Revisió de Nexus (NXS): tot el que heu de saber

Nexus és una altra xarxa peer-to-peer que busca millorar la tecnologia blockchain actual millorant la seguretat, l’escalabilitat i la velocitat dels protocols blockchain actuals..

El projecte s’enfronta a això d’una manera única, mitjançant una cadena de blocs 3D resistent a quàntica juntament amb satèl·lits de comunicació. L’objectiu final és “descentralitzar la descentralització” traient-la fora de l’abast dels monopolis miners de les piscines o fins i tot de qualsevol control empresarial o governamental.

Si creieu que això sembla ambiciós, teniu tota la raó, és extremadament ambiciós i podria canviar el joc si funciona com estava previst.

Aprofundim i analitzem de prop la tecnologia, la història i els plans de futur.

Cadena tridimensional de Nexus (3DC)

Nexus ha desenvolupat una cadena de blocs tridimensional mitjançant tres mecanismes de consens diferents. L’equip afirma que aquest 3DC treballa per reduir la centralització dels miners i ajudarà amb una major eficiència en l’escala en cadena.

Nexus de topologia de xarxa distribuïda

Topologia de xarxa comparada. L’objectiu de Nexus és una topologia distribuïda. Font: Llibre blanc de Nexus

Els tres mecanismes de consens es coneixen com a Prime Channel, Hashing Channel i Proof-of-Holdings Channel.

Prime Channel

El canal Prime és un mecanisme de consens de prova de treball que utilitza clústers primers densos de 308 dígits. Això fa que Prime Channel sigui més resistent a ASIC que la mineria de hash habitual. El canal Prime es pot extraure amb la vostra CPU. A més, la mineria produeix dades que també s’utilitzen per a la investigació de números primers en física quàntica.

Canal Hashing

Aquest és un altre canal de prova de treball, però difereix perquè utilitza Hashcash com a algorisme de mineria. Això fa que els miners cerquin hash SHA-3, que és similar al hash Bitcoin SHA-256, però 4 vegades la mida del hash bloc Bitcoin. El canal Hashing es pot extraure amb una GPU.

Prova de participacions

El canal final es diu Proof-of-Holdings i és bàsicament un mètode de consens de participació en què els usuaris encunyen nous NXS mantenint i apostant les monedes que ja tenen. Quan s’utilitza la prova de participacions, hi ha quatre atributs que determinen la taxa de rendiment:

  • Tipus d’interès: s’aplica un tipus d’interès anual a les participacions, que comença al 0,5% anual i augmenta al llarg de 12 mesos fins a assolir la rendibilitat anual màxima del 3,0%.
  • Pes de confiança: cada node té una mètrica de confiança que comença només al 5%, però augmenta ràpidament al 100% en només un mes.
  • Bloqueja el pes: aquest atribut es restableix al 0% cada vegada que rep una transacció de participació. Després puja lentament fins al 100% en 24 hores. Si el pes del bloc arriba al 100%, caduca la clau de confiança i es restableixen tots els atributs. El disparador de restabliment garanteix que treballeu contínuament per mantenir la xarxa.
  • Pes d’aposta: aquesta és la mitjana del pes de confiança i del pes del bloc. Com més alt sigui aquest valor, més probabilitats rebrà una transacció.

Maquinari de xarxa Nexus

Per tal de proporcionar una descentralització addicional a la xarxa, Nexus gestiona una xarxa de telecomunicacions de tres nivells. Aquests tres nivells són la xarxa de malla, els satèl·lits cubs i les estacions terrestres.

Xarxes de malla

Nexus és una mica únic perquè gairebé qualsevol persona del món pot executar un node gràcies a les tres oportunitats de mineria disponibles. També és únic perquè tots els nodes cooperen per resoldre cada bloc, en lloc de competir entre ells. Això permet una xarxa més distribuïda.

A més, Nexus té previst fabricar i vendre antenes especialitzades que permetran als usuaris operar xarxes locals.

Cub Satèl·lits

A més de la xarxa de malla terrestre, Nexus està creant una xarxa de satèl·lits basada en l’espai amb un grup de satèl·lits de l’òrbita terrestre baixa. Aquesta xarxa de satèl·lits LEO es produeix en col·laboració amb una empresa anomenada Vector Space Systems.

Sistemes espacials vectorials Nexus

Sistemes Espacials Vectorials

Aquests satèl·lits funcionaran conjuntament amb la xarxa de terra, allotjant la xarxa Nexus i qualsevol aplicació descentralitzada (dApps) que s’hagi construït a la part superior de la xarxa Nexus. A més, hi ha plans per proporcionar un accés descentralitzat a Internet a través de la xarxa de satèl·lits.

Estacions de terra

Finalment, hi haurà una sèrie d’estacions terrestres per proporcionar operacions d’enllaç ascendent i descendent entre les xarxes terrestres i les espacials. Les estacions terrestres també proporcionaran la definició de la ruta del punt final de l’adreça i la memòria cau basada en terra. També executaran la seva pròpia instància Daemon.

Moneda Nexus (NXS)

La moneda Nexus, denominada NXS, és la moneda de la xarxa Nexus. La moneda té un subministrament actual de 78 milions de monedes amb un període de distribució de deu anys. Un cop finalitzada aquesta distribució, no hi haurà límit en el subministrament total de NXS. En lloc d’això, s’inflarà al 3% a través del canal de retenció i a l’1% a través dels canals primaris i hash.

Avantatges de Nexus Coin

Avantatges de la moneda Nexus

Els blocs es creen aproximadament cada 50 segons, i cada transacció NXS requereix 6 confirmacions de xarxa. Actualment, les transaccions tenen una comissió de 0,01 NXS, però un cop finalitzada la distribució de deu anys i completat el 3DC, no hi haurà comissions, ja que el sistema absorbirà les comissions de transacció mitjançant el mecanisme d’inflació.

Nexus també és una mica únic, ja que mai no tenia cap ICO. En el seu lloc, va ser dissenyat per cobrar una petita tarifa per a desenvolupadors de les recompenses mineres. Actualment, aquesta taxa suposa l’1,5% de les recompenses mineres i augmentarà fins a un màxim del 2,5% al ​​cap de 10 anys. També es destina el 20% de les recompenses per blocs per a la comercialització, així com per a la fabricació i llançament de la xarxa de satèl·lits Nexus.

Equip i progrés de Nexus

El fundador i desenvolupador principal de Nexus és Colin Cantrell, que anteriorment era conegut amb el pseudònim de ‘Videlicet’. Quan es va crear el projecte el setembre de 2014, va anomenar-lo Coinshield (CSD). Aquell codi original només tenia un mecanisme de consens, el Prime Channel. El canal Hash es va afegir poc després, a l’octubre de 2014. El canvi de marca de Nexus es va produir l’abril de 2015 i la prova de titularitat es va afegir el juliol de 2015..

A més de col·laborar amb Vector per crear la xarxa de satèl·lits, Nexus també s’ha associat amb SingularityNET per proporcionar l’arquitectura 3DC per a la xarxa d’intel·ligència artificial descentralitzada del projecte..

Avançant, Nexus llança actualitzacions importants seguint la seva estratègia de full de ruta TAO (Tritium, Amine, Obsidian). Les versions inclouen el 3DC, les carteres mòbils, la resistència quàntica i la xarxa de satèl·lits, entre moltes altres coses.

Actualització de Nexus TAO

Nexus Tres etapes de “TAO” tal com es recull al full de ruta

Nexus és sens dubte el projecte més ambiciós de l’espai de criptomonedes. En primer lloc, el projecte intenta ser el primer a destronar Bitcoin com la primera moneda entre iguals. Amb Internet descentralitzada que es produirà a partir de la seva xarxa espacial de satèl·lits, Nexus també competeix cara a cara amb Substratum.

NXS Price and Trading

NXS va romandre tranquil durant gran part de la seva existència, però finalment va cobrar vida el 2017 juntament amb la major part del criptoespai. A partir de 0,026 dòlars el gener del 2017, el preu de NXS va augmentar i va arribar als 3,34 dòlars al setembre. Aleshores es va retirar fins a gairebé 1,00 dòlars, però no es va acabar ja que es va elevar fins al màxim històric de 13,33 dòlars el gener de 2018.

Els guanys de preus es poden atribuir, en part, a la baixada global de les criptomonedes durant aquest període de temps. Durant aquest temps, també es va anunciar l’associació amb Vector i això també va tenir un impacte positiu en el preu de NXS.

Gràfic de preus de NXS

Moviments dels preus del testimoni NXS. Font: Coinmarketcap

Des que va assolir el màxim històric de gener, el preu ha baixat significativament, ja que tots els mercats de criptomonedes han baixat. A finals de setembre, NXS cotitzava només a 0,85 dòlars, però això s’explica parcialment per la caiguda del 50% del valor de Bitcoin durant el mateix període.

Tot i que l’equip ha publicat un full de ruta, no hi ha dates exactes al full de ruta, de manera que és bastant impossible fer prediccions sobre quan podríem veure salts de preus en reacció a l’evolució positiva. Tanmateix, com la majoria de projectes de criptomonedes, m’esperaria veure concentracions sobre la publicació de qualsevol novetat important.

On comprar NXS

NXS es ​​pot comprar a Binance o Bittrex, així com a Trade by Trade, Upbit i Cryptopia. No està disponible a canvi de moneda fiduciària, de manera que necessiteu BTC, ETH o USDT per comprar el vostre NXS.

Binance NXS

Registreu-vos a Binance i compreu tokens NXS

També és possible obtenir alguns NXS mitjançant la mineria. Es pot utilitzar tant la CPU (amb Prime Channel) com la GPU (amb Hashing Channel). I un cop tingueu 1.000 NXS, podreu jugar per guanyar monedes addicionals.

Carteres NXS

Hi ha una cartera oficial de Nexus que podeu obtenir per a Windows i Mac al lloc web de Nexus aquí. També és possible mantenir el vostre NXS en una cartera d’intercanvi, però per motius de seguretat no es recomana. A més, només podeu jugar monedes si es troben a la cartera oficial de Nexus.

Conclusió

La cadena de blocs Nexus és un tipus de nova generació, que utilitza tres mecanismes de consens diferents per protegir la xarxa, tres mètodes de mineria diferents i tres nivells de maquinari de xarxa per descentralitzar encara més la xarxa..

A més, un d’aquests nivells és una xarxa de satèl·lits que proporcionarà accés gratuït a Internet i que quedarà completament fora del control de qualsevol govern o corporació. La missió de Nexus és crear una criptomoneda descentralitzada que millori Bitcoin amb menys centralització de miners, tarifes més baixes i transaccions més ràpides.

Nexus també és un dels pocs projectes que aborda el problema de la resistència quàntica. Si aquest problema es fa tan gran com alguns creuen que serà, Nexus podria ser un dels pocs projectes existents que encara queden en peu d’aquí a 20 anys. I això fa que sigui una ganga ara mateix.

Imatge destacada a través de nexusearth.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me