Replicació geogràfica en intercanvis criptogràfics i integració financera

Tot i que un nombre creixent d’inversors té ganes d’invertir en criptomonedes, l’espai de negociació de criptografia està ple de controvèrsies. Intercanvis criptogràfics solen afrontar un repte pel que fa a la liquiditat. Les comissions comercials elevades solen ser un factor dissuasiu per als comerciants.

A més, el comerç amb fiat és una tasca herculina i la volatilitat del mercat és una realitat desagradable. Moltes vegades, els comerciants acaben perdent els seus actius preciosos a causa del processament retardat per la central o pel processador de pagaments.

Un altre dels principals eixos de la disputa és la manca d’atenció al client. La manca de personal directiu i l’atenció al client que no respon en molts intercanvis alimenta encara més la negativitat a l’espai comercial de criptografia. Molts intercanvis han estat propensos a atacs cibernètics i aquests casos han provocat pèrdues per valor de milers de milions de dòlars.

Els intercanvis solen tallar els límits a l’hora de seguir els estàndards de la indústria i descuidar les normes bàsiques de seguretat cibernètica, deixant així lloc a aquests atacs. La manca general de consciència i educació sobre Blockchain i criptomonedes ha conduït a una taxa d’adopció baixa. En conseqüència, l’ecosistema continua sent dominat per alguns comerciants influents que manipulen el mercat a la seva voluntat.

KuBitX obre el camí a la integració financera

Els mercats emergents d’Àfrica i Àsia tenen una població important encara no bancària. Molts països, especialment a l’Àfrica, pateixen taxes baixes del PIB, inflació elevada i creixement econòmic deficient. La necessitat de l’hora és establir una plataforma que faciliti els intercanvis a tarifes nominals. A més, hauria de ser adequat per a tots els grups de població. Una d’aquestes plataformes és la plataforma de comerç multilingüe, ràpida i innovadora de KuBitX. Es pretén que la plataforma resolgui les escletxes prevalents a l’espai comercial.

La plataforma col·labora amb els creadors del mercat per ajudar a generar un volum sostenible a l’intercanvi. A més, la plataforma ha incorporat una eina Anti Market Manipulation (AMM) a la plataforma per detectar i evitar el comerç de rentats.

Replicació GEO

KuBitX Exchange té una latència baixa, un rendiment elevat i un temps d’activitat màxim. La inclusió de la georeplicació a l’arquitectura de l’intercanvi permet que sigui tolerant a fallades. Al seu torn, això proporciona una experiència comercial ininterrompuda i ininterrompuda als seus usuaris. Les API avançades de l’intercanvi permetran als usuaris connectar-se amb API personalitzades de FIX, Rest, Binary, WebSocket i de tercers. A més, aquest disseny permetrà la integració amb passarel·les bancàries i de pagament. L’arquitectura tolerant a fallades proporcionarà un 99% de temps d’activitat. Es diu que el motor comercial té una velocitat de 12 milions de tps amb una latència de 40-50 ns.

L’intercanvi ha pres les mesures de seguretat següents per millorar l’experiència de l’usuari:

 • Xifrat de dades amb AES-256 abans que s’introdueixi a la base de dades.
 • Emmagatzematge frigorífic segur amb gestió de carteres fredes Estàndard de seguretat de criptomonedes (CCSS).
 • Auditoria de codi de línia de seguretat de tercers.
 • Assegureu-vos el sistema de carteres frigorífiques multi-signatura fora de línia.
 • Disposició per a l’autenticació de 3 factors.
 • Sistema completament compatible amb el Reglament general de protecció de dades.
 • Protecció multi-tallafoc.
 • Prevenció d’atacs DDoS
 • Compliment OWASP Top 10.

Com ho aconseguirà KuBitX ?

KuBitX aconseguirà un temps d’activitat més alt aplicant els millors processos de la indústria de TI. Això inclou:

Desplegament dels millors processos de gestió del canvi de la seva classe

La gestió de canvis controla el procés aportant canvis millorats que es faran amb la mínima interrupció dels serveis de TI. L’objectiu principal del procés és garantir que tots els canvis siguin avaluats, prioritzats, autoritzats, planificats, provats, documentats i revisats de manera oportuna i controlada.

Incorporació d’eines de gestió de problemes / incidents


La gestió de problemes busca mitigar possibles problemes per eliminar incidents recurrents per minimitzar els impactes negatius plausibles.

Supervisió de la infraestructura de TI i establiment d’una base d’usuaris sòlida

KuBitX implementarà processos i eines de monitoratge d’infraestructures per aconseguir mètriques desitjables en el benchmarking de rendiment. Això els permetrà comparar i contrastar la salut actual i passada de diferents servidors i serveis. La plataforma proporcionarà funcions d’alerta en forma de trucada, correu electrònic i SMS per identificar ràpidament els problemes i notificar-los als clients..

Atenció al client dedicada

Diversos intercanvis no resolen els problemes bàsics de comerç per telèfon a causa de la manca de mà d’obra o d’empleats ben equipats. A més, els intercanvis criptogràfics també poden suspendre un registre de compte nou sense informar oportunament els seus clients. Com a resultat, els falta la confiança dels seus clients. La necessitat immediata d’hora és disposar d’un sistema d’entrega al client complet i dedicat.

KuBitX té un enfocament inquebrantable en oferir un servei d’atenció al client 24/7. Algunes de les característiques de KuBitX’s el pla d’atenció al client inclou:

 • Millora del producte basada en els comentaris dels clients
 • Proporcionar sistemes de suport de múltiples canals
 • Una secció detallada de preguntes freqüents i tutorials
 • Creació d’un centre d’assistència professional per a l’equip d’ambaixadors de Channel per proporcionar un compromís personalitzat amb els clients.
 • Servei d’atenció al client dedicat les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana

L’equip està format per professionals amb molta experiència que tenen una bona perspicàcia empresarial. Després d’una intensa deliberació, han identificat l’adopció i la inclusió com els pilars de l’èxit a l’espai criptogràfic. El producte ha estat el resultat de diverses sessions ideat que al seu torn van preparar una oferta tan única. Amb un major compromís i una atmosfera més fàcil de tractar a l’espai criptogràfic, l’organització està orientada a aprofitar el seu potencial al món de les criptografies..

La plataforma és sempre adequada per a una economia basada en usuaris millorada que obrirà camí per a l’aparició de mercats financers més ben equipats i madurs. A mesura que els mercats financers continuen adoptant canvis revolucionaris, una economia florent no és una visió llunyana.

Imatge destacada a través de KuBitX

La publicació d’un comunicat de premsa de pagament en aquesta pàgina no hauria de ser vista com un aval per part de l’Oficina de monedes. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació abans d’invertir fons en qualsevol empresa o servei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me