Mitjana de costos en dòlars per a carteres de criptomonedes (actualització de 2020)

>

Mitjana del cost en dòlars (DCA) és una estratègia utilitzada pels inversors per reduir el risc a la baixa de col·locar grans sumes de diners al mercat alhora.

Tot i que això pot consistir en la compra d’un únic actiu periòdicament, ens centrarem en l’estratègia des de la perspectiva de la cartera. Considerant-ho com una forma d’injectar regularment nous fons en una cartera.

Una estratègia de mitjana de costos en dòlars distribuirà efectivament els fons injectats a la cartera en funció d’una llista fixa d’assignacions objectiu.

Com funciona

Per entendre millor aquesta estratègia, detallem cadascun dels passos que es duen a terme durant un esdeveniment de mitjana de costos en dòlars.

Detecció de dipòsits

DCA només s’executarà quan es detecti un dipòsit. En un interval habitual de 15 minuts, podem avaluar si s’han afegit nous fons a la cartera. Un cop detectat un dipòsit, s’activa un DCA.

En el moment de la detecció del dipòsit, registrarem l’import de l’actiu que s’ha dipositat. El DCA només utilitzarà aquests fons dipositats per executar operacions en els passos següents.

Nota: L’execució de transaccions fora de Shrimpy es considera un dipòsit dels actius negociats. Això activarà un DCA! Si teniu previst negociar directament a la borsa, desactiveu DCA fins a almenys 15 minuts des de la vostra última operació.

Assignació de fons

Ara que s’ha detectat el dipòsit, agafarem els fons que es van dipositar i avaluarem com distribuir-los per a l’estratègia de mitjana de costos en dòlars. No es mouran altres actius ni fons durant l’execució del DCA.

Basant-nos en les assignacions actuals de la nostra cartera i en les assignacions objectiu corresponents, podem calcular quina part dels fons dipositats hauria d’anar a cadascun dels actius de la cartera per assolir les nostres assignacions objectius..

Nota: és possible que no sigui possible assolir les nostres assignacions objectiu amb els fons dipositats. En aquest cas, distribuirem els fons proporcionalment a la quantitat que es deu a cada actiu. Per exemple, si tenim 4 BTC per distribuir, però dos actius que requereixen 2 BTC i 3 BTC respectivament per assolir les assignacions objectius, distribuirem 2/5 x 4 = 1,6 BTC al primer actiu i 3/5 x 4 = 2,4 BTC al segon actiu.


Execució del comerç

Un cop calculades les operacions desitjades, s’executarà cada operació individual per construir la cartera objectiu. Qualsevol fons que sobri al final de la DCA a causa de fallides operacions o límits comercials mínims es deixarà a l’actiu dipositat.

DCA ja està disponible per a totes les carteres de Shrimpy. Aquest paràmetre es troba a “Mostra més paràmetres” a la pestanya “Automatització”.

Exemple

Per proporcionar un exemple de com funciona DCA, anem a través d’una simulació de cartera.

Imagineu-vos que tenim una cartera per valor de 100 dòlars. Actualment, aquesta cartera té una distribució uniforme de 5 actius diferents, de manera que cada actiu té un valor de 20 dòlars a la cartera. Per tant, també podríem dir que la cartera actualment ha assignat 5 actius al 20% cadascun.

La cartera tindria un aspecte semblant al següent:

Cartera prèvia a DCA: valors d’actius

Cada actiu de la cartera té un valor inicial de $ 20 o% 20 del valor total de la cartera.

Ara imaginem que dipositem 100 dòlars més en aquesta cartera i volem que els fons es converteixin en una mitjana de costos en dòlars. Si les assignacions objectiu són un 30% BTC, un 25% LTC, un 20% ETH, un 15% XRP, un 10% BCH, el resultat de la mitjana del cost en dòlars després del dipòsit seria la cartera següent.

Veiem que la majoria dels fons es distribueixen a BTC per compensar la quantitat necessària per assolir l’assignació objectiu del 30%. Al mateix temps, no es va comprar cap BCH durant aquesta operació perquè ja estava en l’assignació objectiu.

Fixeu-vos en com no vam prendre simplement les assignacions objectius i vam utilitzar aquests percentatges per distribuir els fons (de manera que BTC obtindria el 30% dels nous fons, LTC obtindria el 25%, etc.). En lloc d’això, els fons es van afegir de tal manera que al final de l’operació, la cartera es trobava el més a prop possible de les assignacions objectiu.

Com és útil això??

Mitjana del cost en dòlars és una estratègia de cartera que permet la detecció i distribució immediata de fons en una cartera. Els fons es distribueixen de manera que funcionen per assolir les assignacions objectius de cada actiu de la cartera.

Tingueu en compte que la mitjana del cost en dòlars és NO a reequilibri. Només es negocien els fons que es van dipositar durant un esdeveniment de mitjana de costos en dòlars. Tota la cartera pot arribar o no a les seves assignacions objectiu. És molt possible que la cartera s’hagi desviat prou lluny perquè un cost mitjà en dòlars no permeti assolir les assignacions objectiu.

Freqüència comercial reduïda

Els comerciants que són conscients del nombre d’operacions que realitzen ara tenen una estratègia en què poden reduir la freqüència d’execució del seu comerç. Això pot reduir el nombre d’esdeveniments comercials imposables, eliminar la necessitat d’alguns esdeveniments de reequilibri i mantenir una cartera equilibrada durant els períodes en què es dipositin nous fons..

Comissions de negociació

Amb dipòsits freqüents, és possible substituir alguns reequilibris per esdeveniments de mitjana de costos en dòlars. Això pot reduir les comissions experimentades durant els reequilibris, reduir el moviment de fons entre els mateixos actius i ajudar a construir una estratègia de cartera integral..

Configureu-lo i oblideu-lo

Com passa amb la majoria d’estratègies en què ens centrem, DCA és una altra manera de simplificar la vostra vida. No cal que busqueu operacions manuals, executant reequilibris llindars per intentar simular DCA o operacions manuals. Simplement configureu el vostre DCA i assigneu automàticament els vostres fons a cada dipòsit.

Articles relacionats

Reequilibri del llindar: l’evolució de la gestió de carteres de criptomonedes

Reequilibri de la cartera per a la criptomoneda

Bots de negociació de criptomonedes: la guia completa

Reequilibri de criptomonedes: estudiar la nova estratègia de negociació de Bitcoin

Quant a la Gamba

Gamba lidera el mercat com l’aplicació principal de gestió de carteres. Els usuaris poden configurar una cartera de criptografia personalitzada i implementar una estratègia de reequilibri passiu, eliminant la molèstia d’haver de negociar activament la criptografia..

Aplicació web Shrimpy: Shrimpy: gestió de carteres de criptomonedes

API de comerç per a desenvolupadors de Shrimpy és una manera unificada d’integrar la funcionalitat de negociació en tots els intercanvis importants. Recopileu dades històriques del mercat, accediu a websockets en temps real, executeu estratègies comercials avançades i gestioneu un nombre il·limitat d’usuaris.

API Shrimpy Crypto Trading: Gamba | API de Crypto Trading per a desenvolupadors

No us oblideu de seguir-nos Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a la nostra increïble comunitat activa Telegrama.

L’equip de Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me