Revisió Bitstamp: val la pena les altes tarifes? (Actualització 2020)

>

Aquesta revisió forma part d’una sèrie de revisions d’intercanvi criptogràfic. Les nostres darreres ressenyes avaluades Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, Bessons, i Coinbase Pro. Estem publicant ressenyes de cadascun dels millors intercanvis, així que no us perdeu cap d’aquestes actualitzacions unint-se al nostre grup Telegram.

Aquells lectors que ja operin amb Bitstamp, inscriviu-vos a un Compte de gambetes per començar a automatitzar la vostra estratègia comercial. La configuració només triga 5 minuts i pot augmentar els rendiments sobre una simple estratègia de compra i retenció en més d’un 305%!

Com moltes coses a Europa, Bitstamp és una antiga institució. Vell a Europa sol dir un edifici de 500 anys o una muralla construïda pels romans a l’era de la nostra era. En criptografia, vell significa alguna cosa de fa tres o quatre anys.

Bitstamp és l’intercanvi de criptomonedes amb més antiguitat d’Europa. Fundada el 2011 per Nejc Kodrič i Damijan Merlak, Bitstamp és, segons els estàndards criptogràfics, una institució històrica. En veure com Bitcoin només es remunta al 2008, la introducció de Bitstamp només tres anys després la posa en l’aire enrarit dels veterans criptogràfics..

No vingueu a Bitstamp a la recerca d’una gran varietat d’actius digitals o parells de negociació, perquè no és allò que s’ofereix allà. En canvi, Bitstamp és una mena de Coinbase de l’era del 2017, però dirigit als europeus. En lloc d’inundar el seu intercanvi amb cada criptografia sota el sol, Bitstamp prioritza les ofertes i serveis d’alta qualitat, encara que siguin relativament pocs..

Igual que Coinbase i Gemini, Bitstamp ha centrat els seus esforços al llarg dels anys a crear l’entorn de negociació el més compatible possible. Després de flotar per algunes jurisdiccions, incloses les parades a Eslovènia i el Regne Unit, Bitstamp finalment va aterrar i va tenir la seva seu central a Luxemburg després que el petit país li oferís un refugi segur.

Damijan Merlak: cofundador de Bitstamp

Kodrič i Merlak van fundar l’intercanvi amb mil euros, un parell d’ordinadors portàtils i un servidor entre ells. Igual que la majoria de serveis i propietats de criptomonedes en aquell moment, no esperaven ni preveien les riqueses que es dirigien als primers adoptants de criptografia. En el seu lloc, hi participaven per fer frikis i donar als europeus una alternativa al Mt. Gox, que servia principalment als comerciants nord-americans i japonesos.

Des del principi, Bitstamp va buscar un entorn normatiu positiu en què es pogués descalçar i romandre una estona. El Regne Unit li va oferir un entorn no regulat que no s’adequava al desig de l’intercanvi de convertir-se en un pont entre el món inversor tradicional i el caos de la criptografia.

Abans d’arribar a Luxemburg, Bitstamp va començar a autorregular-se segons les millors pràctiques en indústries relacionades. El 2013, l’intercanvi es va convertir en el primer que va exigir el compliment total de KYC, que en aquell moment era gairebé herètic.

Amb el pas dels anys, Bitstamp va consolidar tranquil·lament la seva posició dins del mercat sense fer massa soroll. Malauradament, cap notícia viatja tan ràpidament com una mala notícia, i el 2015, Bitstamp es va fer molt conegut per haver estat piratejat per 19.000 BTC.

Els temps difícils són els que fan o trenquen una empresa. En el cas de Bitstamp, el hack del 2015 va ajudar a que l’intercanvi es convertís en el que és avui. Immediatament després del pirateig, l’intercanvi va tancar les operacions durant tota una setmana mentre realitzava una investigació i auditoria de seguretat.


El 2015, Bitstamp va ser el tercer intercanvi de Bitcoin al món i va representar el 5% de totes les transaccions BTC. A diferència del Mt. Gox, però, Bitstamp va allotjar la major part del seu BTC a l’emmagatzematge frigorífic fora de línia, una tècnica poc freqüent en aquell moment que pagava dividends quan es va produir el hack.

Nejc Kodrič – CEO i cofundador de Bitstamp

El 2018, Bitstamp havia consolidat la seva posició a l’univers criptogràfic amb la suficient força per atreure l’interès de diversos grups d’inversió. A la darrera part d’aquest any, Kodrič es va fer públic amb la notícia que Bitstamp havia estat adquirida pel grup d’inversió belga NXMH.

Recordeu que Bitstamp es tracta d’oferir una experiència comercial bàsica però molt sòlida a un públic principalment europeu. Això pot canviar aviat l’intercanvi ha assenyalat les seves intencions per expandir-se a nivell mundial. Sempre que no necessiteu eines de negociació avançades, operacions de marge o infinitat d’actius digitals per triar, us agradarà el que trobeu a la borsa.

Funcions de Bitstamp

Bitstamp no ofereix un munt de funcions per triar, però és molt bo en les funcions que ofereix.

  • Comissions altes en comparació amb altres borses. Tot i que Bitstamp no es distingeix massa d’altres intercanvis, un lloc on es distingeix és el de les comissions. Però no d’una bona manera. Bitstamp té taxes elevades en comparació amb la competència. Amb una calendari de tarifes que comença al 0,50% per als comerciants que executin menys de 10.000 $ al mes, Bitstamp dificulta que els inversors minoristes executin estratègies de negociació rendibles quan es tracta de negociació freqüent.

  • Seguretat sòlida. Després de ser piratejat el 2014 i el 2015, Bitstamp n’havia tingut prou. L’intercanvi va substituir tot el sistema de maquinari i es va convertir en el primer a implementar un 98% d’emmagatzematge en fred i carteres multisig. Els comptes que tenen USD també estan assegurats per FDIC i l’intercanvi compleix la majoria de les principals lleis financeres tant a Europa com als EUA..

  • Atenció al client enviable. Hi ha una mica d’enigma pel que fa a l’atenció al client a Bitstamp. Anecdòticament, sembla que la majoria de la seva clientela està completament contenta. Citen els temps de resposta ràpids entre les 24 i les 72 hores després de crear bitllets d’assistència i un personal que està més que disposat a fer un esforç addicional per solucionar els problemes. No obstant això, si vostè registre a Trustpilot, veureu una imatge completament diferent. Amb 199 comentaris en total, Bitstamp obté una mala puntuació, tot i que el mateix es pot dir per a la majoria d’intercanvis de criptografia.

  • Fàcil configuració del compte. Obtenir un compte a Bitstamp és senzill. Simplement seguiu els cercles habituals pel que fa a proporcionar una adreça de correu electrònic i una contrasenya i, sobretot, esteu llestos per canviar. Podeu dipositar i retirar criptografia sense proporcionar informació addicional de KYC, però si voleu negociar amb moneda fiduciària, haureu de proporcionar diverses dades relacionades amb la identitat..

  • Fast fiat a criptografia. Amb Bitstamp, és fàcil comprar criptocurrency amb una targeta de crèdit o dèbit. També podeu comprar BTC, ETH, LTC, XRP o BCH amb una transferència bancària internacional, SEPA o criptografia. Tens moltes opcions per entrar al joc; la manera com trieu depèn de les vostres preferències.

Comparació d’intercanvis de passarel·la criptogràfica

La idea d’una passarel·la de criptomoneda és bastant senzilla. Bàsicament, la gent necessita una manera d’entrar a l’entorn criptogràfic, però probablement no tingui una cartera de Bitcoin que es remunta als vells temps. Per això, els intercanvis de passarel·les com Bitstamp, Kraken, Coinbase, i Bessons existir.

No ofereixen una àmplia gamma d’actius digitals, però ofereixen els actius bàsics dels quals depèn tot l’ecosistema. Aquests anomenats actius Blue Chip constitueixen la base de la major part del valor del mercat criptogràfic i són coneguts per, més o menys, per tothom. Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash i Tether (depenent de qui li pregunteu) són els actius fonamentals de tot el món.

Cadascun dels intercanvis esmentats té un punt fort. En el passat, hagués estat fàcil dir que, atès que cadascuna té un conjunt geogràfic diferent, no es poden comparar. No obstant això, l’últim gest per als intercanvis de criptografia és arribar a un nivell global. Ja ningú no està satisfet de conservar una quota regional específica.

En aquesta mesura, es fa la pregunta: quin intercanvi de passarel·la criptogràfica ofereix l’experiència de negociació més senzilla i directa? Els intercanvis de passarel·la es construeixen bàsicament per a principiants complets, ja que els comerciants avançats tendeixen a migrar a intercanvis amb funcions més riques. Això fa que la simplicitat i la interfície d’usuari simplificada siguin el veritable premi a l’hora de comparar intercanvis.

Amb la facilitat d’ús, la principal característica que pren el pastís, Coinbase guanya les mans. L’aplicació Coinbase existeix des de fa diversos anys i existia l’aplicació d’Apple més descarregada el 2017. Ningú més s’hi acosta, ni tan sols Bitstamp.

Una millor comparació seria fer una ullada a Bitstamp versus Kraken. Tots dos van començar servint principalment el públic europeu abans que Kraken comencés a prioritzar la seva presència nord-americana. Entre els dos, Bitstamp valora més en termes de facilitat i facilitat per a principiants, mentre que Kraken destaca en termes d’elecció d’actius digitals..

El bo i el dolent

Bitstamp posa molt èmfasi en la seva longevitat com a intercanvi criptogràfic. Això no es pot ignorar: altres intercanvis que van començar al mateix temps van ser esborrats del mapa per pirates informàtics increïbles que sumaven milers de milions de dòlars..

No obstant això, tenint en compte el temps que ha passat Bitstamp, és una mica sorprenent que segueixi negociant al voltant de les mateixes cinc criptomonedes durant els darrers anys. Atès que altres intercanvis fan que sigui més fàcil comprar Bitcoin, Ethereum o Litecoin que no ho fan, no hi ha molts al·licients per utilitzar Bitstamp que no pas si hi arribeu després d’una cerca a Google. Per no mencionar les recents pujades de les taxes de negociació que dissuadeixen encara més els nous usuaris. Hi ha massa borses de qualitat al mercat per conformar-se amb una comissió de negociació del 0,5%. Mentre que intercanvis com Bittrex treballem per reduir les taxes, és alarmant veure que Bitstamp continua augmentant les taxes.

Això no és deixar de banda Bitstamp. Fan algunes coses molt bé com mantenir-se conformes, mantenir el 98% dels seus fons en un emmagatzematge frigorífic obert i mantenir l’atenció al client bloquejada. El cas és que el joc d’intercanvi de criptografia ha pujat de nivell els darrers anys. Les ofertes de Bitstamp són suficients per fer-la més atractiva que els seus competidors?

Apostaríem que no ho siguin, però això no és necessàriament culpa de Bitstamp. Bitstamp s’assembla molt a un Honda Civic: és fiable, us ofereix allà on heu d’anar i amb taxes segures, però al final del dia és només un altre cotxe que no destaca especialment.

Després d’haver estat adquirit per NXMH, esperem que Bitstamp comenci a semblar molt més a Binance o Upbit, però només el temps ho dirà.

Classificació de marca de bits: 3,8

Valoració total: 3,8

Bitstamp ha confirmat la seva història de proporcionar un valor excepcional per a la comunitat de criptomonedes. El que queda per veure és com aquesta història s’estendrà al seu futur.

Lectura addicional

Revisió d’intercanvi de criptomonedes Coinbase Pro

Revisió de Binance: funcions d’intercanvi, tarifes de negociació i seguretat

Com es construeix un fons d’índex criptogràfic

Consells per a la selecció d’actius de cartera

Bots de negociació de criptomonedes: la guia completa

Gamba és una aplicació de gestió de carteres de criptomonedes i bot de negociació que admet tots els intercanvis de criptografia importants, inclòs Bitstamp. En enllaçar el vostre compte Bitstamp amb Shrimpy es desbloqueixen funcions comercials convenients que us poden ajudar a automatitzar la vostra estratègia de criptografia. Proveu-ho avui mateix!

API Universal Crypto Exchange de Shrimpy són les úniques API unificades per a intercanvis de criptografia dissenyades específicament per a desenvolupadors d’aplicacions. Recopileu dades de transaccions o llibres de comandes en temps real, gestioneu comptes d’intercanvi d’usuaris, executeu estratègies comercials i simplifiqueu la vostra manera de connectar-vos a cada central.

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map