Millors Stablecoins: 8 de les millors Stablecoins a Hodl Crypto Guanys

Les Stablecoins es veuen com algunes de les millors alternatives per als comerciants a Hodl amb els seus guanys en CryptoCurrency en temps de volatilitat extrema del mercat..

Tanmateix, el mercat de la moneda estable s’ha saturat recentment, ja que diversos projectes competidors i els emissors han publicat les seves pròpies versions alternatives. Cadascuna d’aquestes stablecoins és capaç de mantenir una fix clàssica mitjançant els seus propis mecanismes i incentius.

En aquest post, us donaré una visió general d’algunes de les millors stablecoins, així com els pros / contres de cadascuna d’elles. També us donaré alguns consells principals a l’hora d’utilitzar-los.

Què és una Stablecoin?

Abans de saltar a les millors monedes estables, comencem amb una mica d’elements bàsics darrere d’aquestes criptomonedes de funció singular.

Com el seu nom suggeriria, les stablecoins han de tenir un preu estable. Normalment es fixen o “fixen” al preu d’algun altre actiu. Aquest actiu pot ser qualsevol cosa, però actualment només han estat vinculats a una moneda fiduciària.

Què és Stablecoin

Visió general de l’ecosistema Stablecoin. Imatge via blockchain.com

“Pegged” significa que mantenen el seu valor 1: 1 amb una unitat de la moneda fiduciària. En la majoria dels casos, es tracta del dòlar nord-americà amb una unitat de la moneda per valor d’1 dòlar. No obstant això, hi ha altres monedes estables que s’han relacionat amb monedes com a l’euro.

L’avantatge de tenir una moneda fixa a una moneda Fiat és que mantindrà el seu valor independentment dels mercats criptogràfics. Podeu estar segur de la quantitat de dòlars / euros que és probable que cobreu quan el convertiu.

Top 8 Stablecoins

Ara que ja teniu una idea aproximada de què són les stablecoins, podem fer una ullada a algunes de les stablecoins més conegudes del mercat. Es tracta d’una barreja bastant diversa que inclou centralitzada & descentralitzades, així com diferents clavilles fiat.

Pot ser que tingueu en compte monedes que no hem cobert aquí. Si aquest és el cas, només cal assegurar-se que hi hagi una organització de bona reputació que hi hagi darrere, així com un historial establert.

Tether (USDT)

Tether (USDT) és la primera moneda estable i segueix sent la més popular, actualment ocupa la posició número 8 en termes de capitalització borsària. Tot i que l’àrea on es pot veure realment la potència de Tether es troba en el volum de 24 hores, que és molt més gran que qualsevol altra moneda digital, excepte Bitcoin.

És interessant que Tether es mantingui en una posició tan destacada, ja que ha estat objecte de força controvèrsia relacionada amb les seves reserves d’efectiu i amb la manca de transparència i conflictes d’interessos de les empreses implicades amb Tether.

També hi ha diverses preguntes que giren entorn de la connexió entre l’intercanvi Bitfinex i Tether. Per exemple, molts dels directors fundadors de la companyia Tether són ells mateixos administradors de Bitfinex.

Descripció general de Tether

Visió general de la Tether Stablecoin

Finalment, hi ha els nombroses teories que s’estan utilitzant “impressions Tether” per manipular el preu de Bitcoin. Aquests comerciants demanen grans lots de Tether abans d’imprimir-los i els llançaran al mercat.

Dit tot això, hi ha diversos motius pels quals els comerciants encara trien Tether:

 • Historial de cançons: La funció principal d’una stablecoin és mantenir un preu fix i, amb aquest objectiu, Tether ha aconseguit mantenir constantment aquesta proporció 1: 1. Això és fins i tot a través d’alguns dels entorns comercials més volàtils del 2017 i del 2018.
 • Liquiditat: No hi ha dubte que Tether té la liquiditat més alta entre les estables. És l’única moneda estable que se situa actualment entre els 100 primers en capitalització de mercat. Això significa que és fàcil canviar blocs massius de Tether amb molt poc lliscament.
 • Suport d’intercanvi: Lleugerament relacionat amb el punt anterior, el suport d’intercanvi de Tether no té rival. No hi ha cap altra moneda estable en aquest nombre d’intercanvis.
 • Conversió de Fiat: Quan es tracta de convertir el vostre USDT de nou en fiat, es pot fer fàcilment a Tether. Poden connectar-vos els fons mitjançant mitjans bancaris tradicionals.

Per tant, haurà de pesar els avantatges i els contres quan es tracta de Tether. Si decidiu utilitzar Tether, probablement voldreu mantenir-los fora dels intercanvis. Tenim una llista de les millors carteres Tether si esteu a punt.

Moneda USD (USDC)

La moneda USD és la segona moneda estable més gran per capitalització borsària, situant-se en la 32a posició global.

No és d’estranyar que des del seu llançament al setembre del 2018 hagi crescut tan ràpidament des que va ser creat pel Consorci del Centre, que és una col·laboració entre Coinbase i Circle Internet Financial.

Coinbase us hauria de ser familiar i Circle és un holding de blockchain amb el suport de Goldman Sachs, propietari de l’intercanvi Poloniex..

Consorci de monedes en USD

El Consorci de Monedes en USD. Imatge via Bloc Coinbase

El USDC també està recolzat 1: 1 per les reserves de divises fiduciàries i els comptes de dipòsit s’auditen regularment per assegurar-se que es mantenen les reserves adequades. I, per descomptat, en ser emès per Coinbase, és bastant fàcil bescanviar l’USDC per fiat i transferir-lo al vostre compte bancari..

Tècnicament, el USDC es va emetre a la cadena de blocs Ethereum. Això significa que es tracta de fitxes ERC20 i, per tant, es poden integrar fàcilment amb qualsevol contracte intel·ligent codificat a la mateixa cadena de blocs.

Tot i que la moneda sembla fiable, continua sent controlada centralment i heu de confiar en Coinbase i Circle, però amb la transparència que donen a la moneda sembla més fàcil confiar aquí que no pas amb Tether.

Els principals avantatges de la moneda USD són els següents:

 • Patrocinadors forts: Amb Coinbase i una empresa amb seu a Goldman Sachs que donen suport a aquesta moneda estable, té alguns emissors de bona reputació.
 • Totalment recolzat: La moneda en dòlars està totalment avalada per dipòsits fiduciaris i també s’han dut a terme auditories periòdiques.
 • Conversió & Retirada: Per a aquells que tinguin comptes de Coinbase als Estats Units, podeu convertir fàcilment la moneda USD en USD al vostre tauler. A continuació, podeu treure diners mitjançant els tradicionals sistemes bancaris fiduciaris de Coinbase.
 • Suport d’intercanvi & Liquiditat: Teniu un fort suport per al testimoni en diversos intercanvis. Això significa que és poc probable que la liquiditat sigui una preocupació.
 • Suport de cartera: Tenint en compte que es tracta d’un testimoni ERC20, hi ha diverses carteres que el suporten.

TrueUSD (TUSD)

El TrueUSD es va llançar el gener de 2018 i s’ha convertit ràpidament en una de les estables moneda de confiança. El motiu és la transparència completa de TrueUSD i la seva empresa matriu TrustToken. Com Tether & el USDC, TrueUSD manté la moneda fiduciària en una proporció de reserves de 1: 1 a les monedes digitals.

A diferència de Tether, TrueUSD proporciona una divulgació completa de la quantitat de dòlars en reserva. TrueToken està en col·laboració amb empreses de comptabilitat i bancs, i aquests tercers proporcionen auditories i informes periòdics sobre els saldos de les reserves. I aviat els comerciants podran accedir a un tauler que proporciona una instantània de les reserves en dòlars en temps real de TrueUSD.

Com funciona TrueUSD

Com funciona TrueUSD. Imatge via Confia en el bloc del testimoni

Tot plegat ha conduït a un rànquing de 38 en termes de capitalització de mercat per a TrueUSD, cosa que la converteix en la tercera moneda estable més valuosa. També hi ha nivells raonables de liquiditat i un equip bastant decent darrere del projecte.

Dues funcions úniques que fan destacar el TrueUSD són:

 • Redempcions amb un clic: Això permet als usuaris intercanviar TrueUSD per fiat amb només un clic. TrueUSD també es pot invertir en diverses plataformes per obtenir un retorn anual saludable.
 • Suport Fiat: A part de donar suport només a dòlars nord-americans, Trust Token també té TrueAUD, TrueCAD i TrueGBP, amb la previsió d’altres monedes i or en el futur..

El TrueUSD també és un testimoni estàndard ERC20, el que significa que el podeu emmagatzemar en una sèrie de carteres compatibles un cop el tingueu fora de les borses..

Paxos Standard (PAX)

Paxos existeix com a empresa des del 2012 i van començar com a intercanvi i continuen gestant l’intercanvi itBit amb seu a Singapur..

El 2015 han emès una carta de confiança amb finalitats limitades a l’estat de Nova York, establint-la així com la primera empresa aprovada i regulada que hi ofereix productes i serveis de criptografia. Així va seguir el llançament de la moneda PAX al setembre de 2018.

Igual que els altres comentats, Paxos Standard manté moneda fiduciària en una proporció 1: 1 respecte a les monedes PAX. Compta amb auditories mensuals del seu saldo de reserva per assegurar-se que coincideix amb la quantitat de PAX en circulació. PAX és la 56a criptomoneda més gran per capitalització borsària i la cinquena moneda estable.

Beneficis estàndard de Paxos

Principals avantatges d’utilitzar Paxos Standard. Imatge a través del lloc web Paxos.

PAX cotitza en més de 70 borses, de manera que és fàcil d’utilitzar i, per descomptat, ja que Paxos és propietari de l’intercanvi itBit, sempre hi podeu negociar i, a continuació, podeu retirar altres criptomonedes a PAX a l’instant i sense comissions. Paxos també ofereix als usuaris la possibilitat de crear un compte a Paxos i convertir instantàniament PAX a Fiat.

Igual que TrueUSD i USD Coin, això es va emetre a la cadena de blocs d’Ethereum i els tokens també van ser auditats per Nomic Labs, que són un respectat auditor de contractes intel·ligents. Això significa que les monedes no només estan totalment recolzades, sinó que també són segures.

L’inconvenient de PAX són els informes recents de la companyia ho va dificultar perquè alguns usuaris cobrin el seu PAX, fins i tot arribant a tancar els comptes. Per tant, tingueu en compte els riscos i recordeu que, com l’USDC, el PAX és una moneda estable i el vostre destí està a mans de Paxos..

Dòlar bessó (GUSD)

Igual que el Paxos Standard, Gemini Dollar es va llançar el setembre del 2018. Va ser creat per Gemini Exchange, però no ha vist el mateix nivell de popularitat que PAX o altres stablecoins. Actualment es troba en el lloc 283 basat en la capitalització borsària.

El GUSD s’audita regularment, de manera que han proporcionat transparència a la moneda, que està recolzada 1: 1 per la moneda fiduciària que es troba al State Street Bank. Gemini Exchange també proporciona una assegurança FDIC al producte dins dels límits especificats.

GUSD Stablecoin

Utilitzeu casos per al GUSD & Característiques principals.

GUSD també ha estat auditat per BPM LLP, una empresa ben considerada amb seu a Nova York. L’avantatge d’això és que s’assegurarà que els fons en saldo dels seus comptes sempre seran iguals a l’import del GUSD pendent.

GUSD apareix en diverses dotzenes de borses, però gairebé tot el volum es produeix en deu borses. Per descomptat, sempre podeu utilitzar Gemini Exchange per canviar ràpidament GUSD per fiat, però les redempcions estan completament en mans de Gemini.

De fet, n’hi ha han estat informes aquí, similars als de Paxos, que canviar GUSD ha estat difícil per a alguns usuaris i que hi ha hagut casos en què els comptes s’han tancat.

MakerDAO Stablecoin (DAI)

Sens dubte, aquesta és una de les establecoins més interessants del mercat. Això es deu al fet que és l’única oferta de descentralització “descentralitzada”. No l’emet una autoritat central que en té el control.

Potser encara més sorprenent, la stablecoin DAI ni tan sols utilitza moneda fiduciària per recolzar les stablecoins. Utilitza contractes intel·ligents i està avalat per deutes de criptomoneda garantits.

DAI es crea bloquejant Ethereum en una posició de deute col·lateralitzada, que és un contracte intel·ligent que manté la vostra participació, crea el DAI i es pot desbloquejar més tard amb DAI. Si voleu obtenir més informació general sobre el seu funcionament, podeu llegir la nostra descripció completa de stablecoin DAI.

La stablecoin DAI va ser creada per l’equip MakerDao a la cadena de blocs Ethereum i, com a tal, és descentralitzada, segura i verificable. No necessiteu confiar en cap auditoria ni declaració per confirmar que es recolza el DAI. Tot es pot confirmar a la cadena de blocs.

DAI Stablecoin

Com DAI manté la clavilla. Imatge Font

Tenint en compte la volatilitat d’Ethereum, hi havia dubtes sobre com funcionaria això, però fins ara ha funcionat molt bé i, tot i que el preu d’Ethereum va caure més del 80% el 2018, DAI va ser capaç d’aguantar-se. I tot això va passar amb una stablecoin completament descentralitzada i sense confiança.

A part de tots aquests avantatges, DAI també agrada als comerciants i és força popular. Hi ha nivells decents de volum en diversos intercanvis, inclosos Coinbase Pro i Fatbtc. Un cop tingueu el DAI, es podrà emmagatzemar fàcilment a qualsevol cartera compatible amb ERC20.

Per tant, sona molt bé, però hi ha desavantatges?

Bé, donat que DAI no és emès per una autoritat centralitzada, no hi ha cap manera ràpida i senzilla de convertir-lo de nou a moneda fiduciària. Primer l’haureu de canviar per Bitcoin o qualsevol altra moneda criptogràfica i després vendre la criptografia i retirar la moneda fiduciària. Això, naturalment, podria comportar comissions de negociació.

Consell superior: &# 128175; Tenint en compte que Coinbase Pro llista DAI i USDC, per què no canviar un per l’altre i treure diners de les monedes de Coinbase??

STASIS EURS (EURS)

No totes les stablecoins estan avalades per dòlars nord-americans i el STASIS EURS és un d’ells, amb el suport d’1: 1 en euros. Es troba al número 150 per capitalització borsària, cosa que el fa més gran que el dòlar Gemini (GUSD).

EURS es va introduir el setembre de 2018 i ha crescut a un ritme constant. Té total transparència, amb un saldo de comptes revisat diàriament per un tercer, juntament amb verificacions setmanals i auditories trimestrals realitzades per una de les quatre grans empreses comptables..

Stasis EURS Stablecoin

Mecànica de la Stasis Stablecoin. Imatge via Estàs

Per descomptat, hi ha un inconvenient amb aquesta stablecoin i és el suport a l’intercanvi.

Actualment, només hi ha tres intercanvis en què podeu canviar aquest testimoni. Aquests inclouen HitBTC, Ethfinex i DSX (que no són de bona reputació). Això significa que convertir el vostre EURS de nou en fiat serà un assumpte bastant complicat.

A més, el volum d’aquests intercanvis és molt menor que el de les altres monedes que hem enumerat anteriorment. Això vol dir que podríeu tenir dificultats per executar grans ordres de bloqueig d’aquest testimoni.

Taxa del dòlar de Singapur (SGDR)

SGDR és un projecte força nou que digitalitza el dòlar de Singapur. Igual que altres estables, té un suport 1: 1, però en aquest cas, la primera moneda que s’utilitza per recolzar el SGDR digital són els dòlars de Singapur.

Tenint en compte el gran nombre d’inicis de blockchain emergents a Singapur, no és estrany veure una stablecoin recolzada en un dòlar de Singapur.

La moneda va ser creada per Blockchain Startup Rate i es va llançar al gener de 2019. Actualment, en fase alfa, el SGDR només es ven a inversors acreditats. I ja que l’empresa de suport ha pres la decisió d’enumerar només el testimoni amb operadors de mercat reconeguts, no figura a cap dels intercanvis de criptomonedes i no ha estat classificat per CoinMarketCap.

Mecànica de monedes SGDR

Compra i amortització de la moneda SGDR

L’estabilitat del dòlar de Singapur la converteix històricament en una bona opció per a una moneda estable, però sense accés per als comerciants minoristes, no estem segurs del propòsit de la SGDR.

Vetllarem aquesta moneda estable i us actualitzarem en el futur dels nous desenvolupaments.

Conclusió

Aquí la teniu, la llista de vuit dels millors stablecoins actualment al mercat. Com que la majoria de les monedes estables són força similars, ara us podeu preguntar quin heu d’utilitzar …

Realment depèn de les vostres preferències i de la vostra tolerància al risc. Algunes de les monedes estables semblen comportar més riscos que d’altres. També podeu triar en funció de la facilitat de conversió de la moneda estable a moneda fiduciària, així com de la liquiditat d’aquest testimoni..

Totes les monedes establertes compleixen el requisit de mantenir una clavilla i funcionaran bé per als comerciants que busquen un refugi de volatilitat..

Tether continua sent la moneda estable més popular, però té problemes de transparència. La moneda en dòlars de Coinbase i Circle també és popular, però heu d’acceptar la centralització de la moneda. Per a aquells que vulguin romandre completament descentralitzats, la moneda DAI és una opció excel·lent.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me