Revisió de Bitcoin SV: Guia completa per a principiants de BSV

Bitcoin SV és una de les monedes més controvertides a l’espai de les criptomonedes. Malgrat això, l’interès intens per BSV ha registrat un gran volum de negociació a tot l’espai.

Quan busqueu llistats d’intercanvi de “Bitcoin”, trobareu força variants que inclouen Bitcoin com a part del seu nom. Bitcoin SV, també conegut com Bitcoin Satoshi Vision, és un dels més recents. Una forquilla de Bitcoin que s’ha situat entre els deu primers de totes les monedes per capitalització de mercat.

Per tant, val la pena considerar Bitcoin SV?

En aquesta revisió de Bitcoin SV intentaré respondre-hi. Aniré a aprofundir en el projecte, així com en l’adopció a llarg termini i el potencial de preus de BSV.

Què és Bitcoin SV?

Bitcoin SV es va crear el 15 de novembre de 2018 com una bifurcació de Bitcoin Cash a causa de les diferències en el punt de vista de la comunitat de desenvolupament quant a l’evolució de Bitcoin Cash. Amb l’activació reeixida de Genesis per part de l’equip de Bitcoin SV el 4 de febrer de 2020, l’altcoin s’acosta a la visió original de Satoshi Nakamoto tal com es va establir a la versió original de 2008 Llibre blanc de Bitcoin.

Què és Bitcoin SV

Imatges mitjançant BitcoinSV

A causa d’això, Bitcoin es diu que és el Bitcoin original, amb el protocol Bitcoin original. Els desenvolupadors afirmen que això mantindrà Bitcoin SV més segur i més estable, alhora que li permetrà escalar massivament.

Com Bitcoin SV es posiciona com el Bitcoin original i real, hi ha molts que disputen la reclamació. Al cap i a la fi, no és la primera vegada que un projecte afirma ser el Bitcoin original, tot i que en aquest cas sembla que hi ha algun mèrit a la reclamació. Amb la restauració del protocol original de Bitcoin, és difícil discutir la pretensió que Bitcoin SV torni al nucli del que Bitcoin havia de ser.

Una altra consideració que cal preguntar-se és si Bitcoin SV serà capaç de competir amb el Bitcoin original en termes de marca, tracció del mercat i preus. Fins al 2020 sembla que està fent una bona feina, ja que ha pujat de poc menys de 100 dòlars a l’inici de l’any a 373 dòlars l’11 de febrer de 2020.

I, tot i que Bitcoin SV és ara la cinquena moneda criptogràfica més gran, la capitalització de mercat de 6.600 milions de dòlars es palesa en comparació amb Bitcoin i la seva capitalització de mercat de 185.000 milions de dòlars.

Com va sorgir Bitcoin SV

L’agost de 2017 hi va haver una bifurcació a la cadena de blocs Bitcoin que va crear Bitcoin Cash. El motiu de la bifurcació era una diferència de visió entre els desenvolupadors, alguns dels quals creien que Bitcoin s’havia allunyat del seu propòsit original de crear un efectiu digital eficient entre iguals. Així, van forçar Bitcoin i van crear una nova versió que consideraven més en línia amb la visió original de Satoshi Nakamoto.

La comunitat darrere de Bitcoin SV es va bifurcar amb Bitcoin Cash el novembre de 2018 per moltes de les mateixes raons, però aquesta bifurcació era una mica diferent pel fet de ser una divisió més agressiva. Els primers dies posteriors a la bifurcació de Bitcoin Cash, la nova comunitat Bitcoin SV es va comportar d’una manera que semblava com si estigués intentant obligar els altres a seguir la seva visió per força.

Què és Bitcoin SV

Dues empreses principals darrere de Bitcoin SV Fork. Imatges mitjançant nCadena & CoinGeek

La bifurcació es va produir després que nChain i CoinGeek, les dues organitzacions darrere de Bitcoin SV, van afirmar que Bitcoin Cash havia fet tants canvis al seu protocol que també s’havia allunyat del que Bitcoin havia de ser originalment..

Els seguidors d’aquests grups van optar per forçar Bitcoin Cash i tornar a la visió original de Bitcoin. Tanmateix, quan es va produir la bifurcació, la comunitat Bitcoin SV no només va tornar enrere els canvis que s’havien implementat a Bitcoin Cash i van declarar que Bitcoin SV tornava al protocol Bitcoin original, sinó que van intentar eliminar, activament, de forma activa i agressiva Bitcoin. En efectiu prenent el poder hash.

Craig Wright Roger

Correu electrònic de Craig Wright a Roger Ver Threatening Hash War. Imatge via Breakermag

Finalment, aquesta guerra de hash es va acabar amb la implementació de protecció contra la reproducció, tant per Bitcoin Cash com per Bitcoin SV. Això va fer que la divisió entre les dues cadenes de blocs fos permanent i cada xarxa va poder mostrar el suport comunitari suficient per mantenir-se viable sense destruir-se mútuament..

És interessant assenyalar que la comunitat Bitcoin SV ha estat controvertida des de llavors, amb el seu líder de facto Craig Wright provocant una enorme ruptura dins de la comunitat blockchain en general després d’haver afirmat ser Satoshi Nakamoto.

Aquesta afirmació no s’ha provat mai, però si algun dia hi ha pocs dubtes que Bitcoin SV hauria de poder assumir el càrrec com a criptomoneda líder. D’altra banda, si mai no es demostra la reclamació, Bitcoin SV podria menysprear-se pel seu comportament agressiu i controlador.

Principals innovacions tecnològiques

Com es podria suposar, tenint en compte que Bitcoin SV era una forquilla de Bitcoin Cash, els dos tenen certes similituds. Un d’ells és la recerca de mides de blocs més grans per permetre el processament de tantes transaccions com sigui possible. Bitcoin Cash ha mantingut la seva mida de bloc a 8 MB, que és molt més gran que la mida d’1 MB de Bitcoin.

En el cas de Bitcoin SV, ja ha extret un bloc de 103 MB, que és el bloc més gran mai extret en una cadena de blocs pública. En el futur, Bitcoin SV podria teòricament extraure blocs que tinguin una mida múltiple de gigabytes. Si Bitcoin SV pot aconseguir això, i la primera indicació és que ho farà, això és una cosa que segurament esperem.

Blocs BitcoinSV

Mides de blocs i transaccions a les tres xarxes

En augmentar la mida del bloc d’aquesta manera, els desenvolupadors de Bitcoin SV persegueixen l’escala que estava prevista per al Bitcoin original. Però augmentar la mida del bloc és només un dels objectius del projecte. Els desenvolupadors també volen tenir una cadena de blocs que permeti a les empreses crear aplicacions a sobre i proporcionar una opció clara per als miners..

Potser el més sorprenent és que la comunitat que hi ha darrere del projecte creu que Bitcoin SV pot proporcionar un sistema de pagament global millorat, amb una experiència d’usuari excepcional. Viouslybviament, això és una empresa enorme i, tot i que l’equip es dirigeix ​​ara en la direcció correcta, hi haurà molts obstacles en el camí.

A continuació es mostren tres de les principals millores esperades de Bitcoin SV:

  • Escala – Bitcoin SV ha minat un bloc de 128 MB, però la implementació amb èxit del protocol Genesis ha eliminat els límits de mida del bloc per a Bitcoin SV.
  • Costos de transacció – Un dels objectius principals del projecte és reduir al mínim els costos de transacció, que els desenvolupadors consideren que és una de les claus per a una criptomoneda amb èxit.
  • Desenvolupament de xarxes – El desenvolupament de la xarxa per adaptar-se a la visió de Satoshi requeria molta feina i l’alliberament del protocol Genesis és un pas important en la creació de la criptomoneda descrita per Satoshi al llibre blanc original de Bitcoin.

Bitcoin SV vs. Bitcoin Cash vs. Bitcoin

Ja heu llegit més amunt com Bitcoin SV comparteix característiques amb Bitcoin Cash i Bitcoin. Per descomptat, tots van començar amb el protocol Bitcoin, de manera que no hauria de sorprendre que hi hagi similituds.

Principalment totes les diferències que existeixen entre les tres monedes van començar amb l’adopció de Segwit. Va ser Segwit qui va conduir a la bifurcació que va crear Bitcoin Cash. I aquesta forquilla va conduir a la mida de bloc més gran de Bitcoin Cash.

En el cas de Bitcoin SV, més tard es va obtenir de Bitcoin Cash quan la comunitat va afirmar que Bitcoin Cash s’havia allunyat tant del protocol Bitcoin original que no és més que un experiment de desenvolupadors d’altcoin. La comunitat va optar per separar-se de Bitcoin Cash en un esforç per preservar la visió original de Satoshi Nakamoto, donant lloc al sobrenom de “Satoshi Vision” per a la moneda recentment bifurcada..

BTC vs. BCH vs. BSV

La comparació de Bitcoin Forks

A causa d’això, es diu que Bitcoin SV té una visió més clara, donant a la moneda més estabilitat, millor escalabilitat i una major adopció per part de les empreses de l’ecosistema criptogràfic. De manera similar, l’empresa nChain que dirigeix ​​Bitcoin SV té la missió de “encendre l’adopció global i l’ús de Bitcoin a nivell empresarial” que pretenen aconseguir mitjançant Bitcoin SV.

nChain creu que l’escala massiva i un protocol estable són els necessaris per convertir Bitcoin SV en la moneda que el negoci tria per Bitcoin Cash i, fins i tot, per sobre del propi Bitcoin..

BSV Crypto Nomics

És interessant assenyalar que Bitcoin SV sempre ha estat la moneda menys rendible entre si, Bitcoin Cash i Bitcoin. Dit això, els beneficis fluctuen molt regularment. I Bitcoin SV va superar recentment Bitcoin Cash en termes de capitalització borsària, tot i que el flippening va ser de curta durada i Bitcoin Cash ha recuperat des de llavors la seva posició número quatre en termes de majors capitalitzacions de mercat.

El valor a llarg termini de Bitcoin SV es determinarà en última instància per la capacitat dels desenvolupadors de convertir-lo en una moneda real que s’utilitzi regularment al comerç. Perquè això passi, s’haurà de descobrir o crear un valor d’ús objectiu fora d’un mitjà d’intercanvi per a Bitcoin SV. Una indústria que ha estat desenvolupant aquest valor d’ús és la indústria del joc. N’hi ha d’altres, però ara per ara els jocs semblen estar a l’avantguarda.

Per això és lògicament necessari que Bitcoin SV desenvolupi un valor d’ús. Com qualsevol bé o servei, Bitcoin SV no s’allunya de les lleis de l’economia. Està tan subjecte a aquestes lleis econòmiques com qualsevol actiu o dipòsit de valor.

Empreses de jocs Bitcoin SV

Bitcoin SV que utilitzen empreses de jocs. Imatges mitjançant CalvinAyre

Penseu per què els dòlars americans tenen valor. Per descomptat, ara està recolzat pel govern dels Estats Units, però en algun moment els dòlars eren recolzats per l’or. Com que abans eren rebuts d’or, podeu mirar el passat per saber d’on es va originar el valor d’ús del dòlar nord-americà.

Altres divises de paper poden tenir un valor d’ús passat similar, però en l’actualitat es considera que moltes són recolzades pel dòlar com a moneda de reserva mundial. Tot es remunta a la connexió amb l’or i, a mesura que passa el temps, aquesta connexió s’està erosionant, motiu pel qual el poder adquisitiu dels diners continua erosionant-se..

En l’actualitat, en l’actualitat, les criptomonedes en edat i Bitcoin SV específicament tenen un valor que se li ha atribuït. Aquest valor no té res a veure amb que en el passat estigués avalat per res.

Mai no ha estat recolzat per l’or ni per una moneda de reserva com el dòlar nord-americà ni per cap altra cosa que tingui un valor intrínsec. En canvi, el valor d’ús de Bitcoin SV prové del seu valor inherent actual, no de res del passat.

Llavors, què és exactament aquest valor d’ús inherent actual? Què pot fer servir BSV avui en dia, a part de canviar-lo per una altra moneda??

Casos d’ús de BSV

Segons Simit Naik, el director de serveis empresarials de nChain, l’únic valor d’ús actual de Bitcoin SV és probablement un joc just. Aquest ús com a verificador en jocs justos és completament separat del seu valor de canvi. Segons Naik:

Això és només un valor d’ús. Empreses com nChain busquen descobrir-ne de noves tot el temps. Com més es trobin i s’apliquin, major serà el valor d’ús de BSV. Al seu torn, es converteix en el seu pis de valor. La resta és especulatiu. Com més alt sigui el sòl, més estable serà el valor total.

Això ens porta a la qüestió interessant, però especulativa, de quina criptomoneda actualment en circulació té el pis amb més valor?

Cada moneda té un valor inherent i un valor especulatiu barrejat amb el seu preu actual, cosa que fa impossible saber exactament quin és el sòl d’una moneda determinada. Tanmateix, sembla que Bitcoin SV té un pis més alt que Bitcoin per exemple.

Això es deu al fet que BSV ja ha mostrat un valor d’ús superior a BTC. De fet, Bitcoin podria tenir un pis extremadament baix, ja que queda relegat a mides de bloqueig de només 1 MB. Podria ser que Bitcoin quedés relegat a només una quantitat de valor, amb un valor d’ús gairebé nul.

Botiga de valor de Bitcoin

Store of Value sense utilitat? Imatges mitjançant Twitter

Clarament, Ethereum té un valor d’ús més elevat i, per tant, un pis més alt, ja que es pot utilitzar per emmagatzemar directament registres de propietat d’altres actius, entre altres coses. Tot i que sabem que això proporciona a Ethereum un sòl de valor d’ús avui en dia, no podem dir realment on es troba aquest pis.

Perquè alguna cosa es consideri com a diners, no n’hi ha prou amb tenir un valor d’ús. Penseu en el programari d’ordinador. Certament, té un valor d’ús, però no es considera una forma de diners. Això és perquè no és fungible. No hi ha manera de dividir-lo fàcilment en unitats homogènies ni hi ha cap subministrament fix.

Les criptomonedes són un tipus de programari, però també és fungible amb un subministrament fix i és divisible en unitats homogènies. Per això, lògicament podem considerar Bitcoin SV com una forma de diners. I s’acosta a un valor d’ús on no només es pot considerar lògicament com a diners, sinó que també es pot considerar pràcticament com a diners.

Intercanvis BSV & Carteres

Pel que fa als mercats de Bitcoin SV, està prou ben suportat en diversos intercanvis. Aquests inclouen Huobi, OkEx, Binance JEX i altres. També sembla que hi ha un volum força ampli per a la criptomoneda en aquests intercanvis.

Fent un cop d’ull als llibres de comandes individuals, apareixen profunds amb una gran liquiditat. Això pot fer que sigui fàcil executar comandes de blocs més grans sense incórrer en un lliscament del preu de les comandes. BSV es creua amb altres criptomonedes, així com amb parells fiduciaris com el Won coreà.

A l’hora d’emmagatzemar BSV, hi ha un suport limitat de la majoria de les carteres de maquinari principals. Tot i això, hi ha diverses carteres mòbils i d’escriptori que es podrien utilitzar per emmagatzemar les vostres monedes. Ho vam tractar extensament a la nostra publicació de les millors carteres Bitcoin SV.

Gent darrere de BitcoinSV

A diferència d’alguns altres projectes de criptomoneda on hi ha una persona o persones fundadores i líders del projecte, Bitcoin SV està patrocinat i desenvolupat per entitats corporatives..

El patrocini del projecte prové CoinGeek, mentre que el treball de desenvolupament del projecte és realitzat per nCadena, una empresa que participa en els esforços de desenvolupament de blockchain des del 2017, quan va ser fundada per Craig Wright. nChain és coneguda per haver presentat nombroses patents relacionades amb blockchain.

L’equip que desenvolupa Bitcoin SV es va reunir amb la intenció de seguir les millors pràctiques de la indústria en un esforç per proporcionar una implementació completa de nodes de la cadena de blocs de Bitcoin. També es compromet a mantenir la xarxa i oferir estabilitat i qualitat sense precedents.

Bitcoin SV People

Patrocinadors clau de Bitcoin SV. Des de l’esquerra: Craig Wright, Calvin Ayre & Jimmy Nguyen

Tot i que nChain va ser fundada per Craig Wright, que ha afirmat ser l’únic Satoshi Nakamoto, i que actualment està dirigit per Jimmy Nguyen, els esforços de desenvolupament són supervisats per Daniel Connolly com a desenvolupador principal de nChain.

Es va incorporar a la companyia després de treballar durant dues dècades en el desenvolupament de sistemes empresarials, ocupant diversos càrrecs de TI amb agències de les Nacions Unides. Daniel va ser un col·laborador anònim de Bitcoin en el passat, a més de ser el principal col·laborador del projecte BitcoinJ-Cash.

El director tècnic de nChain és Steve Shadders, i no només ajuda a supervisar el projecte Bitcoin SV, sinó que també s’encarrega de posar-se en contacte amb patrocinadors i altres participants de la indústria. Steve ha estat contribuint als esforços de desenvolupament de Bitcoin des del 2011 i també va ser un dels primers col·laboradors de BitcoinJ, a més de crear un dels primers motors de piscina de mineria de codi obert.

Equip de Bitcoin SV

L’equip de recerca bàsic de Bitcoin SV té més de deu doctorats en diverses disciplines, incloses les matemàtiques, la criptografia, la física, la informàtica i la teoria de xarxes. També tenen experiència industrial en desenvolupament de programari, ciència de dades, estratègia empresarial i consultoria.

Equip de Bitcoin SV

Desenvolupador principal Daniel Connolly & Director tècnic Steve Shadders

Aquest equip bàsic inclou cinc desenvolupadors de C ++ a temps complet que tenen una experiència col·lectiva de 95 anys. Altres desenvolupadors de C ++ també estan treballant en el projecte de forma contractada.

La garantia de qualitat és igual d’important, amb un gestor de control de qualitat a temps complet i tres enginyers de control de qualitat a temps complet que garanteixen el desenvolupament i el manteniment d’entorns de prova, així com la documentació, el rendiment i l’aprovació de tots els canvis al protocol.

Rendiment del preu BSV

Bitcoin SV va començar a cotitzar a 88,30 dòlars i el primer dia de negociació les dades històriques mostren que la moneda es tancava a 68,75 dòlars. En una setmana, el preu de Bitcoin SV es va situar per sobre dels 200 dòlars, però a mesura que van acabar les guerres de hash, també va caure el preu del BSV al nivell de 50 dòlars. Això també es va invertir ràpidament i, al desembre de 2018, la moneda es cotitzava aproximadament entre els 85 i els 100 dòlars.

Rendiment del preu BSV

Rendiment del preu BSV. Imatge via CMC

El preu es va reduir el primer trimestre del 2019, mantenint-se majoritàriament entre els 60 i els 80 dòlars. Aquest nivell inferior es va trencar a l’abril del 2019, però a finals de maig la moneda tornava a augmentar i va superar els 200 dòlars cap al juny.

Els mesos de juliol, agost i setembre de 2019 es va produir un descens constant del BSV, que va passar de més de 200 dòlars a 80-85 dòlars. Quan la moneda es dirigia cap al 2020, es negociava just per sota dels 100 dòlars.

El començament del 2020 ha estat excel·lent per a la moneda, amb BSV que puja a 363,40 dòlars al tancament de l’11 de febrer del 2020. Això suposa un guany de més del 250% en només sis setmanes.

Progrés del desenvolupament

Basat en les comunicacions del desenvolupador principal Daniel Connolly i el director tècnic Steve Shadders, la bifurcació dura recent de Genesis que va tenir lloc el 4 de febrer de 2020 va venir amb els canvis següents al protocol Bitcoin SV:

Solució al problema d’escalabilitat de Bitcoin

Un dels molestos problemes de Bitcoin ha estat la seva incapacitat d’escala i la comunitat no ha considerat oportú solucionar el problema, insistint en una mida de bloc d’1 MB i limitant Bitcoin a només 4-7 transaccions per segon. No cal dir que això ha minat seriosament qualsevol intent de donar suport a l’ús empresarial de Bitcoin.

En el cas de Bitcoin SV, s’ha bloquejat un paràmetre de registre de 128 MB, però amb la implementació de la bifurcació Genesis no hi ha límits sobre la mida possible dels blocs. Això resol el problema d’escalabilitat i significa que la capacitat de transacció de Bitcoin SV ara és infinita.

Això permetrà a la comunitat minera gestionar la mida del bloc i la capacitat de transacció a la xarxa, que és exactament el que Satoshi preveia al llibre blanc original de Bitcoin.

Bitcoin SV Genesis Fork

BItcoin SV Genesis Fork el febrer de 2020

L’eliminació d’un límit a la mida del bloc permetrà que es construeixin aplicacions a nivell empresarial a la cadena de blocs Bitcoin SV. Els miners també es beneficiaran, ja que poden guanyar més comissions de transacció per compensar la lenta erosió de les recompenses mineres a causa del procés de reducció a la meitat que es produeix cada quatre anys i redueix la recompensa de blocs miners a la meitat.

Restauració de l’originalitat del protocol Bitcoin

Bitcoin existeix des de fa més d’una dècada i cada any els desenvolupadors fan canvis al protocol Bitcoin. Per això, el Bitcoin que coneixem avui s’ha allunyat del protocol original de Bitcoin. La bifurcació dura de Genesis a Bitcoin SV ha restaurat el protocol original de Bitcoin tal com es recull al llibre blanc original. En essència, això ha comportat quatre canvis tècnics clau:

  • Restauració de la funcionalitat OP_RETURN: Aquest canvi permet als desenvolupadors de scripts finalitzar els scripts amb antelació i amb facilitat.
  • Augmentar el tipus numèric d’escriptura a nombres grans: Aquest canvi permet realitzar càlculs matemàtics complexos de manera més eficient. El canvi era necessari a causa de les limitacions dels números de 32 bits. Aquest canvi retorna el disseny original i li permet realitzar càlculs i scripts complexos amb funcionalitats avançades.
  • Rescindiu P2HS per a noves transaccions: Pay to Hash Script (P2HS) permet ocultar scripts de sortida en el moment de la creació. Aquest canvi va ser introduït pels desenvolupadors, però és contrari al protocol original de Bitcoin, que dóna suport a un registre honest dels esdeveniments. P2HS ha provocat pràctiques de privadesa deficients i la cancel·lació de P2HS permetrà a Bitcoin SV tornar a millors pràctiques de privadesa.
  • Restauració de nLockTime i nSequence: La restauració de l’ús original de nLockTime i nSequence permetrà micropagaments d’alta velocitat tal com pretenia Satoshi.

Transmissió P2P de transaccions amb scripts complexos

Des de la bifurcació de Genesis, tots els participants poden utilitzar tipus de transaccions complexos lliurement. Abans de Genesis, un participant hauria de trobar un miner que ajudés a confirmar les transaccions de blocs sempre que s’utilitzessin tipus de transaccions complexes.

Com qualsevol programari, podem esperar que la cadena de blocs pública que és Bitcoin SV evolucioni amb el pas del temps. Tot i que els canvis tècnics són inevitables, una cosa que no canviarà són les regles bàsiques del protocol que regeixen Bitcoin SV.

Full de ruta & Què esperar

Bitcoin SV comença simplement restaurant el que era el protocol original de Bitcoin. Aquells que treballen en el projecte Bitcoin SV estan assumint els preceptes del llibre blanc original de Bitcoin.

En tornar a habilitar els codis op Satoshi, Bitcoin SV ja està preparat per afegir funcions tècniques avançades, inclosos contractes intel·ligents i tokenització. Aquest protocol original de Bitcoin és el necessari per veure créixer i prosperar Bitcoin, i s’ha de permetre que existeixi sense canvis i canvis constants..

Ara que s’ha restaurat aquest protocol original, s’ha de mantenir estable. A part dels pegats de seguretat crítics, no haurien de fer-se els canvis necessaris. En mantenir-se estable, Bitcoin SV generarà confiança a les empreses que vulguin crear aplicacions a sobre d’una cadena de blocs pública. Igual que els protocols que regeixen Internet s’ha mantingut relativament estable al llarg dels anys, també Bitcoin Bitcoin es mantindrà estable.

Full de ruta BitcoinSV

Imatge via Full de ruta BitcoinSV

El següent serà el creixement d’una escalabilitat massiva per satisfer les necessitats futures del mercat en lloc de simplement visualitzar els volums de transaccions actuals. És important que Bitcoin SV estigui preparat per a la demanda potencial en funció de l’oferta.

Això permetrà que Bitcoin SV funcioni com la base de moltes indústries diferents que requereixen aquest tipus d’escala massiva. L’escala també ajudarà a mantenir la comunitat minera sana, ja que l’augment del volum de transaccions també suposa un augment de les tarifes mineres.

Per descomptat, la seguretat també té una importància crucial per al full de ruta de Bitcoin SV. Els desenvolupadors continuaran assegurant-se que la cadena de blocs està optimitzada correctament i que es mantenen els passos de garantia de qualitat i proves.

Finalment, Bitcoin SV s’esforçarà per millorar contínuament l’experiència de pagament. El projecte treballarà tant en la mesura com en la millora de la seguretat de les transaccions de 0 conf, la propagació ràpida de les transaccions i les polítiques de tarifes configurables pel miner..

Conclusió

Per descomptat, Bitcoin SV no ha estat exempt de controvèrsies i detractors, però al cap i a la fi encara té una comunitat forta i sembla estar realment interessat només a oferir la visió del creador de Bitcoin. La bifurcació dura de Genesis fa que la cadena de blocs sigui la més propera al protocol establert al llibre blanc original de Bitcoin.

Encara no és segur si això és el que necessiten els mercats, però Bitcoin SV ha experimentat certs guanys massius en el preu fins a la bifurcació dura de Genesis i, a diferència de les bombes que hem vist d’altres monedes al llarg dels anys, aquests guanys són enganxant. Això simplement posa de manifest la força de la comunitat Bitcoin SV i la seva dedicació a fer de Bitcoin SV la cadena de blocs més gran i útil del planeta..

La veritable prova de Bitcoin SV comença ara que ha restaurat el seu protocol perquè coincideixi amb la Visió de Satoshi. La blockchain prosperarà? Aconseguirà finalment convertir una criptomoneda en diners que en realitat s’utilitzen àmpliament quan tants han fracassat?

Certament, no passarà d’un dia per l’altre, però hauríem d’esbrinar durant els propers mesos l’èxit que pot tenir Bitcoin SV.

Imatge destacada a través de Shutterstock

Exempció de responsabilitat: són opinions dels escriptors i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me