Nicehash Review: The Mining Power Marketplace

Per a qualsevol persona que hagi participat en la mineria de criptomonedes durant algun temps, sens dubte haurà pensat en utilitzar NiceHash.

Aquest és el mercat de criptografia més important del món i és on els miners i els projectes de cadenes de blocs aconsegueixen un excés de potència informàtica i de resum. A través d’una combinació de programari de mineria fàcil d’utilitzar i una sòlida infraestructura, NiceHash ha creat una presència formidable.

Tanmateix, és NiceHash tot el que talla?

En aquesta completa revisió de NiceHash, us oferirem tot el que necessiteu saber sobre el mercat. Veurem els costos, els rendiments i la competència. També us mostrarem com utilitzar NiceHash, així com les consideracions clau.

Saltem.

Què és NiceHash?

NiceHash és un mercat en línia per comprar i vendre la potència de processament del vostre ordinador. Aquesta potència de processament es coneix com a potència de resum en la terminologia de les criptomonedes. És com un servei d’intercanvi en què intercanvieu potència informàtica per Bitcoin.

Tothom pot vendre el seu poder hash, fins i tot si només teniu una màquina de joc petita. I qualsevol persona pot comprar energia hash si vol aprofitar-se de la mineria sense gastar una quantitat exagerada de diners en maquinari per a la mineria.

NiceHash treballa des de l’abril de 2014, de manera que saben bastant sobre la mineria i l’intercanvi de criptomonedes. Des que va obrir les seves portes virtuals, NiceHash s’ha convertit en el mercat de potència més gran del món, amb més de 170.000 miners, més de 3,3 milions de comandes ateses i més de 181.000 BTC pagats.

No cal dir que NiceHash s’ha guanyat la confiança dels entusiastes de les criptomonedes de tot el món. Un altre dels motius de l’èxit de NiceHash són les seves baixes tarifes i la facilitat d’ús, cosa que el converteix en una bona opció per als primers miners que només es mullen els peus..

NiceHash té servidors ubicats a tot el món i utilitza tecnologia d’avantguarda en la seva infraestructura i lliurament. Cada usuari registrat també rep una cartera BitGo segura i assegurada per als dipòsits BTC.

Com funciona NiceHash


NiceHash pot ser utilitzat tant pels venedors de potència de hash com pels compradors de potència de hash. Això augmenta significativament la base d’usuaris potencials i alguns venedors també es converteixen en compradors i viceversa. Els compradors poden començar a demanar hashpower immediatament després del registre inicial i els venedors no necessiten registrar-se en absolut si prefereixen mantenir l’anonimat.

Com a comprador, podeu triar quina criptomoneda voleu explotar, amb el servei que admet 34 algoritmes diferents, inclosos SHA-256, Blake, Equihash, Scrypt, X11, X13, X15. Podeu extreure l’algoritme que sigui més rendible en aquell moment i els pagaments es facin a Bitcoin. Per determinar quina moneda és més rendible, intenteu utilitzar-la Whattomine.com.

Algorismes de mineria de NiceHash

20 dels 34 algorismes de hash diferents a NiceHash

També podeu triar quina agrupació minera voleu utilitzar. Després de prendre la decisió sobre quina moneda explotareu, només haureu de dipositar una mica de Bitcoin (mínim 0,01 BTC) i anar al mercat de NiceHash per fer la vostra comanda. Podeu triar el mercat dels EUA o de la UE i especificar el preu màxim que esteu disposat a pagar. Tingueu en compte que tots els preus es mostren a Bitcoin, independentment de la criptomoneda que estigueu explorant.

Si voleu vendre energia de hash, NiceHash us ho fa molt fàcil, independentment del tipus d’equip que tingueu. Podeu vendre energia de hash des d’una GPU i una plataforma ASIC o tota una granja de plataformes si voleu. També podeu triar l’algorisme i la ubicació dels servidors amb els quals esteu minant.

Actualment NiceHash opera servidors a Amsterdam, Chennai, Hong Kong, San José, Sao Paulo i Tòquio. Haureu d’utilitzar la ubicació més propera a la vostra ubicació per obtenir el millor rendiment.

Calculadora de beneficis de Nicehash

Per descomptat, el vostre principal objectiu quan la mineria és la rendibilitat, i NiceHash vol que també sigui rendible. Per tant, han creat això molt útil Calculadora de rendibilitat minera que us permet connectar el tipus de maquinari que teniu i el vostre cost d’electricitat i, a continuació, us indica el que podeu obtenir amb el servei durant 1 dia, 1 setmana i 1 mes.

Rentabilitat minera de NiceHash

Calculadora de rendibilitat minera a NiceHash

Veureu que no tot el maquinari és rendible, però, atès que es basa en els preus actuals de Bitcoin, pot ser que el preu futur sigui prou elevat perquè la venda del vostre poder de hash sigui ara rendible en el futur.

Plans NiceHash & Preus

No hi ha plans de subscripció fixos a NiceHash i podeu començar amb tan sols 0,005 BTC. Tot i que els preus es cotitzen BTC / dia, podeu crear un contracte per menys d’un dia o més d’un dia. I els preus fluctuen en funció dels preus de mercat de les monedes i del poder total de hashing dirigit a un algorisme determinat. NiceHash actualitza el fitxer llistat de preus cada 10 segons segons la informació en temps real que reben de diverses xarxes i intercanvis.

Els compradors tenen dues opcions per comprar hashrates:

 • Licitació estàndard – Amb les ofertes estàndard podeu fer una comanda amb un preu més baix, però hi ha la possibilitat que, finalment, us superi la vostra oferta i hagueu d’augmentar l’oferta. Tot i això, aquest és el mètode més barat per fer ofertes de potència de hash.
 • Fixat – Aquesta és una bona opció per a aquells que volen conèixer la seva base de costos i no volen embolicar-se en canviar les ofertes i les comandes. El vostre preu inicial serà més alt, però es fixa durant la vida del contracte, de manera que si els preus de les ofertes estàndard pugen més endavant, podríeu acabar amb un bon negoci. Les comandes fixes tenen una durada limitada a 24 hores i també es limiten al 50% de la potència total de hash disponible per garantir que encara hi hagi potència de hash disponible per a les ofertes estàndard.

Tingueu en compte que tots els pagaments a NiceHash s’han de fer en Bitcoins.

Tarifes NiceHash

Per descomptat, hi ha tarifes a tenir en compte a l’hora d’utilitzar NiceHash. Algunes de les tarifes que trobareu són les següents:

Compra d’energia Hashing

 • Tarifa de comanda nova no reemborsable: 0,0001 BTC
 • Quantitat de despesa en comandes per a la compra de potència total: 3% (l’import no gastat en comandes cancel·lades no està subjecte a aquesta comissió)

Venent Hashing Power

 • Pagaments per saldos inferiors a 0,1 a la cartera externa: 5%
 • Pagaments per saldos superiors o iguals a 0,1 BTC a la cartera externa: 3%
 • Pagaments per saldos superiors o iguals a 0,001 BTC a NiceHash Wallet: 2%

Retirades i ingressos

 • Retirades de la cartera NiceHash: retirades a qualsevol cartera BTC de 0,002 a 0,05 BTC, la quota és de 0,0001 BTC. Les retirades de més de 0,05 BTC a qualsevol cartera BTC externa tenen una quota del 0,2%. Les retirades de més de 0,001 BTC a Coinbase no tenen cap comissió.
 • Comissions de dipòsit a NiceHash Wallet: 0 BTC per quantitats superiors a 0,01 BTC.

Podeu veure l’estructura de tarifes de NiceHash completa aquí.

Com comprar a NiceHash

Si voleu extreure criptomonedes, podeu comprar el vostre propi equipament de mineria (car), adquirir un contracte de mineria al núvol (de llarga durada) o simplement demanar a NiceHash tot el poder que necessiteu..

Comprar Hashingpower NiceHash

Instruccions de NiceHash per comprar Hashing Power

Si decidiu comprar el vostre poder de hash a NiceHash, el podeu comprar per a qualsevol algorisme que admetin i començar a extreure qualsevol moneda que vulgueu gairebé immediatament. Aquests són els senzills passos a seguir:

 1. Registre d’un compte a NiceHash.
 2. Dipositeu un mínim de 0,005 BTC a la vostra cartera NiceHash. No oblideu tenir en compte la comissió de transacció.
 3. Decidiu quina moneda voleu extreure i quina piscina utilitzarà.
 4. Registreu-vos a la piscina que utilitzeu si és necessari i creeu un treballador nou.
 5. Deseu la piscina a la vostra llista de piscines NiceHash. Això inclou l’algorisme, el servidor Stratum, el port (algunes agrupacions tenen un port NiceHash especial), el nom d’usuari del treballador i la contrasenya del treballador (normalment la contrasenya del treballador és x).
 6. Verifiqueu la piscina amb NiceHash Verificador de piscines. Tingueu en compte que algunes agrupacions tenen l’opció d’establir personalment la dificultat del treballador. Normalment, aquesta és la contrasenya del treballador. En aquest cas, haureu d’introduir d = 16383 a la finestra de contrasenya si el verificador del grup us mostra que la dificultat mínima del grup és 16383. Exemple:"Dificultat de la piscina massa baixa (proporcionada = 2048, mínima = 16383)" Treballador = nicehashminer Contrasenya dels treballadors: d = 16383
 7. Feu una nova comanda al mercat i assegureu-vos d’utilitzar l’algoritme correcte per a la moneda que vulgueu extreure. Podreu seleccionar el mercat de la UE o el mercat dels Estats Units en fer la comanda. Cadascun té el seu propi preu per a comandes estàndard i fixes. Un cop hàgiu decidit quant esteu disposat a pagar la comanda, es retiraran els bitcoins mentre extracteu i quedaran monedes no gastades a la cartera..
 8. Finalment, aneu a la vostra piscina i comproveu els vostres guanys. Tingueu en compte que NiceHash és l’únic responsable de subministrar energia hash a la piscina minera, no és responsable de la quantitat de recompenses rebudes de la piscina ni dels pagaments.
 9. Podeu veure una guia de compra més detallada de NiceHash aquest pdf creat per l’equip de NiceHash.

Com vendre a NiceHash

Els que venen el seu poder de hash de vegades es diuen miners, tot i que això no és tècnicament correcte. Un venedor de NiceHash pot ser qualsevol que tingui maquinari informàtic que es pugui utilitzar per a la mineria i que vulgui guanyar una mica de Bitcoin utilitzant aquest maquinari per explotar-lo a través de NiceHash. Començar com a venedor triga poc més de 15 minuts.

Venent Hashingpower NiceHash

Com vendre el poder Hashing a NiceHash

Tot i que podeu vendre energia de hash a NiceHash des de plataformes ASIC i fins i tot explotacions mineres, estic segur que la majoria de vosaltres que llegiu això només voleu vendre el poder de hash de la vostra targeta de vídeo o GPU. Podeu fer-ho amb targetes AMD i Nvidia, i la manera més senzilla de fer-ho és fer servir la versió gratuïta NiceHash Miner programari.

Això requerirà que registreu un compte a NiceHash perquè pugueu utilitzar la cartera NiceHash per dipositar els vostres beneficis miners. El miner de NiceHash facilita la connexió del programari amb el vostre compte de NiceHash, ja que us permet utilitzar el correu electrònic utilitzat per al vostre compte de NiceHash per enllaçar els dos, en lloc de necessitar una adreça de cartera llarga i difícil de recordar..

El miner de NiceHash també seleccionarà automàticament l’algorisme més rendible i el meu amb aquest algorisme, de manera que no us haureu de preocupar pel procés que requereix temps per comprovar els preus de les monedes o les dificultats de l’algorisme..

Si ja utilitzeu algun altre programari com CCMiner, podeu connectar-vos directament als servidors NiceHash Stratum per vendre el vostre poder de resum..

Els pocs que llegiu això i teniu equips ASIC podeu seguir les instruccions especials creades per NiceHash per als ASIC aquí.

Pagaments a NiceHash

NiceHash utilitza un sistema de pagament per acció (PPS) per pagar als venedors, de manera que podeu esperar pagaments diaris automàtics sempre que compleixin els mínims establerts a continuació:

 • Pagaments diaris per saldos impagats a les carteres NiceHash superiors a 0,001 BTC
 • Pagaments diaris per saldos no pagats en carteres externes superiors a 0,1 BTC
 • Pagaments setmanals per saldos no pagats en carteres externes superiors a 0,001 BTC

NiceHash Pros

 • És molt senzill, ràpid i fàcil d’instal·lar;
 • Posa la vostra mineria en pilot automàtic;
 • Els beneficis es maximitzen mitjançant el canvi automàtic a l’algoritme més rendible;
 • Els pagaments es fan diàriament a BTC;
 • Només es pot configurar perquè el meu PC estigui inactiu.

NiceHash Cons

 • Esteu buscant algú altre;
 • Si tens electricitat molt cara;
 • Et preocupa el pirateig de NiceHash que es va produir el 2017;
 • L’ús de NiceHash serà una mica menys rendible que l’extracció directa de monedes;
 • Les tarifes per transferir el vostre Bitcoin guanyat poden ser més altes que amb la majoria de les altres monedes.

Conclusió

És fàcil i ràpid veure com us agrada NiceHash, ja que el programari es pot descarregar i configurar en un termini de 15 minuts. I si esteu pensant en utilitzar NiceHash com a comprador, pot ser encara més ràpid assegurar molta potència. Això pot ser molt útil quan us trobeu amb una situació en què un determinat algorisme o moneda es torna més rendible de l’habitual.

Compra Nicehash ara

Al final del dia, és la vostra decisió. He explotat directament abans i he provat NiceHash i, sincerament, la simplicitat de NiceHash era refrescant. I no vaig notar una gran diferència en els guanys.

Si tot just comenceu o sou un miner casual, és possible que NiceHash sigui la solució perfecta per a vosaltres.

Imatge destacada a través de Fotolia & NiceHash

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map