Revisió de Neblio (NEBL): plataforma per a solucions Enterprise Blockchain

Neblio (NEBL) és un projecte que desenvolupa una solució de cadena de blocs d’empresa de codi obert.

Aquesta solució serà una plataforma segura i distribuïda en què les empreses poden desenvolupar les seves pròpies aplicacions. Neblio s’uneix a una llarga llista d’altres projectes que treballen en xarxes de desenvolupament de blockchain empresarials similars.

Amb tantes alternatives, poden competir realment??

En aquesta revisió de Neblio analitzarem en profunditat el projecte, inclosa la tecnologia, els casos d’ús i el desenvolupament continu. També analitzarem el potencial d’una adopció més gran de tokens NEBL a la llarga.

Què és Neblio?

Neblio és un projecte que actua com a plataforma Blockchain as a Service (BaaS), amb un enfocament cap als clients empresarials. Una de les principals característiques de la cadena de blocs de Neblio és la facilitat d’ús per a tothom.

Què és Neblio

Visió general de Neblio. Font: Lloc web de Neblio

Això inclou desenvolupadors, clients i usuaris. Neblio aconsegueix aquesta simplicitat mitjançant l’ús d’APIs RESTful que actuen com a ponts per enllaçar aplicacions que interactuen a la cadena de blocs de Neblio. Actualment, hi ha API disponibles per a desenvolupadors en vuit llenguatges de programació diferents:

  • Java
  • PHP
  • Javascript
  • Rubí
  • Vaja
  • Python
  • C #
  • Objectiu-C

La plataforma es va desenvolupar de manera que qualsevol d’aquests llenguatges de programació es pugui utilitzar per crear aplicacions, que puguin publicar dades i consultar la cadena de blocs de Neblio mitjançant les API. Això fa que Neblio sigui fàcil d’utilitzar, ja que els desenvolupadors poden utilitzar qualsevol idioma que coneguin, en lloc de necessitar aprendre un idioma nou com Solidity in Ethereum..

Això amplia molt el conjunt de desenvolupadors que poden codificar aplicacions per a la cadena de blocs de Neblio.

Tecnologia Neblio

Neblio és una cadena de blocs Proof-of-Stake (PoS), on els titulars són recompensats per apilar les seves monedes. El mecanisme PoS es basava en Peercoin, amb algunes modificacions fetes per evitar la manipulació i el joc de la xarxa. El primer canvi és que no es requereix una quantitat mínima de NEBL per a la participació.

Es va fer un segon canvi en la maduresa de les monedes de joc, que s’han de mantenir durant 24 hores per jugar. Els desenvolupadors també van canviar el pagament de la participació al 10% anual. Neblio utilitza l’algoritme de hash Scrypt que Litecoin (LTC) utilitza per protegir la seva xarxa.

Neblio Staking

Participació a Neblio Wallet. Imatge Font

Neblio va ser únic pel fet que es va desenvolupar en “mode sigilós” segons els fundadors. Bàsicament això vol dir que Neblio es va desenvolupar en secret i es va llançar sense cap fanfarró.

Membres de l’equip de Neblio

L’equip de Neblio està format per membres que tenen experiència en desenvolupament de programari, blockchain i negocis. El cofundador i desenvolupador principal és Edward Smith. Té més de 7 anys desenvolupant programari per a empreses com Capital One i Cisco. És llicenciat en CS per l’Institut Tecnològic de Geòrgia.

El segon cofundador és Ann Jackson. Té un MBA per la universitat Old Dominion i una llicenciatura en ciències en administració d’empreses per la Universitat de Virgínia. Abans de fundar Neblio, va treballar a Hewlett Packard durant 6 anys en diverses funcions d’operacions i màrqueting.

Membres de l’equip de Neblio

Els membres de l’equip de Neblio

S’uneix a ells Yuval Amar, que és l’assessor de màrqueting. Té més de 12 anys de màrqueting en línia en àmbits com la immobiliària, el fitness i la intel·ligència empresarial. Neblio també té dos desenvolupadors, a saber: Riley Stockton i Samer Afach.

Riley és un científic de dades i té una llicenciatura en matemàtiques que té tres anys d’experiència tant en desenvolupament front-end com back-end. També va ser el creador de nebliostats. Samer és doctor en física atòmica i de partícules i té experiència en seguretat de xarxes i gestió de servidors.

Per a un projecte amb l’abast de Neblio, sembla com si la mida de l’equip bàsic fos una mica lleugera. Tot i que han duplicat la seva mida des de l’ICO, necessitaran més talent per assolir els seus objectius. Això pot canviar a mesura que ens dirigim al 2019, ja que sembla que Neblio està buscant activament talent per al desenvolupament i les operacions per unir-se a l’equip.

En termes de comunicació amb la comunitat, Neblio té un bloc oficial on han presentat algunes de les seves actualitzacions de desenvolupament. Tanmateix, són molt més actius compte de twitter quan es tracta d ‘anuncis, etc.

Fitxes úniques a Blockchain

Igual que els estàndards ERC-20 i ERC-721 d’Ethereum, és possible crear fitxes a la cadena de blocs Neblio. L’equip també va llançar aquesta habilitat en mode ocult, el desembre del 2017. Les fitxes es basen en el protocol de token Neblio-1 (NTP1). Aquests tokens NTP1 es poden utilitzar per emmagatzemar metadades i tenen totes les mateixes funcions que els tokens fungibles, inclosa la funcionalitat de contractes intel·ligents.

Les tarifes per la transferència de fitxes NTP1 s’atorguen a les apostes NEBL, cosa que els proporciona un major incentiu per a la participació. Com que no es requereix un NEBL mínim per obtenir recompenses de participació, cada titular té un incentiu per jugar les seves fitxes NEBL.

S’espera que les tarifes s’amplien al costat de l’ús de la xarxa, cosa que podria comportar pagaments NEBL importants en el futur. De fet, l’augment de les recompenses de participació de les comissions va ser una de les raons per les quals es va desenvolupar el primer testimoni NTP1 anomenat Trifid.

Trifid (TRIF)

Trifid es va desenvolupar com a testimoni de pagament a la cadena de blocs Neblio. El raonament és que, a causa de les fortes recompenses que aporta el testimoni NEBL, és probable que els usuaris no el gastin, de manera que calia un testimoni diferent com a moneda transaccional. Amb els tokens TRIF existents, els usuaris tenen una moneda transaccional que els permet mantenir i jugar el seu NEBL.

Les fitxes TRIF es van llançar als titulars de NEBL amb una proporció de 100: 1. L’equip espera que això augmenti l’ús de TRIF.

Cred (LBA) i Acre

L’associació de Neblio en mercats financers va començar amb Cred i va evolucionar recentment per incloure Acre. Crèdit ara ofereix fàcil accés al crèdit mitjançant el seu testimoni LBA, mentre que Acre permet que qualsevol persona comenci a invertir en criptografia per només 10 dòlars. Amb els dos mercats financers que experimenten un creixement explosiu, aquestes plataformes ofereixen un gran potencial de creixement a llarg termini per a Neblio.

Mussol de poció (PTN)

Fundada el 2014, Potion Owl és una empresa sanitària amb seu a Kingston, Jamaica. Ha fet el canvi cap a la cadena de blocs de Neblio per a les seves funcions enfrontades al consumidor que connecten pacients, proveïdors de serveis sanitaris i companyies d’assegurances.

El testimoni Potion Owl (PTN) és un testimoni centrat en el pacient que treballa per facilitar i facilitar les interaccions dels pacients amb els proveïdors. A Kingston, els 354 proveïdors d’atenció mèdica que són clients de Potion Owl han acordat implementar el testimoni PTN.

Ecosistema de Mussol de Pocions

Neblio a l’ecosistema de Potion Owl. Imatge Font

Aquestes fitxes es compraran al mercat lliure, però Potion Owl treballa com a intermediari amb els seus clients per facilitar les compres. El preu del testimoni PTN es basarà en el preu de mercat i el testimoni s’utilitzarà per alimentar contractes intel·ligents. El cas d’ús inicial és per a la compra i preparació de receptes, amb dades codificades a la cadena de blocs de Neblio.

Es garanteix la protecció de la privadesa mitjançant l’ús de la tecnologia blockchain i s’han reduït dràsticament els casos de falsificació de prescripcions i frau d’assegurances.

Potion Owl té previst estendre el seu programa a les 28 illes del Carib en un període de 6 mesos. Es preveu que això ajudi a desenvolupar una comunitat sanitària forta i un sistema sanitari econòmic a tota la regió.

Desenvolupament & Full de ruta

Per tenir una idea de la quantitat de treball real que es fa en un projecte, una de les millors maneres és fer una ullada a la seva activitat de GitHub. En observar el nombre de confirmacions del dipòsit, es pot obtenir una idea aproximada de la producció de molts codis.

Si anem cap al Neblio GitHub repositori podem veure que encara semblen ser relativament actius. Sembla que l’equip ha estat força actiu els mesos d’octubre i setembre d’aquest any.

Compromisos de Neblio GitHub

GitHub Confirma dos repositoris populars. Imatge mitjançant GitHub

Si ho comparéssim amb altres projectes, Neblio entra 72 en termes del total de compromisos dels darrers dotze mesos. Això els situa entre Ether Zero i Bitcoin Cash.

Passant al full de ruta per al 2019, sembla ser relativament escàs. Han afirmat al seu lloc web que el 2019 és l’any de la “Innovació iterativa & Adopció a tota la indústria ”. Simplement afirmen que escalaran el lliurament de la tecnologia de la seva empresa.

El testimoni NEBL

Després de llançar el mainnet el 21 de juliol de 2017, la prevenda de tokens NEBL va començar el 6 d’agost de 2017. Neblio també va adoptar un enfocament únic de la seva ICO, oferint tots els 125 milions de tokens NEBL a la venda i fins i tot necessitant els fundadors i desenvolupadors bàsics per comprar fitxes durant l’ICO. Només es van vendre 12 milions de fitxes durant l’ICO a un preu de 0,2032 dòlars cadascuna i la majoria de les fitxes restants es van cremar. Actualment, l’oferta total de NEBL és de poc més de 14,6 milions.

Binance NEBL

Registreu-vos a Binance i compreu Tokens HOT

El testimoni NEBL va assolir el màxim històric de 58,99 dòlars el 9 de gener de 2018, però, com la resta de mercats de criptomonedes, ha caigut dràsticament des de llavors i es manté deprimit a finals de desembre del 2018. Cap al 2019 cotitza a 1,22 dòlars, que segueix sent el doble del seu preu ICO, de manera que els primers inversors han estat molt ben recompensats.

La major part del volum de negociació de Neblio es troba a Binance, tot i que també està disponible a KuCoin, Cryptopia i HitBTC.

Per emmagatzemar els vostres tokens Neblio podeu utilitzar el fitxer Cartera web Orion, o una de les carteres d’escriptori disponibles per a Windows, OSX i Linux.

Conclusió

Tot i la mida relativament reduïda de l’equip, van poder complir les seves fites de desenvolupament al llarg del 2018. Si són capaços d’omplir adequadament els llocs que han obert, podrien estar ben posicionats per entrar al 2019.

Una de les preocupacions és l’estratègia de màrqueting del projecte. La cadena de blocs de Neblio es va desenvolupar i va llançar amb poca fanfàrria i, des de llavors, no ha estat molt activa promocionant-se. D’altra banda, els projectes NTP1 són molt hàbils en la promoció, i això podria ser suficient per salvar Neblio de la seva pròpia falta de promoció..

Una altra fortalesa del projecte són les recompenses apostades. Amb una rendibilitat anual del 10% de la participació, Neblio és una de les monedes més fortes en aquest sentit. És possible que alguns grans inversors puguin intervenir per aprofitar la gran recompensa de participació. També és possible que una gran empresa pugui comprar grans quantitats de NEBL si té previst crear un testimoni NTP1.

Amb el desenvolupament continuat a un ritme ràpid i un producte que ja està demostrat que funciona, Neblio podria estar preparat per a un any d’inici el 2019. Obbviament, la baixada global de la criptografia ha frenat el preu, però si això canvia, és possible hi podria haver un interès renovat per NEBL.

Imatge destacada a través de Fotolia & Neblio

Exempció de responsabilitat: són les opinions de l’escriptor i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me