Revisió de PrimeBit: Visió general completa de l’intercanvi

PrimeBit és una nova plataforma de negociació de criptomonedes que ofereix als usuaris una forma nova i única d’intercanviar criptografia amb palanquejament.

PrimeBit s’uneix a una llarga llista d’intercanvis de criptomonedes que ofereixen operacions de palanquejament. A PrimeBit, aquest apalancament pot recórrer tot el camí fins a 200x. Es tracta d’un ventall de diferents actius criptogràfics.

Tot i això, es pot confiar realment en un intercanvi tan nou?

En aquesta revisió de PrimeBit intentaré respondre-hi. També us donaré alguns consells principals que heu de tenir en compte abans de negociar.

Visió general

PrimeBit es va llançar a l’abril del 2019, cosa que fa que tingui menys d’un any. PrimeBit està operat per PrimeBit Ltd, que és una companyia amb seu a Saint Vincent i les Granadines.

És un corredor que ofereix als comerciants la possibilitat de negociar amb un apalancament de fins a 200 vegades amb un marcatge de preus fiar. Hi ha dues plataformes de negociació a PrimeBit. Un és el seu Web Trader i l’altre és el MetaTrader 5 (MT5).

Amb PrimeBit, esteu negociant instruments derivats de criptomonedes que us donin exposició als moviments de preus. Actualment, ofereixen suport per a contractes de Bitcoin, Litecoin i Etheruem que estan marginats a Tether.

Està clar que tenen en compte una audiència global amb la seva plataforma. Això es deu al fet que han traduït el seu lloc web a més de 12 idiomes diferents.

Tot i que PrimeBit té aquests ambiciosos a nivell mundial, sí que té restriccions a certs països. A causa de les lleis i regulacions locals, PrimeBit no accepta operadors nord-americans i d’altres països. Podeu veure la llista completa aquí.

És segur PrimeBit?

Aquesta és potser una de les preguntes més importants per a qualsevol comerciant quan es plantegi un broker. La protecció dels fons i la gestió del risc són fonamentals.

Llavors, com s’amuntega PrimeBit?

Bé, hem donat una ullada a diversos factors que determinen el grau de “seguretat” d’un agent. Comencem, doncs, amb aquesta ardent pregunta sobre regulació.

Regulació

Actualment, no sembla que PrimeBit tingui cap mena de regulació. Tot i que té la seva seu a Sant Vicent i les Granadines, no està regulat per les autoritats financeres d’allà.

PrimeBit Ltd.

Detalls del registre de PrimeBit

Una de les raons per això és que PrimeBit és un intercanvi sense KYC (més informació a continuació). Això és atractiu per al comerciant, ja que significa que no ha de lliurar una àmplia documentació. Per descomptat, els reguladors no ho permetrien.

També val la pena assenyalar que altres grans intercanvis de criptomonedes com ByBit i Binance tampoc estan regulats. Fins que no hi hagi un marc regulador robust, els comerciants només hauran de confiar en l’honestedat de PrimeBit.

Seguretat de les monedes

Tenint en compte que esteu dipositant fons amb criptomoneda a PrimeBit, la seguretat de les monedes és de suma importància. Per tant, PrimeBit opera un protocol d’emmagatzematge en fred segur.

Què vol dir això?

Bé, vol dir que conservaran la major part de les monedes en carteres fora de línia. Tenint en compte que estan fora de línia, significa que els pirates informàtics no poden accedir als fons.

Gestió de riscos

Tenint en compte que esteu negociant amb un apalancament de fins a 200 vegades, PrimeBit ha de disposar de procediments de gestió de riscos per garantir que les posicions perdedores es tanquin ràpidament.

En primer lloc, detindran automàticament la vostra posició quan caigui per sota del 50% del marge inicial. L’activació Stop Out s’activa contra el preu just i s’executa contra el preu del llibre de comandes.

Tot i això, hi ha situacions en què el moviment dels preus és tan extens que no us podran aturar al 50% del marge. Aquí és on entrarà el desapalancament automàtic o ADL.

PrimeBit ADL

Desevaluació automàtica a PrimeBit

Aquest és bàsicament un mecanisme que reduirà automàticament les posicions dels operadors contraris. La manera com s’escullin aquells comerciants oposats depèn de la quantitat d’apalancament que tinguin i del seu benefici.

Per què fer això??

Bé, això es deu al fet que PrimeBit no té un “fons d’assegurances”. Aquest és un mecanisme que existeix en altres borses comercials apalancades. Afirmen que aquests mecanismes augmenten les pèrdues de comerciants altament apalancats.

Seguretat de la comunicació

Una altra cosa que notareu sobre PrimeBit és que hi ha xifratge complet de 256 bits al lloc. Això significa que tota la vostra comunicació amb ells està xifrada.

Això és particularment important a l’hora d’enviar la vostra documentació personal i contrasenyes a la plataforma. D’aquesta manera s’eviten atacs d’home-al-mig.

Seguretat SSL Primebit

Certificat SSL a PrimeBit

Quan visiteu PrimeBit, veureu el cadenat del navegador a la cantonada que mostra que esteu al lloc legítim. Això també significa que si no ho veieu, heu de marxar immediatament del lloc.

Autenticació de dos factors

Sovint, l’usuari és l’enllaç més feble pel que fa a la seva pròpia seguretat. Per tant, PrimeBit també ha proporcionat eines que millor poden protegir el vostre compte. Un d’ells és l’autenticació de dos factors.

Nota ✍️: Això no està habilitat per defecte. En el moment en què creeu el compte, hauríeu de fer-ho per estar totalment protegit des del primer moment.

Amb això, l’usuari haurà de lligar el seu telèfon a PrimeBit. Mitjançant l’ús del fitxer Aplicació Google Authenticator, cada sessió d’inici de sessió us demanarà la confirmació. Això ajuda, ja que pot evitar que un pirata informàtic tingui accés fins i tot si té la vostra contrasenya.

Cobertura d’actius & Contractes

Com es va esmentar, PrimeBit actualment només ofereix criptomoneda. Actualment tenen cobertura de Litecoin, Bitcoin i Ethereum.

Es tracta de futurs contractes de futurs perpetus. Es diferencien dels contractes futurs tradicionals pel fet que no hi ha una data de caducitat per a la liquidació dels contractes.

També és important assenyalar que els contractes de Bitcoin són els vostres tradicionals contractes de futurs simplificats. Aquests són els mateixos instruments que trobareu a BitMEX & PrimeXBT.

Contractes PrimeBit

Visió general dels contractes de PrimeBit

Quan es tracta d’Ethereum & Futurs de Litecoin, aquests són Quanto Contractes perpetus. Llavors, què dimonis és això??

Bé, simplement, es tracta de contractes de futurs que s’establiran en una moneda diferent de la que s’escriu en el futur.

Així, en altres paraules, quan es tracta dels contractes LTCUSD i ETHUSD aquí, els contractes no es liquidaran en aquestes monedes. Es liquidaran a Bitcoin, que és la moneda estàndard de la plataforma.

Nota ✍️: El preu al comptat dels contractes es basa en una mitjana de 4 borses diferents. Bitstamp, Coinbase, Kraken & Bessons.

També heu de tenir en compte la mida mínima del contracte per a cadascun d’aquests. Per a BTCUSD és de 0,0001 BTC, per a ETHUSD de 0,005 BTC i per a LTCUSD de 0,01 BTC.

Apalancament

Tenint en compte que esteu negociant instruments de futurs, esteu negociant amb marge criptogràfic. Bàsicament, això vol dir que deixeu només una fracció del que es requereix per a una mida de comerç nocional.

Això vol dir que per a un moviment determinat del preu de l’actiu, el vostre retorn / pèrdua serà de magnituds superiors a aquesta. A PrimeBit, el requisit de marge és del 0,5%, cosa que implica un apalancament de fins a 200 vegades.

Aprofiteu Prime Bit

Impacte del palanquejament en les operacions

Tot i que el palanquejament màxim és de 200 vegades, us recomanem que comenceu amb límits de palanquejament més baixos. Això és més del que està disponible en altres borses i pot ser increïblement arriscat amb un actiu tan volàtil com Bitcoin.

El principal avantatge de poder negociar futurs a PrimeBit és que també podeu escurçar aquests actius. Això significa que podeu adoptar la posició que el preu d’una d’aquestes criptomonedes podria baixar.

Tarifes PrimeBit

Una altra consideració realment important per a qualsevol comerciant ha de ser les comissions que paguen quan cotitzen. Aquests impactaran directament sobre la rendibilitat a llarg termini.

Llavors, com es veuen PrimeBit?

Bé, PrimeBit té un model de tarifa de fabricant. Això significa que hi ha dues taxes de comissió segons si esteu realitzant un mercat o si esteu eliminant la liquiditat dels llibres.

Quan es tracta d’aquestes taxes, els fabricants obtindran una bonificació del 0,025% en les operacions que realitzin. Els compradors hauran de pagar una quota del 0,075% quan realitzin aquestes operacions. Això és gairebé en línia amb la resta de futurs de palanquejament.

Confós ❓: Si feu una comanda i s’executa automàticament, això necessita liquiditat i se us cobrarà per això. Si en feu una com a límit que no s’executa immediatament, obtindreu una recompensa

Una altra cosa que hauríeu de tenir en compte es diu “taxes de finançament”. Es tracta bàsicament d’un tipus de mercat que es carregarà al vostre compte per tal de mantenir la vostra posició oberta.

A PrimeBit, aquesta tarifa s’aplica cada vuit hores al vostre compte. La taxa exacta es determinarà d’acord amb les taxes de finançament prevalents a la criptomoneda i la taxa de finançament en USD.

Estareu encantats de saber que no hi ha cap dipòsit ni comissions de retirada per part de PrimeBit. Tot i això, és possible que cobreu una petita tarifa de miner o de xarxa quan feu una retirada. Això és estàndard, però.

Inscripció

Si heu decidit que voleu provar PrimeBit, primer haureu de crear-hi un compte. Podeu accedir a la pàgina d’inici i prémer “Registra’t”.

Registre PrimeBit

Formulari de registre a PrimeBit

Només cal una adreça de correu electrònic. Un cop feu clic a Envia, us enviaran un correu electrònic a l’adreça anterior i haureu de seguir l’enllaç per confirmar-lo. Això us permetrà configurar la vostra contrasenya.

Un cop fet això, ja podeu començar a utilitzar la plataforma. Una altra cosa que podeu observar és que PrimeBit no requereix que verifiqueu el vostre compte. És un intercanvi “sense KYC” i no requereixen cap forma d’identificació per començar a cotitzar.

Compte de demostració

Us complau veure que PrimeBit també ofereix un compte de demostració completament gratuït. Això vol dir que podeu provar la plataforma MT5 i les condicions de negociació abans de finançar.

Aquesta també és una manera excel·lent de practicar les vostres habilitats abans de passar al comerç en directe amb tots els riscos. També replica completament les condicions comercials (a part de la caiguda)

Compte de demostració PrimeBit

Selecció de comptes de demostració a PrimeBit

Se us proporcionen 1 BTC de diners per demostrar per operar, que es poden reposar en qualsevol moment. Per tant, si només esteu començant a operar, us recomanaríem el compte de demostració.

Dipòsits / Desistiments

Si voleu començar a negociar amb diners reals, haureu de finançar el vostre compte. Atès que PrimeBit és un intercanvi de criptomonedes complet, haureu de finançar el vostre compte amb Bitcoin.

Nota ✍️: Si no teniu Bitcoin, podeu comprar en una borsa com Bitstamp o Kraken que acceptin moneda fiduciària.

Si voleu finançar el vostre compte, haureu d’iniciar la sessió i consultar el tauler. Aquí se us mostrarà el vostre compte de demostració i en directe. Accedireu a “Dipòsit” i, a continuació, us dirigirà a la pàgina de pagaments de PrimeBit.

En aquesta pàgina es generarà una adreça de Bitcoin. Es tracta tant d’una adreça de formulari llarg com d’un codi QR. Un cop hàgiu enviat els fons, primer hauran de processar-se a la xarxa. Podeu observar un Bitcion Block Explorer per veure quant de temps queda.

Finançament de Bitcoin PrimeBit

Finançament del vostre compte amb Bitcoin

Quan es tracta de retirades, el procés és igual de senzill. Accedireu al vostre tauler de control i, a continuació, premeu “retirada”. Aquí se us demanarà l’import i el codi 2FA.

A continuació, podeu donar l’adreça Bitcoin de la vostra cartera sense connexió i processaran la transacció.

Plataformes de negociació PrimeBit

Quan es tracta de negociar, una cosa que pot fer o trencar la vostra experiència és la tecnologia que teniu a la vostra disposició. Actualment, hi ha dues plataformes de negociació a PrimeBit i la més nova és la seva plataforma de comerç web propietària.

Comerciant web

El Web Trader potser és el més adequat per a aquells que primer cotitzen a la borsa. Està força ben dissenyat i intuïtiu amb una bona quantitat de funcionalitats. També és força similar a les plataformes que heu vist en intercanvis de criptografia més populars.

A continuació es mostra una captura de pantalla de la plataforma. Al centre teniu el gràfic que és un gràfic de tradingview. Per a aquells que no ho sabeu, aquest és potser el millor paquet de gràfics del mercat i és especialment útil per a aquells comerciants que utilitzen estratègies d’anàlisi tècnica..

Prime Bit Web Trader

Interfície d’usuari de PrimeBit Web Trader

També notareu que podeu ampliar el gràfic perquè ocupi tota la pantalla. Això us facilitarà la realització de l’anàlisi de gràfics. A la dreta dels gràfics teniu el gràfic de profunditat que us dóna una idea de les compres / vendes obertes actualment al mercat.

Al costat teniu els vostres formularis de comanda. Aquests són bastant funcionals i podeu triar el tipus de comanda (límit, mercat, parada, etc.). Per a aquells que no ho sàpiguen, una comanda límit es fa a un preu concret, una comanda de mercat es fa al tipus de mercat vigent i s’ha dissenyat una parada per limitar les pèrdues.

A la part inferior del formulari de comanda teniu l’opció d’ajustar el nivell de palanquejament. Això determinarà la quantitat de marge que haureu de deixar per al comerç, així com l’exposició al moviment de preus de l’actiu subjacent.

Calculadora de comandes PrimeBit

Calculadora de comandes

Una altra eina molt útil que teniu és la calculadora de comerç. Això us permetrà calcular els beneficis / pèrdues i els nivells de marge o liquidació abans d’entrar al vostre negoci. Per tant, ja sabeu quins nivells heu de vigilar quan teniu una comanda oberta i els millors llocs per situar les vostres parades.

Plataforma de negociació MT5

Per als comerciants una mica més avançats, PrimeBit també ofereix als seus comerciants l’aplicació MetaTrader 5. Per a aquells que no ho saben, el programari MetaTrader és un dels paquets comercials més populars en línia.

MetaTrader també és el desenvolupador de la plataforma de negociació MT4, que és utilitzada per gairebé la meitat de tots els corredors mundials. El MT5 és una versió actualitzada d’aquesta plataforma.

Per tant, per què tot el rebombori de MT5?

Bé, en primer lloc teniu la funcionalitat de la plataforma MT5. Teniu a la vostra disposició diverses eines tècniques que la gent ha esperat de les plataformes MT4.

Prime Bit MT5

Interfície d’usuari a la plataforma PrimeBit MT5

Per exemple, teniu moltes funcions de gràfics que us permeten perfeccionar l’anàlisi tècnica. Això inclou molts estudis tècnics i indicadors, com ara Fibonacci, línies de tendència, RSI, oscil·ladors.

També teniu una gran quantitat de funcions de comanda amb les plataformes MetaTrader. Teniu una àmplia gamma d’opcions de personalització per a aquestes comandes. Col·locar pèrdues de parada, ordres condicionals i altres paràmetres és molt més fàcil.

El MT5 també té una sèrie d’altres funcions que no s’inclouen a la plataforma MT4. Aquests inclouen gràfics de profunditat del mercat, així com calendaris econòmics allà mateix a la vostra plataforma.

Prime Bit Expert Advisor

Desenvolupament d’assessors experts a PrimeBit

Una altra cosa que us encantarà de les plataformes MetaTrader és que PrimeBit us permet codificar els vostres propis assessors experts o “EAs”. Es tracta d’escriptures comercials que s’executen automàticament i que es codifiquen en MQL5, el llenguatge propietari de MetaTrader 5.

Consell superior &# 128175; ️: Podeu utilitzar el fitxer Comunitat MQL5 i obteniu una gran quantitat de recursos per millorar els vostres scripts comercials. Aquest fòrum és un lloc de trobada per a altres comerciants.

Un altre gran avantatge d’utilitzar la plataforma MT5 a PrimeBit és que els vostres coneixements i habilitats són transferibles. Si voleu provar un broker nou, sempre que tinguin un MT5, és molt fàcil canviar.

Tot i que PrimeBit ofereix la plataforma MT5 mitjançant un navegador web, també podeu descarregar l’aplicació i executar-la al vostre PC. En realitat, això és molt més ràpid i és el nostre mètode preferit per executar l’aplicació MT5.

El MT5 està disponible a Windows, MacOS i Linux. També podeu canviar-lo en un dispositiu mòbil que ens porti al següent tema.

Aplicacions per a mòbils PrimeBit

Si sempre esteu en moviment i voleu controlar els vostres negocis, haureu de descarregar l’aplicació mòbil PrimeBit MT5.

Com és el cas de l’aplicació principal d’escriptori, les aplicacions MetaTrader són algunes de les més populars del món. Només cal que feu una ullada a les ressenyes i al nombre total de descàrregues per tenir una idea del seu ús.

Puntuacions MT5 PrimeBit

Puntuacions de l’aplicació MT5 a iTunes i Google Play

Podeu descarregar l’aplicació tant des de Google Play Store com des de la botiga iTunes. Un cop estigui al telèfon, podeu inserir les vostres dades d’inici de sessió i el servidor PrimeBit corresponent.

L’aplicació per a mòbils té la mateixa funcionalitat que l’aplicació Desktop. Teniu una quantitat raonable de gràfics i opcionalitat de la comanda. També podeu gestionar els vostres assessors experts a la vostra aplicació mòbil.

Bit de primera interfície d'usuari de l'aplicació MT5

Interfície d’usuari de l’aplicació mòbil MT5

També és relativament fàcil navegar per l’aplicació i podeu canviar la interfície dels gràfics als formularis de comanda d’un sol toc. O podeu anar als gràfics generals del mercat, on podeu veure tots els nivells importants dels parells de la vostra llista de seguiment.

Val la pena? ❓: El comerç mòbil té els seus avantatges, però mai no podeu replicar les mateixes condicions que teniu a l’aplicació d’escriptori. Per tant, això només hauria de suposar un error quan no pugueu estar al vostre escriptori.

I, com és el cas dels operadors d’escriptori i web MT5, un cop hàgiu après a utilitzar l’aplicació mòbil MT5, podeu passar fàcilment a un altre agent que tingui el mateix. És fàcilment transferible per tot arreu.

També podeu operar a la plataforma WebTrader mitjançant el vostre telèfon mòbil, tot i que no es tracta d’una aplicació mòbil. Haureu d’utilitzar el navegador web del telèfon, que és menys que òptim. Tanmateix, podria ser una bona manera de controlar les vostres comandes mentre esteu fora del vostre escriptori.

Atenció al client

L’assistència al client és aquell requisit que sovint es passa per alt que pot fer o trencar la vostra experiència amb un agent d’intercanvi. Per tant, és un criteri realment important per a nosaltres.

Vam decidir provar l’assistència al client a PrimeBit per veure la capacitat de resposta a les nostres consultes.

Quan contacteu amb PrimeBit, sembla que hi ha una opció de xat en directe a la part inferior dreta. Bé, això és una mica més d’una senzilla secció de preguntes freqüents i d’un formulari de correu electrònic. Realment no connecteu amb ningú en un xat en directe.

Per no dissuadir-nos, volíem provar la capacitat de resposta. Vam sol·licitar informació sobre la configuració del nostre compte MT5 en una aplicació d’escriptori. Per tant, era relativament tècnic.

L’equip va poder contactar amb nosaltres en menys de 2 hores. Això és realment impressionant ja que hem provat altres corredors com OctaFX i IC Markets que han trigat molt més en respondre a les nostres consultes.

Primebit Xat

Funció de “xat” a PrimeBit

Per descomptat, una altra manera d’enviar una sol·licitud a l’equip és mitjançant un tiquet. Això pot ser més eficaç, ja que significa que el vostre bitllet es pot enviar al servei d’assistència més adequat.

Consell superior ✅: Si el vostre bitllet triga una mica més del que voldríeu, per què no els feu arribar a les xarxes socials? Assegureu-vos de citar el número del vostre bitllet

Per descomptat, si la vostra pregunta és més rutinària, sempre podeu fer una ullada a la seva Preguntes freqüents. Va ser bastant complet i també té pràctiques guies d’usuari.

API

Hi ha desenvolupadors? PrimeBit té la seva pròpia API que us permet codificar bots comercials en javascript (NodeJS). Això és diferent dels EA MQL5 que s’hauran d’executar dins de la plataforma de metatrader.

Amb l’API PrimeBit, el bot comercial pot interactuar directament amb els servidors PrimeBit, cosa que redueix la latència. Hi ha tant una API REST com una versió de websocket. Podeu fer una ullada als documents per conèixer-los millor.

Vam fer-hi una ullada i sembla que hi ha força funcionalitat amb les API. Teniu tots els vostres punts finals estàndard per llegir els gràfics i controlar les vostres comandes.

API Primebit

Generació d’una clau API per al comerç

Si voleu utilitzar l’API, haureu de generar una clau API. Això permetrà que el bot interaccioni amb el vostre compte. Això es pot fer al tauler de control si aneu a la configuració i premeu la secció “Claus de l’API”. Aquí podeu seleccionar “Nova clau API”.

Haureu de posar un nom a la clau API i llavors es generarà automàticament. Tindreu la vostra clau i una clau secreta. La clau secreta només és generat una vegada així que assegureu-vos de guardar-lo quan es tiri.

Advertiment ⚠️: No compartiu aquesta clau d’API amb ningú. Hi ha serveis en línia que ofereixen bots comercials, però us aconsellem evitar-los. Sovint s’utilitzen com a tàctica de pesca.

També sembla que, a diferència d’altres intercanvis, no podeu seleccionar els permisos que us proporciona la clau API. Això significa que la clau que es genera us proporcionarà permisos complets per a operacions i retirades.

Programa de derivació

Si heu utilitzat PrimeBit i heu trobat que la vostra experiència va ser relativament agradable, també podeu guanyar diners referint-los als vostres amics. Això és a través del seu programa d’afiliació.

Si voleu fer això, haureu de generar el vostre enllaç d’afiliació. Accedireu al vostre tauler de PrimeBit, on podeu fer clic a “Programa d’afiliació”.

Tot seguit, us portarà al sistema de gestió d’afiliats de PrimeBit. Es tracta d’un programari afiliat de tercers que va ser desenvolupat per Unilink. Hi ha tota una sèrie de funcionalitats que us ajudaran a promocionar la marca.

Afiliat Primebit

Tauler d’afiliats PrimeBit

Un cop estigueu aquí, podeu fer clic a “Enllaç de referència” i això us mostrarà l’enllaç d’afiliació. També hi ha molt més que podeu fer en aquest tauler. Per exemple, podeu estructurar campanyes úniques i obtenir material de màrqueting general.

Pel que fa a les comissions d’afiliació, es distribueixen per nivells en funció del nombre total de comerciants que heu aportat a la plataforma. Comenceu amb un 5% quan només us inscriviu, que pot arribar fins a un 20% per a aquells que aportin ingressos comercials considerablement més grans.

Àrees de millora

Hi havia moltes coses que ens agradaven molt de PrimeBit, però també hem de destacar algunes de les coses que justifiquen una millora.

En primer lloc, només hi ha 3 actius de criptomoneda que podeu negociar. Tot i que això podria ser bo per als principiants, els operadors de criptografia s’han acostumat a una gran varietat d’actius per operar. Haurien d’introduir més opcions per als comerciants.

Llavors també seria fantàstic veure més coses sobre les opcions de finançament. Actualment només es pot finançar a Bitcoin & Tether, que significa que els usuaris primer hauran d’intercanviar la seva criptografia per aconseguir que BTC o USDT comencin a cotitzar. És el cas fins i tot si esteu negociant futurs Litecoin o Ethereum.

També hauria estat fantàstic veure algun material addicional que ajudés els comerciants a conèixer el comerç de criptomonedes i la plataforma MT5. Aquests s’ofereixen de sèrie en moltes borses i corredors. Aquest material ajuda a millorar l’experiència comercial.

I potser l’últim que s’ha de tenir en compte amb aquest intercanvi és que és completament nou. Com a tal, no té antecedents establerts, de manera que no es pot opinar dels altres comerciants. Per descomptat, això és una mica una cosa de pollastre i ous i la majoria dels intercanvis han de començar en algun lloc.

Conclusió

Per acabar, hem de dir que ens va sorprendre gratament amb PrimeBit. Per a un intercanvi tan nou, ja tenen molt a favor.

Per exemple, tenen un atractiu palanquejament que fins ara no s’ha vist a la indústria criptogràfica. També són capaços de gestionar aquest risc amb un procés de despalanquejament ben desenvolupat.

També ofereixen als seus comerciants les millors eines per treballar oferint la plataforma MT5, que sens dubte és la preferida per la indústria. Afegiu-hi l’aplicació de comerç mòbil i l’API i teniu una suite tecnològica força dolça.

Sí, hi ha coses que es poden millorar, però no deixa de ser un intercanvi nou. És probable que implementin una sèrie de canvis durant els propers mesos.

Per tant, hauríeu de tenir en compte PrimeBit?

Bé, si esteu buscant una plataforma de negociació amb un alt apalancament sense KYC i tecnologia de negociació avançada, podria ser per a vosaltres.

Advertiment ⚡️: El comerç de productes de futurs apalancats és increïblement arriscat. Assegureu-vos que practiqueu una gestió de riscos adequada

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me