Prepareu-vos per cobrar Litecoin la propera bifurcació Litecoin

Hem vist nombroses forquilles a les cadenes de criptomonedes durant els darrers anys. Des de Bitcoin Cash, fins a Ethereum Classic i de Zclassic a Bitcoin Gold, els desenvolupadors han desenvolupat les seves pròpies visions sobre una criptomoneda..

No obstant això, una criptomoneda que fins ara s’ha escapat d’aquesta aparença va ser Litecoin, la segona criptomoneda més antiga de l’ecosistema. Això és fins ara.

Segons un publicar al fòrum Bitcointalk, els desenvolupadors tenen previst bifurcar la xarxa Litecoin i crear una moneda digital competidora anomenada Litecoin cash. La bifurcació tindrà lloc el 19 de febrer.

Llavors, què és l’efectiu de Litecoin i què espera aconseguir? Fem una ullada.

Principals avantatges de Litecoin Cash

Els desenvolupadors volien crear una moneda que fes servir l’algorisme de hash SHA 256. Van assenyalar que actualment hi ha una gran quantitat de potència de recanvi disponible per a la mineria basada en SHA 256. Actualment, no hi ha moltes cadenes alternatives que puguin convertir aquest poder de resum..

Això es deu principalment a que actualment no hi ha monedes SHA 256 disponibles que tinguin ajustos de dificultat raonables. Si opten per explotar una de les cadenes, se’ls pagarà amb una moneda criptogràfica en un termini de deu minuts.

Tot i que els desenvolupadors afirmen que Litecoin Cash (LCC) tindrà tarifes de transacció més baixes i millors ajustos de dificultat que Litecoin, el motiu principal de la forquilla és proporcionar una millor moneda SHA 256.

Litecoin Cash en comparació amb Other Crypto

Comparació de Litecoin Cash. Font de la imatge: litecoinca.sh

Van assenyalar que la moda recentment ha estat forçar Bitcoin amb nombroses forquilles Bitcoin ja previstes per al 2018. Volien utilitzar-ho com una oportunitat per retornar a la comunitat Litecoin.

Van afirmar que no es tracta d’un projecte oficial de Litecoin i que només fan servir Litecoin en nom per mantenir-se al dia amb la tradició d’altres forquilles de criptomoneda..


Sembla que també hi ha un equip força fort que treballa a la forquilla Litecoin Cash. Actualment hi ha 4 membres amb una àmplia gamma d’experiència. Podeu llegir més sobre l’equip aquí.

Visió general de la Forquilla

Segons l’anunci, la forquilla canviarà l’algoritme de hash de Litecoin per SHA 256. Aquest és actualment l’algoritme de hash que s’utilitza a la xarxa Bitcoin i és diferent de l’algoritme Scrypt de Litecoin.

La bifurcació es produirà quan Litecoin arribi al bloc 1.371.111. Es preveu que sigui al voltant del 19 de febrer. Hi haurà una proporció de reclamacions de 10: 1 que implica que per cada 1 Litecoin que tingueu, rebrà 10 diners en efectiu de Litecoin (LCC).

També hi haurà una premina menor d’únic 1% de les monedes que s’utilitzaran per al fons de desenvolupament. També llançaran un arrencada de la cadena de blocs perquè la gent pugui descarregar la cartera abans de minar.

IQ Option Trade LTC

Pel que fa a les especificitats de la mineria, es pot fer en maquinari de mineria de Bitcoin més antic i el protocol fixarà un objectiu de 2,5 minuts per bloc. La dificultat es tornarà a calcular després de cada bloc mitjançant l’algorisme darkgravity V3 que s’utilitza actualment a Dash..

El protocol també tindrà un “control d’inici lent” que es construirà amb l’objectiu d’eludir qualsevol tipus d’avantatge injust que puguin tenir els primers miners. La recompensa de blocs començarà a només 1,25 LCC i augmentarà a 250 en els primers 400 blocs.

Com reclamar el vostre LCC

Els desenvolupadors van tenir una àmplia visió general de com reclamar el vostre LCC a la seva secció de PMF lloc web. Si manteniu Litecoin a la vostra cartera al bloc 1.371.111, tindreu automàticament 10 LCC addicionals.

No obstant això, hi ha un punt important a destacar. Això només s’aplica a les carteres on es manté la clau privada. Per tant, a les carteres que es mantenen en una bossa, no teniu drets automàtics sobre les monedes bifurcades. Els intercanvis sovint no fan honor a algunes de les forquilles menys conegudes.

Si voleu reclamar el vostre efectiu Litecoin a la forquilla, és millor que tingueu les monedes en una cartera fora de línia just abans del bloc en qüestió. També us suggereixen que si manteniu el vostre Litecoin en una cartera de maquinari com ara el llibre major, el traslladeu a una cartera d’escriptori just abans de la forquilla i, a continuació, el torneu enrere.

Si actualment teniu les vostres monedes en forma de cartera de paper o de cartera d’escriptori, tot el que heu de fer és assegurar-vos que estiguin presents durant la forquilla i tindreu dret al nou LCC. L’equip comunicarà actualitzacions addicionals, com ara serveis de suport, carteres en línia i grups de mineria, en el seu moment.

Incentiu addicional a HODL LTC?

Litecoin és, de fet, una moneda excel·lent i té una comunitat de desenvolupadors forta al darrere. Litecoin també és una idea de Charlie Lee, que té una gran influència en la comunitat criptogràfica.

Tenint en compte que ara Hodler tindrà l’avantatge de 10 LCC addicionals per a cadascun dels LTC que posseeixi, esdevé molt més convincent. A més, el concepte d’efectiu Litecoin és interessant per si mateix i podria ser una atractiva alternativa SHA 256 a Bitcoin.

Per tant, seguiu supervisant la pàgina web i els canals socials de l’equip per obtenir més informació i, com sempre, vigileu les estafes que demanen claus privades..

Exempció de responsabilitat: són opinions dels escriptors i no s’han de considerar consells d’inversió

Imatge destacada a través de litecoinca.sh

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map