Revisió de Bityard: Visió general completa de l’intercanvi

Bityard és un intercanvi basat a Singapur relativament nou que intenta oferir una experiència comercial apalancada única i senzilla. Essencialment: producte complex, comerç senzill.

Ofereixen negociar fins a 8 criptomonedes diferents amb un apalancament de fins a 100 vegades. Intenten trobar un equilibri únic entre oferir instruments financers complicats a través d’una interfície d’usuari senzilla i intuïtiva.

No obstant això, es pot confiar en ells?

En aquesta revisió de Bityard, això és així exactament què intentarem esbrinar. També us donarem alguns consells i consells essencials a l’hora de negociar-hi.

Visió general de Bityard

Bityard és un intercanvi establert el 2019 i amb seu a Singapur. Estan registrats com a Bityard Blockchain Foundation limited i tenen adreces a Paya Lebar Square Singapur.

Els principals productes que ofereix l’intercanvi són instruments de negociació apalancats en nombroses criptomonedes. El principal factor diferencial d’aquest intercanvi és el baix nivell d’entrada, així com les seves ofertes contractuals úniques. Intenten ser més simplistes que BitMEX o Prime XBT.

També són un dels pocs intercanvis de criptomonedes que tenen llicències reguladores. Aquests inclouen llicències als EUA, Austràlia, Estònia i Singapur.

Des que es van llançar l’any passat, han ampliat la seva oferta a més de 150 països de tot el món. Han traduït el seu lloc web a vuit idiomes diferents per atendre aquesta base de clients ampliada.

Una altra cosa que els diferencia immediatament d’alguns dels altres intercanvis que hem revisat és que no tenen regions restringides. Qualsevol persona del món hi pot crear un compte i començar a negociar.

És segur Bityard?

Aquesta és una de les preguntes més importants que qualsevol comerciant pot fer. La seguretat dels vostres fons i la seguretat que proporciona l’intercanvi és d’una importància cabdal.

Llavors, com s’apila Bityard?

Bé, hi ha diverses coses que ens agrada examinar individualment a l’hora d’avaluar-ho. Aquests inclouen la seguretat de l’intercanvi, les llicències, la gestió de riscos i la seguretat de l’usuari.

Normativa


El primer que heu de tenir en compte és que Bityard té llicències de 4 reguladors de països diferents. Aquests inclouen els Estats Units, Estònia, Singapur i Austràlia.

Llicències financeres Bityard

Les llicències financeres que té Bityard

Podeu veure les llicències completes al seu lloc web. Aquestes regulacions són importants ja que demostren que Bityard té l’autoritat per operar en aquestes regions com a empresa de serveis monetaris. Per tant, podeu estar segur que no s’esgotaran els vostres fons.

Seguretat d’intercanvi

Tenint en compte que envieu criptomoneda a l’intercanvi, voldreu assegurar-vos que protegeixin les vostres monedes. Per això, Bityard utilitza diverses carteres emmagatzemades fora de línia en entorns freds.

L’emmagatzematge en fred és potser la millor manera de protegir els fons d’un hacker, ja que no es pot accedir a Internet. Bityard manté la majoria dels fons en dipòsit frigorífic amb només una part més petita en “carteres calentes” que s’utilitzen per pagar retirades / ingressos.

Pel que fa al risc de mercat, Bityard no és com altres borses apalancades ja que no tenen fons d’assegurances. En canvi, tenen eines d’auditoria i gestió de riscos en temps real que controlen les posicions i l’exposició al mercat.

Seguretat de la comunicació

Com haureu notat, Bityard té xifratge SSL complet, cosa que significa que sempre que envieu documents o us comuniqueu amb ells, és una comunicació segura.

Bityard SSL

Cadenat segur & Certificat SSL Bityard

Aquesta també és una manera fantàstica de detectar intents de pesca. Si arribeu a un lloc web i no tenen el cadenat segur al navegador, vol dir que és molt probable que estigueu en un lloc de pesca. Això vol dir que cal marxa immediatament per evitar el risc d’exposar les vostres dades.

Seguretat del costat de l’usuari

Molt sovint, sou la primera línia de seguretat del vostre compte. Per això, és fantàstic veure que Bityard ha proporcionat eines per protegir el vostre compte d’un pirata informàtic..

El primer d’ells és l’autenticació de dos factors. Si enllaceu el telèfon, quan inicieu la sessió rebrà un missatge de text per verificar l’inici de sessió. Això significa que, fins i tot si l’hacker té la vostra contrasenya, no pot iniciar la sessió.

Factor de dos bityard

SMS vinculants & Envia un correu electrònic a Bityard

Un altre nivell de seguretat és configurar un pin per poder acceptar retirades. Aquesta és una capa addicional de protecció que pot evitar qualsevol tipus de retirada no autoritzada del vostre compte. Tingueu en compte, però, que el vostre PIN ha de ser diferent de la vostra contrasenya.

Cobertura d’actius & Instruments

Quan es tracta dels instruments comercialitzats a Bityard, aquests són no futurs. Són contractes apalancats que funcionen molt com un Contracte per diferència (CFD).

Com a tal, no hi ha llibres de comandes a Bityard. Quan cotitzeu, realitzareu una operació que coincideixi amb la pròpia borsa. L’avantatge d’això és que no obtindreu cap relliscament de la comanda en els vostres comerços.

Lliscament ❓: En aquest moment, la mida de la comanda és massa gran per al mercat i el preu que és probable que obtingueu es “caigui” de l’actual.

Quan esteu negociant amb Bityard, ho feu al marge. Això significa que el marge que col·loqueu és una fracció de l’import total del comerç i implica una posició apalancada. A Bityard, l’apalancament arriba fins a 100 vegades.

Bityard Assets

Alguns dels actius comercials de Bityard

Tot i això, ens porta a un punt important: no cal que utilitzeu el palanquejament de 100 vegades. De fet, potser és massa arriscat. Sempre podeu començar a nivells inferiors, com ara palanquejament de 10 a 20 vegades.

Pel que fa a la cobertura d’actius, teniu una selecció bastant decent per operar a Bityard. Ofereixen els següents: Bitcoin Cash, Bitcoin, DASH, EOS, Ethereum Classic, Ethereum, LINK, Litecoin, Tron i XRP. Això és bastant extens i és més que altres intercanvis com Bybit et al.

Marge

El marge exacte i, en conseqüència, el palanquejament que podeu assumir dependrà de la mida de l’operació. El marge es pot ajustar a la baixa per a algunes d’aquestes operacions més grans només per gestionar el risc a la borsa.

Us animem a fer una ullada als límits de marge individuals a l’intercanvi, però a fer-vos una idea de què són aquests, a continuació es mostren els límits de marge de Bitcoin.

Nivells de marge de Bitcoin

Nivells de marge de Bitcoin a Bityard

També és important assenyalar que a Bityard no es liquidarà. Això es deu al fet que tenen un sistema de marge aïllat. Això significa que el marge que heu reservat per al vostre comerç es manté separat de la resta de les vostres posicions comercials.

Això s’oposa a aquells altres intercanvis que tenen “marge creuat”. En aquest cas, el marge es pot ajustar a través de les altres posicions.

Mitjana ponderada de la línia K

Atès que Bityard no té els seus propis llibres de comandes, hauran d’extreure dades de preus externs de Bitcoin. Per assegurar-se que això s’ha fet de manera transparent, utilitzaran un enfocament mitjà ponderat de “línia K”.

Això vol dir que el preu al qual fan referència per als seus contractes a la borsa és una mitjana del preu de diverses borses diferents. En aquest cas, els intercanvis referenciats són Binance, OKEx i Huobi. Els pesos són del 30%, 40% i 30% respectivament.

Tarifes

Sens dubte, les taxes són una d’aquestes coses que podrien tornar a mossegar a llarg termini. Al cap i a la fi, afecten directament la rendibilitat a llarg termini.

Alguna cosa que podeu apreciar a Bityard és la simplicitat de les seves comissions comercials. Se us cobrarà una comissió del 0,05% a l’entrada i sortida de la posició. En altres paraules, la tarifa que se us cobrarà és:

Comissió d'obertura = Marge * palanquejament * 0,05%

Comissió de tancament = Marge * apalancament * 0,05%

A diferència de les borses que tenen llibres de comandes, malauradament no hi ha exemples de tarifes per a “fabricants” o “compradors”. Això es deu al fet que no hi ha necessitat de liquiditat, ja que la compleixen els mateixos Bityard.

Pel que fa a la resta de taxes que és probable que incorreu, també teniu el que s’anomena “tarifa nocturna”. Aquesta és bàsicament la tarifa que haurà de pagar per mantenir la comanda durant la nit. Això es calcula com:

Comissió nocturna = Marge * Apalancament * 0,045% * Dies

Cal tenir en compte, però, que les posicions no es mantenen automàticament obertes durant la nit. Això és una cosa que heu de seleccionar quan feu els vostres transaccions a la plataforma (en tractarem una mica). La tarifa nocturna es carregarà a les 05:55:00 (GMT + 8, hora de Singapur).

Finalment, pel que fa a les taxes de dipòsit i retirada, no se us cobrarà cap comissió per un dipòsit. No obstant això, quan feu una retirada, haureu de pagar 2 USDT.

Registre Bityard

Si heu decidit que voleu provar Bityard, haureu de crear un compte. Això es pot fer amb una adreça de correu electrònic o un número de mòbil. Un cop ho hagueu enviat, haureu de verificar el vostre correu electrònic.

Formulari de registre de Bityard

Formulari d’inscripció

Un cop hàgiu iniciat la sessió, podreu començar a operar immediatament. No cal completar cap tipus de KYC aquí, tret que financi el seu compte amb la moneda Fiat.

Compte de demostració

Una de les millors maneres d’obtenir una idea del funcionament de la plataforma Bityard és mitjançant l’ús d’un compte de demostració. Aquests us permeten utilitzar la plataforma amb tota la seva funcionalitat sense arriscar els vostres fons inicials.

També és gratuït i s’inclou en el moment que registreu un compte. No heu de registrar un compte de demostració diferent per començar a operar. Podreu canviar entre la demostració i el compte en directe a la part inferior esquerra de la plataforma.

Dipòsits i retirades

Els dipòsits a Bityard són bastant senzills i es poden fer amb qualsevol moneda criptogràfica. Mentre esteu connectat, accedireu a “Tauler” i premeu “Dipòsit”. Aquí teniu una visió general on podeu seleccionar una moneda.

Tingueu en compte que si voleu finançar a Tether (USDT), aquí hi ha tres opcions diferents. Podeu finançar a TRC20, ERC20 o OMNI. Quan feu clic a la moneda, aixecarà el codi QR o l’adreça.

Dipòsit Bityard USDT

Formularis de dipòsit de Bityard

El temps que trigarà el dipòsit depèn de la moneda que envieu. Cadascuna de les diferents monedes requereix una certa quantitat de confirmacions abans de ser acreditades al vostre compte.

Explorador de blocs ��: Si volíeu veure exactament el temps que trigaria el vostre dipòsit, podríeu fer servir un explorador de blocs de blockchain.

Pel que fa al finançament fiduciari, actualment només està disponible a Vietnam i la Xina continental. Tanmateix, quan vaig parlar amb l’equip al xat en directe, em van dir que implementaran aquesta “funció OTC” a la resta del món en el seu moment.

Retirar-se

Quan es tracta de retirades, aquestes només es poden fer a Tether (USDT). Tingueu en compte, però, que a més de la tarifa de 2 dòlars, l’import mínim de retir és de 50 dòlars. Per tant, necessitareu 52 dòlars al vostre compte per retirar-vos.

Retirades de Bityard

Processant retirades a Bityard

Les retirades són tan senzilles com el finançament. Només haureu d’anar cap endavant per “retirar-vos” i, a continuació, triar el tipus d’adreça de Tether a la qual retirareu.

Advertiment ⚠️: Assegureu-vos que heu triat l’adreça correcta a la qual enviar-la. Si envieu una adreça USDT incorrecta, podríeu perdre l’accés als vostres fons per sempre.

Abans de fer la retirada, haureu de configurar una adreça de fixació per si no ho heu fet encara. Finalment, només heu de prémer “Retirar” i el processaran amb la propera ronda de transaccions. Podeu utilitzar la mateixa eina exploradora de blockchain que he esmentat anteriorment.

Plataforma de negociació Bityard

És hora de fer una ullada al ventre de la bèstia: la plataforma comercial.

El primer que notareu quan arribeu a la plataforma Bityard és el simplista que és. En primer lloc, heu de tenir en compte que el disseny és ajustable. També podeu augmentar la mida del gràfic per fer l’anàlisi.

Tot i això, amb el disseny estàndard teniu tots els vostres mercats a l’esquerra, on podeu seleccionar quin voleu canviar. A continuació, al centre teniu els vostres gràfics, a la dreta els formularis de comanda i, a continuació, teniu tots els vostres encàrrecs anteriors i en directe.

Plataforma Bityard

IU de la plataforma de negociació basada en web de Bityard

Quan es tracta dels gràfics en si, no són els més avançats que hem vist. Realment no es poden utilitzar cap tipus d’indicadors i eines tècniques. Tanmateix, podeu assignar línies de tendència i patrons amb algunes de les eines de dibuix que han proporcionat.

Mussols nocturns ��️: Podeu canviar l’esquema de colors del lloc i passar-lo a la interfície d’usuari fosca si preferiu això

Tot i que no podeu fer cap tipus d’anàlisi tècnica avançada en aquests gràfics, sempre podeu fer-ho en un lloc de gràfics diferent, com ara vista comercial. A continuació, podeu fer les vostres comandes a Bityard. Han escollit aquest gràfic senzill perquè volen deixar-lo net per als principiants.

Com es va esmentar, a sota del gràfic teniu tota la gestió de comandes on podeu ajustar les comandes en directe i pendents. Una característica bastant ordenada que tenen és que podeu tancar totes les posicions que teniu alhora.

Si desplaceu-vos una mica cap avall just a sota del formulari de comanda, veureu la descripció del recurs. Això us proporciona més informació sobre què és la criptomoneda i com funcionen els contractes.

Formularis de comanda

Com la resta de la plataforma, notareu el senzill que és el formulari de comanda. No teniu tanta funcionalitat al voltant dels paràmetres de la comanda, com ara la vida útil de la comanda, etc..

Hi ha dos tipus de comandes que podeu fer a Bityard:

  • Comanda de mercat: Es tracta d’una comanda que feu al ritme de mercat exacte. Serà l’últim preu negociat que ha passat a la plataforma Bityard
  • Ordre límit: Es tracta d’una ordre que es fa lluny del tipus de mercat i que s’executarà un cop s’arribi a aquesta. Això pot ser superior per a una comanda de venda o inferior per a una comanda de compra.

Un cop hàgiu triat l’ordre que voleu fer, haureu de seleccionar el palanquejament amb què esteu disposat a negociar. No oblideu que aquest nombre exacte dependrà de la mida de la mida total del comerç.

Formularis de comanda de Bityard

Formulari de comanda de Bityard i configuració SL / TP

També veureu a la part superior dreta del formulari de comanda, teniu l’opció de seleccionar el vostre nivell de Profit (TP), així com la vostra proporció Stop Loss (SL). Aquí també podeu seleccionar si voleu que es faci durant la nit, així com confirmacions de comanda.

Consell superior ��: Sempre heu d’establir Take Profits i aturar les pèrdues quan comenceu a canviar. Això pot eliminar el component emocional de l’operació i executar-lo mentre dormiu

També heu de tenir en compte que el benefici màxim que podeu establir és del 500%. Això es deu a la volatilitat de les criptomonedes.

Aplicació mòbil

És possible que arribi un moment en què necessiteu estar allunyat del vostre escriptori i aquí és on l’aplicació mòbil us pot ser útil.

L’aplicació mòbil Bityard pren moltes de les seves mateixes cues des de la plataforma. També teniu una funcionalitat bastant ordenada, com ara poder treure un gràfic i controlar les vostres posicions, així com funcions d’ordre senzill.

L’aplicació està disponible tant en iOS com en Android, tant a la versió de botiga iTunes així com Google Play. Per tenir una millor idea del que en pensen els usuaris, vam decidir passar a les valoracions aquí.

Valoracions de Bityard

Puntuacions de Bityard a iTunes i Play Store

Com podeu veure, hi ha ressenyes força bones de l’aplicació a iTunes, que tenen més de 4,3 estrelles en total. A Play Store, la puntuació és molt més polaritzada, on sembla que només tenen 3,2 estrelles.

Sembla que la majoria de comentaris aquí es centren en el fet que només estan en xinès. Els desenvolupadors de Bityard no han rebut cap comentari, però s’espera que aviat publiquin una versió en anglès.

Per tant, si heu d’utilitzar el comerç mòbil?

Bé, no en sóc el major fan, però si és l’única opció per a vosaltres quan us quedeu triat, hauríeu de provar l’aplicació Bityard.

Atenció al client

Sovint, una de les coses més frustrants que veiem amb els comerciants és quan han de tractar amb un servei d’atenció al client de mala qualitat en les borses. Dies d’espera interminables per a la resposta d’aquests bitllets. Per això, és per això que és un criteri tan important que provem a les borses.

A Bityard, la forma més ràpida i senzilla d’apoderar-se d’ells és mitjançant la funció de xat en directe. Quan ho vam provar en diverses ocasions, ens van ajudar gairebé a l’instant.

Xat en viu de Bityard

Agents de xat en directe

Ens van connectar amb un agent que va ser increïblement útil cada vegada que vam contactar. Això va ser malgrat l’hora del dia. Això és fantàstic de veure i hauria de ser un estàndard que altres intercanvis haurien d’intentar establir.

Si, però, sou una mica més vell, sempre podeu contactar-hi a la seva adreça de correu electrònic ([email protected]) i intentaran tornar amb vosaltres.

Mitjà de comunicació social ��: Si heu intentat contactar-hi per correu electrònic i no han respost, sempre podeu contactar-los a les xarxes socials. Això inclou Twitter, Telegrama i Facebook.

Finalment, si la vostra consulta té un caràcter més rutinari, sempre podeu fer servir la seva extensa informació Secció de preguntes freqüents. Tenen totes les preguntes que han fet altres comerciants perquè pugueu estar segurs que les vostres preguntes més generals s’hi hauran respost.

Promoció

Una cosa bastant ordenada de Bityard és que tenen una sèrie de promocions i bonificacions que us permeten guanyar criptomoneda gratis. Aquesta podria ser una manera fantàstica d’augmentar el vostre comerç.

Aquesta criptografia s’obté només fent diverses coses elementals a la plataforma. Aquests inclouen coses com configurar un nom d’usuari, enllaçar un correu electrònic o un número de telèfon, realitzar un comerç senzill en directe o de demostració, superar certs volums d’operacions. Podeu veure la llista completa al seu pàgina de recompenses.

Promocions Bityard

Algunes de les promocions de Bityard

Quan creeu un compte, també teniu l’oportunitat d’obtenir el vostre testimoni BYD propietari. Es tracta d’un testimoni de plataforma emès per Bityard amb un subministrament total de 210 milions. Rebrà 6 BYD després de la seva activació.

Una altra cosa que ens ha semblat bastant emocionant sobre Bityard és la seva mineria diària. Cada dia regalen alguna criptografia gratuïta que podeu extraure a la seva pàgina de mineria. Tot el que heu de fer per reclamar-los és fer-hi clic.

Bityard Mining

Rendiments de Bityard Mining

Tingueu en compte, però, que aquestes recompenses mineres són diners de regal i només es poden utilitzar per reduir les comissions de negociació. No es poden retirar del vostre compte. Els diners del regal es descomptaran automàticament quan feu una comanda.

Consulteu un amic

Si heu estat molt contents amb el vostre negoci a Bityard, podeu guanyar diners amb amics, familiars i seguidors referents. Això es fa a través del seu marc per referir-se a un amic.

Tenen part del potencial d’ingressos més alt del mercat, on els afiliats de primer nivell poden guanyar fins al 60% de la comissió dels comerciants a què fan referència. Podeu veure un desglossament complet dels nivells de comissió aquí:

Afiliats Bityard

Potencial d’obtenció de beneficis per als comerciants

A part del potencial de guanys de Bityard, els afiliats també reben suport dedicat 1 contra 1, així com la liquidació de les seves comissions en temps real. També obtindreu un informe multidimensional que us pot proporcionar una visió general de l’aspecte de les vostres estadístiques de referència.

Fet divertit ��: El famós kickboxer de Muay Thai, Buacaw Banchamek, va recolzar obertament Bityard en una publicació de Facebook. Podeu llegir més sobre això aquí.

Si voleu unir-vos al programa, simplement heu d’agafar el vostre enllaç de referència. Trobareu aquest dret a la pàgina d’afiliats a la dreta aquí.

Àrees de millora

Ara bé, si bé hi ha una sèrie de coses que realment ens agradaven de Bityard, només convé que recorrem algunes de les àrees de millora que creiem que estaven justificades.

En primer lloc, seria fantàstic veure més opcions de finançament a part de la criptomoneda. Molt sovint, aquells que són nous en criptomoneda no tenen inicialment els seus fons en criptografia. Seria fantàstic tenir algunes opcions de finançament fiduciari com USD o EUR.

També seria fantàstic que els usuaris poguessin retirar altres actius a part de USDT. Si esteu negociant una moneda digital com Bitcoin a la plataforma, només convé que pugueu retirar-la.

Pel que fa a la seguretat, seria fantàstic per a la seva autenticació de dos factors que oferissin l’autenticador de Google. L’autenticació basada en SMS és arriscada, ja que obre els usuaris al frau de permutació de sim.

També seria fantàstic que hi hagués una mica més de funcionalitat de gràfics. Sabem que utilitzen el formulari actual per simplificar, però pot ser que hi hagi comerciants que vulguin treballar una mica més quan negocien.

Finalment, continua essent un nou intercanvi que significa que no té un historial establert. Tot i això, si mantenen els mateixos nivells i estàndards d’atenció al client, això podria arribar al seu moment.

Conclusió

En resum, es tracta d’un gran intercanvi d’apalancament que facilita l’ús d’instruments complicats per a comerciants de tots els nivells d’habilitat. Una experiència comercial sense relliscades ni liquidacions.

També és bastant segur, ja que tenen llicències de 4 reguladors diferents. Afegiu-hi els protocols avançats de gestió de monedes i les polítiques de gestió de riscos i tindreu un intercanvi bastant segur amb què operar.

També vam trobar que el seu servei d’atenció al client era un dels millors amb agents que sabien de què parlaven. Ens van respondre en menys d’un minut, independentment de l’hora del dia.

Per descomptat, hi ha algunes àrees de millora que hem destacat. No obstant això, si estiguessin receptius a aquesta revisió, podrien implementar canvis que poguessin portar l’experiència comercial al següent nivell.

Per tant, si els heu d’utilitzar?

Doncs bé, si busqueu un intercanvi apalancat per a principiants amb una cobertura d’actius decent i un suport de primera categoria, definitivament s’hauria de tenir en compte. Fidels al seu sobrenom, proporcionen un producte complex que es comercialitza simplement.

Advertiment ⚡️: El comerç de productes de futurs apalancats és increïblement arriscat. Assegureu-vos que practiqueu una gestió de riscos adequada

>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map