Millors carteres NEM: els 6 llocs més segurs per guardar el vostre XEM

NEM (XEM) és un projecte únic i es va construir des de zero per convertir-se en una de les cadenes de blocs més ràpides i escalables disponibles.

Va ser creat per ser altament personalitzable i permet als desenvolupadors crear una àmplia gamma d’aplicacions descentralitzades. Per aquest motiu, l’interès per la moneda nativa XEM ha anat augmentant de manera constant, així com la seva adopció més àmplia.

Per descomptat, si sou un d’aquests titulars, cercareu una opció d’emmagatzematge XEM segura.

En aquest post us donaré la llista de 7 de les millors carteres NEM. També us donaré alguns consells principals per emmagatzemar de forma segura el vostre XEM.

Top 7 carteres NEM

Per a un testimoni que no sigui ERC20, en realitat hi ha força carteres que admeten NEM. Això es deu al fet que el projecte existeix des de fa força temps i, com a tal, hi ha diversos proveïdors de carteres que han integrat integracions.

Hi ha alguns criteris clau que he utilitzat aquí per seleccionar la millor cartera. Aquests inclouen aspectes com la seguretat, la usabilitat i el suport per a desenvolupadors / comunitat.

Trezor (cartera de maquinari)

Trezor és una de les carteres de maquinari de criptografia líders i manté segures les vostres monedes XEM emmagatzemant-les en una solució fora de línia o d’emmagatzematge en fred. Com qualsevol bona cartera, el Trezor crea una frase inicial quan es fa servir per primera vegada que permet recuperar els fons emmagatzemats a la cartera si es perd, es roba o es trenca.

El Trezor té diverses capes de defensa per mantenir totes les vostres monedes segures. El primer és la necessitat d’introduir un PIN de nou dígits només per accedir a la cartera. També requereix entrada digital i física per a cada transacció, amb la petita pantalla OLED i dos botons físics que s’utilitzen junts per confirmar les transaccions.

Cartera Trezor NEM

Trezor Model T i Trezor Model One

Això significa que un atacant digital sense accés físic al Trezor no pot robar les vostres monedes. Finalment, el Trezor utilitza una connexió USB limitada que protegeix la cartera encara que estigui connectada a un ordinador infectat per virus.

El Trezor també és molt útil si teniu monedes a més de NEM, ja que admet més de 1.000 monedes, fitxes i recursos digitals diferents. El Trezor costa 69 € i és una de les carteres de maquinari amb més èxit després del Ledger Nano.

NEM Nano (cartera d’escriptori)

La cartera NEM Nano és la cartera d’escriptori compatible amb versions disponibles per a Windows, Linux i Mac. Es tracta d’un wallet lite que permet un fàcil emmagatzematge i gestió de monedes XEM. També ofereix una seguretat sòlida i la possibilitat d’enviar missatges i mosaics a qualsevol adreça o espai de noms NEM.

La cartera es va crear com una interfície NEM senzilla d’utilitzar adequada fins i tot per a usuaris principiants. Les claus privades romanen al vostre propi ordinador, mantenint el control del vostre XEM a les mans. La cartera també admet comptes multisignatura i multiusuari, cosa que la converteix en una bona opció per a l’ús en equip.

IU de la cartera Nem Nano

Interfície d’usuari de la cartera Nem Nano. Imatge via Mitjà

El Trezor també té suport per a la cartera NEM Nano. A més d’emmagatzemar XEM en aquesta cartera, també es pot utilitzar per a la collita NEM.

Seguretat 101 &# 128274 ;: Tot i que les carteres d’escriptori són segures, teniu un risc general de malware i virus de registre de claus. Assegureu-vos que el vostre antivirus estigui actualitzat i que no descarregueu cap fitxer maliciós.

Finalment, una altra cosa que em va impressionar bastant va ser que és una de les poques carteres natives que té suport per a l’intercanvi instantani. En aquest cas, NEM Nano utilitza l’API Changelly per fer transaccions instantànies directament a la vostra adreça NEM.

Això significa que podeu utilitzar Changelly per convertir de forma ràpida i senzilla altres criptomonedes com Bitcoin i Ethereum en XEM que s’enviaran directament a la vostra adreça NEM. Fins i tot podeu utilitzar la porta d’entrada fiat de Changelly i comprar el XEM amb el vostre USD, EUR o GBP.

Aplicació NEM Foundation (Wallet mòbil)

Aquesta és l’aplicació mòbil oficial NEM i està disponible per a tots dos Android i iOS sistemes operatius. És fàcil d’instal·lar i configurar i ofereix als usuaris la possibilitat d’emmagatzemar, enviar i rebre fàcilment XEM als seus telèfons intel·ligents. També permet la fàcil importació i exportació de comptes de cartera NEM existents.

La cartera és multisignatura i permet la gestió de diversos comptes. Les claus privades s’emmagatzemen localment per seguretat i totes les claus i altres dades estan encriptades. L’aplicació NEM Foundation és una interfície fàcil d’utilitzar que permet als usuaris fer transaccions amb XEM de forma ràpida i amb molta facilitat.

Nem Foundation Mobile

Captures de pantalla de l’aplicació mòbil NEM Foundation

Les distribucions de valoracions de l’aplicació semblen bastant esbiaixades. Hi ha molta gent que l’ha qualificat com a 5 o 1 a les dues botigues. Moltes de les preocupacions semblen estar relacionades amb problemes relacionats amb les carteres individuals. No obstant això, hi va haver qui es va queixar de que l’aplicació es va estavellar l’any passat. Sembla que s’han tractat recentment.

El que és encoratjador és que els desenvolupadors responguin a aquests usuaris. Responen les seves preguntes i atenen les seves preocupacions. Això demostra que l’equip NEM està obert a crítiques constructives.

Cartera Exodus (cartera d’escriptori)

La cartera Exodus és una de les carteres de criptografia multidivisa de tercers més conegudes actualment al mercat. Recentment també han llançat una integració per a NEM.

Exodus proporciona als usuaris un control total de les seves claus als seus dispositius. Això es pot considerar molt més segur que l’ús de solucions de cartera de custòdia, com ara intercanvis de criptomonedes, etc. Tampoc no cal configurar ni verificar el compte, cosa que significa que les vostres dades mai no estan en risc.

Suport Trezor &# 128279 ;: Exodus també s’ha col·laborat recentment amb Trezor, de manera que podeu utilitzar el dispositiu Trezor però gestionar les vostres monedes a través de la interfície d’usuari Exodus. Això té l’avantatge addicional de seguretat a nivell de maquinari, tot i que és capaç d’utilitzar un frontal molt intuïtiu.

Un dels principals punts de venda de la cartera Exodus és la seva facilitat d’ús. Té una de les interfícies d’usuari més intuïtives i permet una gestió ràpida i senzilla de les monedes. També teniu servei d’atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, cosa fantàstica si necessiteu assistència ràpida o necessiteu resposta a preguntes més detallades.

Cartera Nem XEM Exodus

Cartera d’escriptori Exodus amb suport NEM

Exodus també té una integració Shapeshift. Això significa que podeu canviar fàcilment el vostre XEM per una altra moneda allà mateix a la cartera. No cal enviar les monedes a una gran central de custòdia i comprar la moneda desitjada. Comissions més baixes i una transacció més segura.

La cartera Exodus ha estat desenvolupada per un equip d’enginyers molt capaços. El projecte solia ser de codi obert complet i encara hi ha molts components funcionals del projecte que són de codi obert. Podeu veure aquestes seccions de codi obert al públic d’Exodus GitHub.

La cartera Exodus està disponible a Windows, Linux i Mac. També han llançat recentment una versió per a mòbils disponible a iOS. Tot i això, encara no hi ha suport per a NEM …

Coinomi (moneder d’escriptori i mòbil)

Coinomi es va llançar el 2014 com a cartera mòbil i recentment també ha llançat una versió per a ordinadors. És una de les carteres de criptomonedes mòbils més populars i admet NEM i més de 1.500 altres actius blockchain. A més, els usuaris poden afegir qualsevol testimoni ERC-20. Si voleu una cartera que es pugui utilitzar per emmagatzemar una gran secció d’actius, la cartera Coinomi és una opció excel·lent.

Pel que fa a seguretat, la cartera Coinomi emmagatzema les vostres claus privades al dispositiu, cosa que us proporciona un control total. A principis d’any va haver-hi una lleu polèmica on un usuari de Coinomi els va acusar codificació descuidada. Tot i això, això no podria haver provocat la pèrdua de fons i solucionar l’emissió immediatament.

Cartera Coinomi Nem

Cartera mòbil i escriptori Coinomi per a XEM

Una altra cosa que m’agrada molt de Coinomi és la funcionalitat d’intercanvi. Això es proporciona a través de la seva integració Shapeshift que permet l’intercanvi fàcil de XEM per una gran varietat d’altres criptomonedes directament a la cartera..

Coinomi també respecta la vostra privadesa i no cal que proporcioneu el vostre nom, adreça de correu electrònic o qualsevol altra informació KYC / AML quan baixeu la cartera. Fins i tot amaga l’adreça IP de descàrrega i no es conserven registres als servidors de Coinomi.

Codi obert &# 128104; ‍&# 128187 ;: Si sou purista, l’únic inconvenient de la cartera Coinomi és que no és de codi obert. Això vol dir que el codi no ha estat verificat per desenvolupadors externs per la seva robustesa i seguretat. Per descomptat, també s’han explotat projectes de codi obert com Electrum i Copagament.

La cartera Coinomi és fàcil d’utilitzar, amb una interfície d’usuari intuïtiva i una navegació clara. També està disponible en diversos dispositius, inclosos els dispositius d’escriptori a través de Windows i Linux. També hi ha una versió de MacOS i una versió mòbil en tots dos iOS i Android.

Client de la comunitat NEM: NCC (Wallet d’escriptori)

Aquest és l’original Cartera d’escriptori NEM, que també serveix com a node de xarxa. És la millor cartera per collir monedes, però també és adequada per a usuaris avançats. Es recomana als principiants que facin servir l’aplicació NEM Nano, desenvolupada com una alternativa fàcil d’utilitzar al NCC.

El NCC està disponible per a Windows, Linux i Mac i és crucial assegurar-se que l’ordinador no tingui virus abans d’instal·lar el client NCC. Tot i que aquest podria ser el moneder de programari més segur per a NEM, la configuració serà massa gran per a la majoria d’usuaris principiants. Tot i això, les funcions avançades disponibles des del NCC són molt atractives per als usuaris avançats de NEM.

FreeWallet (Wallet mòbil)

FreeWallet és una cartera mòbil i web que té opcions per a una cartera multi-moneda per al vostre emmagatzematge NEM o, si preferiu una cartera amb una sola moneda, també podeu optar per una Cartera només XEM (Només compatible amb Android). En qualsevol cas, obtindreu una cartera molt ben valorada que s’ha desenvolupat pensant en la vostra seguretat.

Una de les funcions de FreeWallet que a alguns usuaris no els agrada és que la cartera realment guarda les claus privades de les vostres monedes als seus propis servidors. Ho fan perquè puguin posar les monedes a un dipòsit frigorífic als volts bancaris. En altres paraules, actuen com una “cartera de custòdia” que manté el control de les vostres monedes.

No són les vostres claus &# 128273 ;: Tenint en compte que els usuaris no tenen les seves pròpies claus, aquesta solució de cartera no és realment diferent de mantenir les vostres monedes en un intercanvi. Haureu de valorar els avantatges d’una recuperació fàcil en comptes de no mantenir les vostres monedes personalment.

El FreeWallet és una mica únic perquè no es genera cap frase de seguretat. Si per algun motiu perdeu l’accés al vostre compte, l’única manera de restaurar-lo és mitjançant l’equip d’assistència de FreeWallet. A més de la seguretat bàsica de la cartera, podeu afegir més seguretat afegint un PIN o verificant el vostre número de correu electrònic / telèfon.

FreeWallet NEM

Cartera FreeWallet NEM (XEM)

El suport per a empremtes digitals també està disponible, cosa que significa que podeu iniciar sessió ràpidament al dispositiu sense la contrasenya. Si us preocupen les compres il·lícites al vostre compte, podeu establir límits diaris o setmanals en els imports de les transaccions per obtenir més seguretat.

El FreeWallet també actua com un intercanvi de monedes compatibles, que permet als usuaris intercanviar de manera ràpida i senzilla entre monedes directament a la cartera. També és possible comprar BTC i ETH amb una targeta de crèdit a la cartera.

Tot i que és possible que a alguns no els agradi que les claus privades s’emmagatzemin a l’empresa FreeWallet, d’altres apreciaran la facilitat d’ús i la funcionalitat de la cartera.

Conclusió

Aquí ho teniu, 7 de les millors carteres NEM XEM que hi ha actualment al mercat. La cartera que acabeu escollint dependrà de les vostres preferències personals i del vostre nivell d’habilitat.

No hi ha dubte que la seguretat que proporciona una cartera de maquinari com el Trezor és potser l’opció més segura. El millor és que també podeu utilitzar aquest Trezor ara amb la cartera d’escriptori Exodus, que significa una interfície d’usuari més neta i intuïtiva..

Per descomptat, si esteu còmode emmagatzemant les claus a l’escriptori, podeu optar per la cartera Exodus per si mateixa. Si preferiu la comoditat d’una cartera mòbil, tant l’aplicació de la fundació NEM com la de Coinomi són força eficaços.

Finalment, si esteu interessats en utilitzar totes les funcions de la plataforma NEM, podeu descarregar la cartera d’escriptori NEM nano. Aquesta també és una bona manera de donar suport a la fundació NEM i augmentar l’adopció de la tecnologia.

Qualsevol que sigui la solució de cartera que decidiu utilitzar, assegureu-vos de practicar la seguretat de la cartera 101. No baixeu fitxers sospitosos, guardeu còpies de les paraules inicials i no feu saber a tothom quant teniu XEM.!

Els millors llocs per comprar XEM

  • Binance
  • Bittrex
  • Huobi
  • Poloniex

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me