seguiu compartint per guanyar més bitllets i recompenses.

Membres Premium de SwissBorg

Convertir-se en titular d’un compte premium desbloqueja avantatges, com ara comissions de canvi reduïdes i un rendiment espectacular del compte Smart Yield. Els usuaris interessats a actualitzar a un compte premium han de comprar 50.000 tokens CHSB i després apostar-los durant un període de 12 mesos. Durant aquests 12 mesos, les fitxes estan bloquejades i no es poden retirar ni canviar.

Compte Premium SwissBorg

Obteniu un compte premium per obtenir millors rendiments i taxes reduïdes. Imatge a través de SwissBorg.com

Un cop finalitzat el període inicial de 12 mesos, es desbloquejaran les fitxes apostades. En aquest moment, l’usuari pot mantenir-los en joc per mantenir l’estat del compte premium, però també és lliure de retirar o canviar les fitxes en qualsevol moment.

Aplicació de la comunitat

L’aplicació SwissBorg Community és un concepte interessant perquè permet als usuaris especular sobre el preu futur de Bitcoin i guanyar Bitcoin si tenen raó. Bàsicament gamifica aprendre sobre Bitcoin. Està disponible tant en versions d’Android com d’IOS i, un cop instal·lat, registrar-se i començar només triga 90 segons o menys.

Estadístiques d'aplicacions de la comunitat SwissBorg

Feu la vostra predicció sobre el preu de Bitcoin per a l’oportunitat de guanyar una mica de Bitcoin. Imatge a través de SwissBorg.com

Equip SwissBorg

SwissBorg es fa dir “un equip d’experts en finances i tecnologia dedicats a millorar la indústria criptogràfica fent-la divertida, justa i significativa per a tothom”.

Tot i que el lloc web de SwissBorg només mostra els vuit membres més destacats de l’equip, inclosos els seus dos fundadors Anthony Lesoismer i Cyrus Fazel, també continua dient que l’equip complet s’estén per 20 països diferents. Molts dels membres de l’equip de SwissBorg aporten anys d’experiència en gestió de carteres i serveis d’assessorament financer. Molts d’ells també s’han graduat en algunes de les millors escoles de negocis d’Europa.

SwissBorg Global

Forma part de l’equip global de SwissBorg. Imatge a través de SwissBorg.com

Cyrus Fazel és un dels fundadors de SwissBorg i fa de CEO. Cyrus és un professional fintech multicultural amb més d’una dècada d’experiència en la gestió d’actius i el comerç algorítmic. Abans de fundar SwissBorg, va ser cap de la plataforma de gestió d’inversions & Conseller sènior de fons de cobertura de SEQUOIA Asset Management SA.

A més del seu paper a SwissBorg, Cyrus és també el copresident de Disruption Disciples, un col·lectiu global descentralitzat d’innovadors i entusiastes de la tecnologia units per valors compartits i el desig de construir un món millor juntament amb l’ajut de tecnologies exponencials. Mitjançant reunions locals i reunions internacionals, intercanvis continuats de pensaments i col·laboracions, exploren i desenvolupen solucions creatives per a problemes urgents.

Anthony Lesoismer és l’altre cofundador de SwissBorg i el seu OSC. Abans de fundar SwissBorg, Anthony va ser cap de consultoria digital de mercats financers de JFD Brokers. També va ocupar diverses posicions comercials en derivats i ETF.

Equip SwissBorg

Els vuit membres principals de l’equip SwissBorg. Imatge a través de SwissBorg.com

El vessant tècnic de les coses és el CTO Nicolas Remond, un experimentat enginyer de programari. Després d’obtenir un màster ocult en ciències de la computació de l’Ecole nationale supérieure des Mines de Paris, va passar a diversos papers en la creació i el disseny de programari. Una cosa que falta al seu currículum, però, és qualsevol experiència amb la tecnologia blockchain.

Si mirem l’equip en general, és evident que tenen una àmplia experiència en finances i inversions, tot i que sembla que són força febles en termes de tecnologia blockchain. Per descomptat, SwissBorg no és un projecte de blockchain extremadament complex, de manera que l’experiència limitada de blockchain de l’equip de lideratge pot no ser un problema enorme. Dins de la resta de persones repartides per 20 països, estem segurs que hi ha d’haver alguns experts en blockchain.

Països donats suport

Actualment, SwissBorg es pot utilitzar a més de 115 països de tot el món i tenen previst incloure-ne molts més en el futur. Una cosa a tenir en compte és que els residents d’alguns països no poden accedir a tota la gamma de funcions de SwissBorg. Podeu veure si s’inclou el vostre país i què s’admet mitjançant la visita aquesta pàgina.

SwissBorg va donar suport a Fiat

Les 15 monedes fiduciàries actualment compatibles amb l’aplicació Wealth. Imatge a través de SwissBorg.com

Una exclusió notable de la llista són els Estats Units. Els inversors dels Estats Units no poden obrir un compte a SwissBorg ni utilitzar la seva aplicació de riquesa a causa de les estrictes regulacions financeres dels Estats Units..

Actius admesos

Actualment (gener de 2021), SwissBorg té suport per a 15 criptomonedes diferents i 15 monedes fiduciàries diferents.

SwissBorg New Assets

La llista de nous actius en consideració l’1 de gener de 2021. Imatge a través de SwissBorg.com

Afegeixen actius nous tot el temps i tenen vots en curs sobre els altres elements que s’han d’incloure a la seva aplicació de riquesa.

Gestió de riquesa privada

La indústria de la gestió de la riquesa privada ha crescut significativament en els darrers anys com a resposta als nivells creixents d’afluència a tot el món. Només als Estats Units, el nombre de milionaris s’ha duplicat des del 2010 i hi ha tendències similars a la resta del món, especialment a la Xina i en altres economies emergents..

Una altra cosa que impulsa el creixement de la riquesa i la necessitat d’una gestió de riquesa privada, per descomptat, és la revolució criptomoneda i financera descentralitzada que està fent milionaris de molta més gent.

Es considera que una plataforma de gestió de riquesa privada criptogràfica com SwissBorg és la gestió de riquesa privada de Fintech. La indústria tradicional de gestió de riquesa ha trigat a incloure tecnologia blockchain, tot i la necessitat urgent que la gestió de riquesa sigui més transparent i accessible per a tothom.

Valors SwissBorg

Hi ha un fort conjunt de valors que impulsen el desenvolupament de SwissBorg. Imatge a través de SwissBorg.com

En part, això es deu al fet que les grans empreses i agents financers continuen subestimant el creixement exponencial i la naturalesa pertorbadora de la tecnologia blockchain. A més, com que les criptomonedes continuen sent objecte de confusió i incertesa quant a la seva condició de classe d’actius, hi ha pocs a la comunitat tradicional d’assessorament financer disposats a elaborar solucions per als titulars de criptomonedes..

En resum, la indústria financera, en particular la indústria privada de gestió de riquesa, ha de redefinir-se i posar-se al dia amb la revolució de les finances descentralitzades i les tecnologies blockchain.

Les plataformes de finançament descentralitzades ofereixen molts avantatges que falten a les solucions tradicionals de finançament i inversió centralitzades. Això inclou una major transparència, tarifes més baixes, estalvi de temps i un augment de les solucions d’inversió.

Quan es va fundar SwissBorg, va ser un dels únics projectes descentralitzats de gestió de riquesa. Els únics projectes similars eren els fons criptogràfics que hi havia aleshores. SwissBorg es considera superior a aquestes solucions centralitzades, ja que dóna a la comunitat el dret de triar la direcció que prendrà la plataforma.

Hi ha hagut projectes competitius que han sorgit més recentment, però amb el seu primer avantatge, SwissBorg continua sent una de les plataformes de gestió de riquesa criptogràfiques més grans basades en blockchain. Fins i tot tenint en compte la competència emergent, la indústria de la gestió de la riquesa privada és prou gran per donar suport a diverses plataformes.

Token de xarxa SwissBorg (CHSB)

El testimoni d’utilitat utilitzat a la plataforma SwissBorg té el ticker CHSB. És un testimoni ERC-20, amb un subministrament total de 1.000 milions de tokens. L’actual subministrament en circulació és tímid respecte d’aquesta xifra, que és de 933 milions.

Rendiment del preu CHSB

CHSB ha explotat més al 2020. Imatge a través de SwissBorg.com

La resta de fitxes es mantenen en reserva per al desenvolupament i la promoció del projecte. La majoria de les fitxes CHSB es cotitzen a HitBTC, tot i que hi ha algunes operacions de petit volum a KuCoin i Uniswap. La majoria dels principals intercanvis com Binance i Bittrex no admeten la negociació del testimoni CHSB.

Pel que fa al rendiment dels preus, el testimoni CHSB ha explotat el 2020. Abans, estava força deprimit, ja que havia començat el febrer de 2018 a 0,10 dòlars, però baixava de menys de 0,01 dòlars a l’agost del 2018. El preu es va mantenir allà fins al gener del 2020, quan va superar es va duplicar fins a superar els 0,02 dòlars.

El preu es va mantenir allà fins al maig del 2020 i va explotar a l’alça fins a arribar als 0,15 dòlars en un mes. El preu es va retirar fins arribar a poc menys de 0,07 dòlars a finals d’octubre de 2020 abans de tornar a explotar cap amunt. A partir de l’1 de gener de 2021, el preu d’un únic testimoni CHSB és de poc més de 0,26 dòlars.

Avantatges del testimoni CHSB

A part del potencial d’apreciació del preu, hi ha una sèrie d’altres beneficis que s’obtenen en obtenir el testimoni CHSB. Aquests avantatges inclouen:

 • Accés a futurs productes i serveis exclusius de gestió de riquesa a l’aplicació.
 • Subscripció premium amb tipus de canvi molt competitius i zero comissions. Això es denomina “aposta” a l’aplicació de riquesa.
 • Drets de vot sobre els referèndums i el futur de la plataforma SwissBorg.
 • Obteniu recompenses sorprenents per invertir en l’ecosistema SwissBorg.

Funcions de CHSB

CHSB és un potent testimoni d’utilitat. Imatge a través de SwissBorg.com

Parlant d’apreciació del preu, el testimoni CHSB també té una característica anomenada Protect & Cremada que protegeix el preu del CHSB cremant fitxes per reduir el subministrament en circulació. Aquesta característica està destinada a protegir el testimoni de bloquejos i devaluacions de flaix, i s’espera que proporcioni una pressió ascendent constant sobre el preu del CHSB. Actualment, el 20% de les tarifes generades per l’aplicació Wealth es cremen per reduir l’oferta i protegir el preu.

Casos d’ús del CHSB

Com que el testimoni CHSB alimenta tot l’ecosistema SwissBorg, té una gran utilitat. Els usuaris no només poden participar en CHSB per compensar algunes de les tarifes de la plataforma, sinó que el token també atorga drets de vot per participar en el govern de la plataforma.

També s’utilitza en les distribucions de recompenses establertes pel concepte Prova de Meritocràcia i forma part del Protect & Política de cremades que manté la pressió de preus ascendent sobre la fitxa augmentant l’escassetat cremant fitxes en circulació.

Prova de Meritocràcia

Les funcions de Prova de Meritocràcia permeten als titulars de tokens CHSB participar en el desenvolupament i el progrés de tota la xarxa. Quan es manté la fitxa CHSB, es generen fitxes RSB, que s’utilitzen com a fitxes de votació per a propostes de referèndum.

Protegir i cremar

El procés de protecció i gravació. Imatge a través de SwissBorg.com

Com més CHSB tingui, més RSB es genera i més poder de vot té el titular. A més d’ajudar a determinar el futur curs de SwissBorg, els usuaris també són recompensats per participar en les votacions del referèndum.

Protegir i cremar

La política de protecció i gravació ajuda a suportar el preu de les fitxes CHSB comprant de nou i cremant fitxes en circulació cada vegada que el preu de CHSB tendeixi a baixar. Això és avantatjós perquè evita l’arbitratge que es pot produir quan s’anuncien les recompenses abans d’hora.

En la recompra tradicional, on la recompra s’anuncia amb antelació, no és estrany que els arbitratges comprin fitxes abans de la gravació programada i després venguin les seves fitxes a un preu més alt just després de reduir el subministrament de fitxes. Això no protegeix els titulars de símbols a llarg termini i els membres de la comunitat fidels de la mateixa manera que ho fa la política SwissBorg Protect and Burn.

SwissBorg afegeix cada mes el 20% de les tarifes de l’aplicació Wealth a una reserva destinada a protegir el preu del testimoni CHSB. Si el preu del CHSB es mou a una zona baixista (utilitzant la mitjana mòbil de 20 dies com a indicador), SwissBorg realitzarà automàticament ordres de compra de CHSB mitjançant els fons de reserva.

SwissBorg DAO

L’Organització Autònoma Descentralitzada SwissBorg (DAO) va ser creada per ajudar a la governança de l’ecosistema. És un pont d’unió entre l’equip de SwissBorg i els membres de la comunitat. A través d’ella, els membres de la comunitat tenen la possibilitat d’ajudar a determinar la direcció que prendrà el projecte, alhora que seran recompensats amb tokens CHSB per participar en la governança de l’ecosistema..

L’equip ha definit alguns rols diferents perquè els membres de la comunitat puguin participar. A continuació, es detallen diversos d’aquests rols:

SwissBorg DAO

Molts rols diferents a assumir per contribuir al DAO. Imatge a través de SwissBorg.com

 • Artista digital: Es tracta d’un creador de contingut encarregat de crear qualsevol tipus de contingut (vídeos, presentacions, blobs, imatges, etc.) que ajudi a promoure el projecte SwissBorg.
 • Traductor: Els traductors tenen la tasca de traduir qualsevol document i article important a les seves llengües maternes. Aquesta posició incentivada ajuda SwissBorg a realitzar una de les tasques més difícils però importants.
 • Promotor: El promotor és un venedor responsable de difondre la notícia sobre SwissBorg, principalment a les plataformes de xarxes socials. El promotor és clau per augmentar l’adopció i l’ús de la plataforma, augmentant així el valor dels tokens CHSB.
 • Moderador: Un moderador és similar a un administrador que es troba als fòrums i fòrums de discussió. El moderador regula les comunicacions en els diferents canals que utilitza SwissBorg. Aquestes responsabilitats inclouen aplicar les regles del grup, moderar el flux de discussió i promoure un debat saludable, eliminar contingut inadequat i molt més.
 • Campanya: El defensor és similar al promotor, però en lloc de treballar amb canals de xarxes socials, treballen amb canals del món real. Això vol dir establir contactes amb altres grups i persones i organitzar esdeveniments per promocionar SwissBorg. Això pot incloure reunions de ciutats, AMA, reunions de grup i altres esdeveniments presencials.
 • Presentador d’empreses: En essència, l’introductor de negocis exerceix el paper d’ambaixador, intentant establir connexions amb socis comercials, inversors i influents de la cripto-comunitat..

Conclusió

La recaptació de fons de 53 milions de dòlars el 2017 no va ser una de les més reeixides de la indústria blockchain en aquell moment. SwissBorg tampoc va malgastar els fons, però va lliurar un producte impressionant que resol molts dels problemes associats a la gestió de riquesa privada per a criptomoneda. També fa que la inversió en criptomoneda sigui senzilla i accessible per a tothom.

Aplicació de la comunitat SwissBorg

L’aplicació de la comunitat ja ha atret més de 150.000 usuaris. Imatge a través de SwissBorg.com

L’aplicació Wealth desenvolupada per SwissBorg és una solució potent i senzilla per a la inversió en criptomoneda. Els usuaris poden comprar, vendre, dipositar i retirar, gestionar tots els seus actius criptogràfics i, fins i tot, intercanviar-los amb la mateixa interfície intuïtiva.

Encara més impressionant és que SwissBorg compleix plenament tots els marcs reguladors dels més de 115 països que poden aprofitar-se de l’aplicació Wealth. Això significa que els usuaris poden participar en la inversió en criptomonedes sense preocupar-se de la legalitat de les seves accions.

També agraïm l’enfocament basat en la comunitat i la governança descentralitzada, que ja funciona molt bé per SwissBorg.

En conjunt, sembla evident que l’aplicació SwissBorg Wealth està realitzant la missió del projecte per fer la gestió de la riquesa de criptomonedes senzilla i més accessible. Sembla que els inversors estan d’acord donat l’enorme augment de preus vist a la fitxa CHSB el 2020.

Si SwissBorg pugui continuar el camí que s’han marcat, aquest podria ser un dels principals projectes de blockchain que continuaran marcant el ritme de la gestió de la riquesa durant les properes dècades..

Imatge destacada a través de Shutterstock

Exempció de responsabilitat: són les opinions de l’escriptor i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me