Què és el testimoni Huobi (HT): ho hauríeu de plantejar?

Seguint els passos del seu major rival Binance, l’intercanvi de criptomonedes Huobi va crear recentment el seu propi testimoni, ja que un dels tres principals intercanvis de criptomonedes a tot el món (juliol de 2018) podria tenir molt bon sentit per a l’intercanvi..

El valor del testimoni s’ha relacionat amb el rendiment de l’intercanvi, però també amb altres factors com el subministrament de monedes i els factors interns de l’ecosistema Huobi. Fins ara ha estat un èxit, però suposarà una bona inversió a llarg termini?

La moneda Binance (BNB) ha assolit un límit de mercat de gairebé 1.500 milions de dòlars, i el canvi més petit KuCoin (KCS) ha vist augmentar el seu valor simbòlic fins als 300 milions de dòlars. Així doncs, pot augmentar el testimoni Huobi (HT) del seu valor actual de 160 milions de dòlars per igualar KuCoin o, de manera més optimista, la moneda Binance??

Quan es considera que el valor de HT està en gran part lligat als beneficis de l’intercanvi, que continuen creixent amb els volums comercials, independentment de si les criptomonedes augmenten o baixen, sembla una bona inversió.

Els intercanvis són una àrea poc preocupada per l’èxit o el fracàs d’una moneda. Mentre les criptomonedes segueixin essent un actiu negociat (i no crec que desapareguin), els intercanvis de criptomonedes continuaran obtenint beneficis..

Votació & Recompenses del testimoni Huobi

Un dels avantatges de tenir el testimoni Huobi és la possibilitat de participar al Huobi Autonomous Digital Asset Exchange (HADAX). Es tracta d’un intercanvi híbrid que permet als seus usuaris votar sobre quines monedes els agradaria veure a la llista.

Votació HADAX a Huobi

Submarca HADAX totalment nova de Huobi Exchange. Font: Hadax

Aquesta votació es fa amb les fitxes Huobi. Huobi fa una auditoria mínima i empreses d’inversió com ZhenFund i Draper fan la diligència necessària per assegurar que els projectes compleixin els estàndards mínims de qualitat i compleixin la normativa vigent..

Els usuaris es beneficien de la possibilitat d’enumerar els seus projectes favorits en una plataforma d’intercanvi, però se’n beneficien més si reben monedes gratuïtes si el projecte apareix a la llista. Això proporciona un incentiu per votar.

Un escenari pot veure un projecte que ofereix 5 fitxes gratuïtes llançades per cada vot que reben i, sempre que es mostri el projecte, els votants reben les fitxes llançades. Si el projecte no és capaç d’obtenir prou vots per ser llistats, és possible que es retornin les fitxes. Per tant, és un benefici per als usuaris, independentment del resultat.

Comissions de negociació reduïdes Huobi

Huobi segueix un esquema diferent al de Binance pel que fa a les taxes. A Binance, tan aviat com tingueu tokens BNB, teniu dret a descomptes sobre comissions de negociació. Huobi proposa un model de subscripció, però, amb cinc nivells de subscripció, i cada nivell ofereix tarifes comercials més baixes.

Actualment, Huobi té una quota del 0,2%, mentre que la quota de Binance per als titulars de BNB és del 0,1%. Tanmateix, amb una subscripció mensual de 12.000 HT, compleix els requisits per al cinquè nivell de subscripció, que us dóna dret a una quota de negociació reduïda del 0,1%, que coincideix amb la quota de Binance. Podeu llegir més a la nostra ressenya completa de Binance.

Intercanvi de nivells VIP Huobi

Nivells VIP per al comerç de Huobi

Inicialment, pot semblar que Binance tingui la millor estructura de quotes, tot i que l’oferta de Binance és temporal i, al cinquè any, ja no hi ha cap reducció de quotes i les taxes de Binance coincideixen amb les de Huobi..

Tot i que podeu argumentar que 12.000 HT paguen molt per una reducció del 50% de les comissions de negociació i que tindríeu raó si parleu de petits inversors, heu de recordar que Huobi apunta més el seu servei a l’inversor institucional . Per a aquests grans inversors, un estalvi del 0,1% en comissions de negociació pot ser equivalent a milers de dòlars al mes.

Potencial creixement del testimoni Huobi

Els dos casos d’ús esmentats anteriorment donaran als inversors una bona raó per comprar i mantenir el testimoni HT i haurien de proporcionar un bon potencial positiu per al testimoni per si mateixos. Tanmateix, com passa amb qualsevol actiu, el preu estarà determinat en última instància per l’oferta i la demanda. Si examinem un actiu com el testimoni Huobi, els tres motors principals de la demanda seran:

  1. Quants inversors institucionals s’uneixen a la plataforma Huobi
  2. Quants comerciants creuen que augmentarà el valor de HT
  3. Interès dels inversors que volen participar en les rondes de votació de nous projectes

Tots aquests motors de demanda estan estretament relacionats amb els mercats de criptomonedes en general i un mercat baixista com el que estem experimentant ara pot frenar els tokens d’intercanvi com l’HT. Si els mercats tornen a avançar fortament, és probable que les critocurrencies vegin una major adopció generalitzada i que Huobi vegi un major interès per part dels inversors institucionals que es poden subscriure a subscripcions VIP..

Beneficis del testimoni Huobi

Beneficis del testimoni Huobi

Un mercat en alça també ajudarà al programa de recompenses de llançaments, ja que augmentarà la competència per cotitzar a HADAX. Aquest augment de la competència comportarà una major recompensa als votants, cosa que incentivarà a més gent a comprar HT perquè puguin votar per projectes i obtenir fitxes gratuïtes.

Huobi també ha estat donant suport al preu del HT mitjançant el seu programa de recompra. Cada trimestre, Huobi fa una recompra on el 20% dels beneficis del canvi s’utilitzen per comprar fitxes Huobi i tancar-les en un Fons de protecció per a inversors. Això actua per reduir l’oferta de HT, cosa que fa que el HT restant sigui més valuós.

Token Huobi contra altres fitxes d’intercanvi

Huobi no és el primer intercanvi que emet el seu propi testimoni. Binance (BNB), Bibox (BIX), KuCoin (KCS) i Coss (COSS) també han emès els seus propis tokens. Aquests tres tokens d’intercanvi han tingut èxit, ja que el token Binance ha assolit gairebé 1.500 milions de dòlars nord-americans en capitalització de mercat, mentre que KuCoin té una capitalització de 300 milions de dòlars i Bibox ha vist com el seu token augmenta fins a 75 milions de dòlars en capitalització de mercat. COSS té un valor de només 10 milions de dòlars.

Per contra, el testimoni Huobi ja té una capitalització de mercat de 160 milions de dòlars. Això suposa el doble del valor Bibox i podem imaginar que aviat es tancarà la capitalització borsària de KuCoin.

Token d'intercanvi Huobi comparat

Token Huobi en comparació amb altres fitxes d’intercanvi

És possible que altres hi estiguin d’acord, ja que el testimoni Huobi està veient al voltant del 25% de la seva capitalització de mercat en volum diari, cosa que demostra que hi ha una gran quantitat de volum de negociació. Per contra, les altres monedes tenen menys del 10% de la seva capitalització de mercat en volum de negociació diària i, en el cas de KuCoin, menys de l’1%. Sembla que els inversors estan més interessats en fitxes d’intercanvi que paguen els inversors directament a través de llançaments aeri i cremades de fitxes, en lloc de pagar dividends.

Huobi té una oportunitat addicional d’augmentar el seu valor simbòlic, i això és gràcies als seus esforços de màrqueting. Com a intercanvi sud-coreà, la majoria dels seus esforços s’han dirigit cap al màrqueting a Àsia i molts europeus i els nord-americans i sud-americans desconeixen que Huobi té fins i tot un testimoni. Si augmenta els seus esforços de màrqueting a escala mundial, es podrien veure nivells d’adopció propers als del token Binance.

Conclusió

El testimoni Huobi té una mirada seriosa de tothom que creu que les criptomonedes són aquí per quedar-se. Té molts casos d’ús que funcionarien per augmentar-ne el valor, així com diversos que disminueixen l’oferta. Actualment també apareix infravalorat en comparació amb altres fitxes d’intercanvi, alhora que gaudeix d’un gran grau de popularitat entre els comerciants.

El fet que sigui relativament desconegut fora d’Àsia també funciona al seu favor i podria veure un significatiu avenç si es fa més conegut a tot Europa i Amèrica del Nord. Això seria similar al creixement vist per Binance i KuCoin quan van augmentar la seva comercialització i van difondre les seves monedes més lluny..

Finalment, crec que les monedes de canvi mereixen ser considerades en general. Mentre creieu que les criptomonedes no desapareixen, els intercanvis tenen un sentit perfecte. Seguiran obtenint beneficis, independentment de les criptomonedes que prevalguin. L’única pregunta és si un intercanvi sobreviurà i Huobi sembla sens dubte ben posicionat per continuar prestant els seus serveis durant molt de temps.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me