Revisió de BitTube (TUBE): tot el que heu de saber

BitTube és un projecte de blockchain descentralitzat que té com a objectiu substituir YouTube per la seva plataforma de vídeo amb criptocurrency sense publicitat.

Intenten oferir als usuaris una alternativa que sigui resistent a la censura i que no estigui controlada per una gran organització centralitzada. BitTube es va desenvolupar per donar als creadors de contingut una participació a la xarxa a la qual contribuïen.

De fet, ambiciós, però BitTube té el que cal?

En aquesta revisió de BitTube, aprofundirem en el projecte i l’impacte que probablement tindrà. Analitzarem la tecnologia, els membres de l’equip, els pros / contres, així com les perspectives a llarg termini dels tokens TUBE.

Què és BitTube?

La plataforma BitTube està dissenyat per oferir als editors de contingut de vídeo una sortida dels seus vídeos lliure de censura. També elimina l’emmagatzematge centralitzat i pretén eliminar la necessitat de publicitat per generar ingressos.

Coberta de la plataforma BitTube

Interfície d’usuari de la plataforma BitTube

En canvi, els productors de contingut rebran el pagament simplement per produir i penjar vídeos. Els espectadors també poden rebre pagaments per veure vídeos. Els pagaments es realitzaran en la moneda nativa de la plataforma BitTube, coneguda com a BitTube Coin (TUBE).

Per obtenir una visió encara més profunda de la tecnologia que s’utilitza per a BitTube i els seus objectius, podeu fer una ullada als projectes paper blanc.

Plataforma BitTube descentralitzada

La descentralització és el centre de la plataforma BitTube, cosa que el converteix en un dels primers llocs del títol de “Bitcoin YouTube”. Una de les claus de la descentralització de la plataforma és que l’emmagatzematge de fitxers de vídeo és gestionat pel sistema de fitxers interplanetari (IPFS)..

Aquest IPFS és un protocol d’hipermèdia peer-to-peer que substitueix l’HTML i treballa per descentralitzar el web. El principal avantatge obtingut pel protocol IPFS és l’eliminació de les dades dels usuaris de les mans d’empreses d’emmagatzematge centralitzat i el retorn del control als usuaris i als creadors de contingut..

Emmagatzematge persistent de BitTube

Emmagatzematge persistent a BitTube amb xarxa distribuïda. A través del llibre blanc


Amb IPFS no hi ha servidors centralitzats que emmagatzemin dades. En canvi, totes les dades es transfereixen a una xarxa de servidor global descentralitzada. La seguretat de les dades es garanteix mitjançant un mecanisme de resum i l’eficiència es maximitza mitjançant un algorisme que redueix la transferència de dades i evita la duplicació de dades. Una manera d’aconseguir-ho és que la xarxa sempre busca la font de dades més propera i ràpida.

BitTube al navegador

L’aplicació BitTube viu completament al navegador web, de manera que els usuaris no necessiten descarregar ni instal·lar cap programari especial per veure el contingut penjat a BitTube. També és possible identificar qualsevol vídeo de la xarxa amb un hash, de manera que es pugui veure també.

El vídeo en directe també és una possibilitat, però els creadors dels vídeos en directe han d’instal·lar l’aplicació BitTube Sender que els permet compartir la pantalla. L’aplicació emetrà transmissions en directe directament a través de la xarxa peer-to-pe IPFS i evita la necessitat d’un centre de dades centralitzat carregant dades directament a la xarxa BitTube.

Pagaments pels lectors de contingut

A més de pagar els creadors de contingut, el model econòmic de BitTube també proporciona pagaments als espectadors de contingut. Això passa quan els espectadors extrauen TUBE mentre visualitzen vídeos. Aquestes monedes es divideixen entre el creador del contingut, l’usuari del contingut i el projecte BitTube.

Distribució de pagaments BitTube

Distribució de pagaments a l’ecosistema BitTube

Com que els propietaris de contingut es poden pagar des de la primera visualització dels seus vídeos, no és necessari comptar amb un gran nombre de subscriptors per obtenir recompenses de TUBE. Els propietaris de contingut reben el 70% de les recompenses creades per la mineria, mentre que els espectadors obtenen un 20% i el projecte BitTube rep un 10% per ajudar-vos amb els costos de desenvolupament. Aquest model permet als usuaris de zones de baixos ingressos generar un flux d’ingressos potencialment substancial simplement mirant vídeos.

Transparència i anonimat de BitTube

BitTube proporciona una transparència completa a través de explorador de blockchain que mostra totes les transaccions que s’han fet mai a la cadena de blocs. Podeu veure la distribució exacta de les recompenses, que us permetrà saber quins vídeos i quins espectadors han creat recompenses.

BitTube també proporciona anonimat a tots els seus usuaris, com podríeu esperar d’una plataforma blockchain. No hi ha informació d’identificació personal recollida per cap usuari o emmagatzemada per cap motiu.

L’equip BitTube

BitTube és una plataforma bastant nova, que Saber Maram va llançar el desembre del 2017. Sabre també és l’actual CEO de BitTube i la seu del projecte es troba a la zona de Santa Cruz de Tenerife, a les Illes Canàries. Sabre té 15 anys d’experiència com a empresari, fundador i líder de diverses empreses abans de llançar BitTube.

Membres de l'equip de BitTube

Alguns membres de l’equip BitTube

L’equip està format per aproximadament dues dotzenes de persones i inclou consultors i assessors, a més de desenvolupadors i personal dedicat al màrqueting.

Detalls tècnics de TUBE

La plataforma BitTube es va crear amb el llenguatge de programació C ++ i la base de codis Monero es va utilitzar com a plantilla per al projecte. Això significa que TUBE es basava inicialment en l’algorisme de consens de prova de treball CryptoNight, que el feia totalment resistent a l’ASIC.

Com que els miners ASIC es van crear per a l’algorisme CryptoNight a principis del 2018, BitTube es va bifurcar el 2 de juliol del 2018 i va canviar a l’algorisme CN Sabre, cosa que li permet mantenir lliure de mineria ASIC. Això significa que els miners domèstics encara poden extraure monedes TUBE amb la seva GPU d’ordinador.

Especificitats del protocol BitTube

Especificitats del protocol BitTube

Com podríeu haver endevinat des dels inicis de Monero, TUBE és una moneda centrada en la privadesa. BitTube feia servir l’algoritme CryptoNight per garantir una veritable privadesa mitjançant la criptografia i l’igualitarisme.

BitTube ha proporcionat una guia de mineria clara i fàcil de llegir aquí, perquè tothom pugui aprofitar la mineria de la criptomoneda TUBE. A mesura que les plataformes ASIC prenen cada cop més algorismes, és bo tenir alternatives resistents a ASIC, com ara TUBE.

TUBE també és una mica únic a les criptomonedes, ja que no hi havia cap ICO per al projecte ni cap mina prèvia per omplir les arques de la companyia i els comptes bancaris dels desenvolupadors. BitTube ha limitat el nombre de monedes TUBE minables en 1.000 milions de monedes. I la mineria es pot aconseguir tan simplement com veure vídeos.

Com a servei de vídeo descentralitzat, BitTube té previst crear un sistema de votació a la plataforma per involucrar plenament la comunitat d’usuaris en el procés de presa de decisions entorn del desenvolupament futur de la plataforma. A més, s’utilitzaran les Propostes de Millora de Base (BIP) per determinar els possibles camins de la moneda, així com les decisions sobre la reserva de moneda.

Historial de preus de TUBE

Actualment, BitTube Coin (TUBE) ocupa el número 429 de Coingecko.com amb un preu de 0,037 $ i una capitalització borsària de 9.637.465 $ i una oferta total de 99.120.263 TUBE. TUBE també va començar a un preu de llançament de 0,10 dòlars el desembre del 2017, de manera que el preu es manté sense canvis respecte al llançament inicial i, atès el mercat extremadament feble de les criptomonedes al llarg del 2018, això és força encoratjador. Hi ha poques monedes sense canvis des del desembre passat, la majoria de fet són força inferiors.

Historial de preus de TUBE

Rendiment del testimoni TUBE. Font: Coingecko

Hem de recordar que TUBE és en realitat un testimoni d’utilitat, que s’utilitza per proporcionar un incentiu econòmic perquè els usuaris pengin i visualitzin vídeos a la plataforma BitTube. Això significa que l’acció de preus ha de ser diferent de les fitxes de valors, que sovint veuen molta més volatilitat, tant a l’alça com a la baixa. Això podria donar a TUBE un bon avenç constant una vegada que es recuperin completament els mercats de criptomonedes.

Si esteu interessats en adquirir monedes TUBE, el principal intercanvi de negociació de TUBE actualment és Bittrex. També hi ha una quantitat moderada de volum a les borses Upbit i TradeOgre.

On emmagatzemar TUBE

Com que BitTube és la seva pròpia cadena de blocs independent, la moneda TUBE és originària de la plataforma, no un testimoni ERC-20 com tantes altres plataformes actualment. Això significa que BitTube té les seves pròpies solucions de cartera pròpies per emmagatzemar TUBE. En realitat, hi ha diverses opcions, la més senzilla de les quals és simplement deixar les vostres monedes TUBE a la cartera en línia connectada al vostre compte BitTube..

També hi ha una dedicada cartera d’escriptori que es pot descarregar i instal·lar, i té l’avantatge addicional de permetre l’extracció directament de la cartera. I per als usuaris d’Apple n’hi ha un aplicació mòbil que es pot descarregar des de la botiga d’aplicacions d’Apple.

Conclusió

BitTube comença amb força com a servei de vídeo descentralitzat i, si pot assolir els seus objectius futurs d’incorporar vídeos d’artistes de gravació professionals, afegir proteccions per drets d’autor, llançar una targeta de dèbit per gastar TUBE i altres funcions de contingut premium, fàcilment mantenir el seu lideratge en altres plataformes d’allotjament de vídeo descentralitzades, sense oblidar començar a posar-se al dia amb les empreses centralitzades establertes com YouTube i Vimeo.

L’equip de BitTube ha fet grans progressos en menys d’un any, cosa que és molt encoratjador per al futur del projecte. El preu de la moneda també s’ha mantingut bé davant d’un ampli mercat baixista de criptomonedes.

Tot i que sembla difícil de creure en aquest moment, els propers anys podríem veure BitTube prenent el relleu com la principal plataforma de distribució de vídeo, eclipsant fins i tot YouTube. I no seria increïble.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map