Les millors piscines de joc Ethereum 2.0 el 2021

>

Introducció

Després d’anys en marxa, Ethereum 2.0 per fi és aquí.

Vitalik Buterin i companys. han estat provocant el canvi de la xarxa a la prova de participació des que, bé, el Ethereum ICO el 2016. Fins i tot si el viatge va durar diversos anys i molt més del que ningú esperava, l’important és que va passar.

Amb el La cadena de balises Ethereum 2.0 s’activarà en poques setmanes, i el contracte de dipòsit ETH 2.0 ja es va fer públic, amb tots els ulls mirats Participació en ETH. Com probablement ja sabeu, la participació en ETH 2.0 requereix un dipòsit mínim de 32 ETH.

Amb els preus d’Ethereum en alça, el 32 ETH costa 14.000 dòlars. Si us falta aquesta quantitat o no voleu separar-vos de 32 ETH, vosaltres encara tenen opcions d’aposta.

Com? Fàcil: uniu-vos a una piscina d’apostes ETH 2.0. Com que l’aposta és un concepte relativament nou, potser no sabreu com funcionen. Aneu a la secció següent per esbrinar-ho.

Hauríeu de jugar ETH 2.0?

Siguem sincers, tothom vol recompenses. Aquest també podria ser el menjar per emportar de la moda de DeFi d’aquest any.

Es van explicar les piscines d’aposta d’Ethereum

Un pool de joc Ethereum 2.0 us permet jugar virtualment cap quantitat d’ETH unint forces amb altres jugadors. A més de la barrera d’entrada significativament inferior, també eviteu executar el vostre propi node unint-se a una piscina d’aposta.

Per tant, per a les carteres més petites o aquells que no vulguin molestar-se amb els requisits de maquinari, les piscines d’aposta presenten una excel·lent oportunitat per obtenir rendiments de l’ETH sense complicacions.

Les piscines de joc Ethereum fan tot el que necessiteu. Després d’assignar i dipositar la vostra participació ETH al pool, els operadors del pool de jocs controlen els aspectes tècnics de l’execució del node.

Després de dipositar a la piscina, el vostre paper és bastant còmode: només cal que retrocedeu i recolliu els vostres beneficis de l’ETH a mesura que ingressen.

La millor piscina d’aposta d’Ethereum

Pregunteu sobre la millor piscina d’aposta d’ETH i gairebé tothom té la mateixa resposta: piscina de coets.

La gran quantitat de vots positius que el simple esment de la piscina de coets obté a Reddit són una mica sospitosos al principi. Això és fins que us adoneu que realment no hi ha cap altre servei d’aposta d’Ethereum que s’acosti.

Rocket Pool és un servei descentralitzat d’aposta per ETH que us permet fer tres coses molt útils:

  1. Estaca 0,01 ETH o més a canvi de RETH, una versió simbolitzada de les teves participacions en joc.

  2. Executeu un node de validació per a 16 ETH en lloc del mínim de 32 ETH + guanyeu APY més alt

  3. Construïu la vostra pròpia piscina d’aposta mitjançant el protocol de la piscina de coets

No obstant això, on la piscina de coets realment brilla és en el seu ric conjunt de funcions. Anem a cobrir algunes de les característiques que fan que la piscina de coets destaqui, però aquí hi ha una pista: Consensys, un dels noms més grans del món Ethereum, és un patrocinador de coets.

Risc socialitzat

Un dels majors riscos associats a la participació en ETH 2.0 és la deshonestedat. Suposem que assigneu la vostra participació a un grup que opera un node. Què passa quan els operadors de nodes decideixen tancar les transaccions malicioses? La seva participació en ETH es redueix, és a dir, es perd per sempre.

Amb la piscina de coets, si el node amb què es juga actua de mala fe i es redueix, la pèrdua s’absorbeix a tota la piscina, de manera que no en suportaràs el pes. Socialitzar el risc d’aquesta manera posa menys responsabilitat a les vostres espatlles i fa que el potencial de pèrdua sigui més agradable.

Contractes intel·ligents

Res de la piscina de coets és a porta tancada. Tots els aspectes de la plataforma es construeixen mitjançant contractes intel·ligents públics que es poden auditar i actualitzar segons sigui necessari.

L’avantatge d’utilitzar contractes intel·ligents de codi obert per a un grup de participació és clar. Els auditors externs poden verificar la seguretat de les agrupacions, cosa que us proporciona més tranquil·litat sobre la vostra participació en ETH.

Participació en token

Quan dipositeu ETH al contracte de la piscina de coets, obtindreu la RETH a canvi. RETh tokenitzat representa dues coses: la vostra participació i el vostre rendiment. Com a testimoni, RETH té les mateixes característiques que qualsevol testimoni ERC20, cosa que us permet assegurar-lo al magatzem frigorífic, utilitzar-lo en productes DeFi o fins i tot vendre el seu valor actual + futur.

Dues alternatives sòlides

Amb la generació d’expressions ETH 2.0 fins a nivells esbojarrats, seria una tonteria no esperar tota una infinitat d’opcions per obtenir un rendiment d’ETH. Tot i que la piscina de coets pot ser el millor joc de la ciutat, hi ha dues alternatives sòlides que val la pena consultar.

Estacat

Per a apostes d’alt valor net, Estacat ofereix serveis de participació amb rendiments superiors a la mitjana, infraestructures a la parell dels millors fons d’inversió i participacions sense custòdia.

Tot i que Staked no és una solució d’aposta ETH 2.0 per a usuaris minoristes, als inversors professionals els agradarà el professionalisme que ofereix la plataforma. A part de poder dependre dels nodes Staked per funcionar de manera honesta, també teniu accés a un tauler de joc ETH2 completat amb una fàcil interfície d’usuari i accés web3.

Ankr

La plataforma Blockchain Ankr va llançar una aplicació d’aposta ETH 2.0 anomenada Stkr dissenyat per facilitar la participació a tothom.

De manera similar a la piscina de coets, Stkr us permet apostar per qualsevol quantitat d’ETH (sí, fins i tot inferior a la quantitat màgica de 32 ETH). De manera similar a la piscina de coets, Stkr simbolitza el vostre dipòsit amb aETH, un moviment dissenyat per solucionar el problema d’il·liquiditat de la participació en ETH 2.0..

Actualment, qualsevol persona que participi en el contracte de dipòsit ETH 2.0 ha de fer front, presumiblement, a un període de bloqueig de diversos anys. Això es deu al fet que els dipòsits ETH no es desbloquejaran fins a la següent fase del llançament ETH 2.0, però ningú sap exactament quan serà.

Amb la liquiditat habilitada pels dipòsits aETH tokenitzats, continueu utilitzant el valor bloquejat del vostre dipòsit ETH. Bastant astut, oi? A més, tota la màgia Stkr es produeix directament des de la vostra cartera Metamask, cosa que converteix aquesta opció en una dolça no custòdia per a usuaris minoristes..

Conclusió

Si heu llegit aquesta guia, és probable que tingueu en compte els avantatges i desavantatges de la participació en ETH 2.0.

Hi ha un punt que cal destacar: el problema d’il·liquiditat plantejat pel bloqueig del contracte de dipòsit ETH 2.0 s’ha solucionat mitjançant les participacions tokenitzades disponibles a través de coets i Stkr.

Qualsevol persona a la tanca que tingui tancat el seu ETH durant un període desconegut hauria d’estar tranquil·litzat per la liquiditat recuperada per un testimoni RETH o aETH.

Dit d’una altra manera, si creieu en l’ETH a llarg termini i no us importaria fer més ETH amb les vostres participacions actuals alhora que recolzeu la transició de la xarxa, l’ús d’un pool de participació en ETH 2.0 no és obvi.

QUÈ ÉS L’ET?

Ethereum es pot resumir com una plataforma de blockchain escalable amb contractes intel·ligents.

Bones lectures addicionals

Com fer un robot de comerç criptogràfic amb Python

Guia de préstecs criptogràfics: comparació de prestadors principals

Script per Bitcoin Price Live Ticker (mitjançant Websockets)

Reequilibri del llindar per a la gestió de carteres criptogràfiques

Què és DeFi? Guia de finances descentralitzades

La nostra plataforma de comerç social

Gamba és una plataforma de comerç social per a criptomonedes. Està dissenyat perquè els comerciants professionals i els novells vinguin a conèixer la creixent indústria criptogràfica. A Shrimpy, els usuaris poden copiar les carteres i les estratègies comercials d’altres operadors.

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Gràcies per passar per aquí!

L’equip de Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me