Poloniex surt del cercle: el famós intercanvi torna a ensopegar

>

Circle ha anunciat que Poloniex sortirà de Circle a la seva pròpia empresa “Polo Digital Assets, Ltd”.

Oh, com han caigut els poderosos.

Un cop ordenat l’intercanvi de criptomonedes líder als Estats Units, Poloniex ha escrit des d’aleshores el llibre sobre com lliscar del favor del públic en la moda més espectacular..

El deteriorament de l’intercanvi no és res més que autoinfligit. Sagnant lentament l’intercanvi de les mans fredes i mortes dels propietaris.

Tornem-ho uns quants anys enrere.

Recordo la primera vegada que vaig començar a cotitzar a Poloniex. Era el maig del 2017. L’intercanvi prenia força a mesura que el mercat alcista del 2017 prenia forma.

Poloniex es va fer gran. Com BIG big. Centenars de milers de comerciants s’estaven movent a l’intercanvi amb una sana sensació d’optimisme. Va ser un moment màgic per al mercat de criptografia i Poloniex.

Però …

Els bitllets d’assistència van començar a no tenir resposta. L’intercanvi es va centrar molt més en l’escala que en l’atenció al client. Això va fer que els problemes persistissin durant mesos, ja que l’intercanvi va lluitar per mantenir tothom en línia.

El 2018, Poloniex havia acumulat més de 140.000 bitllets d’assistència sense resposta. Els usuaris estaven furiosos i Internet es va inundar d’històries de terror de comerciants que van perdre l’accés als seus fons.

Aconseguir comprat per Circle va ser el seu millor tret de redempció. Alguns fins i tot van pensar que això inspiraria una nova onada de grandesa per a l’intercanvi.

Tot i així …

Circle només va aportar més del mateix. Es va respondre als bitllets d’assistència, però no gaire més. El lloc seguia sent idèntic al dia en què van comprar Poloniex. Però amb funcions retirades dels clients nord-americans per complir la normativa especulativa.

Poloniex va continuar disminuint a mesura que Circle s’enfrontava a la manera de gestionar l’intercanvi. Eliminació de funcions, reactivació de funcions, etc. Es va convertir en una situació confusa per a tots els implicats.

Només dos mesos

Només queden un parell de mesos perquè els clients nord-americans acabin el seu negoci a la borsa i portin els seus fons a un altre lloc.

Parades de negociació

L’1 de novembre de 2019, totes les operacions s’aturaran per als clients nord-americans. També sembla que els fons que queden a la borsa després d’aquest temps es traslladaran a Circle.

Els fons desapareixen?

Els inversors només tenen fins al 15 de desembre d’aquest any per retirar tots els seus fons.

En una declaració feta per Circle:

“Quan finalitzi la negociació, els clients nord-americans podran retirar els seus actius a través de Circle fins almenys el 15 de desembre de 2019”.

Sembla que deixar els vostres fons a la borsa després del 15 de desembre significarà que es perden completament. Passar immediatament a la propietat de Circle (només podem suposar-ho).

Ara, no dic que això sigui desagradable, però diria que és un sinònim: repugnant, menyspreable i repugnant. Només avisar a la gent amb dos mesos d’antelació per moure els seus fons, en cas contrari ja no hi haurà.

Això s’adapta perfectament a la tendència a la baixa que Poloniex s’ha esborrat per si mateixos.

Preguntes sense resposta

Moltes preguntes han quedat sense resposta. Durant gairebé dos anys des de l’adquisició del Circle, encara no aconseguim veure cap visió clara de Poloniex.

Com competiran internacionalment?

A nivell internacional, els inversors tenen una gran selecció d’intercanvis. Aquests intercanvis dominen els mercats estrangers des de fa uns quants anys i no mostren cap signe d’aturada. Binance, per exemple, el monstre de la criptografia, esdevindrà un competidor més directe de Poloniex.

Ser un intercanvi de certa confiança al mercat nord-americà pot haver estat l’únic avantatge que tenien respecte als intercanvis internacionals. Amb aquest canvi d’estratègia, Poloniex no té cap manera clara de competir.

Com creixeran?

Poloniex ha estat lent en els darrers anys. S’han afegit poques funcions noves. Els anuncis es produeixen a un ritme cargolós, el màrqueting és atroç i molt més.

Tot i que han reclamat en un entrada de bloc recent que això els “alliberarà per centrar-se en les necessitats dels operadors de criptografia mundials amb noves funcions, actius i serveis”, només el temps dirà si és possible.

L’intercanvi ha patit un estancament ampliat des de l’adquisició per part de Circle. La direcció s’ha d’adonar que, per competir, han de moure’s més ràpidament. Aquesta pot ser la seva última oportunitat de redempció.

Quan acabarà el joc de la “patata calenta”?

Passar Poloniex com una patata calenta només pot durar tant de temps. Finalment, ningú voldrà jugar al peó que va matar Poloniex. És hora que ens adonem que la història de la redempció no està passant. L’intercanvi ha patit greus imperfeccions per fallades anteriors.

Pot ser que no sigui possible tapar les marques. La gent ja ha vist la veritable cara de Poloniex i remenar al voltant de la direcció potser no farà prou diferència.

En aquest punt, potser seria millor iniciar un nou intercanvi des de zero que invertir altres 100 milions de dòlars en apuntalar l’esquelet mort d’un intercanvi que va ser fantàstic..

Conclusió

Què és el que probablement passarà? Dins dels propers 2 anys, mirarem enrere en aquest moment i serem com “sí, Poloniex va segellar el seu destí el 18 d’octubre de 2019”.

Les seves perspectives es redueixen a mesura que lluiten per la respiració final. Circle no sabia què fer amb l’intercanvi i espero que els seus nous propietaris tampoc no sabran què fer amb l’intercanvi.

Poloniex té molta història a l’espai de les criptomonedes, de manera que és difícil veure-les seguir per aquest camí. Va ser el meu intercanvi preferit a mitjan 2017. Avui veig la mort d’un honorable soldat. Un que va impulsar el mercat de les criptomonedes. Us saludem Poloniex.

Quant a la Gamba

Gamba lidera el mercat com l’aplicació principal de gestió de carteres de criptografia. Els usuaris poden configurar una cartera de criptografia personalitzada i implementar una estratègia de cartera passiva, eliminant la molèstia d’haver d’intercanviar activament la criptografia..

Aplicació web Shrimpy: Shrimpy: gestió de carteres de criptomonedes

API de comerç per a desenvolupadors de Shrimpy és una manera unificada d’integrar la funcionalitat de negociació en tots els intercanvis importants. Recopileu dades històriques del mercat, accediu a websockets en temps real, executeu estratègies comercials avançades i gestioneu un nombre il·limitat d’usuaris.

API Shrimpy Crypto Trading: Gamba | API de Crypto Trading per a desenvolupadors

No us oblideu de seguir-nos Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a la nostra increïble comunitat activa Telegrama.

L’equip de Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me