Llançament d’una nova moneda de ciutadania amb criptomoneda

La moneda de ciutadania és una nova criptomoneda per a la indústria de la migració d’inversions que ofereix programes de ciutadania i residència a inversors i famílies d’alt valor net.

La moneda de ciutadania és la primera moneda digital d’aquest tipus a la indústria, que permet pagaments instantanis a qualsevol persona i a qualsevol part del món amb pagaments en moneda digital més econòmics, ràpids i eficients per a la indústria de la migració d’inversions.

Actualment, la moneda de ciutadania és una moneda digital experimental basada en la tecnologia blockchain, que revolucionarà tota la indústria de la migració d’inversions, permetent els pagaments instantanis a qualsevol persona i arreu del món. La moneda de ciutadania utilitza la tecnologia blockchain peer-to-peer per operar sense cap autoritat central: la gestió de transaccions i l’emissió de diners es realitzen de manera col·lectiva per la xarxa.

El codi font de la moneda Citizenship s’ha derivat del codi font Bitcoin / Litecoin. Els professionals del sector poden mantenir i gestionar col·lectivament la xarxa de monedes de ciutadania, treballar i col·laborar junts sense la necessitat d’intermediaris ni d’intermediaris..

El valor d’una moneda de ciutadania està lligat al valor de l’euro.

1 CTZ (¢) = 1 EUR (€)

El senyor Balakrishnan, creador de la moneda Citizenship, va dir:

Les monedes criptogràfiques revolucionen tots els segments de la indústria cap al futur, ja que són més barates, ràpides i resolen molts problemes. La moneda de ciutadania és una nova tecnologia apassionant per a la indústria de la migració d’inversions

Els consultors de ciutadania, agents, empreses immobiliàries, despatxos d’advocats i fins i tot governs poden optar per acceptar monedes de ciutadania, com a norma de pagament en el futur per als serveis legals relacionats amb la ciutadania o la immigració. El codi font del projecte de moneda ciutadana està disponible gratuïtament sota llicència de codi obert per als professionals de la indústria CBI / RBI.

La moneda de ciutadania també donarà suport a altres criptomonedes importants, com ara Bitcoin, Ethereum, Ripple i Litecoin, que es poden canviar al preu de l’euro. de l’1%.

Totes les transaccions estan sotmeses a les normes AML / KYC. Les transaccions de pagament es poden confirmar per blocs en un termini de 10 a 15 minuts i la comissió de pagament és insignificant en comparació amb les comissions cobrades pels bancs. Per exemple, per enviar 100.000 monedes CTZ, la tarifa és de 0,0015 monedes CTZ.

Migració d’inversions

Els esquemes CBI / RBI ofereixen un camí cap a la ciutadania mitjançant la inversió immobiliària a Europa i el Carib per a inversors rics. Els inversors estrangers reben residència permanent a canvi de comprar un immoble residencial o comercial a Portugal, Espanya, Xipre, Grècia i els Estats Units (EB-5).

Actualment, hi ha més de 20 països que duen a terme programes de residència i ciutadania que ofereixen visats d’inversor, mitjançant inversions immobiliàries o inversions de capital, que requereixen un mínim de 250.000 euros o més.

  • Europa: Espanya, Portugal, Grècia, Malta, Xipre, Bèlgica, Països Baixos, Letònia, Itàlia, Regne Unit, Irlanda, Bulgària
  • Oceania: Austràlia, Nova Zelanda, Vanuatu
  • Amèriques: Estats Units (EB5), Canadà (Quebec), Bahames
  • Carib: Dominica, Antigua i Barbuda, Santa Llúcia, St Kitts i Nevis, Granada
  • Orient Mitjà: Jordània, Turquia
  • Àsia: Tailàndia, Malàisia

Subministrament limitat


La moneda de ciutadania es limita a un subministrament total de 105 milions de monedes i l’oferta es reduirà a la meitat cada quatre anys. Les monedes de ciutadania es poden canviar a moneda fiduciària, com ara l’euro, per una petita taxa de canvi de l’1% a través del nostre intercanvi de monedes de ciutadania. Totes les transaccions blockchain estan sotmeses a les regles AML / KYC.

Estat real

Els promotors que promoguin programes de residència i ciutadania també poden acceptar moneda immobiliària per comprar béns immobles.

Les empreses immobiliàries que ofereixen programes de migració d’inversions poden augmentar les vendes de propietats acceptant criptomonedes com la moneda Citizenship juntament amb altres criptomonedes per la seva rapidesa i costos de transacció més econòmics, sense implicar intermediaris.

Per exemple, només costa 0,40 CTZ com a comissió de transacció transferir 1 milió de monedes de ciutadania equivalent a 1 milió d’euros i les transaccions es confirmen en un termini de 10 a 15 minuts. En el futur, es podrà acceptar la moneda de ciutadania com a pagament digital de serveis relacionats amb la immigració i la ciutadania en diversos països.

Finançament inicial

La posada en marxa de la moneda ciutadana encara es troba en la fase inicial de desenvolupament. La startup té previst recaptar un milió d’euros per a les seves operacions a través de la pre-ICO que va començar aquest abril. La fase 1-ICO, que s’obrirà el 19 d’octubre, té com a objectiu recaptar 10 milions d’euros per establir i gestionar el nostre propi intercanvi de monedes de ciutadania per operar criptomonedes i monedes fiduciàries.

El finançament no és obligatori, ja que el codi font és gratuït i, amb sort, en el futur, la indústria CBI / RBI / EB-5 desenvoluparà i implementarà moneda de ciutadania com a criptomoneda estàndard de la indústria.

Programari lliure

Citizenship coin és un programari lliure de codi obert disponible per a consultors de ciutadania, agents, governs, despatxos d’advocats i promotors immobiliaris de la indústria CBI / RBI / EB-5. Els consultors de ciutadania, promotors immobiliaris, despatxos d’advocats i fins i tot governs poden optar per acceptar la moneda de ciutadania, com a pagament de criptografia estàndard del sector.

Monedes gratuïtes

Com a part de la promoció inicial, oferim 1.000 monedes de ciutadania gratuïtes cadascuna durant els primers 50. Es distribuiran gratuïtament al públic 50.000 monedes de ciutadania. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre lloc web.

Paper blanc

Si us plau, descarregueu el nostre Paper blanc.

Quant a la moneda de ciutadania

La moneda de ciutadania és desenvolupada per Ajax Software LLC a Budapest, Hongria.

Imatge mitjançant moneda de ciutadania

La publicació d’un comunicat de premsa en aquesta pàgina no hauria de ser vista com un aval per part de l’Oficina de monedes. Els clients haurien de fer la seva pròpia investigació abans d’invertir fons en qualsevol empresa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map