Revisió de CoinPayments: Guia del processador de pagament criptogràfic

CoinPayments és un processador i passarel·la de pagament de criptografia que facilita que les empreses acceptin pagaments en més de 1.300 criptomonedes.

Han desenvolupat una tecnologia de pagament senzilla com ara connectors de llocs web, API i interfícies de punt de venda que permeten als venedors acceptar una gran quantitat de monedes i fitxes. Aquest enfocament els ha fet créixer la seva quota de mercat a nivell mundial a mesura que s’ha adoptat l’adopció de criptografia.

Tot i això, CoinPayments és segur i val la pena?

En aquesta revisió de CoinPayments, intentaré respondre-hi. Et donaré tot el que necessites saber sobre aquest servei, inclosa una guia pas a pas perquè comencis a utilitzar-los.

Descripció general de CoinPayments

CoinPayments es va iniciar el 2013 a Vancouver, Canadà, i ofereix processos de pagament per a empreses. Les empreses poden utilitzar el servei per acceptar Bitcoin i més de 1.340 altres monedes altament fàcilment i amb una petita quota del 0,5%. A més, els comerciants tenen accés a una gran quantitat d’interfícies TPV, API i connectors de llocs web fàcils d’utilitzar.

CoinPayments compta amb prop de 2,5 milions de proveïdors que utilitzen el seu servei a 182 països. És clarament la plataforma de pagament per a comerciants més completa de Bitcoin i altres criptomonedes.

Visió general dels pagaments de moneda

Són extremadament còmodes per als comerciants en línia, sobretot, gràcies al nombre de connectors de carretons de compra fàcils d’utilitzar disponibles per a l’ús amb totes les solucions de carretons de compra líders. Hi ha literalment dotzenes, inclosos connectors de WordPress, WooCommerce, OpenCart, Magento, Shopify i molt més.

Fins i tot ofereixen als comerciants l’ús de terminals TPV per acceptar pagaments en persona.

Aquests són només alguns dels motius pels quals CoinPayments s’ha convertit en el servei de processament de pagaments amb criptomoneda més popular del món.

Funcions de CoinPayments

A més de les grans integracions disponibles per als comerciants, CoinPayments té una àmplia gamma d’altres funcions que l’han ajudat a convertir-se en la solució més popular per als comerciants que vulguin acceptar pagaments amb criptomoneda. A continuació, es detallen algunes d’aquestes funcions:

Cartera Multicoin

CoinPayments també ofereix una cartera en línia que es pot utilitzar per emmagatzemar les més de 1.340 monedes compatibles. Aquesta és la cartera on anirà la criptografia que guanyeu.

Com que és una cartera calenta en línia, es recomana utilitzar-la per quantitats grans o per períodes de temps llargs. Voldreu moure les monedes a les vostres pròpies carteres per emmagatzemar-les en fred.

Sistema de punt de venda

Mitjançant la senzilla interfície de CoinPayments, els comerciants poden acceptar pagaments en persona pels seus béns i serveis. Fins i tot podeu anar cap a la seva Pàgina de comerciant i utilitzeu-ne una versió de demostració.

Exemple de pagaments de PoS Coinpayments

Exemple del sistema de punts de venda

Tot el que haureu de fer per acceptar pagaments a través del lloc és afegir un marcador a la vostra URL de compra del TPV. A continuació, podeu introduir l’import que ha de pagar el client i podeu seleccionar la moneda en qüestió. Això generarà l’adreça i el codi QR.

Advertiment⚠️: Si accepteu el pagament amb 0 confirmacions, assegureu-vos que l’import sigui correcte.

Confirmacions instantànies GAP600

No té cap sentit fer servir una passarel·la de pagament si heu d’esperar a sis confirmacions de xarxa abans que s’acrediti. Afortunadament, Coinpayments admet confirmacions instantànies GAP600.

Els pagaments de moneda tenen ha estat associat amb GAP600 des del juny del 2017 i des de llavors utilitzen el servei. GAP600 ha desenvolupat una tecnologia capaç de garantir instantàniament les transaccions contra el risc de despeses dobles.

Bàsicament, el seu motor de risc intern pot analitzar les transaccions entrants i realitzar-ne una puntuació de riscos en directe. Des de la implementació de la solució, més del 85% de totes les transaccions realitzades amb CoinPayments poden completar-se instantàniament.

Desenes de connectors de la compra

En parlem anteriorment, i CoinPayments ofereix connectors de carretons de la compra per a tots els populars carretons de compra web. Podeu veure una llista de totes les solucions de carretó electrònic admeses aquí.

Integracions de connectors de pagaments de moneda

Algunes de les integracions de connectors a CoinPayments

Incloent WordPress, PrestaShop, Drupal i Magento, Coinpayments té un complement per a gairebé tots els CMS del mercat. També són molt còmodes, ja que només heu d’instal·lar el connector sense tenir coneixement de codificar-los.

Conversions automàtiques de monedes

CoinPayments pot convertir automàticament algunes monedes a monedes fiduciàries o altres monedes, sense cap tipus de molèstia, estalviant temps i diners. Això es fa a través de la seva integració ShapeShift.

ShapeShift és un dels intercanvis instantanis més coneguts del mercat. Tenint en compte que no són de custòdia, significa que les vostres monedes no s’emmagatzemen als seus servidors. Només funcionen com a servei de conversió i enviaran monedes directament a la vostra adreça de destinació.

Nota✍️: Si utilitzeu aquesta funció d’intercanvi, haureu de completar els requisits obligatoris de KYC de ShapeShift. Podeu obtenir més informació aquí

Liquidació de divises Fiat

Malgrat el molt que ens agradaria un món dominat per la criptografia, la majoria de les empreses encara han de confiar en la moneda fiduciària per a les seves despeses diàries. Per tant, CoinPayments té un sistema efectiu de liquidació fiat.

Per a aquells comerciants ubicats als Estats Units i a la Unió Europea, podeu obtenir una integració fiat perfecta on es poden enviar USD i EUR directament al vostre compte bancari..

Servei de volta

Aquesta és una alternativa d’emmagatzematge en fred a la cartera calenta estàndard que hem esmentat anteriorment. Si preferiu no emmagatzemar les vostres pròpies monedes i claus privades en línia, podeu fer ús del servei CoinPayments Vault.

Essencialment, quan seleccioneu aquesta opció, les vostres monedes s’emmagatzemen a la càmera frigorífica i es queden bloquejades durant un període de temps determinat. Per descomptat, res millor que mantenir les vostres pròpies tecles, però aquesta podria ser una alternativa convenient.

AirDrops

AirDrops de vegades pot ser un problema controvertit sobre serveis de custòdia com a processadors d’intercanvis i pagaments. Hi ha molts intercanvis, per exemple, que es neguen a acreditar monedes llançades als usuaris.

Afortunadament, CoinPayments acreditarà totalment els comptes de l’usuari amb les monedes llançades a l’aeroport. Això vol dir que no us haureu de preocupar pel procés sovint complicat de reclamar aquestes monedes a la vostra cartera fora de línia.

Aplicació mòbil CoinPayments

CoinPayment ha desenvolupat aplicacions per a Android i iOS que es poden utilitzar per accedir i gestionar el vostre compte, convertir monedes allà on estigueu i acceptar pagaments en persona.

Aplicació CoinPayments per a iOS

Aplicació mòbil CoinPayments a iTunes Store

L’aplicació ha rebut comentaris generalment positius a Google Play Store amb una valoració total de 3,7. El que és encara més encoratjador que les puntuacions és la capacitat de resposta dels desenvolupadors. Tornen immediatament a tots els usuaris i reben els comentaris de manera constructiva.

$ PayByName

Aquesta és una característica única que pot simplificar molt el procés de recepció de pagaments. Permet a un usuari enviar / rebre pagaments sense haver de copiar cap de les adreces de cartera de formulari llarg.

$ PayByName d’altra banda, permet utilitzar un formulari d’adreça senzill llegible per l’ésser humà dins de l’ecosistema CoinPayments. Per exemple, si l’Oficina de Monedes volia rebre Bitcoin, en lloc d’utilitzar la nostra adreça de Bitcoin de forma llarga:

1Jp7uJjQZmvDKvqb6Gcs3sF8BYZw9Q6EQL

Simplement podríem acceptar el pagament a $ CoinBureau. Aquesta adreça seria assignada prèviament, verificada i aplicada només a nosaltres. Això significa que algú el podria recordar fàcilment i enviar-nos criptografia sense haver de desar la nostra adreça de formulari llarg.

Comissions de CoinPayments

CoinPayments diu que són el servei de criptopagament més barat del món. Gairebé tots els pagaments i dipòsits entrants només estan subjectes a una comissió 0,5%. El servei ASAP / Nightly reenvia fons a una adreça externa i també està subjecte a la tarifa habitual de transacció de moneda.

A més, hi ha tarifes de cartera per a alguns serveis. Les conversions comporten la comissió de transacció de moneda i qualsevol comissió de soci. Les retirades estan subjectes a la comissió de transacció de moneda. I els dipòsits a la cartera són gratuïts fins a un valor equivalent de 15.000 dòlars mensuals, amb quantitats superiors a la quota del 0,5%.

Nota ✍️: CoinPayments subvencionarà les comissions de retirada a una tarifa plana de 0,00040000 en lloc de la comissió completa de TX (només s’aplica a les retirades).

Les comissions de CoinPayments són realment impressionants. Per exemple, si féssim una ullada a BitPay, el seu major competidor, cobraran un Tarifa de tramitació de l’1%. També val la pena assenyalar que BitPay només accepta Bitcoin en comparació amb la gran quantitat de monedes que s’ofereixen a CoinPayments.

La moneda de CPS

Al juliol de 2018, CoinPayments va començar a llançar monedes CPS, que són el testimoni d’utilitat de la plataforma CoinPayments. Hi ha diversos avantatges derivats de l’ús de la moneda CPS:

  • Bonificació de la taxa de processament del pagament: Qualsevol saldo de moneda CPS al vostre compte us permetrà obtenir un descompte del 50% i totes les comissions que pagueu a CoinPayments.
  • Comissions afiliades dobles: Si envieu els usuaris a CoinPayments, obtindreu una comissió d’afiliació. Normalment, es fixa en el 25% de les comissions que cobra aquell afiliat. Tanmateix, si pagueu la moneda CPS, guanyareu el doble d’aquesta quantitat.
  • Integració de monedes: Si treballeu en un projecte de criptomoneda i voleu que la vostra moneda estigui integrada a CoinPayments, podeu pagar la quota d’integració a CPS.
  • Compres de $ PayByName: Quan utilitzeu el testimoni CPS, podeu fer compres de $ PayByName que agilitzen el procés per als usuaris.

Actualment, la moneda CPS no apareix a cap intercanvi i només es pot comprar a través de la plataforma CoinPayments. Aquesta és una de les raons per les quals l’equip de CoinPayments intenta augmentar-ne l’adopció.

També us interessaria saber que la moneda CPS no es va construir damunt d’Ethereum com la majoria de fitxes, sinó que es va construir a la cadena de blocs Syscoin. Per tant, igual que pagar transaccions ETH amb Gas, haureu d’utilitzar un mètode similar a l’hora d’enviar CPS a la xarxa Syscoin.

Consell Pro✔️: Assegureu-vos que teniu una mica de SYS al vostre compte per cobrir aquestes comissions de transacció CPS. 

CoinPayments Ripple Hack

CoinPayments va patir una pèrdua important de Ripple (XRP) a causa de les carteres calentes de l’usuari el juny de 2017. La pèrdua es va deure a un error a la cartera calenta CoinPayments, que va ser descobert per un usuari que després va utilitzar l’explotació per treure XRP d’altres carteres d’usuaris..

Tot i que el pirateig va ser lamentable, va ser bo veure que CoinPayments guanyava tots els XRP robats als seus usuaris. En només 6 mesos, va reemborsar a tots els usuaris que havien robat XRP d’una cartera calenta. Per descomptat, també van corregir l’error que permetia l’explotació en primer lloc.

CoinPayments Ripple Hack

Extracte de la divulgació de CoinPayments sobre hack. Imatge Font

És l’única vegada en els 6 anys que CoinPayments ha estat en el negoci que va patir qualsevol tipus de robatori. En última instància, l’error era específic de la integració de la tecnologia Ripple.

Segons CoinPayments en aquell moment:

Hem completat una complexa reconstrucció del back-end que inclou diverses mesures i protocols de seguretat nous per garantir que aquest problema no es torni a repetir.

Guia pas a pas de CoinPayments

Ara que ja teniu una bona idea de què és CoinPayments i de la seva principal funcionalitat, ajudarà a saber exactament com configurar el vostre compte i la cartera de CoinPayments. A continuació es mostra una guia pràctica que us mostrarà el procés exacte i la millor configuració per rebre les monedes.

Pas 1: creeu un compte nou

El primer pas per utilitzar CoinPayments és registrar un compte amb ells. Podeu crear un compte personal o empresarial.

Crear compte de CoinPayments

Creació d’un compte de CoinPayments

Després d’emplenar el formulari i fer clic a “Registra”, rebràs un correu electrònic de CoinPayments. Per completar el registre, feu clic a l’enllaç d’activació d’aquest correu electrònic.

Se us dirigirà a iniciar la sessió i, després d’introduir el vostre nom d’usuari i contrasenya, rebreu un codi enviat al vostre correu electrònic per completar el procés d’inici de sessió.

Introduïu la vostra configuració de 2FA

Verificació dels detalls del compte

També us sorprendrà saber que a CoinPayments no hi ha requisits de verificació d’identitat i KYC. A menys que utilitzeu la funcionalitat d’intercanvi de monedes ShapeShift, podreu fer els pagaments criptogràfics tal com es pretén – de forma anònima.

Pas 2: trieu Mètodes de pagament

Un cop hàgiu iniciat la sessió, podeu configurar el vostre compte de comerciant o Wallet. Tenint en compte que voleu començar a acceptar criptomonedes, configurarem un compte de comerciant.

Pagaments de monedes del compte de comerciant

A punt per començar a configurar la cartera / compte

Quan trieu el compte de comerciant, el primer pas serà seleccionar els mètodes de pagament. Hi ha quatre opcions de com seleccionar els pagaments. Això inclou:

  • Totes les monedes compatibles: Podeu acceptar totes les monedes compatibles amb CoinPayments. Tot i que això ofereix als vostres clients l’opció, us deixa el risc d’acceptar monedes menys desitjables
  • Monedes seleccionades: Si realment només voleu obtenir monedes concretes dels vostres clients, aquesta és potser la vostra millor aposta.
  • Monedes amb conversió automàtica: Aquesta opció es convertirà automàticament en monedes concretes que trieu. Tanmateix, haureu d’utilitzar el servei d’integració d’intercanvi ShapeShift.
  • Assentament Fiat: Amb aquesta opció, podeu acceptar monedes, però el pagament es realitzarà fiat al compte bancari o PayPal que trieu.

El mètode de pagament que accepteu depèn realment dels requisits individuals de les vostres empreses. CoinPayments suggereix que opteu per l’opció simplificada de selecció de monedes.

Consell Pro &# 128175 ;: Podeu utilitzar el servei PayPal Passthru per permetre als vostres clients pagar amb Altcoins o PayPal. Amb un pagament de PayPal, anirà directament al vostre PayPal.

Pas 3. Configureu el vostre compte de comerciant

Un cop hàgiu acceptat la forma de pagament que voleu utilitzar, podreu començar a configurar la cartera. Aquí escollireu l’adreça de destinació de les monedes, així com la vostra configuració de conversió. També podeu integrar les vostres plataformes de liquidació fiat aquí si és allò que voleu fer servir.

Configuració d'acceptació de monedes a CoinPayments

Configuració de la configuració d’acceptació de monedes

Un cop acabat això, se us dirigirà a la secció d’integracions, on podreu configurar connectors del carretó electrònic, botons de pagament, API, el sistema POS i molt més. També podeu passar al fitxer eines de comerciant secció per a una selecció més completa d’opcions de personalització.

Si esteu atrapats en qualsevol moment del procés, sempre podeu fer ús de la seva extensa Secció de preguntes freqüents. Tot i això, si la vostra consulta té un caràcter més específic i està relacionada amb el vostre compte, haureu de posar-vos en contacte amb el servei d’assistència. CoinPayments opera un sistema d’assistència d’entrades que podeu obtenir des del vostre compte.

Pas 4. Comenceu a acceptar Crypto

Ara esteu a punt per començar a prendre criptomonedes!

Si utilitzeu CoinPayments al vostre lloc, és possible que vulgueu col·locar el seu logotip al peu de pàgina. Això mostrarà als vostres clients que podeu acceptar la criptografia. Aquí teniu un exemple que podeu utilitzar:

Pagaments amb moneda acceptats

Mostrant als clients que accepteu Crypto

També podeu incloure algunes de les monedes que esteu disposat a acceptar just a sota per reforçar encara més el punt a aquells que no estiguin massa familiaritzats amb CoinPayments..

Conclusió

Amb sis anys de servei als comerciants i prop de 2,5 milions de comerciants registrats per utilitzar el seu servei, CoinPayments és innegablement segur i és un servei legítim de processament de pagaments.

Evidentment, hi ha queixes en línia sobre els desafortunats robatoris de XRP del 2017, però fa gairebé dos anys i no hi ha hagut incidents repetits. A més d’això, CoinPayments va respondre molt ràpidament a l’incident, reparant l’explotació, mantenint els usuaris actualitzats i reembossant ràpidament tots els fons robats. Van respondre professionalment a l’incident i han pres mesures per assegurar la seva plataforma i evitar que es repeteixi cap incident.

Tot i que l’incident va ser lamentable, també és important entendre els riscos de seguretat inherents a les criptomonedes i que la tecnologia es mantingui en les seves fases inicials..

La millor manera d’evitar qualsevol incident d’aquest tipus és, si és possible, no fer servir carteres en línia calentes. CoinPayments té un magatzem frigorífic que es pot utilitzar o amb els seus serveis ASAP els pagaments s’envien a una adreça externa en lloc de a la cartera en línia de CoinPayments.

Els comerciants que vulguin acceptar criptomonedes tenen una manera fàcil de fer-ho amb la plataforma CoinPayments. El vostre negoci pot ser un dels primers del vostre sector a adoptar aquesta tecnologia de canvi mundial i augmentar la vostra base de clients fent negocis en criptomoneda..

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me