Per què les fiabilitats com USDQ, KRWQ, CNYQ i JPYQ mai fallaran

Jack McAvoy treballa com a analista de garantia de qualitat a PLATINUM Q DAO ENGINYERIA. Actualment, l’equip està desenvolupant USDQ, una moneda estable totalment descentralitzada que facilita la col·lateralització de Bitcoin per al comerç de marges i la cobertura.

Jack veu Q DAO, un ecosistema per a USDQ, com un potencial impulsor d’un enorme creixement. Està convençut que els plans de l’equip per llançar altres monedes estables vinculades a monedes fiduciàries, com JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ, RUBQ, atrauran l’atenció de la comunitat comercial més àmplia..

Aprofitant la seva àmplia experiència en desenvolupament de programari i garantia de qualitat, Jack ha tingut un gran èxit en la depuració d’aplicacions, sustentada per tecnologies emergents, com blockchain i DLT, AI i ML, VR i AR.

Jack és llicenciat per la Assumption University de Tailàndia, ajudant-lo a assolir ràpidament el domini de noves solucions basades en blockchain i aporta informació única sobre els processos de depuració i control de qualitat de l’equip..

Jack McAvoy Platinum DAO

PLATINUM Q DAO ENGINYERIA és una empresa internacional que ofereix serveis de llistat, consultoria, promoció i recaptació de fons. El nostre equip està en desenvolupament USDQ, un actiu criptogràfic estable descentralitzat per als comerciants recolzat per criptomonedes i vinculat a 1 USD, cosa que ajudarà el testimoni a mantenir l’estabilitat al mercat.

Com que està recolzat per Bitcoin i l’ecosistema de contractes intel·ligents, mai no obtindrà USDQ en situació bruta com a Tether (USDT). A més, KRWQ, una moneda estable fixada al Won coreà, s’adjuntarà a la família Q DAO. Això no només tindrà un gran impacte en el mercat coreà local, sinó també en tota la regió asiàtica.

Una moneda estable és una criptomoneda, el cost del qual es relaciona amb actius valuosos tradicionals, com dòlars nord-americans, gemmes i altres. Com a resultat, la volatilitat del tipus es redueix, cosa que converteix les estables en un mitjà de canvi constant.

A diferència de Tether, TrueUSD o Gemini, USDQ serà recolzada per Bitcoin al principi i per altres 10 criptomonedes principals en el futur. Aquesta característica fa que el testimoni sigui descentralitzat i més transparent. A més, voldria assenyalar que desenvolupem l’ecosistema USDQ a la xarxa Ethereum.

Els usuaris podran comprar els tokens USDQ a les borses de criptomonedes o mitjançant el contracte intel·ligent. En aquest cas, els clients haurien de deixar alguns actius criptogràfics com a garantia per obtenir USDQ.

Podran utilitzar les seves monedes estables com qualsevol altre actiu virtual: per operar, canviar, transferir, estalviar o fer pagaments. En primer lloc, tenim previst enumerar les nostres monedes estables en els següents intercanvis: BTCNext, CoinBene i BTCAlpha. Feu un seguiment de les nostres actualitzacions i no us perdeu les notícies sobre la fitxa!

Què és Q DAO?

Q DAO és la moneda que funciona com a marcador d’utilitat, testimoni de governança i recurs de recapitalització. Els titulars de Q DAO utilitzen el testimoni per votar sobre el desenvolupament de la plataforma PLATINUM Q DAO ENGINEERING o per pagar comissions als contractes de deute col·lateralitzats (CDC) dedicats a la generació de USDQ. Quan els usuaris paguen les taxes, es cremaran les fitxes USDQ. Igual que altres criptomonedes, Q DAO també està subjecte a la volatilitat del mercat.


Quins problemes es pretén resoldre amb USDQ?

Els nostres especialistes estan desenvolupant USDQ per resoldre el problema de la volatilitat del mercat criptogràfic, a causa del qual les empreses es neguen a incloure diners digitals a les seves carteres de pagaments. Gràcies a la seva naturalesa descentralitzada, les criptomonedes asseguren transaccions totalment transparents, barates, ràpides, segures i transfrontereres.

La nostra empresa confia que l’estabilitat sigui l’element clau que farà que el món accepti monedes virtuals juntament amb els diners fiduciaris. Es demana a Stablecoins, inclòs USDQ, que construeixi una nova economia global digital.

Com mantindrà l’estabilitat USDQ??

En primer lloc, USDQ comptarà amb el suport de Bitcoin i es gestionarà mitjançant el contracte intel·ligent, cosa que ajudarà el testimoni a mantenir l’estabilitat al mercat secundari de criptomonedes. En segon lloc, hem creat un mecanisme de retroalimentació de la taxa objectiu basat en les tecnologies i desenvolupaments d’avantguarda en el camp de la indústria criptogràfica, que també s’orienta a fer estable el valor del testimoni. Aquest mecanisme donarà resposta a qualsevol inestabilitat greu del mercat per mantenir el preu del USDQ.

Què són els CDC i com utilitzar-los per adquirir USDQ?

Com que els principiants gairebé no saben què són els contractes de deute avalats, és hora d’esbrinar-ne el paper i les funcions. Els CDC són una de les maneres d’obtenir USDQ, l’establecoin descentralitzat recolzat per BTC. En poques paraules, l’ecosistema USDQ actua com un banc que emet un crèdit col·lateral.

Un usuari diposita una quantitat determinada de BTC o altres monedes, després de les quals CDC genera una certa quantitat de monedes estables i les presta. El valor de CDC ha de ser superior al de USDQ. Quan l’usuari retorni USDQ, els CDC cremaran les monedes estables i enviaran la garantia en actius digitals a l’adreça de la cartera de l’usuari.

Examinem aquest procés amb més detall. Per tant, els usuaris envien els seus actius digitals a la plataforma USDQ per tal de crear CDC i bloquejar les seves monedes com a garantia. A continuació, els usuaris reben una certa quantitat de fitxes USDQ del seu CDC.

Al seu torn, CDC congela la garantia i estableix la mateixa quantitat de deute. Per retirar la garantia, s’haurà de pagar el deute en USDQ i comissió d’estabilitat – en Q DAO. Aleshores, els usuaris de CDC poden agafar la seva garantia.

Se suposa que al principi s’accepta la garantia en BTC i després s’amplia el rang de divises.

Quin és el mecanisme de retroalimentació de la taxa objectiu?

La principal tasca del mecanisme de retroalimentació de la taxa objectiu és mantenir l’estabilitat del preu en USDQ. Quan el mercat de criptomonedes pateix una inestabilitat greu i es trenca la fixació fixa de l’USDQ, aquest mecanisme ajusta la taxa objectiu d’USD per tal de fer que les forces del mercat mantinguin el preu USDQ estable..

El percentatge objectiu determina quant canviarà el preu objectiu amb el pas del temps. Quan el percentatge objectiu és positiu, vol dir que és millor mantenir USDQ. Si és negatiu, és hora de demanar prestat USDQ. Quan no s’utilitza el mecanisme de retroalimentació de la taxa objectiu, la taxa objectiu USDQ es fixa en el 0%.

Com funciona la resolució global?

La resolució global es va crear per garantir que USDQ mantindrà el preu objectiu. La seva tasca és tancar l’ecosistema USDQ i garantir que els prestataris i els titulars de USDQ rebin la quantitat necessària dels seus actius. Els usuaris haurien de votar per activar aquest procés en cas d’emergència, com ara pirateria informàtica, actualització del sistema, infracció de la seguretat i altres.

Quines oportunitats proporciona USDQ?

Crec que USDQ serà capaç de resoldre el problema de l’alta volatilitat que impedeix l’adopció massiva de criptomonedes a tot el món.

Atès que el testimoni USDQ està recolzat per BTC o altres criptomonedes en el futur, permetrà que la moneda estable es mantingui estable malgrat les fluctuacions del mercat. Com que USDQ és un testimoni descentralitzat, els seus titulars podran controlar totes les transaccions.

Amb els CDC, els usuaris poden participar en el comerç marginal. L’ecosistema USDQ proporciona als prestataris preus raonables i garanteix un alt nivell de seguretat.

Conclusió

La moneda estable USDQ és un testimoni descentralitzat recolzat per BTC o altres monedes virtuals en el futur, els punts forts de la qual són l’estabilitat i la transparència.

Això significa que els titulars podran utilitzar-lo com a actiu digital habitual per a la negociació, la contribució, l’intercanvi, els pagaments, etc., sense preocupar-se de les fluctuacions de preus i la volatilitat del mercat. El nostre equip utilitzarà diverses eines per mantenir el valor USDQ estable.

Postfaci

Potser heu sentit a parlar del projecte MAKER DAO i el seu DAI?

Vull elogiar aquests nois: són els primers a crear una moneda estable descentralitzada.

Ocupem un honorable segon lloc en aquesta cursa i, bàsicament, ens vam inspirar en les tecnologies de DAI de MAKER.

Algunes funcionalitats Q DAO són ​​similars a MAKER DAO, de manera que vam decidir utilitzar la terminologia de Maker perquè creiem que les seves tecnologies haurien de ser una referència per crear monedes estables descentralitzades..

Per què fem servir BTC com a garantia? 1) Bitcoin és un recurs digital més líquid 2) tenim molts amics que són grans propietaris de Bitcoin (balenes BTC) o comerciants de Bitcoin OTC.

Esperem que fins i tot nois tan grans com els germans Winklevoss (Cameron Winklevoss i Tyler Winklevoss) comencin a utilitzar Q DAO. Tenen molts bitcoins, però no el volen vendre. Per tant, si necessiten diners, poden empenyorar els seus bitcoins a Q DAO i obtenir immediatament USDQ.

Per què hem creat Q DAO basat en contractes intel·ligents d’Ethereum, però no Tron (de Justin Sun) i no EOS (de Daniel Larimer)?

Els nostres enginyers genials estimen Ethereum a causa de l’adopció massiva d’aquesta cadena de blocs, també respectem l’enfocament de Vitalik Buterin (el vam conèixer algunes vegades). Potser en el futur considerem utilitzar TRON o EOS, en cas que les seves fundacions puguin proporcionar fons suficients per continuar amb el desenvolupament.

USDQ és una stablecoin descentralitzada, que utilitza algoritmes intel·ligents per oferir una major estabilitat i fiabilitat. Totalment en cadena i supervisat per robots d’intel·ligència artificial d’alta velocitat, l’ecosistema ofereix defenses fiables contra els actes i atacs maliciosos.

Per primera vegada en línia de fiat-clavilles, USDQ és aportat per l’equip d’ENGINYERIA PLATINUM Q DAO, que busca afrontar solucions innovadores en col·lateralització, mitjançant mecanismes estabilitzadors i xarxes neuronals per a establecoines d’alta resistència. Ben aviat hi haurà monedes estables encara més recolzades: JPYQ, KRWQ, SGDQ, HKDQ, CNYQ, RUBQ sota la marca USDQ. Totalment anònim, USDQ trenca els límits d’aquest món heretat.

BTCNEXT Exchange – Plataforma de negociació de spot i marges de pròxima generació per part de l’equip PLATINUM Q DAO ENGINEERING. És el primer soci comercial estratègic de USDQ stablecoin que es basa en una tecnologia DAO. Tots els parells es llistaran amb USDQ. L’atenció al client de BTCNEXT estarà encantada de respondre a totes les seves preguntes.

Jack valora les opinions dels lectors i convida les parts interessades a continuar la conversa Telegrama o bé LinkedIn. L’enfocament diligent de la depuració i el desenvolupament iteratiu de la interfície d’usuari, practicat per PLATINUM ENGINEERING, subjau a tots els projectes de l’equip..

Les empreses que busquen solucions de recaptació de fons d’alt rendiment guanyaran gràcies a solucions de recaptació de fons flexibles i personalitzables que ofereix el outlet. QA pot ser un gran mal de cap. Connecteu-vos ara amb l’equip líder en recerca i desenvolupament. Demaneu una consulta gratuïta a Telegrama o bé Facebook. La qualitat assegura el seu futur.

Aquesta visió general pot no ser completament exhaustiva i no avalua la viabilitat de cap projecte ni la legitimitat del seu equip. Els lectors haurien de dur a terme la seva pròpia diligència abans d’utilitzar o invertir en qualsevol de les Stablecoins llistades.

Aquest article representa només les opinions de l’autor i no s’ha de considerar un consell d’inversió. Totes les funcionalitats descrites a l’article encara estan en desenvolupament; es poden canviar / processar. Seguiu les actualitzacions.

La publicació d’un comunicat de premsa de pagament en aquesta pàgina no hauria de ser vista com un aval per part de l’Oficina de monedes. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació abans d’invertir fons en qualsevol empresa o servei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map