Millors carteres Siacoin: els 4 millors llocs per emmagatzemar el vostre SIA de manera segura

Sia es va dissenyar com un mètode descentralitzat d’emmagatzematge de dades. Utilitza tecnologia blockchain per protegir aquestes dades i aprofitant tota la capacitat d’emmagatzematge inutilitzada i infrautilitzada a tot el món.

Sia ha estat capaç de crear una solució d’emmagatzematge de dades més fiable i de menor cost que l’emmagatzematge en núvol centralitzat tradicional. Això ha provocat que molta gent s’interessés pel projecte i la seva criptomoneda nativa Siacoin (SC). Per descomptat, tots aquests usuaris de Sia necessiten un lloc on guardar el seu Siacoin (SC)

En aquest post us donaré una llista d’algunes de les millors carteres Siacoin que hi ha actualment al mercat. També us donaré alguns consells importants a l’hora d’escollir la vostra cartera SIA i de protegir les vostres monedes.

Top 4 carteres Siacoin

Com que Siacoin és un testimoni natiu, que no es basa en l’estàndard ERC-20 com tants tokens actuals, requereix una cartera dedicada. Malauradament, això limitarà les vostres opcions a les carteres Siacoin, ja que no hi ha moltes que hagin estat desenvolupades per desenvolupadors de tercers..

Per exemple, Siacoin no és compatible amb moltes de les carteres multi-divises, com Exodus o Coinomi. També hi ha un suport limitat en forma de dispositius mòbils i carteres de maquinari.

Advertiment ⚠️: és possible que trobeu llocs web o aplicacions que ofereixen assistència SIA. Si no apareixen a la llista següent, la comunitat no els ajudarà i podria ser maliciós.

Dit això, encara hi ha algunes opcions que han estat desenvolupades per l’equip de Siacoin i tercers desenvolupadors. Aquests haurien de cobrir la majoria dels requisits d’emmagatzematge i despesa de Siacoin.

Sia-UI (cartera d’escriptori)

El Cartera d’escriptori Sia-UI és la cartera oficial per emmagatzemar Siacoin i va ser desenvolupada per Nebulous, el mateix equip de desenvolupadors que va crear Sia Storage Platform. És l’única cartera recomanada per l’equip de Sia i adverteixen els usuaris que l’ús de carteres de tercers podria provocar la pèrdua del vostre Siacoin. Això és el que diu l’equip de Siacoin sobre l’ús de carteres diferents de la cartera oficial de Sia-UI:

“Hi ha moltes estafes a l’espai de les criptomonedes. Assegureu-vos que l’única cartera de programari que utilitzeu per emmagatzemar el Siacoin sigui l’aplicació oficial descarregada des d’aquest enllaç anterior o la nostra pàgina GitLab. No podem garantir que cap altra cartera de programari emmagatzemi amb seguretat el vostre Siacoin “.

La cartera Sia-UI és una cartera d’escriptori disponible per a Windows, Mac OS i Linux i es considera segura i funcional.

Interfície d’escriptori Siacoin Sia-UI

La interfície d’usuari Siacoin Desktop Wallet a Ubuntu GNOME. Imatge via Viquipèdia


Cal tenir en compte que la cartera Sia-UI és una cartera de node completa i necessita descarregar tota la cadena de blocs per funcionar. En alguns casos, això pot trigar uns quants dies a completar-se. Si esteu baixant la cartera, mireu la sincronització per saber quan s’ha acabat de descarregar la cadena de blocs.

Consell superior ✔️: Si voleu verificar que el Sia-UI que esteu baixant, podeu verificar manualment les signatures a la línia d’ordres. Vegeu les instruccions a començant

Com que la cartera Sia-UI és un node complet, també us permet llogar o vendre espai d’emmagatzematge a la plataforma Sia, cosa que el fa molt útil per a aquells que tenen previst emmagatzemar fitxers o llogar espai d’emmagatzematge al seu propi ordinador. A més, ajudeu a protegir la xarxa Sia.

Fins ara, hi ha 1.023.682 descàrregues de la cartera Sia-UI, que indiquen la popularitat d’aquesta plataforma i moneda..

Ledger Nano S (cartera de maquinari)

Pel que fa a l’emmagatzematge segur de SIA, res pot superar l’enfocament de la cartera de maquinari fora de línia provada. Un dels dispositius de maquinari més populars que hi ha actualment al mercat és el del Ledger Nano S. Es tracta d’una cartera de maquinari multidivisa que significa que admet una gran quantitat d’altres monedes i fitxes.

L’avantatge principal d’una cartera de maquinari és que manté les vostres claus privades al dispositiu i no es pot accedir a ningú en línia. Quan vulgueu enviar una transacció, utilitzeu una connexió USB i completareu la signatura de la transacció al dispositiu. Això també protegeix les vostres claus de qualsevol programari maliciós que pugui estar al vostre ordinador.

Cartera Ledger Nano S SIA

Aconsegueix el teu Ledger Nano S avui mateix

Quan es tracta de Ledger Nano suport de SIA, requereix força treball de línia d’ordres per configurar-lo i instal·lar les aplicacions necessàries. Per tant, això només ho ha de provar realment algú que estigui còmode amb el codi de línia d’ordres. No hi entraré, però això guia oficial té tot el que necessites.

Nota ✍️: A diferència d’altres aplicacions Ledger, Sia requereix que executeu un “node complet”, cosa que significa que heu de descarregar tota la cadena de blocs Sia.

Si aneu per la ruta de la cartera de maquinari, el Ledger Nano S costa 69 dòlars i es pot comprar al lloc web de Ledger. També val la pena assenyalar que Ledger també pren comandes per a la seva última generació Ledger Nano X. Aquesta serà una versió actualitzada amb moltes altres funcions..

Sia Android Wallet (Wallet mòbil)

El Cartera Sia Android està desenvolupat per un tercer i no és una aplicació oficial de Sia ni l’equip de Sia ho recomana. És l’única aplicació d’Android per a Siacoin i, de fet, és l’única aplicació per a mòbils de Siacoin.

Aquesta aplicació per a Android també és un node complet per a la xarxa Sia i ha de descarregar tota la cadena de blocs abans que sigui funcional. Hi ha hagut queixes sobre el temps que triga (de vegades diversos dies), però això no té res a veure amb l’aplicació en si, és una limitació del programari Sia.

Cartera Siacoin per a Android

Cartera Siacoin per a Android. Imatge mitjançant Google Play Store

La cartera us permet enviar i rebre Sia i, ja que és un client complet, també podeu utilitzar-lo per emmagatzemar fitxers a la plataforma Sia. Com que és una aplicació mòbil, no té la funcionalitat que us permetrà llogar el vostre espai d’emmagatzematge, cosa que té sentit donat l’emmagatzematge extremadament limitat en dispositius mòbils..

La cartera és de codi obert completament i es pot examinar el codi font aquí.

L’aplicació no té moltes instal·lacions (més de 1.000) i té una puntuació de 3,9 a Play Store, però moltes de les ressenyes baixes s’han degut a la sincronització lenta amb la cadena de blocs que està fora del control dels desenvolupadors de carteres. Tingueu en compte també que hi ha una quota de subscripció de 0,99 $ / mes per desbloquejar totes les funcions de la cartera.

Sia Cold Storage (Emmagatzematge en fred)

Sia Cold Storage és una aplicació que us permet crear una llavor Sia i una col·lecció d’adreces per a una cartera Sia. L’aplicació està pensada per executar-se fora de línia en un procés conegut com a “air gapping” que us proporciona una manera d’emmagatzemar el vostre Siacoin sense arriscar cap virus ni programari maliciós, ni l’amenaça que els pirates informàtics interceptin o rastregin el trànsit de la vostra xarxa.

Podeu obtenir Sia Cold Storage de Github i està pensat per executar-se en un ordinador fora de línia. Per obtenir els millors resultats, s’hauria d’utilitzar en un equip que mai ha estat en línia o en un LiveCD amb aire buit per obtenir la millor seguretat.

Podeu compartir de forma segura qualsevol de les adreces generades per rebre pagaments o per enviar els vostres propis fons des d’una altra cartera, un intercanvi o des d’una piscina minera. Això us permetrà obtenir fons de manera segura a l’adreça de la cartera.

Quan estigueu a punt per accedir als fons per canviar o gastar, podeu utilitzar Sia-UI per restaurar la llavor en qualsevol moment.

Quina cartera SIA triar?

Al final, el tipus de cartera Siacoin que acabeu triant es redueix a les vostres pròpies preferències i experiència personals. No hi ha dubte que la cartera d’escriptori SIA-UI oficial té el major suport de la comunitat. Aquesta també és una cartera fantàstica, ja que esteu contribuint a la xarxa Siacoin.

D’altra banda, si preferiu emmagatzemar les vostres claus SIA fora de línia, podeu optar per la cartera de maquinari Ledger Nano S. És possible que aquesta solució no sigui per a tothom, ja que requereix una sèrie de passos tècnics per configurar-la. Si és massa difícil per a vosaltres, sempre podeu optar per la solució Sia Cold Storage.

La cartera mòbil pot ser una opció interessant per a aquells que estiguin en moviment. Tot i això, les carteres mòbils i les carteres lite no són realment una bona opció per a Siacoin, ja que no us permeten participar a la plataforma d’emmagatzematge Sia..

Independentment del tipus de cartera Siacoin que decidiu utilitzar, assegureu-vos de practicar Wallet Security 101. Mantingueu el PC net de qualsevol virus i no baixeu aplicacions / fitxers sospitosos. Mantingueu la vostra llavor segura i no expliqueu a la gent sobre tot el SIA que sou “Hodling”!

Conclusió

Tenint en compte que Sia Storage Platform i Siacoin es van llançar el 2015, pensaria que hi hauria més opcions per emmagatzemar el Siacoin.

Atès que els desenvolupadors només han llançat una cartera d’escriptori i han evitat crear una versió simplificada que no requereixi l’execució d’un node complet (que impedeix que les carteres de tercers afegeixin Siacoin), sembla que els desenvolupadors volen minimitzar el nombre de carteres que sou capaç d’utilitzar per emmagatzemar Siacoin.

Això no és massa un problema per a la comunitat Siacoin. Fins ara hi ha hagut més d’un milió de descàrregues de la cartera Sia-UI i els usuaris volen contribuir a la xarxa Siacoin executant els seus nodes complets.

Els millors llocs per comprar SIA

  • Binance
  • Huobi
  • Bittrex
  • HitBTC

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me