Revisió de la moneda APEX: tot el que heu de saber

Demà, el projecte blockchain APEX obrirà el seu ICO a la llista blanca per a l’oferta pública inicial de monedes (ICO). Aquest projecte ha guanyat molta atenció recentment ja que ha ampliat el seu equip.

Amb seu a la Xina, aquest equip té una proposta de valor realment interessant en tractar d’afrontar el conflicte de la propietat de dades en línia. Això ha estat increïblement important recentment, ja que molts han tingut problemes amb els mètodes de recollida de dades centralitzats.

APEX vol retornar el poder de les dades dels consumidors al consumidor. Volen permetre al consumidor l’oportunitat d’obtenir ingressos directament de les seves dades i apartar el poder de la recopilació de dades de les forces centralitzades i col·locar-les a la cadena de blocs.

Sens dubte, aquesta és una proposta de valor interessant donat el nivell d’animadversió que hi ha actualment per fer un seguiment dels consumidors en línia.

Analitzarem en profunditat l’ICO i determinarem si es podria considerar una bona inversió.

Visió general de la indústria

Actualment, la forma en què es recopilen les dades dels consumidors és mitjançant grans empreses centralitzades que obtenen aquestes dades de vostè quan ho accepta als Termes i condicions.

Per exemple, quan us inscriviu a un lloc de xarxes socials com Facebook, heu d’acceptar les seves condicions d’ús. Això significa que se’ls permet recollir informació sobre les vostres activitats de Facebook.

De la mateixa manera, quan us inscriviu a un lloc web que us demana la vostra informació personal, us demanarà que renunciueu a qualsevol dret que tingueu sobre aquestes dades. Sovint es recull massivament i es ven a tercers amb beneficis.

Els mètodes actuals de recollida no només són un problema per als consumidors, sinó que també preocupen als compradors de les dades. Sovint hi ha molt poca supervisió sobre la procedència d’aquestes dades. De vegades, les dades que es venen són de mala qualitat i no serveixen gaire a l’empresa.

A més, hi ha normatives en curs que introduiran lleis més estrictes a l’hora de recopilar dades personals. Per exemple, el 25 de maig s’introduirà el GDPR (Reglament general de protecció de dades) que posarà límits a la venda i recopilació de dades personals.

Introduïu la solució APEX

Solució de dades descentralitzada Apex

Font de la imatge

APEX pretén canviar el flux i l’estructura fonamentals de les dades basades en el consumidor. Estan construint una plataforma Business to Consumer (B2C) que permetrà als consumidors vendre les seves dades directament al propi negoci.

Tècnicament, els consumidors utilitzaran l’aplicació de cartera CPX i interactuaran amb les marques i empreses que hi ha. Tindran un control total sobre les seves dades, així com on s’utilitzaran i qui les podrà comprar.

Un cop han decidit que estan còmodes venent les seves dades a una marca concreta, poden obtenir recompenses en tokens CPX. Aquestes fitxes permetran a aquests consumidors comprar recompenses o vendre-les al mercat obert mitjançant un intercanvi.

Més important encara, no hi ha intermediaris ni serveis de recollida de dades amb total transparència. El consumidor podrà veure exactament d’on s’utilitzen les seves dades i el propi negoci pot veure d’on provenen.

Plataforma NEXUS

Solució de dades descentralitzada Apex

Les aplicacions empresarials NEXUS

El projecte començarà com una barreja híbrida entre solucions dins i fora de la cadena. La transferència de valor i el consentiment es gestionaran en cadena. De moment, la plataforma NEXUS s’utilitzarà per a operacions d’anàlisi de dades fora de la cadena. Aquesta serà l’aplicació client empresarial per a les empreses.

Aquesta plataforma, desenvolupada per Chinapex, ja s’ha demostrat com una solució empresarial existent amb més de 250 clients que en fan ús. Permetrà a les marques analitzar les dades que han adquirit i filtrar de manera més adequada les dades que puguin ser del seu interès.

La plataforma NEXUS es basa en la infraestructura de computació en núvol de Microsoft Azure i Amazon Web Services (AWS). Aquests clients també podran connectar-se a l’API NEXUS de manera que puguin utilitzar els seus propis sistemes interns juntament amb les eines de NEXUS.

Aplicació per al consumidor (cartera CPX)

Aplicació de client APEX

Aplicació mòbil Apex per a consumidors

Pel que fa al consumidor, teniu l’aplicació per al consumidor. Aquesta serà una aplicació mòbil que permetrà als consumidors interactuar amb l’ecosistema APEX i controlar les seves dades i controlar on i quan s’utilitza.

També serà la forma en què el consumidor guanyarà els tokens CPX. Aquests es acumularan amb el pas del temps segons les marques que facin servir les dades. Com més marques concedeixi permís al consumidor, més fitxes guanyaran.

També poden utilitzar l’aplicació per trobar aquelles marques a les quals els agradaria proporcionar informació i permetre’ls accedir a dades específiques i interactuar amb elles d’una manera particular..

En termes de compromís, les marques també poden enviar informació i ofertes als consumidors interessats mitjançant la funcionalitat de missatgeria directa. Quan aquests consumidors obren el missatge o interactuen d’alguna manera, tornen a ser recompensats amb les fitxes.

NEO Blockchain

Quan es tracta del consentiment dels consumidors, així com de les fitxes CPX que s’atorguen als consumidors per a aquestes dades, s’afegiran a la cadena de blocs NEO i l’intercanvi s’executarà mitjançant contractes intel·ligents..

Això és fantàstic des del punt de vista de la transparència i l’informe. Significa que la confirmació del consentiment del consumidor es registra i emmagatzema de manera immutable a la cadena de blocs descentralitzada.

La tecnologia Blockchain també elimina la necessitat que qualsevol intermediari o agència centralitzada faciliti la transferència d’aquestes dades per als tokens. El codi també està disponible per a la visualització pública, afegint-se a la transparència del protocol.

La cadena de blocs NEO també és una opció altament eficient per a APEX. Hi ha nombrosos beneficis de NEO en comparació amb protocols de blockchain similars.

Patrocinadors forts & Parners

Igual que altres projectes ICO forts com Coinfirm AMLT i Power Ledger, ja hi ha una empresa consolidada i reeixida que està darrere de l’APEX ICO. En aquest cas, l’empresa és Chinapex, amb seu a Pequín, Xina.

Chinapex és una gran empresa de dades i tecnologia que també té oficines a Silicon Valley i una oficina per satèl·lit a Hong Kong. Els clients que han estat a la seva llista inclouen BMW, Standard Chartered i Casio.

Com a tal, la majoria de l’equip que dirigeix ​​l’APEX ICO són ​​persones que tenen una àmplia experiència en el negoci. Alguns tenen currículums impressionants que inclouen empresaris anteriors com Microsoft i Alibaba.

També hi ha un gran nombre d’associacions que el projecte APEX ja ha acumulat. Per exemple, han acumulat una gran quantitat de crèdits gratuïts d’Azure i AWS per tal de desplegar la seva solució fora de la cadena a NEXUS.

També han aprofitat aquesta relació de manera que poden incorporar més marques a la plataforma. Per exemple, AWS proporcionarà marques APEX de diversos sectors. Hi ha un acord similar per al núvol d’Alibaba.

Partners APEX per a la solució Blockchain

Tots els socis actuals i potencials d’APEX

També hi ha diverses altres associacions amb alguns dels grans noms tecnològics de la Xina. Aquests inclouen col·laboracions amb empreses com Baidu, Oracle, Tencent i WeChat.

Per tant, no hi ha dubte que, un cop el projecte APEX estigui actiu, començarà a funcionar.

Possibles preocupacions

Hi ha poques preocupacions que es puguin plantejar pel que fa al cas d’ús d’APEX. En primer lloc, tot i que la transferència de valor es produeix a la cadena de blocs de manera descentralitzada, les dades encara es conserven en una infraestructura de núvol centralitzada.

Això significa que, tot i que els fons estan protegits contra pirates informàtics i institucions, la informació dels usuaris encara està disponible en una ubicació centralitzada. També hi ha un punt central d’error en què el sistema haurà de confiar. Molta gent pensa que protegir les dades dels usuaris a la cadena de blocs és l’opció més segura a llarg termini.

També hi ha algunes qüestions sobre els incentius per a empreses concretes a utilitzar els serveis. Si les dades dels consumidors només es volen compartir amb aquelles empreses de confiança, això deixa de banda tota una sèrie d’usuaris potencials de dades.

El principal motiu pel qual moltes d’aquestes empreses compraran aquestes dades és que es tracta de consumidors que encara no coneixen els seus productes i serveis. Per tant, és possible que no puguin accedir a aquests usuaris si només obtenen les dades dels que coneixen l’empresa.

Una altra preocupació que es va plantejar és que la tecnologia blockchain pot no ser la solució més eficient per al compliment del RGPD. Això s’argumenta millor en això article a csonline. Per tant, es pot preguntar fins a quin punt funcionarà la cadena de blocs NEO per a aquests mitjans.

Especificitats de l’APEX ICO

L’ICO ja ha completat una prevenda amb èxit, però la llista blanca per a la venda pública comença demà 15 de gener a les 17:00. A continuació es mostra més informació sobre el projecte.

  • Paper blanc Enllaç
  • Token Ticker: CPX
  • Relació d’intercanvi: 1 NEO -> 1.000 CPX
  • Tapa dura a Crowdsale: 25 milions de dòlars
  • Distribució del testimoni: 50% abans & venda multitudinària, un 15% a equip & assessors, un 10% en reserva i un 25% en capex
  • Cronologia del llançament de Toke: la distribució finalitzarà el 26 de febrer i la negociació tindrà lloc a principis de març

Conclusió

L’APEX ICO és sens dubte un projecte interessant amb un cas d’ús relativament fort. El fet que ja hi hagi una empresa i un equip forts darrere de l’ICO li afegeix més pes i confiança.

A més, atès que tenen associacions interessants amb un gran nombre d’empreses, significa que tenen una gran quantitat de “compra” dels pesos pesats de la indústria..

Tot i que la tecnologia blockchain pot no ser la més eficient per implementar el RGPD, l’ús de l’ecosistema NEO és de fet un factor fort donats els nombrosos avantatges tecnològics de NEO.

Val la pena una inversió?

No podem oferir assessorament sobre inversions a l’Oficina de monedes, però si opineu que és el futur un mercat descentralitzat de dades d’usuaris, llavors APEX en podria ser digne..

Exempció de responsabilitat: són opinions dels escriptors i no s’han de considerar consells d’inversió

Imatges a través de Chinapex.com i APEX Whitepaper

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me