Revisió de Bitpays.biz: l’esquema Ponzi retorna més del 350% per hora

Què diríeu si un lloc web us digués que us podria fer ric en poques hores? Us ho creureu??

La resposta de qualsevol persona assenyada seria òbviament no. Tot el que no guanyi la loteria no us enriquirà en hores. Però aquesta és, però, l’afirmació de bitpays.biz, un esquema HYIP o Ponzi que es va posar en línia fa només quatre dies.

Seguiu llegint mentre reduïm les declaracions horribles que fa aquest evident lloc web d’estafa.

350% per hora

Tot i que els exemples més recents hem vist que l’esquema Ponzi de criptomonedes fa afirmacions que òbviament no són sostenibles, Bitpays fa afirmacions que simplement estan fora d’aquest món. Quan obriu la seva pàgina principal, el lloc afirma que podeu obtenir beneficis del 1050% en només tres hores.

Llavors, com afirmen produir rendiments tan increïblement alts?

Segons el lloc web, poden fer-ho mitjançant “una preparació acurada i un treball fructífer d’experts en el camp de la mineria de Bitcoin, el comerç altament rendible de criptomonedes i el màrqueting en línia”. Això és. Sense làsers, sense mescles de monedes, sense préstecs de tipus Bitconnect, sense safirs artificials, sense lloguer d’unitats d’emmagatzematge, només de mines avorrides i màrqueting en línia.

Furthur, el lloc afirma: “El vostre dipòsit funciona de forma continuada i obté beneficis cada hora amb la possibilitat de retirar-ne els beneficis. El vostre dipòsit es multiplicarà per deu en un termini de tres hores fins a 100 dies “.

L’última vegada que vam revisar un altre lloc d’estafa similar, BITCY.BIZ, vam introduir uns quants criteris que es poden utilitzar per determinar quan un lloc és una estafa potencial. Repassem ara els de Bitpays.biz.

Un anunci publicitari de Bitcy.biz, que és famós per utilitzar imatges de sèries i pel·lícules de televisió populars a la seva publicitat


1. Retorns poc realistes

Mentre que altres llocs d’estafa ofereixen un 40% o un 50% a la setmana o al mes, Bitpays.biz surt completament amb la seva ridícula oferta de 1000% + guanys en poques hores.

El sistema es divideix en vuit nivells primaris diferents que van del 0,42% per hora a un 84% per hora completament ridícul. A sobre hi ha dos nivells VIP, on es promet el fabulat 350% per hora.

Executem alguns números i vegem quins serien els resultats.

El primer nivell té un dipòsit màxim de 0,5 BTC, per tant, suposem que és la nostra mida de dipòsit. Al cap de només 60 minuts, el nostre dipòsit augmentaria fins a 0,521 BTC. A la segona hora, 0,542882 BTC. A l’hora deu, ja estaríem a 0,75 BTC. Al final d’un dia, tindríem 1,34 BTC.

Als preus actuals, això significa passar de 6500 a 1742 dòlars en només 24 hores, cosa que significa que gairebé triplicem el nostre dipòsit. Això suposa, per descomptat, que s’agreuja cada hora. Si suposem que és un 0,42% del dipòsit base, veuríem 1,004 BTC després d’un sol dia, 1,5 BTC l’endemà, etc…

Ara considerem el nivell més alt. 84% per hora, un dipòsit màxim de 20 BTC, durant 12 hores. Suposant que es composa cada hora, acabareu amb 30119.2304 BTC (391 milions de dòlars). Si no es composa i, en canvi, és un 84% pla de la base, tindríem un total de 221,6 BTC (2,88 milions de dòlars), o més de deu vegades el dipòsit original.

2. Màrqueting per afiliació

Aquest lloc de Bitpays.biz ofereix el màrqueting d’afiliació estàndard en el seu intent de propagar-se el més ràpidament i el més semblant possible a la malaltia abans que tot s’ensorri i el lloc desaparegui..

3. Beneficis “garantits”

Tot i que Bitpays.biz no utilitza l’expressió exacta “benefici garantit”, a la secció de preguntes freqüents, una de les preguntes que fa es pot perdre diners i diu que no, no hi ha risc de perdre diners, que és una altra dient beneficis garantits.

4. Panys de dipòsit

Cada nivell de Bitpays.biz té un temps de bloqueig diferent, que és similar a altres llocs d’estafa d’aquest tipus. Els períodes de bloqueig de la majoria de la gent seran com a mínim de 50 dies. Amb el nivell de 50 dies que requereix mig bitcoin mínim. Per tal d’obtenir el temps de bloqueig més curt de només 12 hores, caldria dipositar un mínim de 15 bitcoins, que al ritme actual és d’aproximadament 200.000 dòlars.

5. Operadors anònims

No és d’estranyar que qui opera Bitpays es mantingui completament anònim. Tot i que el lloc afirma estar registrat al Canadà, no hi ha proves que indiquin que això sigui cert o que un registre tindria alguna conseqüència per als inversors en cas que alguna cosa falla..

A la pàgina web sobre nosaltres, tot el que tenim són dos paràgrafs divergents que no donen cap indicació de qui està executant el lloc. La pàgina de contacte només proporciona un formulari de contacte i una adreça de correu electrònic amb el mateix domini que el lloc web.

6. L’inevitable col·lapse

L’interessant en aquest cas és que hem aconseguit que aparegui l’esquema de Ponzi abans de complir una setmana. Normalment, aquests esquemes de Ponzi són els últims entre 3 i 12 mesos abans que surtin fora de línia. L’excepció és l’evident BitConnect, que funciona des de fa més de 12 mesos i malgrat tot diverses amenaces legals, sembla que encara funciona.

Una vegada més, atès que Bitpays és tan nou, probablement continuarà funcionant almenys uns mesos més abans de col·lapsar.

No sigueu víctima

Com passa amb tots aquests llocs web de l’esquema Ponzi, tots funcionen amb el mateix principi. Aquest ésser, cobrant l’avarícia dels pobles i la manca de comprensió de com funcionen realment les finances.

A més, atès que aquells que van invertir en bitcoin els darrers anys han vist guanys reals i autèntics en milers de per cent en un any, és possible que aquells que són nous a la criptomoneda no entenguin d’on provenen aquests guanys i, per tant, poden ser més susceptibles de caure en estafa com aquesta.

A l’hora de tractar la criptomoneda, hem de ser encara més curosos de l’habitual, ja que al final no hi ha cap govern ni cap força policial que pugui protegir-nos en cas que siguem estafats de la criptomoneda a través d’internet des d’una font anònima..

És important estar atent i ser capaç de reconèixer un esquema Ponzi quan el vegi.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map