Revisió de MobileGO (MGO): la cadena de jocs per a mòbils

El creixement de les criptomonedes ha creat nous grups de monedes que volen superar les indústries mundials de mil milions de dòlars.

Una d’aquestes indústries especialment adequades per a l’adopció generalitzada de criptomonedes és la indústria dels videojocs. Per tant, no és d’estranyar que hi hagi diversos projectes que volen assumir aquest nínxol i introduir una moneda de joc.

Un d’aquests projectes que s’ha distingit com a pioner en el nínxol de videojocs és MobileGo, que recentment va entrar a les 100 millors monedes per capitalització de mercat, ja que va experimentar un enorme creixement de preus a l’octubre de 2018..

En aquesta revisió de MobileGO, aprofundirem en el projecte i us oferirem tot el que necessiteu saber. Veurem la tecnologia subjacent, els membres de l’equip i les perspectives de token MGO.

Què és MobileGo?

MobileGo és una moneda de joc amb un testimoni de cadena de blocs dual que utilitza tant Ethereum com Waves. Es va llançar recentment, amb el seu ICO al maig de 2018, i és la moneda germana dels més coneguts GameCredits (GAME). GAME existeix des del 2014 i es considera l’avi de les monedes de joc, de manera que MobileGo té una bona història familiar.

Què és MobileGO?

Visió general de MobileGO. Font: Llibre blanc de MobileGO

MobileGo es va desenvolupar com a mitjà per desenvolupar aplicacions de joc descentralitzades i s’espera que tingui un paper important en les apostes per esports electrònics. Un dels usos serà incentivar els jugadors amb recompenses per fidelitzar-los i participar-hi. També estava destinat a ser utilitzat al GNació botiga d’aplicacions per a mòbils, però des d’aleshores s’ha estès encara més, com esbrinarà més endavant en aquest article.

El testimoni MGO té un àmbit d’aplicació extremadament ampli, que proporciona nombrosos beneficis per a diferents poblacions. Per als jugadors, facilitarà el partit entre iguals i els torneigs descentralitzats, que serviran tant com a recompensa del partit com a entrada. A més, els titulars de fitxes podran obtenir descomptes addicionals per comprar contingut dins del joc.

Com funciona MobileGo

Quan es va llançar MGO, ho va fer amb un subministrament total de 100 milions de fitxes, però en realitat hi ha 200 milions de fitxes. Això es deu al fet que les fitxes existeixen a les plataformes Ethereum (EMGO) i WAVES (WMGO).

MGO amb Ethereum & amp; Onades

Visió general de la distribució de tokens GAME entre Ethereum & Onades

Els participants a l’ICO van poder triar rebre EMGO o WMGO, amb la contrapart congelada a l’altra cadena de blocs. Això significa que si el 65% de tots els tokens es reclamessin a la cadena de blocs WAVES, hi hauria 65 milions de tokens corresponents congelats a la xarxa Ethereum.

Tanmateix, recentment l’equip de gestió i desenvolupament de MobileGo ha canviat i això els ha fet prendre la decisió de traslladar tots els tokens a la plataforma Ethereum. A principis d’octubre de 2018 són permutes de proves beta i, una vegada que el sistema d’intercanvi estigui lliure d’errors, oferiran permutes de totes les fitxes WMGO a fitxes EMGO i procediran només amb fitxes MGO a la plataforma Ethereum.

El testimoni MGO és deflacionista, ja que ni tan sols s’encunyaran els 100 milions inicials.

El paper de MobileGo en el joc

És cert que la majoria de les funcions de MobileGo continuen en desenvolupament, però les recents associacions l’han situat en una posició molt prometedora de veure augmentar dràsticament el seu ús global..

Aquests són els desenvolupaments futurs que treballa l’equip de MobileGo:

  • Portal web de l’ecosistema: una interfície web i una capa de representació de l’ecosistema per a l’usuari final (jugador). Amb aquest producte, l’usuari té accés a la major part de la funcionalitat de l’ecosistema. Tot en un sol lloc, amb una experiència unificada a totes les plataformes (PC / mòbil).
  • Plataforma eSports: un conjunt de serveis backend i lliuraments front-end per a l’usuari final, que garanteix una experiència competitiva en jocs per a mòbils / HTML5 / PC. A més, un conjunt d’APIs i SDK que ajuden l’editor (desenvolupador de jocs) a integrar el seu contingut (jocs) a la nostra plataforma.
  • Plataforma d’informàtica: conjunt de serveis i productes per a usuaris finals, que ajuda l’usuari a entrar a la nostra xarxa informàtica i a compartir el maquinari del seu PC amb la xarxa per obtenir una recompensa. Ara mateix es tracta de mineria.
  • Serveis bàsics: serveis comuns que fan servir tots els productes de l’ecosistema (per exemple, servei d’usuari, passarel·la API, servei de pagament, etc.). A més, algunes lògiques comercials comunes per a la caritat i la gamificació de l’ecosistema (tasques, èxits, etc.).
  • Compte de l’editor: un producte que ajuda les empreses (editors) a treballar amb l’ecosistema, a penjar i personalitzar contingut (jocs i materials de màrqueting que publiquem al portal web de l’ecosistema) i a fer integracions.

Associacions recents

A més, el programari de desenvolupament de jocs Unity ha estat treballant per integrar la implementació de MGO als jocs Unity amb un sol clic. Això seria enorme, ja que aproximadament la meitat de tots els videojocs mòbils són alimentats per Unity. Es pretenia que es publiqués l’estiu passat, però sembla que s’ha endarrerit, potser a causa dels canvis en l’equip de gestió i desenvolupament de MobileGo.

Les darreres grans novetats de MobileGo van arribar a finals d’octubre, quan el creador de la suite de desenvolupament de jocs Xsolla va afegir MobileGo (MGO) i GameCredits (GAME) com a mètodes de pagament disponibles per als seus socis de jocs per a mòbils i PC..

XSolla MobileGO

Això significa que els desenvolupadors de jocs ara poden rebre drets d’autor en tokens MGO. Els pagaments s’efectuaran en un percentatge d’escala variable, segons determinin els mateixos desenvolupadors. Això també significa que Xsolla podria convertir-se en una altra manera de comprar criptomonedes mitjançant Paypal, d’una manera rodona.

Com que Xsolla ja admet més de 700 mètodes de pagament diferents, l’addició de MGO i GAME és realment una gran cosa, ja que anteriorment Xsolla no tenia suport per a criptomonedes. Ara els jugadors tenen més opcions per pagar els jocs i la mercaderia del joc. I les eines Xsolla estan disponibles a més de 200 països i territoris, cosa que amplia l’abast de MobileGo.

Historial de preus de MGO

El testimoni MGO va recaptar més de 50 milions de dòlars en el seu ICO el maig del 2017, cosa que el converteix en el segon ICO més gran de tots els temps en aquell moment. Malauradament, després de l’ICO, molts inversors van perdre la fe en el projecte, ja que l’equip de gestió i desenvolupament era poc comunicatiu i menys transparent.

Després d’aconseguir un màxim post-llançament de 2,60 dòlars al juny, va caure fins a gairebé 0,20 dòlars el novembre del 2017. Va recuperar-se juntament amb la resta del mercat al desembre / gener, però al setembre del 2018 la fitxa havia caigut a prop de 0,09 dòlars i el projecte semblava com si s’estava morint.

Afortunadament, el projecte va renéixer l’octubre de 2018 amb la remodelació de l’equip de gestió i desenvolupament de MobileGo. Sembla que aquest canvi ha inspirat una nova vida al projecte i al testimoni.

Rendiment del testimoni MGO

Rendiment del preu de les fitxes MGO. Font: CoinMarketCap

El primer anunci va ser que es retirava el testimoni WAVES a causa de problemes tècnics en treballar en aquesta cadena de blocs. A finals d’octubre de 2018, l’equip està provant una plataforma d’intercanvi i, un cop estigui llest, es canviarà tot el WMGO per EMGO. El canvi en la gestió va fer que el testimoni MGO dupliqués el seu valor des de l’última setmana de setembre fins al 2 d’octubre, però aquest va ser només el començament.

El 5 d’octubre, l’equip va anunciar que s’havia afegit el testimoni MGO a Bitfinex i Ethfiniex. El 13 d’octubre, el preu de MGO era superior als 0,45 dòlars, amb una rendibilitat de gairebé el 500% des del canvi de l’equip directiu. Es van afegir altres intercanvis i, per exemple, podeu comprar MGO a Cryptopia i HitBTC.

El projecte va obtenir un gran suport per part de les comunitats de jocs xineses, que sens dubte han jugat un paper important a l’hora d’inserir el testimoni a la llista de capitalització de mercat dels 100 millors..

Conclusió

Amb la indústria dels videojocs per valor de més de 1.000 milions de dòlars anuals, no hauria de ser difícil per a MobileGo veure un creixement boig. Només l’1% d’aquest mercat obtindrà 100 milions de dòlars nets i els jocs per a mòbils creixeran de manera tan espectacular que sembla un objectiu petit.

Sembla que el renaixement del projecte ha comportat importants associacions i desenvolupaments, i el projecte ha tornat a la pista. Esperem que continuï així i continuï creixent. MobileGo va ser una vegada un projecte molt popular i pot tornar a ser amb transparència i treball.

També hauria de beneficiar-se del creixent nombre d’esdeveniments de joc patrocinat per GNation i de la nova capacitat d’extracció de GN Gold, que s’utilitza per unir-se a tornejos que paguen a MGO.

El final d’octubre també està previst per al llançament de Pixel Wars, un MMORPG mòbil molt esperat pels jugadors. S’ha filtrat poc pel que fa al joc, però després del llançament s’hauria de beneficiar del gran pressupost publicitari i de màrqueting emmagatzemat des de l’enorme recorregut ICO.

Tot i que el testimoni MGO ha obtingut grans guanys ja a l’octubre, es manté per sota del màxim històric i podria veure una gran bomba si aquest joc de Pixel Wars és tan excel·lent com s’esperava.

En qualsevol cas, el canvi recent en la gestió i l’augment de la comunicació i la transparència de l’equip de MobileGo és un pas en la direcció correcta.

Imatge destacada a través de MobileGO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me