Prohibició del comerç de Bitcoin a Corea del Sud: només rumors, o alguna cosa més?

Des que la Xina va prohibir les ofertes inicials de monedes (ICO) i els intercanvis de criptomonedes fa unes setmanes, els inversors en criptografia de tot el món han estat una mica paranoics..

Tots ens preguntem: la propera prohibició reguladora del cigne negre podria caure en qualsevol moment? I si és així, en quina nació?

Naturalment, des de la perspectiva de la inversió, tots podem prohibir l’estómac en nacions més petites que tenen poc volum de compra de bitcoins. Diguem Portugal, per exemple. El temor més preocupant és que una nació de gran conseqüència per al volum global de BTC, com Corea del Sud, pugui deixar caure el banhammer.

I això sens dubte seria un cop devastador per al mercat criptogràfic, ja que Corea del Sud està impulsant una proporció titànica i descomunal del volum de compra global de BTC en les darreres setmanes (que, al seu torn, ha ajudat a augmentar el preu).

Així, s’han anat acumulant xiuxiueigs i el FUD (“por, incertesa, dubte”) s’estén. Podria ser Corea del Sud la següent??

Avui, doncs, us informarem sobre el grau de preocupació (o no) que heu d’estar.

Els reguladors sud-coreans llancen un nou grup de treball regulador

Fa pocs dies, es van iniciar moltes xerrades quan els administradors de Corea del Sud van declarar la creació d’un “grup de treball de contramedida de moneda virtual”.

Com es pot imaginar, la paraula “coutnermeasure” no va inspirar exactament la confiança en els inversors de Corea del Sud.

Però resulta que el grup de treball és més protector que qualsevol altra cosa, almenys segons la “lletra petita”. Segons el ministre de Finances de Corea del Sud:

“Farem regulacions per a la protecció dels inversors en lloc de fer regulacions de canvi de moneda virtuals”.

Per tant, ara hi ha motius per perdre la ment.

El comerç de futurs de Bitcoin ara està prohibit a la nació

Un altre fet rellevant va ser el dels justs reguladors de Corea del Sud va anunciar que no es permetrà que els futurs bitcoin es comercialitzin o emetin legalment al país.

Tot i això, ni tan sols està relacionat directament amb una “prohibició de Bitcoin” real, ja que els futurs BTC són una bèstia diferent i més tradicional..

I encara menys alarmant és el fet que la prohibició de futurs sembli pràcticament temporal. La Comissió de Serveis Financers (FSC) de la nació va emetre la prohibició “preocupant-se per … si es descontrola ja que no han pres posició sobre la criptomoneda”.

Dit d’una altra manera, tot i que el FSC segueix decidint-se a les criptomonedes en general, volen que els comerciants nacionals s’aguantin amb l’opció d’inversió més tradicional dels futurs de Bitcoin, una onada de la qual s’emetrà les properes setmanes a través del Nasdaq i el Grup CME.

S. Govern coreà. avança en la fiscalitat criptogràfica

També crida l’atenció dels inversors criptogràfics sud-coreans la notícia que el Servei Tributari Nacional (NTS) del país comença a prendre mesures per implementar un impost sobre la renda de les criptomonedes..

Tot i que aquesta regulació tan notable sempre crida l’atenció dels inversors, en aquest cas aquesta regulació és bona, ja que mostra que Bitcoin i altres criptomonedes s’introdueixen a la “llum del dia” reguladora.

Segons el NTS:

“Seguirem els impostos sobre monedes virtuals com el bitcoin. Atès que la moneda virtual és un tipus de propietat, com ara béns immobles o valors, s’hauria de gravar segons el principi que ‘hi ha un impost sobre la renda’ ”.

Nació que inverteix la prohibició de l’ICO?

Les darreres notícies de Corea del Sud són que els funcionaris s’acosten a revertir la prohibició nacional d’ICO que s’havia instituït fa poques setmanes..

Cal destacar, però, que els reguladors coreans busquen que només els inversors professionals puguin facilitar les ICO de la nació en el futur:

“Bitcoin és complicat en la seva tecnologia i mètode d’inversió. Per tant, tenint en compte la seva experiència en riscos i tecnologia, és correcte que els inversors professionals facin una ICO, no ciutadans habituals que no estiguin informats de la seva tecnologia i complicitat “.

Haurem de veure com es desenvolupa aquesta dinàmica.

En general: les coses no estan malament a Corea del Sud ara mateix

A la criptografia mai no se sap què vindrà, però sembla que hi ha hagut rumors a Corea del Sud, principalment perquè s’han produït molts desenvolupaments normatius. A la gent li costa mantenir-se al dia o comprendre’s, i després es comencen a estendre rumors.

De moment, sembla clar que no hi ha cap prohibició criptogràfica general imminent a Corea del Sud.

En tot cas, els reguladors només intenten aconseguir un maneig proactiu de l’ecosistema nacional de criptografia perquè puguin fer-ho al mateix temps que altres tipus d’actius..

Corea

Sembla que Corea del Sud està intentant mantenir-se al dia amb la criptografia i no deixar-se enrere: imatge a través de Cnet

La mesura “més aterridora” que estan prenent és intentar que els usuaris puguin saber quins usuaris utilitzen quins intercanvis i com. En altres paraules, intenten desanonitzar el comerç de Bitcoin tal com ho fan ara els reguladors del Regne Unit..

Això no és una prohibició, és clar. Això és només l’home fiscal que vol la seva retallada.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me