Revisió de Coinberry: visió general de l’intercanvi

En aquesta revisió de Coinberry, farem un cop d’ull a un creixent intercanvi de criptomonedes amb seu al Canadà.

Coinberry simplifica el procés de compra i venda de criptomonedes per als usuaris canadencs. També es posiciona com una alternativa altament segura i compatible amb la normativa a molts intercanvis que existeixen al mercat, obrint les portes als grans inversors institucionals que potencialment vulguin unir-se.

Tanmateix, queda la pregunta de si Coinberry pot competir realment en el mercat actual d’intercanvis criptogràfics, ple de públic?

En aquesta revisió completa, analitzem profundament l’intercanvi de Coinberry, repassant les característiques de seguretat de l’estructura de tarifes, els mètodes de dipòsits i de retirada i l’atenció al client. També oferim la nostra opinió sobre els millors aspectes de l’intercanvi i les formes en què creiem que pot millorar.

Dit això, saltem.

Visió general de Coinberry

Coinberry és un intercanvi de criptomonedes canadenc que es va desenvolupar el 2017 per facilitar als canadencs la compra de Bitcoin, Ethereum i Litecoin. Tenen la seu a 320 Davenport Rd Toronto.

Els cofundadors Andrei Poliakov i Evan Kuhn van desenvolupar l’intercanvi per reduir la corba d’aprenentatge de les noves persones que s’involucren en la inversió en criptomoneda..

A Coinberry, les criptomonedes es poden comprar amb targeta de crèdit o targeta de dèbit, mitjançant transferència bancària o Interac, que és un servei que us permet transferir fons entre comptes personals i comercials a bancs canadencs participants i altres institucions financeres..

Més de 250 institucions financeres en total utilitzen Interact, inclosos els principals bancs del Canadà. L’associació permet a Coinberry unir-se a 2.000 comerciants nacionals, com Indigo, Sony, Adidas i Dell, per facilitar els pagaments.

Coinberry es va convertir recentment en la primera borsa canadenca que es va unir a la llista d’intercanvis de Ledger, una important empresa de carteres de maquinari.

És segur Coinberry?

La seguretat és un punt especialment important per als usuaris canadencs de criptomonedes. Això és especialment cert tenint en compte els esdeveniments recents al voltant de l’intercanvi QuadrigaCX. Fins al desembre del 2018, aquest va ser l’intercanvi més gran del Canadà recentment ensorrat.

Dit això, com s’apila Coinberry?

Banca i regulació

En primer lloc, Coinberry està registrat al Centre d’anàlisi d’informes i transaccions financeres del Canadà (FINTRAC) com a empresa de serveis monetaris (MSB). Això vol dir que l’intercanvi haurà hagut d’haver estat sotmès a una sèrie de controls de compliment abans que se’ls permetés acceptar els diners del client.

A més, una llicència MSB significa que Coinberry haurà de realitzar KYC regularment i assegurar-se que tots els comptes del client es trobin per sobre del tauler. També vol dir que Coinberry tindrà més facilitat per obtenir solucions bancàries i de processament de pagaments estables.

Llicència Coinberry MSB

Llicència Coinberry MSB. Imatge via FINTRAC

Parlant de banca estable, Coinberry ha assegurat la banca segregada del CDIC. Això vol dir que Coinberry col·labora amb els bancs canadencs de l’escala I que els ajuden a complir les lleis del Canadà. Una de les maneres d’aconseguir-ho és mantenint els fons de l’empresa i els fons dels clients en comptes completament diferents.

D’aquesta manera, es garanteix que si els comptes bancaris de l’empresa es congelessin mai, no afectarien els diners dels clients. L’ús de comptes bancaris segregats també ajuda a reduir el temps que triga a processar les retirades a només un dia.

També us sorprendria saber que Coinberry és un dels únics 2 intercanvis de criptografia al Canadà que ha completat amb èxit una auditoria d’estats financers d’un tercer independent.

Seguretat d’intercanvi

Les pirates informàtiques i les violacions de dades de Bitcoin són una de les amenaces més grans que s’enfronten a gairebé tots els intercanvis. Per tant, quan analitzem la seguretat d’un intercanvi, un dels requisits més importants que examinem és un protocol de ciberseguretat robust..

D’una banda, els dipòsits de criptomonedes realitzats a Coinberry s’encaminen a carteres jeràrquiques. Les carteres deterministes jerarquitzades (o carteres HD) són carteres digitals que generen automàticament una estructura jeràrquica en forma d’arbre d’adreces privades / públiques (o claus), que elimina la necessitat d’adreçar-se a l’usuari per generar-les pel seu compte..

Les carteres HD generen adreces a partir d’una sola llavor mestra mitjançant una variant de la clau llavor mestra estàndard de 12 paraules, cosa que permet crear automàticament un nombre il·limitat d’adreces noves.

Coinberry Trust

Extracte de Coinberry “Trust” Decleration “. Imatge Font

Coinberry també opera carteres multisignatura a l’emmagatzematge frigorífic. Això permet que dos membres de l’equip executiu de Coinberry puguin accedir als fons dels usuaris, de manera que si en falta un, els diners dels usuaris encara són segurs (de manera essencial, com un copilot amb accés als mateixos controls de vol).

També afirmen fer proves de penetració periòdiques amb l’ajut de les millors empreses de seguretat cibernètica del Canadà. I, en el cas improbable de qualsevol incompliment, operen una base de dades redundant que es pot restablir a la normalitat si es penetra alguna vegada

Protecció de l’usuari

En la majoria dels casos, però, la primera línia de seguretat començarà per l’usuari. Per tal d’evitar qualsevol pirateig o incompliment de comptes individuals del client, Coinberry també disposa d’una gamma d’eines de seguretat.

El primer i més important ha de ser l’autenticació de dos factors mòbil. Amb aquesta opció activada, haureu de confirmar l’inici de sessió del compte a través del dispositiu mòbil. Els servidors Coinberry se sincronitzaran amb l’autenticador de Google, que generarà els codis d’inici de sessió únics.

Coinberry 2FA

Enllaçant Google Authenticator amb Coinberry

També hi ha proteccions per a les dades i informació del client. Com es podria esperar, hi ha un xifratge SSL estàndard per evitar que qualsevol espionatge en línia intercepti la vostra comunicació. Això és especialment important pel que fa a les vostres contrasenyes, etc..

Finalment, pel que fa a la vostra informació personal, es tracta d’un protocol OpenPGP xifrat. PGP (Molt bona privadesa) és un programa de xifratge que proporciona privadesa i autenticació criptogràfiques per a la comunicació de dades.

Comissions de Coinberry

El primer que destaca al lloc web de Coinberry és la publicitat de 0% de comissions de dipòsit, 0% de comissions de retirada i 0,5% de comissions de negociació: molt transparent.

Si analitzem de prop aquestes comissions de negociació, són gairebé en línia amb les comissions d’execució cobrades en altres borses canadenques. Per exemple, són lleugerament més que les comissions de compra ràpida del 0,4% a Coinsquare, però són lleugerament inferiors a les comissions de negociació de BitBuy.

Comissions de Coinberry

Coinberry Pitch amb 0 despeses de finançament

Una altra cosa que hauríeu de tenir en compte amb Coinberry és que són el “Market Maker” de les monedes. Això significa que són la contrapartida del vostre comerç i, per tant, us faran el preu. Això vol dir que el preu de compra / venda pot ser més alt / inferior, ja que passa en altres borses.

Tot i això, Coinberry ho compensa en les seves quotes de finançament / retirada.

Aquest és potser un dels únics borses canadencs que ofereix retirades i dipòsits gratuïts sobre finançament CAD. Aquest és un punt força important si es té en compte que la majoria de dipòsits / retirades en altres borses són de mitjana un 3% d’anada.

En altres paraules, gairebé pagueu 6% en comissions només aconseguint els vostres dòlars en altres borses i, després, de nou.

Per descomptat, és important assenyalar que pot haver-hi comissions que la vostra pròpia institució financera cobrarà en la transacció. Això és especialment cert si decidiu utilitzar la vostra targeta de crèdit per finançar el vostre compte.

Una cosa que val la pena assenyalar també és que les tarifes de “retirada del 0%” només s’apliquen a les retirades de fiat. Encara haurà de pagar una tarifa arbitrària de miners en retirar la criptografia. Són, però, minúscules.

Cobertura d’actius

Actualment, només hi ha tres criptomonedes que s’ofereixen a Coinberry i inclouen Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH).

Actius Coinberry

Monedes ofertes a l’intercanvi

Això és una mica decebedor, ja que la majoria de la competència té almenys cinc monedes per triar entre els seus comerciants. Potser això és una cosa que l’equip de Coinberry planeja introduir en una etapa posterior i estarem atents als seus cables informatius.

Això no us ha de dissuadir d’utilitzar encara Coinberry. Sempre es poden utilitzar com a “Fiat Gateway” CAD assequible per aconseguir Bitcoin. A continuació, podeu transferir-lo a altres borses internacionals, com ara Binance, per comprar la resta de les vostres monedes.

Atenció al client

Sens dubte, una de les consideracions més importants per a qualsevol comerciant de criptomonedes és l’atenció al client. Això és especialment cert quan teniu consultes més urgents que cal atendre de manera oportuna.

Alguna cosa que hem trobat força benvinguda a Coinberry és el seu número de telèfon directe 1 (888) 997-6544. Està disponible de dilluns a divendres de 9:30 a 16:00 EST. Sempre és bo saber que podeu trucar i parlar amb algú si teniu problemes amb el vostre compte.

Si no voleu trucar, només podeu enviar-los un missatge directament al lloc web o al correu electrònic [email protected]. O bé, podeu fer ús de la seva pàgina de contacte i enviar-los una consulta (intenteu ser el més específic possible).

Per descomptat, si la vostra pregunta és més rutinària i no és exclusiva del vostre compte, Coinberry també en té un Pàgina de preguntes freqüents per respondre a preguntes bàsiques, com ara “Com finançar amb e-Transfer?” “Com comprar criptografia amb dòlars canadencs?” “Com retirar la criptografia?”, etc..

L’últim port d’escala per aconseguir l’intercanvi és a través dels seus nombrosos comptes de xarxes socials. Per exemple, podeu enviar-los missatges Facebook o els seus Twitter.

Registre de Coinberry

Si heu decidit que voleu provar Coinberry, haureu de crear un compte. Feu clic al botó “registre” a la part superior dreta de la pantalla i se us demanarà una adreça de correu electrònic i una contrasenya..

Registre de Coinberry

Detalls necessaris per al registre de Coinberry

També podeu afegir un codi de referència si un amic us va remetre al lloc. L’intercanvi ofereix un programa de recompenses de referència on podeu guanyar 20 dòlars per convidar amics a inscriure-s’hi, però només un cop canvien 50 dòlars..

Un cop hàgiu premut “enviar” al registre, haureu de confirmar el vostre correu electrònic. Un cop confirmat, heu d’afegir un número de telèfon segur per habilitar l’autenticació de dos factors i protegir el vostre compte.

Malauradament, per a aquells comerciants que prefereixen gestionar comptes anònims, Coinberry ho és no per tu. Això és degut a les llicències reguladores que han de realitzar diverses comprovacions KYC als seus comptes comercials.

Verificacions i KYC

Coinberry compleix plenament els requisits contra el blanqueig de diners i el coneixement del client establerts per FINTRAC. Això significa que cal verificar el compte perquè els usuaris comencin a dipositar fons.

Hi ha dues maneres de verificar els clients nous:

 1. Verificació instantània: Els usuaris introdueixen les dades del compte i els socis KYC / AML de Coinberry verificaran la seva identitat. Normalment són agències d’informes de crèdit que tenen informació sobre el vostre historial financer
 2. Verificació manual: Si no passa la verificació instantània. Coinberry necessitarà més documents de verificació per completar el procés, com ara un document d’identitat amb foto emès pel govern i un document de prova d’adreça.

Verificació instantània de Coinberry

Es requereixen preguntes personals per a la verificació instantània

Si l’única ruta que teniu disponible és la verificació manual, haureu de penjar un formulari d’identificació emès pel govern. Coinberry pot acceptar els següents tipus de documents d’identitat:

 • Passaport canadenc
 • Carnet de conduir canadenc
 • Targeta de residència permanent
 • Targeta d’identitat provincial o territorial
 • Targeta índia d’estat

Pel que fa a la prova d’adreça, haureu de proporcionar un dels següents:

 • Factura de serveis públics (electricitat, aigua, telèfon, internet)
 • Extractes de comptes d’inversió (REER, CPG)
 • Declaració T4
 • Declaració del pla de pensions del Canadà (CPP)
 • Taxació de l’impost sobre la propietat emesa per un municipi
 • Matriculació de vehicles expedida per províncies
 • Documents CRA o declaració de prestacions governamentals

Un cop hàgiu enviat aquests documents, Coinberry haurà de verificar-los manualment, cosa que pot durar des de qualsevol lloc un a tres dies de feina.

Basant-nos en els estrictes requisits de Coinberry, podem veure que l’intercanvi intenta posicionar-se com a Coinbase o Gemini; un servei totalment compatible que els inversors minoristes i institucionals poden utilitzar sense por de situar-se en el costat equivocat de la normativa governamental.

Finançament / Retirs

Quan el vostre compte estigui completament verificat i configurat, haureu de finançar-lo. Hi ha diverses opcions de finançament que variaran en funció dels límits de dipòsit individuals i del temps de processament.

Potser la forma més ràpida i econòmica de finançar el vostre compte serà mitjançant l’ús de criptomonedes.

Bitcoin & Ethereum

Si ja teniu a mà BTC o ETH i voleu finançar el vostre compte, podeu iniciar una transferència de criptomoneda. Malauradament, per a aquells usuaris que tinguin LTC a mà, Coinberry encara no ha incorporat això a la seva funcionalitat de finançament.

Per obtenir l’adreça a la qual enviar els fons, haureu de generar una adreça. Podeu fer-ho a la secció del vostre compte, a la secció “Compte del fons”. Aquí haurà de seleccionar “criptografia” i després BTC o ETH.

Una cosa que ens va sorprendre molt és que Coinberry utilitza adreces úniques úniques per a aquells usuaris que financen amb criptografia. Això significa que Coinberry us ajuda a protegir el vostre historial de transaccions en no tornar a utilitzar adreces.

Tot i així, com que es tracta d’una adreça única, heu de ser-ho segur que mai enviar a la mateixa adreça dues vegades. Un cop hàgiu confirmat que enteneu l’anterior, us proporcionaran l’adreça única.

Adreça de Bitcoin Coinberry

Generació d’una sola adreça BTC a Coinberry

A continuació, podeu copiar l’adreça que heu generat o bé podeu utilitzar el codi QR en una cartera mòbil d’algun tipus. La transacció s’haurà de propagar primer per la xarxa abans que aparegui al vostre saldo. Podeu controlar-ho a cadena de blocs.

Les retirades funcionaran de manera similar, on se seleccionarà “retirades” al seu compte. Aquí us demanaran la vostra adreça BTC o ETH fora de línia on envieu la transacció. També haurà d’inserir la contrasenya per autenticar correctament la transacció.

A continuació, hi haurà un pas final que us demanarà que confirmeu la retirada. Els temps de retirada poden variar segons si Coinberry tingui els fons necessaris emmagatzemats a la seva “cartera calenta”. Normalment no hauria de passar més d’un parell d’hores.

Dòlars canadencs (CAD)

Si preferiu finançar el vostre compte amb el vostre fiat, teniu moltes opcions. Aquests inclouen mitjançant la transferència electrònica Interac, la targeta de crèdit i la transferència bancària. A continuació es mostren els límits i els temps de processament d’aquests mètodes respectius.

Mínim Màxim Temps de processament
Interac e-Transfer 50 dòlars 10.000 dòlars Fins a 3 hores
Targeta de crèdit 1 dòlar 500 dòlars Instantània
Transferència bancària 10.000 dòlars 500.000 dòlars Fins a 1 dia laborable

A partir de l’anterior, el finançament amb targeta de crèdit sembla l’opció més ràpida, ja que són instantanis. Per tant, si esteu desitjant negociar i necessiteu obtenir fons al vostre compte tan aviat com sigui possible, pot ser que us sigui útil.

Tot i això, pot ser que aquesta no sigui la solució òptima, ja que hi ha límits bastant baixos en el finançament de la targeta. També heu de tenir en compte que els pagaments amb targeta són molt més cars que altres formularis, ja que els processadors de tercers i el vostre banc us poden cobrar comissions no raonables..

Potser la vostra millor aposta seria mitjançant una transferència electrònica Interac. Això es redueix a la rapidesa amb què arriben al banc destinatari, així com a les comissions implicades.

La transferència electrònica (banca en línia o mòbil) és una de les maneres més senzilles de finançar el vostre compte de Coinberry. Tot el que necessiteu és un compte bancari canadenc que admeti la transferència electrònica. Aquí teniu algunes de les institucions financeres que podeu utilitzar:

 • BMO
 • CIBC
 • RBC Royal Bank
 • Banc escocès
 • TD Canada Trust
 • Mandarina (no s’admet la transferència de diners per correu electrònic)
 • Consulteu la llista completa d’institucions amb suport Pàgina Interac

Podeu finançar el vostre compte mitjançant la transferència electrònica en dos passos:

 1. Afegiu Coinberry com a beneficiari
  • Nom del destinatari & Cognom: Coinberry Limited
  • Correu electrònic: [email protected]
  • Seguiu les instruccions del vostre compte de Coinberry per obtenir els camps Pregunta i Resposta de seguretat.
  • Compte de fons: Introduïu l’import amb què voleu finançar el vostre compte de Coinberry. L’import mínim del finançament és de 50 dòlars i l’import màxim del finançament depèn de la vostra institució financera (normalment entre 3.000 i 5.000 dòlars).

  Finançament interac Coinberry

  Formulari Interac per al compte de finançament amb CAD

  Un cop s’hagi confirmat el pagament, s’haurà d’abonar al vostre compte comercial en un termini de 3 hores.

  Si voleu finançar amb una transferència bancària, haureu de retirar les instruccions de cablejat del compte bancari de Coinberry. També heu d’utilitzar el vostre número de compte de Coinberry com a referència.

  Tingueu en compte que el cable ha de provenir d’un compte amb el mateix nom que s’ha verificat. Per tant, no es pot fer transferències de tercers dins o fora del vostre compte.

  Quan es tracta de retirades fiat, Coinberry té la informació següent sobre els límits i els temps de retirada:

  Mínim Màxim Temps de processament
  Interac e-Transfer 50 dòlars 10.000 dòlars Fins a 1 dia laborable
  Transferència bancària 10.000 dòlars 500.000 dòlars Fins a 1 dia laborable

  Per retirar mitjançant transferència electrònica, només cal que seleccioneu el botó “Transferència electrònica” i, a continuació, introduïu la quantitat de fons que vulgueu retirar. L’import mínim de retirada del dòlar canadenc és de 100 dòlars

  Un cop feu clic a Continua, rebreu un missatge de confirmació que us informarà que la retirada es processarà en un termini d’entre tres i dos dies laborables.

  Plataforma de comerç de Coinberry

  La plataforma de negociació de Coinberry està més orientada als inversors i als comerciants principiants que als operadors de dia més avançats. Això significa que la interfície és molt més senzilla (de manera que no hi ha operacions de marge ni capacitat de visualització de gràfics comercials).

  Un cop verificat el vostre compte i llest per començar a operar, el primer que veieu són els botons per comprar i vendre Bitcoin, Ethereum o Litecoin. Es tracta de la compra instantània de criptografia directament de Coinberry.

  Plataforma de comerç de Coinberry

  Interfície d’usuari de l’intercanvi

  Per comprar Bitcoin, només cal que feu clic a la icona Bitcoin i, a continuació, introduïu la quantitat de CAD que voleu gastar per comprar BTC.

  Un cop feu clic a “següent”, se us dirigirà a una pàgina on haureu de seleccionar amb què faríeu servir per comprar el vostre BTC; CAD, targeta de crèdit o targeta de dèbit.

  Si seleccioneu CAD i no teniu fons al vostre compte, heu de finançar el vostre compte amb transferència electrònica, transferència bancària o targeta de crèdit.

  Si seleccioneu Targeta de crèdit o targeta de dèbit (al menú anterior), primer heu de connectar el vostre compte bancari al vostre compte de Coinberry per prevenir el frau..

  Un cop hàgiu pagat el vostre Bitcoin, el vostre saldo apareixerà al tauler del lloc.

  Shorting

  Alguna cosa que vam trobar bastant única sobre la plataforma Coinberry va ser la possibilitat de vendre a curt termini un actiu. No hem vist aquesta funcionalitat en cap altra borsa canadenca.

  Per a aquells que no estiguin massa familiaritzats amb el terme, la venda a curt termini és el fet d’acceptar vendre l’actiu en algun moment del futur a un preu predeterminat. L’objectiu d’un venedor a curt termini és acceptar vendre a preus futurs superiors al preu al comptat del moment.

  Bàsicament, el comerciant espera que baixi el preu de l’actiu.

  Venda curta de Coinberry

  Formulari de comanda de venda curta a Coinberry

  La característica de venda curta de Coinberry és realment molt senzilla i permet fer comandes amb un sol clic. Això fa que sigui molt més adequat per a principiants que els procediments de venda a curt termini disponibles a les plataformes de comerç de marges més avançades.

  De la mateixa manera, a diferència de les plataformes de negociació de marges, es tracta de vendes a curt termini sense apalancament. Haureu d’afegir el cost total de la posició per avançat per finançar la posició.

  Aplicació mòbil Coinberry

  Per a aquells de vosaltres que vulgueu comprar / vendre criptografia sobre la marxa, estareu encantats de saber que Coinberry té la seva pròpia aplicació mòbil disponible tant a Android com a iOS.

  La interfície d’usuari és atractiva, senzilla i intuïtiva. A diferència de la versió del lloc web, podeu veure un gràfic que mostra el preu de BTC, ETH i LTC. Una característica addicional que té l’aplicació mòbil que no té el lloc web és la possibilitat d’enviar monedes o CAD a altres comptes.

  Aplicació mòbil Coinberry

  Captures de pantalla d’aplicacions mòbils

  L’aplicació per a mòbils sembla estar ben dissenyada per a usuaris que vulguin invertir no només en moviment, sinó també gastar les seves criptomonedes en botigues comercials o en qualsevol altre lloc que les accepti. La possibilitat d’enviar criptografia i escanejar el codi de barres com a característica única per a mòbils hauria d’ajudar els usuaris de Coinberry a veure els seus fons de criptomoneda no només com un magatzem de valor, sinó també com a mitjà d’intercanvi..

  Vam decidir saltar al Google Play a la botiga per veure què opinaven els usuaris sobre l’aplicació a les ressenyes. Generalment, sembla que són força positius i els usuaris tenen comentaris similars sobre la interfície simplista.

  Hi ha bastants suggeriments que els usuaris han donat sobre com millorar la funcionalitat de les aplicacions, que són ben rebuts. És molt encoratjador veure que els desenvolupadors de Coinberry estan “en bomba” i responen ràpidament a aquestes consultes. També estan tenint en compte els seus suggeriments a mesura que impulsen noves actualitzacions de l’aplicació.

  Membres de l’equip

  La transparència dels fundadors i dels membres de l’equip és sovint escassa quan es tracta d’intercanvis de criptomonedes. Per tant, és bastant refrescant veure el protagonisme que Coinberry mostra als membres del seu equip.

  Membres de l'equip de Coinberry

  Alguns dels membres de l’equip

  De fet, hi ha una barreja impressionant d’individus darrere de l’intercanvi i inclouen el següent:

  • Evan Kuhn – Cofundador. Kuhn es descriu a si mateix com un “empresari de tota la vida”. Va començar al mercat immobiliari comercial de Toronto amb un enfocament en la reposició d’edificis d’ús mixt i va construir un negoci multimilionari abans de complir els 30 anys..
  • Andrei Poliakov – Andrei és un empresari experimentat que ja havia llançat i gestionat diverses empreses emergents, amb un fort enfocament en la implementació i el desenvolupament d’estratègies en fase inicial. Porta amb ell +10 anys d’experiència en desenvolupament d’estratègies i operacions en diversos entorns corporatius amb multinacionals líders de tot el món
  • Dimitri Giller – Operacions principals. Giller té experiència prèvia com a gerent de JP Morgan & Chase i Rogers Bank
  • Diogo Biazus – Desenvolupador principal. L’experiència prèvia de Biazus inclou ajudar a desenvolupar codi per a diverses empreses brasileres i canadences, incloses Nulogy, Mitre Media i Catarse..

  Tota la informació anterior es va obtenir dels seus perfils d’enllaç públics que podeu verificar fàcilment a Coinberry’s pàgina sobre nosaltres.

  Àrees de millora

  Tot i que hi havia moltes coses que ens agradaven de l’intercanvi, també hi havia algunes àrees de millora.

  Per exemple, Coinberry té opcions molt limitades per a la cobertura de monedes. Ara que els principals jugadors com Coinbase han afegit diversos Altcoins a la seva llista, Coinberry hauria d’intercanviar, com a mínim, totes les 10 millors monedes de la capitalització del mercat de les monedes. Llistar més criptomonedes és la forma més senzilla d’intercanviar per augmentar el volum de negociació i generar més ingressos.

  L’addició de més monedes també ajudarà a introduir el mercat canadenc a les diverses monedes altcoins que existeixen, cosa que els permet capitalitzar les monedes de capital petit que fan moviments de preus molt més grans que Bitcoin, Ethereum o Litecoin..

  També pensem que, tot i que la plataforma de negociació ha estat dissenyada per a comerciants principiants, no té cap altra funcionalitat i funcionalitat avançada. Haurien de plantejar-se afegir una plataforma secundària una mica més “avançada” per a aquells usuaris que vulguin negociar d’una manera més professional.

  Per últim, Coinberry ha de pensar globalment (o almenys de forma continental) si espera convertir-se en una força dominant al mercat. La seva proposta de valor com a intercanvi de tarifes baixes per als nous operadors de criptomonedes encara pot ser molt atractiva per a segments del mercat nord-americà on Coinbase i altres grans intercanvis criptogràfics dels Estats Units no han estat arraconats (com els estats del nord fronterers amb Canadà).

  Conclusió

  Coinberry és un gran intercanvi per utilitzar per a inversors en criptomoneda per primera vegada que resideixen al Canadà. Ofereix totes les funcions bàsiques que necessiteu, inclosa la possibilitat de comprar i vendre 3 de les criptomonedes més populars (Bitcoin, Ethereum i Litecoin), ingressar o retirar fons de diverses fonts (transferència electrònica, targeta de crèdit / targeta de dèbit, transferència bancària) ) i el comerç sense comissions limitades.

  El mercat de les criptomonedes s’està expandint ràpidament i, per tant, és possible que Coinberry hagi d’esbrinar maneres de diferenciar-se dels molts intercanvis que dominen el mercat actualment. Sembla que l’avantatge de Coinberry és el seu èmfasi en l’alta seguretat i el compliment normatiu.

  Tot i que hi havia algunes coses que creiem que necessitaven millorar, la majoria són relativament fàcils d’abordar. L’equip de Coinberry sembla estar realment obert a suggeriments i, si hi ha prou comerciants que teleinteressen l’interès, poden considerar incorporar-lo.

  Per exemple, ara que el mercat és relativament tranquil, tindria sentit que Coinberry se centrés a ampliar la seva llista d’actius negociables i a treballar amb socis estratègics que puguin ajudar-lo a adoptar-lo entre els inversors institucionals..

  Per tant, Coinberry és l’intercanvi per a vosaltres?

  Bé, si esteu buscant un canvi d’entrada amb taxes baixes, seguretat forta i un equip de gestió de bona reputació, pot ser que sigui per a vosaltres..

  Imatge destacada mitjançant Coinberry

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me