Millors carteres de Bytecoin: el top 4 de les opcions d’emmagatzematge BCN més segures

La Bytecoin (BCN) es va desenvolupar des del 2012, convertint-la en una de les primeres criptomonedes.

Basat en l’algoritme de resum de CryptoNote, es tracta d’una moneda de privadesa anònima que utilitza signatures anellades per garantir que els pagaments no es poden rastrejar als seus remitents. Com que és un sistema de pagament peer-to-peer, competeix amb Bitcoin, Litecoin i altres sistemes de pagament descentralitzats P2P.

Si us interessa la privadesa i l’anonimat de les vostres transaccions, Bytecoin pot ser un bon actiu per a vosaltres, i això vol dir que voldreu una bona cartera de Bytecoin per contenir la vostra riquesa anònima. Com que la moneda existeix des de fa temps, teniu diverses opcions excel·lents per emmagatzemar la vostra Bytecoin.

Fem una ullada a les millors carteres de Bytecoin per incloure el vostre BCN.

Top 4 millors carteres de Bytecoin

Tot i que Bytecoin existeix des de fa temps, en comparació amb altres monedes, encara hi ha opcions força limitades pel que fa a les opcions d’emmagatzematge segur. Per exemple, no hi ha carteres de maquinari que tinguin suport per emmagatzemar BCN.

Tot i això, encara vaig poder reunir una llista d’algunes de les millors opcions d’emmagatzematge de Bytecoin. Aquestes carteres es trien en funció de la seva seguretat, usabilitat, ús multifuncional o suport general de la comunitat. Per descomptat, això sovint és un fet d’equilibri i el que podeu guanyar en comoditat, renuncieu a la seguretat.

Billetera Bytecoin (cartera d’escriptori)

Hi ha un funcionari cartera d’escriptori per a Bytecoin que va ser creat per l’equip de desenvolupament específicament per emmagatzemar de forma segura Bytecoin. També és fàcil d’utilitzar, ja que us proporciona una interfície senzilla per enviar i rebre monedes, a més d’incloure una llibreta d’adreces per a transaccions recurrents. També us proporciona un saldo destacat, així com accés a totes les transaccions anteriors.

Aquells que puguin estar interessats a provar la seva activitat a la mineria de Bytecoin estaran encantats de saber que aquesta cartera també funciona com a client de mineria. L’inconvenient d’això és que és probable que l’extracció de Bytecoin amb un PC simple no sigui molt rendible.

Interfície gràfica d’usuari de Bytecoin Desktop Wallet

La GUI de Bytecoin Desktop Wallet. Font de la imatge: Fòrum Cryptonote

Quan es tracta de seguretat, trobareu moltes funcions de seguretat bàsiques i importants. Aquests inclouen l’emmagatzematge local de les vostres claus privades i una segona contrasenya per mantenir la cartera ben tancada si d’alguna manera cau en mans d’un mal actor..

La cartera també té una característica única anomenada SendProof que s’utilitza per demostrar que s’han enviat monedes, cosa que proporciona als usuaris un mitjà per a la resolució de conflictes verificable.


És important tenir en compte que la cartera d’escriptori també funcionarà com a node complet si es permet descarregar tota la cadena de blocs de Bytecoin. Això farà que les transaccions siguin més segures, però també ocupa molt d’espai al vostre ordinador (actualment al voltant de 10 GB). Si voleu, podeu ometre-ho i connectar-vos a nodes remots per realitzar qualsevol transacció.

La cartera d’escriptori Bytecoin està disponible per a Windows, OSX i Linux.

FreeWallet (Wallet mòbil)

Tot i que l’equip de Bytecoin té una cartera mòbil oficial, només funciona amb dispositius Android i deixa als usuaris d’Apple al fred. Una alternativa que funciona tant per a dispositius Android com per a iOS i que ha estat aprovada per l’equip de Bytecoin és FreeWallet.

Una cosa interessant de FreeWallet, a més de tenir suport per a Android i iOS, és que també té una interfície web, que us permet accedir als vostres fons fins i tot quan no teniu el dispositiu mòbil (sempre que tingueu una web connectada a Internet) navegador). FreeWallet també admet més de 30 monedes i us permet canviar la vostra Bytecoin amb qualsevol d’elles perfectament a la cartera..

FreeWallet Bytecoin

Captures de pantalla de l’aplicació FreeWallet Mobile. Font de la imatge: Google Play Store

Tampoc no s’ha deixat de banda la seguretat amb aquesta cartera. Inclou la verificació del codi PIN, l’autenticació de dos factors i fins i tot té un inici de sessió amb empremta digital. Us permet establir límits de despesa, que és una manera d’evitar que els lladres potencials transfereixin tots els vostres fons. I també admet multi-sig.

L’inconvenient del FreeWallet és que les claus i els fons s’emmagatzemen en un compte central, que pot ser un punt de fallada o robatori. Per tant, això proporciona a FreeWallet el control de les vostres monedes, cosa que no ha estat un problema, però cal tenir en compte que no tindreu control directe sobre la vostra Bytecoin.

Wallet web de Bytecoin (Wallet web)

Una de les maneres més fàcils d’emmagatzemar Bytecoin és a cartera web oficial, que us permet accedir a les vostres monedes des de qualsevol navegador connectat a Internet. Tot el que heu de proporcionar per accedir a una cartera web de Bytecoin és una adreça de correu electrònic. També podeu utilitzar el mateix compte per iniciar la sessió a la cartera mòbil oficial de Bytecoin.

Hi ha menys funcions a la cartera web en comparació amb la cartera d’escriptori, però us proporciona funcions bàsiques d’enviament i recepció juntament amb el vostre saldo i les transaccions recents. I podeu comprar més Bytecoin des de la cartera web si teniu a la vostra disposició Bitcoin o Ethereum.

Cartera web de Bytecoin

La interfície d’usuari de Wallet Web de Bytecoin

Recordeu que les carteres web no són tan segures com la cartera d’escriptori i que la cartera web de Bytecoin també emmagatzema claus i fons privats en un servidor central. Això el deixa molt més susceptible als intents de pirateria.

Per descomptat, si sou del tipus que utilitza molts equips i dispositius diferents, és possible que preferiu la comoditat que ofereix una cartera web. Un suggeriment per ajudar seria mantenir una quantitat limitada de fons a la cartera web per si de cas.

Bytecoin Ninja (cartera de paper)

Bytecoin Ninja és un generador de carteres de paper Bytecoin creat per la comunitat. Les carteres de paper són, amb diferència, la forma més segura d’emmagatzemar les vostres criptomonedes i es poden utilitzar per emmagatzemar a llarg termini o bé es poden traslladar monedes a una cartera mòbil segons sigui necessari..

Tot i que el lloc original de Bytecoin Ninja va quedar fora de línia el febrer de 2017, l’enllaç proporcionat és a un lloc mirall que encara ofereix el generador de carteres de paper. També proporciona un fitxer .zip perquè pugueu descarregar el generador, desconnectar-vos d’Internet i crear la vostra cartera fora de línia per obtenir una seguretat màxima..

La cartera de paper Bytecoin és bàsica, donant-vos les claus públiques i privades. També genera un codi QR que és ideal per transferir fàcilment fons a una cartera mòbil. Si la seguretat és la vostra màxima prioritat, una cartera de paper és una gran solució.

Conclusió

Tenir una bona cartera útil i segura és un actiu important per a qualsevol criptomoneda. Les carteres proporcionades per Bytecoin a dalt són les millors de cada classe: escriptori, mòbil, web i emmagatzematge en fred.

Per descomptat, sempre podeu fer servir més d’una cartera i mantenir la major part de les vostres participacions BCN en un entorn fora de línia segur. A continuació, podeu emmagatzemar quantitats més petites a la cartera mòbil per a la cartera d’escriptori per fer transaccions més ràpides.

Pot haver-hi carteres que admetin l’emmagatzematge de Bytecoin que no estiguin cobertes a la part superior. Si ho teniu en compte, és imprescindible fer la vostra pròpia investigació. Assegureu-vos que la cartera en qüestió sigui compatible amb la comunitat i que els desenvolupadors mantinguin la cartera actualitzada activament.

Independentment de la cartera que escolliu, assegureu-vos que seguiu les millors pràctiques pel que fa a la seguretat de la cartera. Conserveu les còpies de seguretat de les vostres llavors i assegureu-vos de no descarregar fitxers sospitosos al vostre PC si utilitzeu la cartera d’escriptori.

El millor lloc per comprar BCN

  • HitBTC
  • Poloniex

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me