Raiden Network Token: la solució d’escala fora de la cadena Ethereum

El testimoni de la xarxa de Raiden (RDN) ha estat cridant molta atenció recentment, atès que es va centrar l’escala a escala Etheruem..

RDN és el testimoni natiu de Raiden Network, que desenvolupa un protocol per ajudar Ethereum a superar els seus problemes d’escalabilitat. És una solució fora de la cadena que té com a objectiu oferir pagaments gairebé instantanis i de baixes taxes, independentment de l’estat actual de la xarxa Ethereum.

Tot i això, encara es necessita la xarxa i RDN té un cas d’ús a llarg termini?

En aquesta revisió de Raiden Network, us donaré el que necessiteu saber sobre el projecte. També examinaré els casos d’ús del testimoni RDN a llarg termini i el potencial d’adopció a gran escala.

Problema d’escala d’Ethereum

Els micropagaments són una característica essencial per a qualsevol criptomoneda que vulgui alterar el sistema financer tradicional. Per tal que una criptomoneda aconsegueixi l’adopció generalitzada, els usuaris han de poder pagar fàcilment articles senzills com una tassa de cafè o un bitllet d’autobús.

Actualment, Bitcoin només és capaç de processar 7 transaccions per segon (tps), Ethereum és lleugerament més ràpid amb 10-15 tps, tot i que encara està molt lluny de les solucions de pagament tradicionals com la targeta de crèdit Visa, que aconsegueix 45.000 tps..

La cadena de blocs d’Ethereum treballa per crear solucions d’escala que evitin els endarreriments de confirmació de pagament durant les pujades de trànsit de la xarxa.

Visió general de la xarxa Raiden

Un d’aquests és el Xarxa Raiden, que és un protocol blockchain (i una solució d’escala de ‘capa 2’) que té l’objectiu de proporcionar “Transferències de fitxes ràpides, econòmiques i escalables per a Ethereum”.

El protocol existeix com una solució d’escala complementària a la cadena de blocs d’Ethereum, enfocada a abordar el problema de les costoses tarifes i els llargs temps de confirmació que impedeixen que els tokens compatibles amb ERC20 s’utilitzin com a mitjà d’intercanvi eficient..

capa 2 cripto

Visió general de la solució de la segona capa. Imatge Font

La xarxa Raiden presenta algunes similituds amb la xarxa d’alleugeriment de Bitcoins, però està dissenyada amb mesures de seguretat addicionals que la fan més adequada per processar els pagaments.

La xarxa Raiden ofereix múltiples avantatges:

 • Confirmacions de transferència més ràpides (menys d’1 segon, en comparació amb molts segons o fins i tot minuts a la cadena de blocs d’Ethereum)
 • Escalabilitat que permet l’adopció massiva d’Ethereum
 • Augment de la privadesa a causa de les transaccions “fora de la cadena”
 • Transaccions amb tarifes baixes
 • Capacitats de micropagament
 • Dissenyat específicament per a tokens ERC-20 com EOS (EOS), Tron (TRX), Icon (ICX), Binance Coin (BNB) i molt més

Com funciona Raiden

Raiden proporciona una xarxa de canals de pagament fora de la cadena que permeten als participants enviar-se tokens entre ells sense necessitat de consens global ni implicació de la cadena de blocs per a cada transferència.

 1. Quan els usuaris s’envien tokens entre ells mitjançant missatges privats, obren un únic canal de pagament ‘fora de la cadena’ en què es poden transferir els seus tokens d’anada i tornada entre els participants. Això s’aconsegueix mitjançant “proves de saldo”, que es signen digitalment i es transfereixen amb hash.
 2. Es manté la seguretat perquè la xarxa requereix que els participants dipositin un “pagament inicial” inicial a la cadena per obrir el canal de pagament fora de la cadena. Aquest dipòsit estableix garanties per a les transaccions fora de la cadena
 3. El canal de pagament fora de la cadena establert permetrà un nombre il·limitat de transferències entre els dos participants, sempre que la suma neta de les seves transferències no excedeixi el “pagament inicial” col·lateral que es va dipositar inicialment.
 4. Quan el canal de pagament estigui a punt per tancar-se, totes les transaccions fora de la cadena s’agruparan i es retornaran a la cadena de blocs principal, on es podran processar com una única transacció en cadena.

  Canal de pagament Birdirectional Raiden

  Un senzill canal de pagament Birdirectional

 5. Els canals de pagament fora de la cadena sempre es configuren entre només dos participants. No obstant això, el protocol ha desenvolupat un sistema interconnectat mitjançant el qual diversos canals de pagament fora de la cadena es poden “bloquejar” una vegada que un participant comú fa la connexió entre altres 2 participants:

  Xarxa de canals de pagament Raiden

  Xarxa de canals de pagament

  Com podeu veure a l’anterior, tots els participants estan connectats a través d’una xarxa de canals de pagament. Aquest sistema d’encaminament i enclavament de transferències de canals s’anomena Raiden Network.

 6. Els canals de pagament fora de la cadena no requereixen cap comissió. De fet, els usuaris poden obtenir ingressos amb els seus canals de pagaments gratuïts oferint-los als participants de la xarxa principal de blockchain per un preu inferior al que es cobra per fer transaccions en cadena.
 7. Els tokens de xarxa Raiden (RDN) es generen per crear canals de micropagament i realitzar pagaments a través d’aquests canals µRaiden, que és un marc de canal de pagament ràpid & transferències de token ERC20 fora de la cadena gratuïtes

Token RDN

A diferència de molts altres projectes de criptomoneda en fase inicial, la Raiden Network no tenia una Oferta inicial de monedes (ICO) tradicional per a les seves fitxes. Van vendre part del subministrament de fitxes mitjançant un procés de subhasta.

Això es va fer per evitar una distribució inequitativa de fitxes. L’ús d’un procés de subhasta va evitar que les balenes compressin ràpidament tot el subministrament de l’oferta.

Binance RDN

Registreu-vos a Binance i compreu tokens RDN

Hi havia un subministrament fix total de 100 m RDN fitxes que es van generar. El 50% d’aquests es van vendre a la subhasta. La resta de fitxes es van dividir entre el fons de desenvolupament extern (16%) i els laboratoris de brainbot (34%). Podeu obtenir més informació sobre aquesta emissió a aquest post.

Com es va esmentar, els tokens RDN són el testimoni d’utilitat que s’utilitzarà en aquests canals de micropagament. Per tant, el valor fonamental d’aquests tokens estarà lligat a la quantitat d’activitat de la xarxa que té lloc a la xarxa Raiden.

Pel que fa al rendiment del preu RDN, ha estat un viatge molt rocós …

Poc després de l’emissió, RDN va arribar a les borses i va seguir la resta del mercat fins a un màxim històric de 7,5 dòlars al gener del 2018. No obstant això, des de llavors, el mercat va entrar al territori del mercat baixista i RDN ha retrocedit als nivells actuals..

Rendiment del testimoni RDN

Rendiment del testimoni RDN. Imatge via CMC

RDN és un testimoni relativament líquid i es pot comprar en diverses borses. La major part del volum té lloc a LAToken i a Binance Exchange. No obstant això, apareixen a la llista d’altres intercanvis, inclosos BitHump i Huobi global.

Un cop tingueu el testimoni RDN, haureu de desar-los en una cartera compatible. Tenint en compte que es tracta d’una cartera ERC20, podeu considerar una gran quantitat de carteres i opcions d’emmagatzematge. Les vostres millors apostes probablement són utilitzar MyEtherwallet, MyCrypto o Metamask.

Equip de Raiden Network

La Raiden Network està sent desenvolupada per una empresa de programari blockchain amb seu a Alemanya anomenada Brainbot Technologies AG. Aquesta va ser fundada el 2000 per Heiko Hees, un desenvolupador bàsic d’Ethereum. Això significa que les seves habilitats estan ben alineades amb el desenvolupament d’una solució d’escala.

Brainbot ha crescut considerablement al llarg dels anys i tenen oficines a Berlín, Copenhaguen i Mainz. També han estat contractats mentre intenten augmentar el seu talent per a desenvolupadors. D’acord amb aquest post van contractar 15 membres nous al seu equip el 2018.

Raiden Network Devcon

Taller de Raiden Network a Devcon IV. Imatge mitjançant Brainbot

També han estat molt actius a la comunitat Ethereum i han assistit a nombrosos Devcon ETH i reunions locals més petites. Podeu seguir les darreres actualitzacions i anuncis de Brainbot al seu Bloc mitjà.

Desenvolupament & Full de ruta

Determinar exactament la quantitat de treball que es fa en un projecte pot ser difícil. Tanmateix, una de les millors maneres d’aproximar-ho és donant un cop d’ull a la seva activitat de GitHub. El compromís de codi amb un dipòsit públic pot proporcionar una gran informació.

Vaig decidir aprofundir en el Raiden Network Github per conèixer millor la quantitat de codi que s’està enviant. Hi ha 16 dipòsits diferents, però el més important és el repositori bàsic de Raiden. A continuació es mostra l’activitat de confirmació:

Raiden Core GitHub

Comprometeu l’activitat durant els darrers dotze mesos Raiden Core Repo

Com es pot veure a l’activitat, s’està treballant molt en el protocol. De fet, si es volia comparar aquesta activitat amb la d’altres projectes, és una de les més actives. Estan classificats a número 12 en total es compromet quan es mesura amb altres.

Això és molt encoratjador de veure i demostra que, malgrat el mercat dels criptògrafs, els desenvolupadors segueixen desapareixent a un ritme frenètic..

Aquesta intensa tasca de desenvolupament es deu probablement als ambiciosos plans que han establert en el seu full de ruta del projecte. A continuació es mostren algunes de les actualitzacions que els agradaria incloure:

 • Retirar canal
 • Intercanvis de testimoni atòmic
 • Establiment cooperatiu
 • Model de tarifa per l’equilibri de canals
 • Paquet de serveis de Raiden
 • Serveis de recerca de rutes
 • Serveis de seguiment

No han donat cap termini definit per al llançament d’aquestes actualitzacions. No obstant això, han estat assolint activament els objectius de desenvolupament anteriors, de manera que és encoratjador. Podeu obtenir actualitzacions més en profunditat del projecte des del seu bloc mitjà.

Altres solucions Ethereum 2.0

Raiden Network representa una de les ofertes més noves que formen part de la segona fase important de desenvolupament d’Ethereum (també coneguda com a ethereum 2.0).

Per descomptat, no són l’únic projecte que la nostra solució entra dins d’aquesta categoria. Hi ha una sèrie d’altres actualitzacions i protocols que s’estan desenvolupant per abordar l’escala:

 • Prova de joc (PoS): Beacon i Casper són les 2 solucions PoS que tenen com a objectiu millorar la manera com s’extreuen les noves monedes d’Ethereum i com es validen les transaccions. A PoS, no hi ha mineria que significa que no hi ha cap recompensa per blocs, els creadors de blocs que es diuen falsificadors (en lloc de Miners a PoW) només són incentius per les comissions de transacció. Els falsificadors del següent bloc s’escullen mitjançant un procediment aleatori segons la participació de Forger (quantitats de monedes que està apostant) i l’edat.
 • Plasma: Es tracta d’una capa addicional que es troba a la part superior de la xarxa per gestionar quantitats massives de transaccions. Bàsicament és la versió d’Ethereum de Bitcoins Lightening Network.
 • eWASM: eWASM permet que el codi s’executi més ràpidament ampliant les opcions i funcions de codificació per a la màquina virtual Ethereum.
 • Fragment: Aquest és el procés pel qual tot l’estat de la xarxa es divideix en un munt de particions anomenades fragments que contenen el seu propi fragment independent d’estat i historial de transaccions. Sharding tracta problemes d’escalabilitat i velocitat de transacció i impedeix que una aplicació ralenti la xarxa.

Conclusió

L’equip de Raiden creu que les criptomonedes han d’aconseguir fins a un milió de transaccions per segon per adoptar-les a gran escala.

Per tan ambiciós que sembli aquest número, la sofisticació del disseny de les xarxes Raiden és tal que un dia podria ajudar a la cadena de blocs d’Ethereum a aconseguir una transacció tan massiva.

El projecte està sent impulsat per una gran quantitat de desenvolupadors competents de la comunitat Ethereum. A més, han estat increïblement actius treballant en el protocol, com es pot demostrar a partir de la seva activitat de GitHub.

Tot i que el rendiment dels tokens ha estat decebedor durant l’últim any, això es deu a les condicions generals del mercat i no a factors específics del projecte. A mesura que l’equip llança més actualitzacions d’acord amb el seu full de ruta, podria proporcionar un sentiment positiu.

Per descomptat, us animaria a fer la vostra pròpia investigació, però com a solució d’escala Ethereum, Raiden hauria de figurar de manera destacada en aquesta llista DYOR.

Imatge destacada a través de Fotolia

Exempció de responsabilitat: són les opinions de l’escriptor i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me