Revisió Covesting: Visió general completa de la plataforma

Per a aquells de vosaltres que hàgiu utilitzat PrimeXBT els darrers mesos, probablement haureu notat una nova pestanya titulada “Covesting” a la part superior del tauler (un cop hàgiu iniciat la sessió, és clar).

Per als que tingueu la curiositat de fer-hi clic, felicitats! Sou dels primers a veure una de les eines de criptomoneda més potents en acció i, si heu arribat a fer servir aquesta eina, sou un adoptant precoç.

El mòdul Covesting, que va estar disponible per a tots els usuaris de PrimeXBT el 17 d’agost d’aquest any, us ofereix la possibilitat d’intercanviar criptomonedes AFK (fora del teclat). Com ho demanes?

Llançament Covesting Live

Un anunci emergent sobre el mòdul Covesting al lloc web de Covesting

En permetre als comerciants professionals de criptomonedes que ho facin per vosaltres mentre us asseureu, relaxeu-vos i deixeu entrar els diners. Si voleu veure exactament com fer-ho a PrimeXBT, consulteu el nostre altre article. Aquest article se centrarà en la pròpia plataforma Covesting i el seu prometedor testimoni de criptomoneda COV.

Què és Covesting?

Encobrir és una empresa que construeix eines comercials. El seu mòdul Covesting esmentat us permet copiar les operacions d’alguns dels millors comerciants de criptomonedes.

Lloc web Covesting

El lloc web de l’empresa Covesting

Recentment també han llançat la versió beta de la seva plataforma Covesting amb llicència, conformitat legal i segura que conté un arsenal de funcions, incloses les operacions de còpia (més informació sobre això més endavant). El mòdul Covesting també estarà finalment disponible en altres borses (que encara no s’han designat).

És legítim Covesting?

Es segura de la seguretat?

Llicències i seguretat de Covesting

Covesting és una empresa registrada a Gibraltar i és un proveïdor de serveis de tecnologia de llibres distribuïts totalment llicenciats. De fet, la seva adhesió a fer coses pel llibre forma part del motiu pel qual el seu primer producte públic, el Covesting Module, ha trigat a estar disponible per al públic. El projecte es va enfrontar a diversos obstacles normatius des del seu anunci el 2017 que finalment han estat travessats.

És segur Covesting?

L’obsessió de Covesting per complir les normes està a l’alçada de la seva dedicació seguretat de l’usuari. Per començar, tot el trànsit web de la plataforma Covesting està encriptat SSL (https). També s’han associat amb empreses com Cloudfare per protegir-se dels atacs DDoS. Les contrasenyes dels usuaris tenen una criptografia resumida i 2FA també està disponible per iniciar sessió i retirar fons.

Seguretat avaladora

Seguretat dels actius digitals de Covesting. Imatge mitjançant Covesting

A més, aproximadament el 95% de fons de criptomonedes a la plataforma Covesting es guarden en carteres fredes amb múltiples signatures, cosa que requereix la coordinació de diversos empleats de tot el món per accedir-hi. Totes les carteres actualitzades es generen i estan protegides per Azure Key Vault de Microsoft. Qualsevol actiu en moneda fiduciària es distribueix en diversos comptes bancaris, amb comptes separats per als fons dels usuaris i les operacions de Covesting.

Una breu història de Covesting

Covesting va ser fundada per un veterà comerciant lituà anomenat Dmitrij Pruglo, que també és el conseller delegat públic de Covesting. Pruglo té més de 12 anys d’experiència en el comerç de “qualsevol moviment” en algunes de les institucions i bancs financers lituans i danesos més grans.

Poc després de convertir-se en assessor financer amb llicència, va començar la seva pròpia companyia de participacions i va començar a experimentar amb la inversió immobiliària i es va obsessionar amb el comerç de criptomonedes el 2015..

Director general encobert

Dmitrij Pruglo, CEO de Covesting, a Macau Finwise Summit, 2018. Imatge via YouTube

Pruglo es va adonar que les plataformes peer-to-peer com Airbnb i Uber són el futur de molts serveis de l’economia global. En adonar-se que existien serveis similars en mercats financers heretats per negociar, en què els inversors podien pagar als comerciants per negociar els seus actius en nom seu, Va decidir Pruglo per crear Covesting.

Havia de ser una plataforma de negociació de còpies que permetés als usuaris copiar els oficis de comerciants professionals de criptomonedes de manera no custòdia (sense donar realment el seu xifrat als comerciants). El Llibre blanc encobert es va llançar a finals del 2017.

Revelació Covesting

La primera demostració pública de la plataforma Covesting. Imatge mitjançant mitjà

Pruglo està obsessionat per assegurar-se que Covesting com a empresa i Covesting com a producte tingui totes les certificacions necessàries i compleixi totes les normatives necessàries per operar de forma legal i segura..

Fins i tot assenyalat en una entrevista que Covesting mai utilitzarà un servei KYC de tercers per als seus usuaris simplement per qüestions de seguretat i privadesa. És per això que la plataforma Covesting aprofita la cadena de blocs Ethereum; perquè tots els beneficis del comerç de còpies siguin transparents i verificables públicament.

Què és el testimoni COV?

COV és un testimoni ERC-20 de la cadena de blocs Ethereum que s’utilitza a la plataforma Covesting. Com a testimoni d’utilitat natiu de la plataforma, ofereix diverses funcions. El primer és pagar les comissions de negociació i rebre un descompte per fer-ho. Es cremen les fitxes COV que s’utilitzen per pagar les comissions de negociació.

Testimoni Covesting

S’explica la utilitat de token Covesting. Imatge via Bloc encobert

El segon és com a recompensa: tots els beneficis obtinguts amb el comerç de còpies es pagaran en fitxes COV, cosa que farà que els beneficis es puguin veure públicament el dia Etherscan. El tercer és reduir les tarifes de la plataforma per a cada operació rendible (més informació sobre això més endavant).

Tot i que no estava disponible en el moment d’escriure, Pruglo ha assenyalat que els tokens COV també s’utilitzaran per apostar a la plataforma per rebre diversos avantatges. Un d’aquests avantatges serà la possibilitat d’utilitzar eines de comerç algorítmic de tercers a la plataforma Covesting.

Tot i que inicialment es volia que el testimoni COV fos exclusiu de l’intercanvi de Covesting, apareix en diversos intercanvis poc després del seu llançament. COV també estarà disponible a tots els intercanvis de criptomonedes que integrin el seu mòdul Covesting.

Calendari de tarifes Covesting

El programa de tarifes i cremades del testimoni COV. Imatge mitjançant Covesting

És important tenir en compte que, atès que la plataforma Covesting encara no s’ha llançat en la seva versió alfa, es desconeix exactament quants d’aquests casos d’ús per a COV quedaran i quins altres es poden afegir.

La pàgina sobre Testimoni COV al lloc web de Covesting encara no ha definit els termes per a la gravació de fitxes en el moment de la redacció. Tots els assenyalats aquí es van esmentar en entrevistes, Q&Com, PMF i / o el llibre blanc Covesting.

Token COV ICO

Tot i que les xifres són una mica difícils de precisar, el llibre blanc Covesting afirma que es van assignar 1,5 milions de fitxes per a una ICO prèvia que va tenir lloc a l’octubre del 2017 i va recaptar al voltant de 600 000 $ USD a uns 0,40 $ USD per fitxa.

Etapes COV ICO

El cost del testimoni COV a les diverses etapes de l’ICO. Imatge via Encobrir

L’oferta inicial de monedes per al testimoni COV es va realitzar al novembre i desembre del 2017. Es van vendre 15 milions de fitxes addicionals a un preu estimat de 0,60 $ USD per fitxa, cosa que va generar un finançament estimat de 8,5 milions de USD..

El testimoni COV té un subministrament màxim de 20 milions i és un actiu deflacionista (perquè es pot cremar per pagar comissions de negociació i plataforma a Covesting). Dels 3,5 milions restants de tokens que no es van vendre durant la pre-ICO i l’ICO, 2,5 milions s’han assignat als fundadors del projecte i l’1 milió restant de COV s’utilitzarà per pagar assessors i qualsevol PR addicional del projecte.

Distribució del testimoni COV

La distribució del testimoni COV. Imatge mitjançant Covesting

Els 9,1 milions de dòlars recaptats amb el finançament es van assignar de la següent manera: un 40% per a la investigació i desenvolupament de la plataforma Covesting, un 25% per a màrqueting i adquisició d’usuaris, un 30% per a associacions B2B i despeses operatives associades i un 5% per a despeses legals i honoraris de compliment. Pruglo va assenyalar en una Q&A que aquests fons serien més que suficients per mantenir operacions durant uns quants anys.

Anàlisi de preus del testimoni COV

Quan COV va arribar als mercats de criptomonedes oberts el gener del 2018, es negociava a un preu de gairebé 3 $ USD. Malauradament, aquest va ser el màxim token de COV i el seu preu va caure gradualment fins que va arribar a un mínim sorprenent de menys de mig cèntim de dòlars el febrer d’aquest any.

Rendiment del preu COV

Rendiment del preu COV. Imatge via CMC

No obstant això, l’anunci del llançament del mòdul Covesting a PrimeXBT va retirar el testimoni de la vora i, des de llavors, ha estat en una tendència alcista, recentment recuperant-se fins a aproximadament 0,30 $ USD, encara només aproximadament la meitat del seu preu ICO.

Llistats d’intercanvi COV

Si voleu aconseguir algunes fitxes COV, ho passareu malament. Les vostres opcions es limiten a la plataforma Covesting, KuCoin i HitBTC, amb aquesta última de les tres amb un historial qüestionable..

Llistats d’intercanvi COV

Llistats COV en intercanvis. Imatge mitjançant CMC

Per empitjorar les coses, el volum de negociació de tots els intercanvis és tan baix (al voltant de 30.000 $ USD en 24 hores) que ni tan sols es registra com a espelma a CoinMarketCap. Com a tal, és possible que us pagueu una mica més per rascar algunes fitxes COV dels llibres de comandes poc profunds d’aquests intercanvis..

Carteres de criptomoneda COV

Si aconseguiu atrapar una mica de COV, estareu encantats de trobar que emmagatzemar aquesta criptomoneda és increïblement senzill. Com que COV és un testimoni ERC-20, podeu emmagatzemar-lo a gairebé qualsevol cartera de criptomonedes que admeti els recursos basats en Ethereum.

La llista és llarga i inclou Trezor i Ledger carteres de maquinari, la cartera Exodus i la cartera atòmica (disponibles tant per a ordinadors com per a mòbils).

Full de ruta encobert

Tot i que l’avançament ha estat relativament lent en el seu progrés, ho ha estat més o menys just a l’hora prevista segons el seu full de ruta.

Full de ruta encobert

Una instantània del full de ruta Covesting. Imatge via YouTube

Pocs mesos després del seu ICO a finals de 2017, les fitxes es van llistar per a la negociació pública a KuCoin i HitBTC. La majoria del full de ruta de Covesting es va centrar en provar incessantment la seva plataforma de negociació i les seves funcions (especialment el comerç de còpia) i adquirir les llicències necessàries per fer-la legal.

Al maig de 2018, Covesting unit Enterprise Ethereum Alliance. Com a una de les iniciatives de blockchain més grans del món, l’EEE consta de més de 50 empreses dins i fora de la criptomoneda, algunes de les quals també figuren a la llista de Fortune 500. Els membres inclouen Microsoft, Intel, J.P. Morgan, Accenture, Tendermint i Consensys.

EEE encobert

Covesting s’uneix a Enterprise Ethereum Alliance. Imatge mitjançant mitjà

Veure el contingut anterior de Covesting al seu compte Canal de YouTube revela un Dmitrij Pruglo entusiasta que tenia clar, sense B.S. respostes a totes les preguntes fetes sobre el projecte en diverses Q&Com. Tot i això, com tots sabem, el mercat alcista 2017-2018 no va durar. Molts dels productes que s’estaven desenvolupant, com ara l’aplicació mòbil Covesting, semblen quedar-se sense acabar (per ara).

Beta Covesting

Covesting comença les proves beta del mòdul Covesting a PrimeXBT. Imatge mitjançant Covesting

A l’aspecte positiu, la recent integració de Covesting amb PrimeXBT marca un canvi de paradigma per al projecte. Pruglo va preveure inicialment que els intercanvis de criptomonedes farien ús de la inestimable funció de negociació de còpies de Covesting, i sembla que la visió s’està convertint finalment en una realitat. Tot i que Pruglo ha estat discret quan es tracta d’associacions, sembla que l’adopció del mòdul Covesting està en bon camí..

Tutorial sobre plataformes encobertes

Tot i que la versió alfa de la plataforma d’intercanvi Covesting encara no s’ha llançat, està disponible públicament per a proves beta. Per accedir-hi, primer haureu de crear un compte. El procés per a això és bastant estàndard: correu electrònic, contrasenya, confirmació del correu electrònic i ja podeu llançar (ish).

Tauler de control encobert

El tauler de negociació de la plataforma Covesting.

Com es va assenyalar al principi d’aquest article, si voleu saber com utilitzar el mòdul Covesting a PrimeXBT, consulteu la secció del mòdul Covesting d’aquest article..

La plataforma Covesting presenta una interfície extremadament fàcil d’utilitzar. Les funcions inclouen un tauler de control on podeu fer un seguiment de la vostra cartera, una passarel·la de pagament instantània fiat-crypto (i viceversa) i un intercanvi clàssic de TradingView.

Plataforma Covesting

El tauler de comerç Covesting amb un tema fosc. Imatge mitjançant Covesting

També hi ha una pestanya Fons intuïtiva per veure els vostres saldos de criptografia i fiat, un directori de comerciants actius de criptomonedes disponibles per al comerç de còpia i la possibilitat de enviar missatges a altres usuaris de la plataforma. També trobareu una eina útil per generar diversos informes financers, incentius de referència, configuració d’usuari (inclòs un tema clar i fosc) i múltiples opcions d’atenció al client..

Cobrir els requisits de KYC

Covant KYC

Apareix quan intenteu moure o desactivar fons Covesting sense KYC

Per dipositar o retirar fons a Covesting, haureu d’enviar una mica de documentació Know Your Customer (KYC). Pot ser un passaport o un DNI nacional. També haureu d’indicar la vostra adreça i proporcionar un document vàlid que confirmi aquesta adreça. Segons el Centre d’ajuda de Covesting, es pot portar a qualsevol lloc de 1 a 5 empreses per obtenir la verificació. Si heu confirmat la vostra identitat, ara esteu preparats per llançar-vos!

Criptomonedes a Covesting

Actualment, la plataforma Covesting ofereix 8 criptomonedes per al comerç: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Tether, Digibyte i el testimoni Covesting. Les monedes fiduciàries admeses inclouen euros, lliures esterlines i dòlars nord-americans. Totes les criptomonedes es poden negociar contra monedes fiduciàries i Bitcoin, i algunes es poden negociar contra Ethereum.

Criptomonedes a Covesting

Recursos compatibles amb la plataforma Covesting

Val a dir que l’intercanvi puntual indica que hi ha més criptomonedes disponibles per al comerç de les que es poden dipositar o retirar, incloses Tron, Monero i Tezos (XTZ). A més, de moment el volum sembla ser força baix a la plataforma Covesting.

Dit això, també sembla que hi ha operacions molt freqüents, tot i que en denominacions més petites de les que es veurien en altres borses de criptomonedes. La liquiditat millorarà a mesura que creixi la base d’usuaris de la plataforma.

Comerciants a Covesting

Igual que amb el mòdul Covesting, la plataforma Covesting us permet copiar i executar automàticament les operacions de comerciants professionals de criptomonedes. De la mateixa manera, podeu veure quants beneficis ha obtingut cada comerciant en un període de temps determinat.

És important tenir en compte aquest període de temps, ja que un comerciant que ha estat més llarg i té un benefici del 200% en aquest període de temps probablement serà més fiable que un comerciant que tingui un benefici del 200%, però que ha estat a la plataforma durant un parell de dies.

Mòdul Covesting PrimeXBT

Operacions en el mòdul Covesting.

Si sou un comerciant de criptomonedes, la funció de negociació de còpies de la plataforma Covesting i el mòdul Covesting us ofereixen la possibilitat de mostrar els vostres talents i obtenir una mica més de diners (la secció de tarifes explica com).

Tot i que també haureu de proporcionar documentació KYC, la plataforma Covesting us permet establir un nom d’usuari visible públicament en lloc de la vostra informació real com a comerciant i / o inversor a la plataforma. Nota: els inversors que copien els comerciants només els poden assignar fons mitjançant el testimoni COV.

Comissions a la borsa Covesting

Hi ha tres tipus de comissions a la borsa Covesting: comissions de negociació, comissions de negociació per còpia i comissions de dipòsit i retirada. El calendari de quotes de negociació es basa en el volum de negociació de 30 dies i afavoreix enormement els creadors de mercats, tal com es veu a la imatge superior.

Cobrant comissions de negociació

Comissions de negociació a Covesting. Imatge via Encobrir.

Copieu les comissions de negociació són molt senzills i són els següents: 2% de quota d’entrada (quan comenceu a seguir un comerciant), 10% de tarifa de plataforma (10% dels beneficis que heu obtingut quan deixeu de seguir un comerciant) i un 18% de tarifa de comerciant (18 % dels beneficis derivats de la negociació dels vostres actius). Si feu les matemàtiques simples, mantingueu el 72% dels beneficis comercials de còpia.

Dipòsit / retirada d’encobrir

Comissions de dipòsit i retirada a Covesting

Dipòsit i retirada les comissions sobre Covesting varien en funció de l’actiu. Les monedes Fiat, concretament les lliures esterlines i els euros, només es poden transferir dins i fora de la plataforma Covesting mitjançant transferència bancària. Transferir fons a l’intercanvi no costa res, però pagareu una bonica comissió de 50 GBP o 50 EUR en retirar fons GBP o EUR, respectivament..

No hi ha comissions de dipòsit per a criptomonedes, però preneu nota dels imports mínims de dipòsit. Els imports mínims de retir també varien en funció de la criptomoneda en qüestió.

Programa de Referència Covesting

Si voleu guanyar una mica de Bitcoin addicional amb Covesting, podeu fer-ho referint els vostres amics a la plataforma mitjançant l’enllaç de referència que es genera automàticament a la pestanya Referències. Covesting fins i tot us proporciona un kit de màrqueting gratuït per ajudar-vos a difondre els avantatges de la seva plataforma. Com més persones us referiu, més rebrà les seves comissions comercials.

Encapçalament de nivells de referència

Nivells de recompenses per a referències a Covesting

Així és com funciona: tot depèn de quant operin les vostres referències en un període de 30 dies. Si totes les persones a les quals heu referit intercanvien menys de 100 000 $ USD en un mes, obtindreu el 20% de les seves comissions comercials. Això augmenta un 10% per cada 100.000 $ USD que comercialitzen, fins a un 40%. Dit això, Covesting assenyala a les regles de referència que podeu obtenir accés a algunes “condicions especials” si les vostres referències comercialitzen més de 400.000 $ USD en un període de 30 dies.

Covesting Assistència al client

Pel que fa a l’atenció al client, la plataforma Covesting us ofereix tres opcions: Xat en directe, un formulari de consultes generals que es pot omplir i una extensa pàgina de PMF anomenada Centre d’ajuda Covesting. El xat en directe no és realment un xat en viu, sinó que és un formulari de plantilla de correu electrònic que es pot omplir.

Suport a l’abast

La pàgina d’assistència de la plataforma Covesting. Imatge mitjançant Covesting Support

El formulari de consultes generals és exactament el que podríeu esperar. La pàgina de preguntes freqüents proporciona informació legítimament útil per ajudar els usuaris confosos a navegar per la plataforma Covesting. Malauradament, part de la informació que hi ha sembla estar obsoleta.

La nostra opinió de Covesting

La plataforma Covesting és absolutament increïble. És extremadament fàcil d’utilitzar, és ràpid, és elegant i no s’omple d’informació addicional que no té relació amb el comerç (cosa que sembla cada vegada més habitual entre les grans borses actuals).

Covesting instantani

L’intercanvi instantani de Covesting

També podeu fer un seguiment metòdic de la vostra cartera d’una manera intuïtiva, imprimir informes financers (que us resultaran molt útils quan es desenvolupi la temporada d’impostos). El més important és que podeu copiar automàticament les operacions de veterans provinents del comerç de criptomonedes!

El més impressionant de Covesting és que es pot dir que s’ha dedicat molta feina a la construcció dels seus productes. Tot és, per manca d’una millor expressió, com hauria de ser quan es tracta de plataformes de negociació de criptomonedes.

El debut del mòdul Covesting a PrimeXBT és una prova més que l’equip de Covesting pot oferir eines increïblement valuoses a un mercat que els passa gana. Esperem que el seu conseller delegat, Dmitrij Pruglo, pugui finalment donar-se un cop d’esquena per una feina que estava ben feta.

Covesting Arbitrage

Una de les moltes funcions que no es troba actualment a la plataforma Covesting

Ara, per algunes desavantatges. En primer lloc, no hi ha molt volum de negociació a la plataforma Covesting. Tot i que això millorarà un cop es publiqui oficialment la plataforma, pot passar un temps abans que es faci prou útil per fer operacions serioses.

En segon lloc, gran part de la documentació sobre la plataforma Covesting sembla estar obsoleta o incorrecta. Això pot dificultar que els usuaris nous (o els potencials) entenguin com funciona tot. Tampoc ajuda que hi hagi moltes funcions que s’han esmentat allà però que no s’han publicat, com el comerç algorítmic.

En tercer lloc, el testimoni COV. És difícil veure com un testimoni amb un subministrament màxim relativament baix s’utilitzarà de manera eficient com a testimoni d’utilitat a l’ecosistema Covesting. No us oblideu el baix volum de negociació: sens dubte, seria més preocupant si el testimoni es negociava activament.

Volum encobert

El baix volum de negociació del testimoni COV segons CoinMarketCap

El testimoni COV també està lligat a alguna cosa que a poc a poc esdevé una cosa del passat: les comissions de canvi. Com va assenyalar el CEO de Binance, Changpeng Zhao en una entrevista recent, el mercat d’intercanvi de criptomonedes és una carrera cap a 0 taxes. Què passa amb el testimoni COV quan això passa?

A banda de les preocupacions, Covesting ha aportat un nivell de transparència i facilitat d’ús que continua sent increïblement rar a l’espai de les criptomonedes. Han creat productes que funcionen i una prova prometedora de conceptes que estan garantits per trontollar l’espai de les criptomonedes i que poden provocar una allau d’usuaris que s’afanyin a aprofitar el comerç de còpies i totes les altres funcions legítimament útils que Covesting ofereix.

Imatge destacada mitjançant Covesting

Exempció de responsabilitat: són les opinions de l’escriptor i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me