Les possibilitats de Fiat: la interoperabilitat criptogràfica en la banca de serveis complets

Crypto & Reptes del mercat Fintech

El criptogràfic el mercat de tecnologia fintech, encara que prometedor, té una part justa de desafiament que està irònicament relacionada amb la mateixa característica que va fer tan populars les criptomonedes: l’anonimat.

L’anonimat de les criptomonedes ha dificultat tant als usuaris com als inversors el tracte amb transaccions basades en criptografia a causa de les regulacions imposades per diverses nacions. Atès que les transaccions basades en criptografia són anònimes, moltes nacions tenen el temor inherent que la tecnologia sigui utilitzada indegudament per activitats terroristes o il·legals..

La manca d’una plataforma tecnològica sòlida també ha convertit el tracte en transaccions criptogràfiques en un procés feixuc. El blockchain és una tecnologia en constant evolució i el seu futur depèn de les bases tècniques bàsiques i de la facilitat amb què els usuaris se’n puguin beneficiar. La manca d’una base sòlida sovint dissuadeix els usuaris i els inversors de tractar amb plataformes fintech basades en criptografia.

Els serveis de criptomonedes no tenen un servei bancari complet, per la qual cosa falten moltes funcions associades a un sistema bancari convencional als sistemes fintech basats en criptografia. Les “monedes”, ja que els actius criptogràfics encara no han proporcionat rendiments bancaris regulars, com ara dipòsits fixos o dipòsits a termini, a causa de la manca d’una infraestructura saludable per donar suport als mateixos.

La velocitat de les transaccions i un servei al client poc àgil s’han afegit als problemes que, combinats amb els altres reptes, amenacen de descarrilar el previst creixement substancial de la indústria.

Victorieum com a solució

Victorieum és una plataforma de banca criptogràfica off-shore que admet una àmplia varietat de criptomonedes, cosa que permet als usuaris fer transaccions i tractar-les i, així, ajudar-los a diversificar els seus actius criptogràfics juntament amb la creació d’una cartera empresarial..

Oferint tots els serveis d’un sistema bancari tradicional, Victorieum proporciona el número de compte bancari internacional (IBAN) i el codi d’identificació bancària (BIC) en un format reconegut internacionalment. La tecnologia de transferència SWIFT MT103 permet SWAP instantani entre criptomonedes i fiat juntament amb el suport de diverses criptomonedes com USD, GBP, EURO, etc..

Les funcions d’intercanvi

L’ecosistema Victorieum està completament equipat amb un intercanvi titulat Victorieumex que està connectat al banc Victorieum i garanteix retirades suaus i més ràpides & dipòsits de fiat. L’intercanvi s’integra amb tecnologies intel·ligents com TrezorTM i CivicTM, dissenyades per proporcionar als usuaris finals la màxima seguretat possible.

L’intercanvi està dissenyat per començar inicialment amb USD i EUR, però inclourà una gran varietat de monedes a mesura que avanci el desenvolupament. També s’està implementant l’intercanvi instantani entre criptografia fiat i criptografia per a transaccions sense problemes i sense problemes. L’intercanvi també utilitza altres tecnologies d’avantguarda que no utilitzen cap altre intercanvi.

Les característiques de l’ecosistema

  • Instal·lacions bancàries off-shore de qualsevol part del món
  • KYC obligatori garanteix el seguiment de la identitat de tots els usuaris registrats. El registre només es completa si es proporciona un número de mòbil i correu electrònic vàlid. D’aquesta manera es garanteix el descans d’altres plataformes descentralitzades sobreregulades
  • Assistència al client 24×7 a través de 12 idiomes
  • KYC reutilitzable a través de la plataforma d’identificació segura
  • Tots els serveis bancaris tradicionals, com ara targetes de crèdit, préstecs, productes similars als fons d’inversió, etc. s’ofereixen a través de l’ecosistema
  • Hi ha disponibles diverses opcions de compte, com ara Estalvi, liquiditat actual i diària
  • Subministrament d’assegurances i préstecs amb criptografia
  • Targetes de crèdit i dèbit Victorieum gratuïtes per a inversors ICO
  • Per als dipòsits de 100.000 dòlars o més, s’assignen gestors dedicats
  • La plataforma basada en blockchain ofereix el màxim nivell de seguretat, seguretat i robustesa

L’avantatge Victorieum

La plataforma està integrada amb la tecnologia de cadena de blocs CivicTM que proporciona autoritzacions de clients en temps real. Aquest sistema d’identificació únic crea identitats digitals per a cada usuari de blockchain de manera que totes les comunicacions i transaccions siguin segures i xifrades. Les autoritzacions instantànies dels clients també ajuden a crear un sistema robust i compatible amb KYC. La plataforma d’identificació segura, el KYC reutilitzable i la protecció contra el robatori d’identificació són algunes de les altres característiques de la plataforma cívica.

Una de les carteres de maquinari més fiables de Trezor ™ ofereix llavors de recuperació per a emmagatzematge fora de línia. En el cas que es robi o es perdi el dispositiu de l’usuari, es poden recuperar totes les dades importants i sensibles mitjançant la llavor de recuperació.

Victorieum ofereix un programa d’ingressos passius únic on a les fitxes Victorieum es poden bloquejar durant un període de 3,6,9 i 12 mesos per rebre interessos del 15%, 20%, 25% i 30% respectivament. Aquest sistema garanteix que es generin ingressos constants fins i tot quan s’emmagatzemen les fitxes.

Victorieum ofereix els serveis bancaris off-shore més complets mitjançant la revolucionària tecnologia blockchain. La sòlida plataforma obre el camí per integrar l’economia criptogràfica amb la del corrent principal. Victorieum està en bon camí per convertir-se en el líder del sistema bancari offshore de nova generació.

Imatge destacada a través de Victorieum

La publicació d’un comunicat de premsa en aquesta pàgina no hauria de ser vista com un aval per part de l’Oficina de monedes. Els clients haurien de fer la seva pròpia investigació abans d’invertir fons en qualsevol empresa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me