Metrònom: criptomoneda innovadora o fundadors qüestionables?

Anteriorment, vam escriure sobre un interessant projecte de blockchain anomenat Metronome a l’octubre. Aquesta vegada, però, hem volgut aprofundir una mica més en allò que realment ofereix Metronome i, sobretot, qui afirma estar oferint-lo.

Pot ser que us sorprengueu quan descobriu qui hi ha darrere d’aquest projecte …

Metronome: els conceptes bàsics

El metrònom, com a criptomoneda, és força inusual o potser únic. Pretén ser una solució per a gairebé tots els problemes que enfronten les actuals cadenes de blocs actuals, especialment bitcoin. En concret, té com a objectiu abordar qüestions com ara les limitacions de l’oferta, l’autogovern i altres.

El subministrament del testimoni és il·limitat i, en canvi, ofereix un model de creixement lineal d’aproximadament un 2% anual. Això és similar a altres fitxes de creixement lineals, com ara PIVX. Després de crear-se un subministrament inicial de 10 milions d’unitats, amb un 20% de la retinguda per als desenvolupadors, l’oferta continuarà creixent lentament i indefinidament.

El projecte té com a objectiu celebrar una venda a partir del 5 de febrer (tot i que només apareix com a objectiu i no com a data dura i ràpida). La venda es realitzarà en el que és essencialment una subhasta inversa. Les ofertes començaran a 500 dòlars per lot, tot i que no està clar quantes unitats es contenen en cada lot.

Només pot ser una unitat de metrònom per lot. En qualsevol cas, la venda es destinarà a qui tingui l’oferta més alta. Suposadament, aquest mètode de venda evitarà que les balenes comprin porcions massives del testimoni.

L’oficial lloc afirma que tot Ether (l’única moneda acceptada per a la venda) recollida de la venda anirà directament als contractes intel·ligents de Metronome i no als desenvolupadors.

Una criptomoneda de cadena creuada

El que també és interessant del metrònom és que no és una criptomoneda independent. En lloc d’això, es basa en altres cadenes de blocs per funcionar correctament. El lloc oficial descriu els objectius d’on operarà el metrònom.

Indica que primer s’executarà a Ethereum i, posteriorment, es faran addicions perquè es pugui executar a Ethereum Classic, rootstock (RSK) sobre bitcoin i Quantum (QTUM) per nomenar-ne alguns. El projecte afirma que si una d’aquestes cadenes de blocs es fa difícil d’utilitzar o és massa cara, Metronome pot confiar en altres xarxes..

Interès per ETC Metronome

Interès per ETC: imatge a través de Fotolia

El que és especialment interessant és l’ús d’Ethereum Classic. Tot i que Ethereum Classic ha anat creixent en atenció i preus des de la Cimera Ethereum Classic de Hong Kong, encara no hi han aparegut molts casos d’ús reals..

Per tant, és possible que els hardcore fans d’Ethereum Classic poguessin sortir en massa per donar suport a Metronome com a cas d’ús de la naixent cadena. És a dir, si estan disposats a mirar més enllà de qui hi ha darrere.


Un equip menys reputat

Qui hi ha darrere del metrònom? Tot i que es podria argumentar que les persones que hi ha darrere són “experts experimentats”, altres dirien que alguns són canalla infames del món de la cadena de blocs. El més destacat és Peter Vessenes.

Si no sabeu qui és Peter Vessenes, permeteu-vos donar-vos una breu lliçó d’història. Vessenes és algú que ho intenta extracte 158 milions + de dòlars de la fortuna de Mt Gox. Peter Vessenes era el conseller delegat de Coin Lab, que era soci de Mt Gox.

Vessenes va afirmar més tard que Mt Gox va trencar el seu contracte i, en conseqüència, ha estat intentant extreure tants diners com sigui possible dels fons restants de Mt Gox. Fer-ho de forma directa fa mal a aquells que esperen recuperar una part dels seus diners perduts emmagatzemats al Mt Gox.

L’advocat Daniel Kelman ha estat al cas contra Peter Vessenes i intenta impedir-li que faci aquesta escandalosa afirmació que Kelman afirma que és fraudulenta.

La presumpta implicació de Vessenes en altres tàctiques ombrívoles

D’acord amb publicacions a la subdirecció rd / bitcoin de Reddit, Vessenes també va mentir sobre la seva llicència, creu que el govern hauria d’implicar-se més en bitcoin, que va agafar poder a través de la fundació bitcoin i que “destrueix tot el que toca ”.

Tot i que Reddit pot no ser la font d’informació més precisa, és bastant clar que Peter Vessenes s’ha implicat en algunes empreses qüestionables i que actua exclusivament pel seu propi interès quan intenta extreure diners de la fortuna de Mt Gox..

Llavors, com participa a Metronome? Segons el lloc web oficial del metrònom, Vessenes és el criptògraf principal.

A part de Peter Vessenes, Matthew Roszak, que és el president i cofundador del metrònom, també ha caigut sota les seves tàctiques ombrívoles. Concretament, la comissió de valors i de canvi dels Estats Units o SEC van presentar una ordre judicial contra ell el 2006.

Juntament amb altres quatre persones, es va ordenar al grup pagar un acord de més de 432.000 dòlars basat en una denúncia presentada el 2004. Tot això es refereix a les accions de Blue Rhino i a una fusió que s’havia de produir. Tot i que no hi havia sancions penals, la SEC va presentar una acció civil Caixa contra ell.

Què significa això per Metronome?

Diversos membres de la comunitat de criptomonedes en línia van descobrir ràpidament el nom de Peter Vessenes, cosa que va conduir a la investigació posterior d’altres membres de l’equip que va conduir al descobriment dels càrrecs de la SEC contra el cofundador..

Tot i que el lloc Metronome no intenta ocultar qui forma part de l’equip, una petita quantitat d’investigacions produirà ràpidament onades d’informació, especialment sobre Peter Vessenes i les seves presumptes malifetes..

Donat el seu estat de relacions públiques relativament negatiu, és molt sorprenent que Metronome decidís implicar Peter Vessenes en el seu projecte. Amb això en ment, els interessats en invertir en Metronome poden voler tenir en compte això almenys abans d’implicar-s’hi.

Exempció de responsabilitat: són opinions dels escriptors i no s’han de considerar consells d’inversió

Imatge destacada a través de Medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me