Revisió completa de Bethereum ICO: apostes socials impulsades per blockchain

Bethereum és una plataforma d’apostes descentralitzada que opera a la xarxa Ethereum i fa ús de contractes intel·ligents.

Volen canviar la nostra manera de pensar sobre les apostes en línia fent-les més transparents i segures. El seu objectiu és proporcionar una solució que oferirà als apostants més confiança en tot el sistema d’apostes.

Bethereum també vol convertir les apostes en una activitat social de nou. La plataforma no confia en les cases d’apostes centralitzades que operen com a intermediaris. Mitjançant l’ús de la tecnologia blockchain, Bethereum facilitarà les apostes socials globals.

A diferència de les apostes en línia tradicionals on feu apostes en moneda fiduciària, en aquest model realitzareu una aposta amb el seu testimoni propietari ERC-20, el testimoni Bether.

Actualment, l’ICO de Bethereum es troba en fase de prevenda. Per tant, la pregunta important és: si heu d’invertir?

En aquesta revisió completa de l’ICO, analitzem en profunditat la tecnologia que hi ha darrere de Bethereum, l’equip i les seves perspectives de futur.

Especificitats de Bethereum ICO

Les fitxes Bethereum es vendran en prevenda al febrer i una venda pública el març del 2018. Fins ara, encara no han anunciat el preu al qual emetran les fitxes BTHR. Els que participin a la prevenda rebran fitxes BTHR de bonificació.

  • Token: Bethereum
  • Símbol: BTHR
  • Data de prevenda: febrer
  • Vendes col·lectives: març
  • Subministrament total: 1.000 milions
  • Preu: TBA
  • Cap dur: TBA

Actualment accepten sol·licituds d’inversors que vulguin participar en la prevenda. Per registrar les vostres dades, us podeu inscriure aquí.

Per què la necessitat d’apostes descentralitzades??

Les apostes solien ser una activitat que la gent gaudiria a nivell social. Apostarien els uns contra els altres, reflectint les seves opinions sobre el resultat de cert esdeveniment esportiu.

A mesura que la indústria d’apostes va créixer substancialment i es va ampliar el ventall de partits, les empreses d’apostes van començar a oferir serveis d’apostes a les borses d’apostes centralitzades. Aquests es van expandir molt amb l’arribada de les apostes per a mòbils i en línia.

Això ha conduït a una situació en què aquells que apostaven havien de confiar molt en una casa d’apostes centralitzada. Ara, amb l’aparició de les apostes en línia, aquesta confiança esdevé encara més important.

Hi ha aquesta necessitat inherent d’un ecosistema d’apostes totalment transparent i obert on aquells que apostin puguin veure tota la informació rellevant de l’aposta en un llibre descentralitzat. També poden veure la quantitat de diners i les apostes pendents a la cadena de blocs.

Què és Bethereum


Bethereum és essencialment una plataforma d’apostes socials. Permet als usuaris que vulguin fer apostes fer-ho sense la necessitat d’una casa d’apostes que estableixi probabilitats. Totes les apostes es realitzaran al testimoni natiu de la plataforma, el Bether.

Tot i que Bethereum utilitzarà la tecnologia més avançada per governar el procés d’apostes, el seu objectiu és que les apostes siguin senzilles i intuïtives fins i tot per als que no aposten. Amb només uns quants clics, qualsevol persona pot crear una aposta per diversos partits, eliminant la necessitat de diferenciar les probabilitats complicades o altres funcions de les apostes convencionals..

Aleshores, altres jugadors de l’ecosistema podran unir-se a aquesta aposta i apostar-hi. Un cop confirmada l’aposta, es registrarà a la cadena de blocs de Bethereum i el contracte intel·ligent pagarà els guanys als apostants reeixits..

Qui hi ha darrere de Bethereum

L’equip de Bethereum és, sens dubte, força divers. Tenen gent de diferents sectors i procedències. A l’equip sènior, teniu persones que han treballat en grans corporacions com a consellers superiors, així com diversos empresaris de Silicon Valley.

Quan es mira una empresa que vol competir a l’espai blockchain, l’equip que treballa en el projecte és de vegades més important que les idees que hi ha al darrere. De la mateixa manera, tenir una gamma diversa d’experiències ajuda l’empresa a definir la seva estratègia.

Membres de l'equip de Bethereum

Alguns dels membres de l’equip sènior de Bethereum. Font: Bethereum.com

A dalt es mostra una llista de les persones més grans de l’equip de Bethereum. Han mencionat que també tenen un sòlid gasoducte per a les contractacions de developmnet que iniciaran quan completin la venda multitudinària.

Avantatges del producte Bethereum

La necessitat d'apostes descentralitzades

Imatge mitjançant Fotolia

El principal avantatge de Bethereum rau en el seu potencial més enllà de les apostes esportives. La plataforma us permetrà unir-vos a una gran quantitat d’apostes creades per l’usuari, inclosos els esports electrònics i els esports de fantasia. Permetrà als usuaris formular ràpidament i fàcilment les apostes dins dels contractes intel·ligents.

També volen assegurar-se que la plataforma pugui atraure una àmplia gamma d’apostors. La interfície serà prou senzilla i intuïtiva perquè el primer apostant pugui fer una aposta ràpidament, tot i que oferirà opcions avançades per a algú amb un nivell elevat de coneixements i amb coneixements de plataformes d’apostes..

Pagaments ràpids de Lightning

Gràcies a la naturalesa del blockchain i de les tecnologies de contractes intel·ligents, en el moment en què hagi finalitzat una aposta, les fitxes Bether s’enviaran a la cartera del guanyador. No cal fer cap sol·licitud ni esperar fins que alguna agència d’apostes aprovi la vostra retirada.

A més, atès que la xarxa està protegida mitjançant l’ús de criptografia avançada, no hi ha manera que un actor extern, com ara un pirata informàtic, pugui accedir a la informació o als fons. La cadena de blocs també és immutable, cosa que significa que el resultat no es pot canviar després de l’esdeveniment.

Mides d’aposta il·limitades

Aquest és un altre gran avantatge de la plataforma Bethereum. No hi haurà límit en la quantitat d’apostes que es poden fer. Això vol dir que hi pot haver un nombre il·limitat d’apostors per a alguns dels esdeveniments més populars. Per tant, a mesura que més persones s’uneixin a una aposta, el pot resultant també augmentarà.

A diferència dels casinos en línia tradicionals, no se us prohibirà la plataforma si obteniu un èxit constant. Això es deu al fet que, a diferència d’altres plataformes d’apostes, les apostes es fan contra la casa i la seva pèrdua és el seu benefici.

Tecnologia darrere de Bethereum

Actualment, Bethereum encara es troba en les primeres etapes del projecte i, per tant, no han completat tota la seva infraestructura. Tenen un prototip per a iOS que s’haurà de llançar just abans de la venda multitudinària.

Tanmateix, quan es llancin, tindreu accés a l’aplicació iOS completament funcional, juntament amb una versió per a Android i basada en web.

Bethereum també farà ús d’oracles blockchain per rebre feeds amb dades esportives en directe i els seus resultats. Només procediran a la liquidació de les apostes quan els oracles puguin verificar completament els resultats.

Ús del testimoni Bether

Testimoni de Bethreum

Token BTHR: imatge mitjançant Bethereum

El testimoni Bether (BTHR) serà el testimoni natiu que s’utilitza a l’ecosistema de Bethereum. Serà el testimoni que s’utilitzarà en totes les apostes, a més de ser la moneda en què es premiaran els guanyadors. No obstant això, el veritable geni del testimoni serà la seva capacitat per utilitzar-se en altres plataformes.

La seva visió és que els jugadors puguin portar el seu testimoni Bether a una altra plataforma d’apostes en línia i utilitzar-lo per fer-hi apostes. El testimoni Bether també es llançarà eventualment en diversos intercanvis de criptomonedes perquè la gent els pugui comprar fàcilment.

Com la majoria de les monedes, hi haurà un límit d’oferta que es limita a 1.000 milions de Bethers. Això significa que aquells col·laboradors o jugadors que aconsegueixen les monedes relativament aviat podrien veure una gran apreciació del preu. A més, a mesura que hi hagi més persones que facin apostes amb el testimoni, aquest subministrament disminuirà mitjançant un procés anomenat “gravació de tokens”..

Tenint en compte que el testimoni s’està construint a la cadena de blocs d’Ethereum, serà un testimoni ERC-20, el que significa que hi haurà una sèrie de carteres on podeu emmagatzemar els vostres tokens BTHR. Un dels més coneguts serà MyEtherWallet (MEW).

El full de ruta

L’ICO de Bethereum estarà acabat a finals de març de 2018. Un cop fet això, dos equips començaran la construcció i comercialització del producte.

L’equip A serà l’equip de desenvolupadors que treballarà en el producte bàsic com ara el contracte intel·ligent, l’Oracles i la cartera del client. L’equip B serà el desenvolupador principal i l’equip de màrqueting que conscienciarà Bethereum.

Full de ruta de Bethreum per al 2018

Full de ruta per al 2018: font: llibre blanc de Bethereum

Fent una ullada al 2019, s’inicialitzarà l’equip C, que se centrarà en les vendes. Reuniran socis comercials per al marc bàsic d’apostes. Inclouran agències d’apostes convencionals i altres clients B2B.

Full de ruta de Bethreum per al 2019

Full de ruta per al 2019: font: llibre blanc de Bethereum

El 2019, també tindran un equip de desenvolupadors addicional (l’equip E al gràfic) que treballarà a la plataforma completa de Bethereum, a l’aplicació social i als jocs generats per la comunitat. Podeu llegir tot sobre la cronologia al Bethereum paper blanc.

Si heu de contribuir?

Tot i que recentment hi ha hagut diverses iniciatives d’apostes descentralitzades notables, cap no ha adoptat l’enfocament que ha emprès Bethereum. Bethereum es diferencia en centrar la seva filosofia en apostes socialment interactives que determinen principalment la seva comunitat.

També ens agraden els diversos i experimentats membres de l’equip del projecte Bethereum. És una llista extensa d’algunes de les ments de jocs i tecnologia en línia més experimentades de l’espai blockchain actualment. Això augmenta el pes de la perspectiva d’un producte potent.

Pel que fa al cas ICO de Bethereum, la disminució natural de l’oferta mitjançant la crema de fitxes podria provocar escassetat i, per tant, fer pujar el preu. Això, per descomptat, depèn de l’adopció del testimoni, per la qual cosa és molt important que la xarxa de Bethereum pugui reunir prou usuaris després del seu llançament.

També esperem que un cop emesos els tokens, tinguem més indicacions sobre on es llistaran per a les compres del mercat secundari.

Tot i que no podem donar consells d’inversió a Coin Bureau, podem concloure que des d’una perspectiva externa, la plataforma Bethereum és un projecte interessant amb un potencial raonable per revolucionar les apostes en línia.

Imatge destacada a través de Bethereum.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me