Red Pulse Phoenix Review: plataforma de recerca descentralitzada

Red Pulse ha estat notícia força durant les últimes setmanes. El passat mes de juliol, l’equip de Red Pulse va presentar la seva nova actualització de Phoenix en una reunió a Seül, Corea del Sud.

L’equip amb seu a Hong Kong va crear una plataforma d’investigació oberta amb Red Pulse Phoenix, que incloïa una actualització del contracte intel·ligent de token que va treure de la circulació el testimoni NEP-5 RPX i va introduir un nou testimoni PHX natiu. El nou testimoni ja ha generat molt d’interès recentment i el preu n’és un reflex.

Tanmateix, l’actualització pot moure realment l’agulla de Red Pulse?

En aquesta peça us donarem tot el que necessiteu saber sobre la nova plataforma i què significa per a l’ecosistema de pols vermell. També analitzarem fer una ullada a la perspectiva a llarg termini del testimoni PHX i si té el que necessita per tenir èxit.

Què és Red Pulse?

Red Pulse es considera un servei de recopilació i anàlisi de la cadena de blocs centrat en els inversors de criptomonedes xinesos. Red Pulse agrega informació de milers de fonts per tal de proporcionar una visió més holística dels mercats criptogràfics xinesos. L’esperança és que els esforços col·lectius dels participants puguin ajudar a explorar tota la desinformació i les dades de mala qualitat.

Què és Red Pulse

Visió general de la plataforma Red Pulse

Els podeu pensar com una versió descentralitzada de la investigació de mercat.

El pols vermell també es nota per un altre motiu i és que van ser el primer projecte que va dur a terme el seu ICO a la cadena de blocs NEO. Van completar l’ICO a l’octubre del 2017, al cim de la cursa. Van poder recaptar 15 milions de dòlars a canvi del 40% del subministrament total de tokens RPX.

Aquestes fitxes RPX es van emetre per ser les fitxes d’utilitat de l’ecosistema Red Pulse. S’utilitzaria per premiar aquells comissaris i investigadors que aportessin la seva visió i anàlisi. Pel que fa a l’oferta, RPX també es volia dir com una mena de testimoni d’accés per a aquells usuaris que volien adquirir accés a la investigació.

No obstant això, des del llançament de Red Pulse i el llançament dels tokens RPX, el mercat de criptografia ha experimentat un gran canvi. La Xina ha prohibit i prohibit les criptomonedes, els mercats han retrocedit significativament i el panorama ha canviat lleugerament.

L’equip de Red Pulse va pensar que aquest era el moment ideal per desenvolupar una plataforma i un testimoni nous i emocionants.

La plataforma Phoenix

Red Pulse Phoenix és una xarxa de coneixement col·laboratiu basada en el núvol que connecta productors de contingut amb consumidors de recerca. Ho fa utilitzant la tecnologia blockchain en combinació amb el processament del llenguatge natural i l’aprenentatge automàtic. Això ha creat una plataforma que permet la concordança automatitzada d’experts de la indústria i una investigació exhaustiva amb els clients que els busquen.

Descripció general de Red Pulse Phoenix

Vegem alguns dels principals motius del llançament de Red Pulse Phoenix, així com algunes de les funcions més importants que inclourà.

Compliment MiFID II

L’equip de Red Pulse ha afegit un èmfasi al compliment normatiu de la seva actualització a Phoenix. Ells pretenen conformar-se a la normativa de protecció del consumidor de la Unió Europea que figura a la Directiva sobre mercats en instruments financers (MiFID) II. Això és probable en resposta a la creixent tendència dels governs a deixar de banda les criptomonedes que no estan disposades a acceptar pressions reguladores.

Pel que fa a la investigació de mercat, el MiFID II requereix que les institucions siguin transparents i explícites a l’hora de revelar els costos d’invertir i negociar als seus clients. El reglament es va produir a causa de la tendència de les institucions financeres a transmetre els costos de la investigació als clients en quotes ocultes i mitjançant mètodes que no han estat objecte d’auditoria, com ara mitjançant l’estructura de comissions.

A causa de les pressions creades per MiFID II, la indústria dels serveis financers ha vist un canvi de l’ús de les grans i costoses empreses d’investigació a les botigues econòmiques, on els experts de la indústria treballen per proporcionar informes d’investigació d’inversions detallats i adaptats..

Com funciona Phoenix

Red Pulse ha assenyalat que el mètode tradicional de lliurament dels resultats de la investigació ha estat un procés manual, que sovint es produeix durant reunions o converses telefòniques entre els experts de la indústria i els clients. Això és extremadament ineficient i crea situacions en què no es té constància de com es va compartir la informació, cosa que ha estat un problema en els casos en què han sorgit denúncies de comerç privilegiat..

Red Pulse Phoenix té previst abordar aquests problemes amb una plataforma d’intercanvi d’informació econòmica dissenyada per fer-ho

demostrar que una entitat especificada identificada per una adreça de cartera NEO ha produït contingut únic en una data i hora especificades i que és el propietari inicial del contingut produït.

Els consumidors de recerca podran accedir a Phoenix i sol·licitar específicament investigacions sobre qualsevol sector o tema del mercat que desitgin. Mitjançant l’ús d’algoritmes d’aprenentatge automàtic i el processament del llenguatge natural, la sol·licitud s’adaptarà a un expert en el tema, que realitzarà la investigació, redactarà el document i el lliurarà al sol·licitant de contingut..

Phoenix Red Pulse Blockchain

Contingut col·locat a Blockchain amb Red Pulse Ecosystem. Font: Pla de desenvolupament de Phoenix

Tots els continguts creats a la plataforma Phoenix s’enregistraran a la cadena de blocs, inclosa una marca de temps, l’identificador de cartera del creador del contingut i l’identificador de cartera del propietari del contingut. Un cop enregistrada a la cadena de blocs, tota aquesta informació queda immutable, cosa que significa que sempre es pot demostrar quan es va sol·licitar la informació, què es va sol·licitar específicament, qui va lliurar la sol·licitud d’informació i què es va lliurar exactament..

També demostrarà qui és el propietari del contingut. Tot això protegeix a totes les parts implicades en la creació i l’intercanvi d’informació. Sempre es pot demostrar l’originalitat i la propietat de la informació i és impossible canviar-ne cap.

L’equip de Red Pulse Phoenix creu que la seva plataforma serà relativament barata a escala un cop implementada, gràcies a la seva estructura de costos fixa basada en l’automatització de sol·licituds i lliuraments. Amb l’estructura de cost reduïda, es poden transmetre estalvis als sol·licitants de contingut i es pot pagar una major compensació als creadors de contingut.

Funcionalitat de contracte intel·ligent millorada

Juntament amb l’actualització a Phoenix, la plataforma Red Pulse obté cinc nous elements bàsics que han estat habilitats per la funcionalitat de contractes intel·ligents de l’ecosistema de recerca i coneixement de la plataforma. Aquests cinc elements bàsics són proves de creació, prova de propietat, compliment normatiu, protecció de la propietat intel·lectual i rendició de comptes.

Què és Red Pulse

Funcions de la plataforma Red Pulse Phoenix. Font: Bloc Red Pulse

Crec que acceptareu que aquests cinc elements bàsics són les parts més importants de qualsevol plataforma de creació de contingut i que seran molt millors en protegir les obres que l’actual sistema de drets d’autor de tercers. Vegem què aporta cadascun d’aquests elements bàsics a la plataforma:

Prova de creació – Així és com la plataforma establirà irrefutablement la relació entre el contingut de la plataforma i el creador d’aquest contingut. A Prova de creació es crea un hash i s’assigna al contingut creat, que després s’emmagatzema permanentment a la cadena de blocs. A més, aquest hash té una marca de temps i té assignada l’adreça de cartera dels creadors.

Prova de propietat – Això passa sempre que es transfereix la propietat del contingut d’una entitat a una altra. Igual que passa en una transferència de moneda digital, el propietari original signa la transacció amb la seva clau privada i especifica a quina adreça de cartera es vol transferir el contingut. A continuació, es verifica la propietat del contingut i es manté indeleble a la cadena de blocs per ser auditat sempre que sigui necessari.

Compliment de la normativa – Aquest tercer element bàsic és molt important perquè l’equip de Red Pulse avanci, ja que busca proporcionar als organismes reguladors registres de sol·licituds i respostes d’informació immutables que s’emmagatzemen a la cadena de blocs. L’objectiu és assegurar un sistema de registre verificable públicament incitant els usuaris a complir totes les normatives locals i internacionals relatives a la informació confidencial o material no pública.

Protecció de la propietat intel·lectual – La protecció de la propietat intel·lectual implementada a la plataforma Phoenix pretén oferir protecció al contingut original generat pels usuaris. Qualsevol contingut carregat a la plataforma Phoenix té assignat un hash únic, que es compara amb tots els altres hash ja emmagatzemats a la cadena de blocs. Si es constata que el contingut penjat és un duplicat del contingut ja emmagatzemat a la cadena de blocs, es rebutjarà. D’aquesta manera, la plataforma evita problemes de contingut duplicats.

Responsabilitat – L’element bàsic final que aborda Phoenix és la rendició de comptes, i s’aborda associant cada contingut emmagatzemat a la cadena de blocs a una adreça de cartera diferent. A més, hi haurà un perfil fora de la cadena per a cada adreça de cartera que es mantingui a la plataforma. Això es posa en marxa perquè els usuaris puguin guanyar-se credibilitat, cosa que és un incentiu per mantenir una forta reputació dels usuaris.

Intercanvi de token de RPX a PHX

El 12 d’agost de 2018 es va fer una instantània de la cadena de blocs NEO a l’altura del bloc 2608500 i tots els titulars de RPX quan es va fer la instantània van rebre fitxes PHX a una ració 1: 1 a les seves carteres NEO el 14 d’agost.

Intercanvi de testimoni de pols vermell

L’intercanvi de token de RPX a PHX. Font: Bloc Red Pulse

Les fitxes PHX es van llançar a les carteres i els usuaris tenien tant les fitxes PHX noves com les fitxes RPX antigues, tot i que les fitxes RPX ja no tenen cap valor i no hi ha intercanvis que ofereixen negociació a les fitxes RPX.

A més dels llançaments a les carteres NEO, els següents intercanvis comptaven amb el llançament PHX:

  • Binance
  • Huobi
  • Kucoin
  • Bitbns
  • TDAX
  • HitBTC
  • Switcheo
  • Coinrail

Tot i que les fitxes es van llançar el 14 d’agost, totes les operacions de negociació, retirades i dipòsits no van començar fins al 19 d’agost.

Historial de preus de PHX

Quan es va iniciar la negociació amb el testimoni PHX el 19 d’agost de 2018, el preu era de 0,016109 dòlars i el preu va continuar disminuint durant els mesos d’agost i setembre. El preu va començar a pujar el 26 d’octubre i el 28 d’octubre va arribar a 0,041946 dòlars, tot i que l’endemà va baixar a 0,029413 dòlars. No hi va haver notícies perceptibles que afectessin la moneda, tot i que és possible que es publiqués alguna cosa en xinès ja que la plataforma Phoenix es centra en els mercats financers de la Xina..

Binance PHX

Registreu-vos a Binance i compreu fitxes PHX

Binance continua sent, amb diferència, el major intercanvi de compra i venda de PHX, tot i que hi ha un volum modest que es negocia a Huobi i Kucoin..

Conclusió

L’actualització de Red Pulse Phoenix promet fer un seguiment de la propietat del contingut de manera que es pugui combatre el plagi i que el creador original de contingut no només obtingui crèdit per això, sinó que també rebi una compensació justa. A més, donarà suport a les regulacions internacionals i incentivarà els creadors i els clients a seguir aquestes regles.

La plataforma és força nova i ara ofereix incentius perquè els creadors de contingut publiquin la seva investigació sobre empreses xineses i assumptes financers. La plataforma es va publicar en col·laboració amb col·laboradors externs el 16 d’octubre i reparteix fins a 5.000 dòlars diaris de tokens PHX com a incentiu perquè els creadors s’uneixin i hi contribueixin..

Tenint en compte que hi ha hagut moltes d’aquestes plataformes al llarg dels anys i que la majoria van morir a causa de problemes de confiança i problemes de plagi, la plataforma Red Pulse Phoenix podria ser només la resposta a aquests problemes anteriors. Si aconseguim una plataforma poc fiable per als clients, rendible per als creadors de contingut i que evita els problemes del plagi i del correu brossa, podríem veure una plataforma per a investigadors i creadors que durarà a llarg termini.

Actualment, la plataforma es centra en la Xina i les empreses xineses. La plataforma ha de ser utilitzada per “inversors, analistes, investigadors i professionals per estar al dia dels últims esdeveniments de l’economia xinesa”. Per poder optar a les recompenses diàries, els col·laboradors poden enviar articles d’opinió, comentaris, anàlisis o notícies sobre empreses, sectors industrials o macroeconomia de la Xina..

Si la plataforma té èxit a la Xina, podríem veure com s’obre a tot el món en els propers mesos, i això hauria de donar un impuls a la pròpia fitxa a mesura que les taxes d’adopció es disparen..

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me