Revisió de Coinsmart: Visió general completa de l’intercanvi

Coinsmart és una borsa de criptomonedes canadenca relativament nova que va obrir les seves portes el juliol del 2018.

Intenten irrompre al mercat proporcionant una solució d’intercanvi que abordi molts dels reptes als quals s’enfronten els comerciants al Canadà. Aquests inclouen coses com solucions de finançament de comptes obsoletes i complicades plataformes comercials.

Tot i això, es pot confiar realment en un intercanvi tan nou?

En aquesta revisió de Coinsmart, intentarem respondre a aquesta pregunta. T’oferirem tot el que necessites saber sobre l’intercanvi, inclosos els protocols de seguretat, el finançament, les comissions, la tecnologia de negociació i l’atenció al client.

Visió general de Coinsmart

Coinsmart és un altre centre de canvi amb seu a Toronto i té oficines a la ciutat. Va ser fundada per Justin Hartzman i Jeremy Koven. Tots dos van treballar a Needls i WeSellYourSite.

WeSellYourSite era un servei de corretatge de llocs web i Needls és una agència de màrqueting digital. L’equip de Coinsmart també ha aprofitat el cervell d’Edmund Lau com a assessor tècnic. Va ser el CTO de DealTap i WorldGaming.

Coinsmart es va concebre en realitat a causa de les dificultats que van haver d’afrontar aquests fundadors quan comerciaven amb criptomonedes en altres borses. Aquests inclouen coses com complicacions de finançament de Fiat i temps de verificació lents.

També van comprovar que les altres opcions d’intercanvi eren força complicades i no s’adaptaven bé a les novetats del comerç de criptomonedes. Per tant, es van iniciar en el desenvolupament d’un intercanvi fàcil d’utilitzar que tingués un “toc personal”.

És segur Coinsmart?

Aquesta és potser una de les preguntes més importants que es fan els inversors criptogràfics canadencs. Només fa poc que QuadrigaCX (anteriorment el més gran del Canadà) va patir problemes a causa de la manca de liquiditat i d’altres factors qüestionables.

A més, la història recent està plena d’exemples d’intercanvis que s’han piratejat i han robat les monedes / dades del client. Quan escolliu un lloc d’intercanvi, heu d’assegurar-vos que disposin dels protocols de seguretat adequats.

Per tant, com s’apila Coinsmart?

Llicència MSB

Coinsmart té una llicència Money Service Business (MSB) emesa per FINTRAC. FINTRAC és l’agència governamental canadenca que recopila, analitza, avalua i divulga intel·ligència financera. El número de llicència Coinsmart és M18755033.


Llicència Coinsmart MSB

La llicència Coinsmart MSB. Font de la imatge: FINTRAC

Això és beneficiós per diversos motius.

En primer lloc, per obtenir aquesta llicència, Coinsmart haurà d’haver completat diversos passos de compliment que FINTRAC requereix. Això significa que hauran hagut de divulgar al regulador nombrosos aspectes del seu negoci, que haurien de ser signats.

En segon lloc, significa que hi ha un estàndard d’informació contínua al qual Coinsmart haurà de complir si vol conservar la seva llicència. Aquests inclouen aspectes com comprovacions KYC consistents i informes financers.

Finalment, significa que Coinsmart és capaç d’assegurar relacions importants amb bancs i processadors de pagaments. Amb una llicència MSB, és molt més probable que aquests socis treballin amb un intercanvi de criptomonedes.

Emmagatzematge de monedes

Com és habitual en la majoria d’intercanvis actuals, Coinsmart opera un protocol d’emmagatzematge en fred de monedes. Això vol dir que la majoria de les seves monedes es mantenen emmagatzemades fora de línia, cosa que fa que els pirates informàtics no puguin accedir a les monedes.

Per tal de facilitar el negoci diari a l’intercanvi, conservaran una quantitat mínima de monedes a les seves “carteres calentes”. Probablement també faran servir la tecnologia de signatures múltiples per traslladar monedes des de la seva cambra frigorífica a les seves carteres calentes i cap enrere.

Independentment del protocol de gestió de monedes de Coinsmart, no és recomanable mantenir grans fons de monedes en cap canvi. La solució òptima és controlar les vostres pròpies claus privades.

Xifrat de comunicacions

Com és normal en la majoria de llocs web financers actualment, Coinsmart té xifratge SSL complet al seu lloc. Això significa que tota la comunicació que envieu al seu lloc, així com la informació de la vostra contrasenya, no poden ser interceptades pels espionatges en línia.

CoinsmartSSL

Cadenat SSL per a la plataforma Coinsmart

A més, pot ser una eina molt útil per a l’usuari quan accedeix a llocs susceptibles a atacs de pirateria i pesca. El xifratge SSL complet significa que se us presentarà un cadenat al navegador.

Si accediu a un lloc que té el mateix domini que Coinsmart, però no hi ha cadenat SSL, vol dir que un pirata informàtic intenta enganyar-vos per proporcionar informació a un lloc de pesca. Tan ves amb compte d’aquest indicador.

Seguretat del costat de l’usuari

Per descomptat, la major part de la seguretat que es pot esperar comença amb la seva pròpia gestió de comptes. Voldreu obtenir-vos una contrasenya segura per a la qual Coinsmart tingui un generador útil. Si ho feu servir, és recomanable generar la contrasenya en un estat fora de línia.

Tanmateix, fins i tot si la vostra contrasenya se us ha filtrat o capturat d’alguna manera, les autenticacions de dos factors detindran l’accés no autoritzat. Això fa ús de l’aplicació d’autenticació de Google que podeu descarregar des de botiga iOS així com Google Play.

2FA és una característica de seguretat addicional que s’ofereix i no està habilitada per defecte. Us aconsellem que activeu això en el moment que hàgiu creat un compte i comercieu amb la ment.

Actius Coinsmart

Sembla que hi ha una gamma raonable d’actius de criptomoneda disponibles a Coinsmart, que coincideix principalment amb altres borses basades al Canadà.

Crypto Assets a Coinsmart

Recursos disponibles a Coinsmart

A continuació es mostra una llista completa de les monedes disponibles al moment de la revisió:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • Bitcoin Cash ABC (BCH)
 • Monero (XMR)
 • Dash (DASH)

El que és interessant és que són el primer intercanvi basat al Canadà que ofereix parells XMR / CAD. Tot i que Kraken ofereix Monero als seus intercanvis, els usuaris primer hauran de comprar Bitcoin amb el seu Fiat CAD per aconseguir-ho..

Coinsmart ha declarat que aviat afegiran altres monedes com EOS, Stellar, NEO, IOTA i OMG. És interessant que no estiguin considerant Ethereum Classic (ETC) donades les similituds tècniques amb Ethereum. Potser és una cosa que poden incloure més endavant.

Tarifes Coinsmart

Les taxes són molt importants per al comerciant de criptografia. No només són els honoraris principals que poden afectar la seva rendibilitat a llarg termini, sinó que són aquells tipus ocults dels quals no se sap immediatament. La transparència de les taxes és un requisit realment important per a nosaltres.

Aprofundim en el calendari de tarifes de Coinsmart.

Comissions de negociació

Tenen una estructura de quotes de negociació senzilla que s’estableix a una tarifa plana de 0,3% per a tots els oficis individuals. Es tracta d’operacions que s’executen entre dòlars canadencs i qualsevol criptomoneda o entre Bitcoin (BTC) i qualsevol criptomoneda.

En altres paraules, totes les operacions de BTC i CAD es cobraran al 0,3%.

Per a la resta de tipus d’operacions de criptografia creuada, Coinsmart cobrarà 0,6%. Així, per exemple, si esteu negociant ETH / LTC o qualsevol altra combinació criptogràfica que no impliqui Bitcoin, se us cobrarà un 0,6%. Això té un sentit lògic, ja que serà la mateixa tarifa que se us cobrarà si convertiu el vostre ETH a BTC i després el vostre BTC a LTC, per exemple..

Aquests honoraris semblen bastant raonables en comparació amb la resta d’intercanvis criptogràfics canadencs. Tot i que és lleugerament superior a les comissions comercials avançades de Coinsquare, és inferior a les comissions fixes fixades en borses com BitBuy.

Comissions de finançament

Les comissions de dipòsit que se us cobren depenen del tipus de finançament que utilitzeu. Si esteu finançant el vostre compte en criptomonedes, no se us cobrarà cap comissió per la transacció interna.

Si voleu finançar amb CAD, se us cobrarà un 2,5% per un esborrany bancari i per Interac. Tanmateix, si feu una transferència bancària, la comissió només serà de l’1%. També introduiran finançament amb targeta de crèdit i Flexepin amb comissions del 10% i del 3% respectivament.

Tot i que la comissió del 10% per a les targetes de crèdit pot semblar desorbitada, probablement es redueixi a les comissions que cobra el processador de pagaments. Tot i que és una tarifa molt més alta que les borses internacionals com Bitstamp, és el mateix que altres borses canadencs que ofereixen finançament amb targeta.

Comissions de retirada

A l’hora de retirar la criptografia, Coinsmart us cobrarà una petita quota. Aquesta no és una comissió que cobra l’intercanvi, sinó que s’utilitza per pagar als miners mitjançant una comissió de transacció. Tot i que altres borses ajusten aquestes tarifes en funció de les condicions de la xarxa, Coinsmart les ha fixat.

Comissions de retir de criptografia Coinsmart

Comissions de la xarxa de retirada de criptomonedes a Coinsmart

Si retirareu CAD, pagareu un 2% de tarifa de processament. Això és independentment de l’opció de retirada que trieu (EFT o Bank Wire).

Garantia intel·ligent

Una cosa que ens va semblar força interessant l’oferta de Coinsmart va ser la seva “Garantia intel·ligent”. Aquesta és essencialment una promesa de l’intercanvi de processar el vostre ingrés i verificació en un període de temps determinat. Aquests són els següents:

 • Compte de crèdit el mateix dia dels fons rebuts
 • Si envieu Fiat al seu banc, processeu el vostre ingrés en 5 dies laborables
 • Verifiqueu el compte el mateix dia

La garantia és convincent perquè, si no la poden complir, us reembossaran les comissions de transacció. Per descomptat, hi ha certes advertències. Heu d’assegurar-vos que compleix una sèrie d’altres requisits, com ara proporcionar la informació i els documents correctes. Podeu llegir tots els termes aquí.

Si creieu que se us ha de pagar un reemborsament de la quota, ja que no han complert aquesta garantia, haureu d’enviar-los per correu electrònic dins dels tres dies laborables següents a la presentació de la reclamació. Podeu fer-ho a través del seu correu electrònic d’assistència a [email protected]

Registra’t & Verificació

Si heu decidit que voleu provar Coinsmart, haureu de registrar-vos i crear un compte. Necessitaran el vostre nom complet, correu electrònic, contrasenya i qualsevol codi promocional (més informació a la secció de referència).

Formulari d’inscripció a Coinsmart

Formulari de registre inicial de Coinsmart

Un cop us hàgiu registrat, us demanaran que confirmeu el vostre compte amb un enllaç que van enviar al vostre correu electrònic. Un cop confirmat, podeu tornar a iniciar sessió al vostre compte i completar els passos de verificació.

Verificació del compte

Atès que Coinsmart és un MSB regulat per FINTRAC, se’ls requereix que completin els KYC obligatoris als seus usuaris. Això significa que han de confirmar la vostra identitat i adreça per poder començar a negociar.

Tot i que això pot resultar molest per a aquells comerciants que vulguin negociar de forma anònima, no hi ha cap altra borsa canadenca que ofereixi comptes comercialitzats sense verificar. Si es tracta d’alguna cosa sobre la qual és ferm, haurà de tenir en compte un canvi offshore com Binance.

El primer pas per a la verificació és confirmar el vostre número de telèfon. Us enviaran un missatge de text amb un codi de verificació. Un cop fet això, podeu passar a la verificació de la identitat.

Per agilitzar la verificació, Coinsmart utilitza els serveis de tercers proporcionats per Equifax. Equifax és una empresa d’informes de crèdit que pot tenir informació financera sobre vosaltres que pugui utilitzar per verificar la vostra identitat.

Si no poden treure la vostra identitat de la base de dades Equifax, us requeriran que envieu els vostres documents d’identitat manualment. Necessitaran alguna forma d’identificació emesa pel govern, així com una prova de domicili (factura de serveis públics).

Documents CoYSmart KYC

Documents necessaris per a la verificació de Coinsmart

Per tal de confirmar que realment sou vosaltres qui intenteu enviar aquests documents, també necessitaran que feu una selfie amb vosaltres que la sostingueu al costat de la cara amb un tros de paper que digui “Coinsmart”. També s’ha de signar amb la vostra signatura i tenir la data d’avui.

Finançament Coinsmart & Retirada

Un cop tingueu un compte a punt, probablement voldreu finançar-lo. El finançament es pot iniciar a secció de cartera del vostre compte. Seleccionareu la cartera en funció de com vulgueu finançar el compte.

Pagaments criptogràfics

La forma més ràpida i senzilla de fer-ho és mitjançant el finançament criptogràfic. Probablement també sigui el més barat si teniu a mà la criptografia. Suposant que esteu finançant a Bitcoin, accedireu a la cartera de Bitcoin i, a continuació, seleccioneu el botó Dipòsit.

Finançament Coinsmart Bitcoin

Adreça de Bitcoin a Coinsmart

Generarà l’adreça aplicable i el codi QR que podeu utilitzar per finançar el compte. Un cop hàgiu enviat la transacció a la cartera, podreu controlar-la a cadena de blocs. Coinsmart acreditarà el vostre compte en el moment que tinguin 6 confirmacions.

Les retirades són igual de fàcils, tret que aquesta vegada sol·licitarà l’adreça corresponent per enviar les vostres monedes. Un cop ho hàgiu situat al formulari de retirada, sol·licitaran confirmació tant a través del 2FA (si està activat) com del correu electrònic.

Pagaments de Fiat

Si voleu dipositar a fiat, és igual de senzill. Accedireu a “dipòsit” al vostre saldo de CAD i apareixerà amb les opcions de finançament actuals. Es presenten a continuació, juntament amb els imports mínims / màxims i els temps mitjans de processament.

Mètode Mín Màx Rebut Retenció
Interac 100 dòlars 3.000 dòlars Mateix dia 3 dies
Transferència bancària 10.000 dòlars 300.000 dòlars Mateix dia 3 dies
Gir bancari 500 dòlars 5.000 dòlars Mateix dia 3 dies
Targetes de crèdit 100 dòlars 5.000 dòlars Instantània 7 dies
Flexepin 100 dòlars 3.000 dòlars Instantània 1 dia

Un cop hàgiu triat una de les opcions anteriors, us demanaran l’import que voleu ingressar i us donaran les seves dades bancàries o us dirigiran a una pàgina de processament de pagaments..

Les retirades de CAD seguiran el mateix procés. Actualment només teniu una opció EFT i Wire que triguen entre 1 i 5 dies laborables a arribar. Els límits mínim / màxim per a les opcions EFT i Wire són de 100 $ / 10.000 $ i 10.000 $ / 250.000 $ respectivament.

Un cop hàgiu confirmat l’import que voleu retirar, us demanaran les vostres dades bancàries. És important assenyalar que no realitzaran transferències de tercers, de manera que heu d’assegurar-vos que el compte bancari és al teu nom i no de ningú més.

Plataforma de negociació Coinsmart

Saltem directament a la peça de tecnologia més important de Coinsmart: la seva plataforma comercial.

Hi ha dues interfícies amb les quals podeu intercanviar. Aquests inclouen el simple Compra / Venda / Intercanvi que és on podeu fer les vostres transaccions ràpides al ritme actual del mercat. Aquesta és potser la millor opció per a aquells que acaben de començar i que volen aconseguir algunes criptografies ràpidament.

Aleshores, per a aquells comerciants que desitgin una gran funcionalitat amb el seu comerç, teniu la plataforma de comerç avançada.

Plataforma de negociació avançada

Potser a això solen estar acostumats els comerciants més experimentats de criptomonedes. És una plataforma de negociació estàndard amb llibres de mercat, gràfics, posicions en directe i més funcionalitats de formulari de comanda a mida.

A continuació tenim la interfície d’usuari de la plataforma amb el vostre gràfic principal al centre. Al centre teniu els llibres de comandes del mercat i, a sota, teniu les operacions més recents. A la dreta les vostres posicions, així com el formulari de comanda. Malauradament, la interfície no està “widgetitzada”, cosa que significa que no podeu moure el disseny.

Coinsmart Advanced

La plataforma de negociació avançada de Coinsmart

Pel que fa al gràfic, Coinsmart utilitza la tecnologia tradingview. Aquest és un paquet de gràfics ben conegut que també ha estat utilitzat per altres intercanvis. També és un dels favorits per als comerciants que utilitzen una gran quantitat d’anàlisi tècnica en el seu comerç.

A la secció del formulari de comanda, podeu alternar entre els diferents mercats de la part superior esquerra. A continuació, podeu seleccionar el tipus de comanda que voleu fer. Es tracta d’un error bastant estàndard en el costat bàsic. Teniu el següent:

 • Comanda de mercat: Aquesta comanda executarà el vostre comerç al tipus de mercat vigent més recent. Aquesta és l’ordre que feu si voleu que el vostre comerç s’executi més ràpidament.
 • Ordre límit: Es tracta d’una comanda que realitzareu a un nivell escollit superior o inferior al tipus de mercat. Es mantindrà als llibres de comandes fins que la cancel·leu manualment. Si el mercat passa a aquest nivell, hauria d’executar el vostre comerç
 • Comanda d’aturada: Les ordres de parada són generalment ordres de protecció que s’utilitzen com a tècnica de gestió de riscos. Es col·loquen en algun lloc per sota del vostre nivell d’entrada i complementen les comandes actuals. Un cop el mercat arribi al nivell d’aturada, us “deixarà” i limitarà les pèrdues més derivades d’això

Atenció al client

Una cosa que ens va agradar molt de Coinsmart va ser la seva obertura i facilitat d’accés. Hi ha diverses opcions de contacte a través de les quals podeu obtenir-ne la majoria i la majoria estan disponibles les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Per exemple, podeu contactar-hi mitjançant la funció de xat que tenen a la plataforma. Això és similar a altres intercanvis i funciona amb la tecnologia ZenDesk.

També tenen una sèrie de números d’atenció al client als quals podeu trucar per a les diferents regions del Canadà. Això inclou un número gratuït gratuït. Tingueu en compte, però, que només estan disponibles de 9:00 a 18:00 EST durant la setmana.

Assistència telefònica Coinsmart

Números d’assistència telefònica

Per últim, si la vostra pregunta és més rutinària i preferiu trobar la resposta vosaltres mateixos, feu una ullada a la seva Secció de preguntes freqüents. Això té una col·lecció de preguntes que és més probable que facin els usuaris, de manera que és probable que hi trobeu la vostra resposta.

Recursos addicionals

Sempre és un toc agradable quan un intercanvi inclou recursos addicionals que us poden ajudar a entendre millor els mercats de criptomonedes. Coinsmart ha inclòs un “Fer-se intel · ligent”, Que és el seu portal educatiu.

Aquests recursos tractaran diversos temes i estan ben posicionats per a diferents nivells d’usuari de criptomoneda. Descomponen aquestes peces en els nivells “intel·ligent”, “intel·ligent” i “geni” segons la profunditat que vulgueu aprofundir en un tema..

Una altra cosa que vam trobar força única per a un intercanvi de criptomonedes va ser la seva calculadora de mineria. Es tracta d’una calculadora en línia que us ajudarà a determinar la rendibilitat de la mineria de Bitcoin.

Rendiments de Coinsmart Mining

Calculadora de rendiments miners a Coinsmart

Aquesta calculadora és similar a algunes de les altres calculadores de mineria en línia i requerirà una sèrie d’entrades per determinar el rendiment esperat de la vostra inversió. També han proporcionat una àmplia informació útil sobre el que cal tenir en compte a l’hora d’extreure Bitcoin.

Tot i que és probable que la majoria dels comerciants no aprofitin aquesta funció, no obstant això, és una eina útil. Si sou miner, de vegades us ajuda a comprovar els vostres números amb altres recursos per assegurar-vos que teniu la valoració correcta.

Programa de referència Coinsmart

Si heu trobat que la vostra experiència comercial Coinsmart és agradable, podríeu referir-la a amics, familiars o qualsevol persona. Això es pot fer a través del seu programa de referència relativament atractiu.

Bàsicament, per a tots els comerciants nous que s’inscriguin amb el vostre codi de referència i els vostres fons 100 dòlars, tots dos ho obtindreu 25 dòlars acreditat als vostres comptes. La comissió trigarà cinc dies hàbils a partir de la data de finançament a aparèixer al vostre compte. Això només compta per als dipòsits fiduciaris i no per als que es fan amb criptografia.

Si voleu aprofitar aquest programa, haureu d’obtenir el vostre codi de referència. Podeu accedir-hi a la pàgina secció de referència del vostre compte.

Enllaç de referència de Coinsmart

Obtenir l’enllaç de referència a Coinsmart

Allà se us proporcionarà un enllaç de referència que podreu compartir en línia o enviar als vostres àrbitres potencials. També podeu anar a la pestanya Comissió si voleu controlar el nombre de referències que han creat comptes amb èxit.

Àrees de millora

Tot i que hi havia moltes coses que ens agradaven de Coinsmart, hi ha algunes coses que creiem que necessiten millorar.

En primer lloc, no tenen cap aplicació mòbil ni cap funcionalitat d’API. Això significa que haureu de fer tot el vostre comerç a través de la plataforma basada en web. És possible que a alguns comerciants els agradi desenvolupar els seus propis robots i algorismes que interactuen amb l’API d’un Exchange. És possible que altres persones estiguin fora del seu escriptori i vulguin negociar amb una aplicació mòbil.

Coinsmart diu que introduiran una aplicació per a mòbils, de manera que haurem d’esperar i veure com queda abans de dictar judicis.

En segon lloc, la plataforma de comerç avançada encara requereix algunes millores, sobretot pel que fa a la funcionalitat del formulari de comanda. Només hi ha tres tipus de comandes que podeu fer i cap d’elles té opcions al voltant de la durada de la comanda.

Per últim, actualment es tracta només d’un intercanvi canadenc. Tot i que ho fan per servir millor el mercat local, és possible que estigui tallant diversos comerciants mundials que busquen alternatives atractives al seu status quo.

Conclusió

De fet, Coinsmart és un intercanvi bastant impressionant. Després de llançar-se en menys d’un any, han aconseguit crear un servei força atractiu amb tecnologia avançada i un nombre raonable de funcions.

La seva “garantia intel·ligent” juntament amb el seu funcionament totalment transparent suavitzaran, sens dubte, una gran quantitat d’usuaris de criptografia canadenca. Poden inculcar un cert nivell de confiança en un mercat de vegades opac.

També ens va agradar la seva plataforma de negociació avançada i, a diferència de moltes altres borses noves, sembla que tenen un fort nivell de liquiditat a tots els seus mercats. Això significa que podeu executar operacions més grans de forma segura sense preocupar-vos per la caiguda de l’ordre.

Tot i que hi havia algunes coses que pensàvem que necessitaven una millora, aquestes són relativament fàcils d’implementar i podrien arribar a mesura que Coinsmart creix. Al cap i a la fi, només tenen pocs mesos.

Per tant, Coinsmart és el vostre intercanvi?

Bé, si busqueu un intercanvi canadenc transparent que simplifiqui la criptografia tot i que tingueu funcions avançades, hauríeu de tenir-ho en compte.

Imatge destacada a través de Coinsmart

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me