Les millors carteres Neo: els 9 millors llocs per guardar NEO i NeoGas

Neo és un projecte de blockchain de contractes intel·ligents desenvolupat a la Xina. A més de la seva similitud amb Ethereum en utilitzar-se per desenvolupar contractes intel·ligents i alliberar actius digitals, també utilitza dos tokens diferents.

El primer és NEO i el segon és GAS. Cadascun té un cas d’ús específic i un s’utilitza per generar-ne un altre (similar a l’aposta). Tots dos també hauran de guardar-se en una cartera de la qual hi ha una selecció força extensa.

En aquest post, faré un cop d’ull a les millors carteres Neo que també es poden utilitzar per emmagatzemar el vostre gas. També us donaré alguns consells principals a l’hora d’emmagatzemar el vostre xifrat amb seguretat.

NEO vs. GAS

Abans de poder fer un cop d’ull a totes les carteres que podeu utilitzar, és important fer una ullada ràpida a la diferència entre els dos recursos. Aquests dos tokens proporcionen diferents propòsits a la cadena de blocs:

  • Els tokens NEO són ​​representatius de la propietat de la cadena de blocs de manera similar a la forma en què les accions representen la propietat de les empreses públiques. Les fitxes NEO s’utilitzen per protegir i gestionar la xarxa i, com a recompensa per fer-ho, els usuaris reben fitxes GAS. Mantenir NEO en una cartera adequada comença automàticament a generar GAS. Cada nou bloc generat crea 8 GAS i es distribueix uniformement als 100 milions de NEO existents. Els tokens NEO no són divisibles per a mides inferiors a 1.
  • Les fitxes GAS són fitxes d’utilitat que permeten l’ús de la cadena de blocs NEO. És el combustible que alimenta les transaccions a la xarxa NEO. A diferència de les fitxes NEO, les fitxes GAS són divisibles .

Neo vs. NeoGas

NEO vs. NeoGas. Imatge via Steemit

Com que GAS té un valor, és important trobar una cartera que sigui capaç d’aportar NEO, a més de contenir tant NEO com GAS. Les carteres d’intercanvi no ho poden fer i, de totes maneres, no és segur mantenir els vostres actius en un intercanvi. I hi ha diversos reptes als quals s’enfronten els titulars de NEO:

  • És possible que els usuaris no sàpiguen si una cartera admet l’aposta NEO;
  • És possible que els usuaris no sàpiguen si una cartera admet l’enviament, la recepció i la retenció de NEO i GAS;
  • És possible que els usuaris no sàpiguen si es pot confiar en una cartera;
  • Els usuaris simplement no saben quina cartera és millor utilitzar.

Top 9 millors carteres NEO

Ara que ja teniu una idea aproximada de les diferències entre NEO i Gas, podem submergir-nos en algunes de les millors carteres. Per arribar a aquesta selecció, hem utilitzat diversos criteris. Aquests inclouen seguretat, suport per a desenvolupadors i comunitat i usabilitat.

Tenint en compte això a continuació, es mostra una llista de 9 de les millors carteres NEO que es poden utilitzar tant per a l’emmagatzematge NEO com per a GAS, per generar GAS quan s’aplica NEO i són fiables.

Ledger Nano S (cartera de maquinari)

Moltes persones anomenen Ledger nano S la cartera més segura disponible i per una bona raó. L’empresa Ledger ha treballat incansablement perquè les seves carteres de maquinari siguin el més segures possibles per emmagatzemar tota mena de criptomonedes.

Tot i que Ledger Live no admet NEO, podeu connectar carteres com NEON i NeoTracker. Això no només manté segurs els tokens NEO, sinó que també permet reclamar tokens GAS a la cartera del programari. A més, manté les fitxes NEO lluny de l’abast dels pirates informàtics i d’altres actors dolents.

Un altre avantatge d’aquesta combinació és que es fa impossible enviar cap NEO o GAS des de la cartera de programari tret que la persona tingui accés a la cartera de maquinari Ledger. Això minimitza la possibilitat de ser piratejat i fa que sigui gairebé impossible per a un pirata informàtic accedir als fons emmagatzemats d’aquesta manera.

Cartera Nano Neo Ledger

Aconsegueix el teu Ledger Nano X a la botiga oficial

També és útil tenir una cartera de maquinari que pugui allotjar milers d’altres fitxes i en pugui emmagatzemar més de 30 alhora. Això ajuda a mantenir segura tota una cartera de monedes i fitxes.

Advertiment ⚠️: Comproveu sempre la vostra cartera de maquinari a la botiga oficial. Hi ha hagut exemples de persones que han robat criptografia de maquinari manipulat venent els meus tercers

I la cartera és bastant senzilla de configurar i utilitzar, amb una sola pantalla OLED per presentar informació i dos botons físics que cal prémer simultàniament per completar qualsevol transacció, cosa que elimina la possibilitat de ser piratejat..

L’únic inconvenient de la cartera de maquinari Ledger és el seu cost, però ha baixat constantment i, amb un cost actual de només 59 dòlars, el Ledger és una excel·lent oferta per assegurar NEO / GAS i altres monedes i fitxes.

Cartera NEO GUI (cartera d’escriptori)

El Cartera NEO GUI va ser desenvolupat per la comunitat NEO i es considera la cartera d’escriptori oficial del projecte.

A diferència de la cartera NEO de línia d’ordres, aquesta funciona a través d’una interfície gràfica d’usuari (GUI), que la fa accessible per a tothom. És una cartera de node completa, de manera que ha de descarregar i sincronitzar tota la cadena de blocs abans que un usuari pugui crear una cartera nova.

Cartera Neo GUI

Captura de pantalla de NEO GUI v3.0. Imatge via Neo

Un cop descarregada la cadena de blocs completa, es pot crear fàcilment una nova cartera protegida amb contrasenya i es pot fer una còpia de seguretat mitjançant la importació de la clau privada. Els que estiguin impacients poden estalviar el temps necessari per sincronitzar la cadena de blocs descarregant una còpia de les dades ja sincronitzades i copiant-les directament a la carpeta arrel del client de cartera.

Aquesta cartera s’ha dissenyat perfectament per mantenir, enviar i rebre tant NEO com GAS. A més, funciona com una cartera de joc, que permet als usuaris generar GAS mantenint el NEO a la cartera. La versió de producció actual és la versió 2 de la cartera, però la versió 3.0 també està disponible com a beta.

La cartera NEO GUI és compatible amb els idiomes anglès i xinès i és una excel·lent alternativa per a aquells que vulguin una cartera NEO sancionada oficialment, però que no estiguin còmodes ni familiaritzin amb la interfície de línia d’ordres (CLI). Es tracta d’una cartera fàcil de crear i fàcil d’utilitzar.

Cartera NEO Tracker (cartera web)

El Rastrejador NEO wallet és una cartera basada en web creada amb JavaScript que utilitza codi font completament obert que qualsevol persona pot examinar. És extremadament fàcil d’utilitzar i és adequat per emmagatzemar, enviar i rebre tant NEO com GAS. I funciona com una cartera de joc, que permet als usuaris reclamar les seves recompenses de gas automàticament quan mantenen NEO a la cartera.

Tot i que la cartera genera totes les dades necessàries per funcionar al navegador de l’usuari, és important tenir en compte que la cartera és realment una implementació fora de línia. Això vol dir que no hi ha transferència de dades als servidors de cartera i les claus privades resten únicament al dispositiu de l’usuari. Això permet a l’usuari mantenir un control complet sobre els seus fons.

Cartera Neo Tracker

Descripció general de la cartera NEO Tracker

La cartera no va ser creada pels desenvolupadors de NEO, però sí que utilitza les millors pràctiques de cartera de criptomonedes per mantenir els fons segurs i ha estat aprovada per l’equip de NEO..

Advertiment &# 128683 ;: Si utilitzeu una cartera web, heu d’assegurar-vos que no esteu en una pàgina de pesca. Comproveu sempre el domini i el certificat SSL del costat https://neotracker.io

La cartera és una cartera simplificada, és a dir, no necessita sincronitzar-se completament amb la cadena de blocs. En crear la cartera per primera vegada, es crea un fitxer de magatzem de claus que manté les claus privades totalment encriptades únicament al dispositiu de l’usuari.

Com podeu esperar d’una cartera basada en web, la cartera NEO Tracker és bastant fàcil de crear i utilitzar. I és extremadament útil, ja que permet als usuaris interactuar plenament amb la cadena de blocs NEO. En altres paraules, els usuaris poden enviar, rebre i emmagatzemar NEO i GAS, poden reclamar GAS, poden veure el seu propi historial de transaccions i fins i tot poden emmagatzemar altres tokens de la cadena de blocs NEO.

Cartera NEON (cartera d’escriptori)

El Cartera NEON Molts dels seus usuaris consideren que és la millor cartera d’escriptori disponible per emmagatzemar, enviar i rebre tant NEO com GAS. Críticament, la cartera és útil com a cartera de joc i els usuaris començaran a rebre GAS automàticament quan tinguin fitxes NEO a la cartera NEON.

La cartera també es considera molt segura, ja que manté els fons completament sota el control dels usuaris, ja que la clau privada de les fitxes no deixa mai el dispositiu executant la cartera..

Interfície d'usuari Neon Wallet

La interfície d’usuari de la cartera NEON

Com a cartera d’escriptori, NEON està disponible per a sistemes operatius Windows, Mac i Linux. Es considera una cartera lleugera ja que els usuaris no necessiten descarregar la cadena de blocs completa. També és de codi obert i els desenvolupadors de NEO han analitzat el codi i han dit que la cartera NEON és segura d’utilitzar.

També és fàcil d’utilitzar. Pràcticament qualsevol persona que tingui un ordinador d’escriptori hauria de poder descarregar la cartera i instal·lar-la. És fonamental que el programari de la cartera només es baixi d’una font de confiança per evitar possibles errors de programari o malware.

Cartera Exodus (mòbil & PC)

Aquesta és una de les millors carteres multidivisa de tercers per mantenir Neo. Té un llarg historial de seguretat i es va iniciar des del 2016 i actualment admet més de 100 criptomonedes addicionals.

Pel que fa al suport de dispositius, està disponible en dispositius mòbils i d’escriptori. Hi ha suport en dispositius Mac, Linux i Windows. Aquesta cartera també té alguns patrocinadors ben coneguts, com Roger Ver i Erik Voorhees.

Una de les funcions més populars de la cartera ha de ser la seva interfície d’usuari elegant i senzilla. També és fàcil gestionar la vostra cartera i veure totes les vostres posicions. El més important, però, és que teniu el control total de les vostres claus privades al dispositiu.

Exodus Wallet Neo IU

La cartera NEO a l’Èxode

Una altra cosa que sens dubte apreciarà sobre la cartera Exodus és la seva funció d’intercanvi integrada. Això us permet canviar el NEO i el Gas allà mateix a la cartera sense haver d’enviar les vostres fitxes a una central centralitzada. Això es fa mitjançant una integració ShapeShift, que és un simple intercanvi sense custòdia.

Nota ✍️: Per tal de finançar els costos de desenvolupament, Exodus cobra una petita comissió a totes les borses. És per això que les tarifes poden ser diferents de les que trobareu a Shapeshift Themselves

I, parlant de NeoGas, com és el cas de la resta de carteres aquí, podeu guanyar gasolina apostant NEO a la cartera Exodus. També estareu encantats de saber que Exodus és una de les poques carteres que ofereix assistència al client. Normalment triguen uns 2 dies a respondre a qualsevol pregunta sobre això.

La cartera mòbil és tan senzilla i intuïtiva com el client d’escriptori. També hi ha hagut bastants comentaris positius de la comunitat sobre el client mòbil. Si us dirigiu cap a Apple botiga iTunes o el Google Play a la botiga, veureu que el producte té una mitjana de prop de 5 estrelles en tots dos, sempre és bo de veure.

Cartera NEO (cartera web)

Els usuaris que vulguin una solució senzilla per emmagatzemar el seu NEO i GAS potser voldrien tenir en compte la intuïtiu i basada en web Cartera NEO.

Com es pot endevinar amb una cartera basada en web, està dissenyat amb una interfície d’usuari senzilla i està dissenyat per facilitar-ne l’ús. Tant els usuaris experimentats de criptomonedes com els principiants a l’espai trobaran la cartera NEO molt fàcil de configurar i utilitzar.

La cartera va ser desenvolupada per la comunitat NEO i un dels principis imperatius en el seu desenvolupament va ser la seguretat. Això significa que tot el que emmagatzema o envia la cartera està xifrat per defecte, cosa que fa que sigui una de les opcions més segures que cal tenir en compte a l’hora de buscar una cartera NEO..

Web Neo Wallet

Interfície web senzilla de Neo Wallet

Les claus de la cartera es mantenen segures al dispositiu de l’usuari i no hi ha informació ni dades transmeses als servidors de la cartera en cap moment. A més de seguretat, també va ser dissenyat per ser lleuger i ràpid, amb facilitat d’ús com a característica clau.

Naturalment, també es pot fer una còpia de seguretat de NEO Wallet per garantir encara més la seguretat dels fons. I les fitxes NEO es poden apostar de manera que les fitxes GAS siguin reclamades automàticament i arrossegades a la cartera. La cartera també és multilingüe, amb suport tant en anglès com en xinès. Per a aquells que vulguin una manera senzilla de mantenir i apostar per NEO, aquesta és una solució ideal.

Cartera atòmica (mòbil & Escriptori)

Una altra cartera multidivisa de tercers que sembla tenir molta cobertura en aquests dies és la de la cartera atòmica. Això s’admet tant a mòbils com a ordinadors i pot contenir més de 500 criptomonedes diferents, incloses NEO i NeoGas.

Com és el cas de la cartera Exodus, aquesta no és custòdia i teniu el control total sobre les vostres claus privades. També té una funció d’intercanvi integrada i podeu utilitzar ShapeShift, Changelly o ChangeNOW per canviar el NEO allà mateix a la cartera..

Tanmateix, la cartera en si és realment fàcil d’utilitzar i és una de les carteres multidivisa per a aquells que només entren a les aigües criptogràfiques. Podeu alternar fàcilment entre les diverses funcions de l’esquerra i obtenir un desglossament complet de la vostra cartera de criptografia més àmplia a la pantalla principal..

Cartera Neo Atomic

Interfície d’escriptori i mòbil de Atomic Wallet

Una altra cosa que us pot resultar útil sobre la cartera atòmica és que podeu comprar criptografia fàcilment des de la cartera. Si encara no teniu Neo, podeu treure la targeta i comprar-la allà. Tingueu en compte, però, que les tarifes són realment força altes, ja que utilitzen un processador de pagaments de tercers.

No de codi obert &# 128683 ;: Tingueu en compte, però, que el codi bàsic d’Atomic Wallet no és de codi obert, de manera que no es pot verificar de manera independent.

La cartera mòbil apareix a la llista botiga iTunes i Google Play. Es classifica en 4,6 en el primer i 4,4 en el segon. El que resulta força encoratjador és que fins i tot en aquells casos en què els usuaris tenien problemes amb la cartera, el seu equip d’assistència va seguir ràpidament amb una resposta..

Si visiteu el seu lloc web, també notareu que tenen patrocinadors força coneguts, com Konstantin Gladych. Per a aquells que no ho saben, és el fundador de Changelly.com, que és un altre intercanvi de criptomonedes no custòdia realment conegut.

Cartera O3 NEO (Cartera d’escriptori / mòbil)

El Cartera O3 és aquell per a aquells que necessiten mantenir el NEO amb ells mentre es desplacen. Es tracta d’una cartera multiplataforma, amb una opció d’escriptori per a usuaris de Windows i MacOS, a més d’una opció mòbil per als sistemes operatius mòbils Android i iOS..

És una cartera NEO molt ben valorada i ha rebut molts elogis per part dels usuaris d’aplicacions mòbils. A més, la cartera és de codi obert, és a dir, qualsevol persona pot veure el codi de programació, garantint que la cartera no realitzi activitats malicioses..

La cartera proporciona xifratge complet per a les claus privades dels usuaris i, sempre que els dispositius de l’usuari estiguin segurs i no incloguin programari maliciós abans d’instal·lar la cartera, poden estar segurs que els fons estan protegits.

A més de les funcions pràctiques, la cartera també té una interfície d’usuari senzilla i intuïtiva, que permet als usuaris emmagatzemar i gestionar les seves fitxes fàcilment. A més d’admetre l’emmagatzematge de tokens NEO i NEP-5, també admet la xarxa Ontology.

A més, els usuaris poden reclamar les seves recompenses GAS i ONG automàticament a la cartera. És una excel·lent cartera per a principiants i usuaris experimentats de criptomonedes que busquen una solució de cartera mòbil.

Cartera ANSY (cartera de paper)

Una última opció per als titulars de NEO és l’emmagatzematge d’actius en un cartera bàsica de paper. La cartera de paper és poc més que un tros de paper físic amb les adreces públiques i privades impreses.

La direcció pública proporciona als usuaris una manera d’enviar NEO a la cartera, mentre que l’adreça privada els permet enviar un testimoni NEO o gastar-los. Amb la cartera de paper, les claus resten fora de línia per sempre, cosa que millora la seguretat d’aquest tipus de cartera.

La cartera de paper presenta diversos inconvenients. Una és l’amenaça de danys físics al paper. La cartera de paper s’ha de mantenir segura de qualsevol dany causat pel foc i l’aigua o, fins i tot, pel simple esquinçament del paper. La majoria dels experts recomanen emmagatzemar diverses còpies de la cartera de paper en llocs segurs en cas de danyar-ne una o més.

Cartera de paper Ansy Neo

Generació d’una cartera de paper per imprimir

L’altre inconvenient és que els usuaris no poden reclamar fitxes GAS al NEO emmagatzemades en una cartera de paper. Aquesta és l’única cartera de la nostra llista que no admet la recopilació automàtica de GAS per a NEO estacades. Un darrer inconvenient és que actualment la cartera només està disponible en anglès.

Nota ✍️: Si esteu generant una cartera de paper, és més segur fer-ho fora de línia descarregant els fitxers. Això garanteix que les vostres claus privades mai no podrien estar exposades a una amenaça externa.

La millor característica de la cartera de paper ANSY és que l’usuari manté el control total de les claus i les monedes. Mentre es mantingui el paper segur, no hi ha manera que un pirata informàtic pugui accedir als fons, ja que es manté totalment fora de línia en tot moment.

Conclusió

Hi ha hagut casos en què els usuaris emmagatzemaven el seu NEO en carteres on no eren capaços de reclamar les recompenses de GAS o simplement ni tan sols sabien si la cartera generaria GAS.

Hi va haver altres ocasions en què els usuaris no sabien si podien enviar i rebre tant NEO com GAS, o podrien tenir dificultats per reconèixer quan una cartera és legítima o no.

Esperem que la llista anterior acabi amb qualsevol d’aquestes dificultats, fent saber a tothom quines carteres són segures i quines admeten l’emmagatzematge, l’enviament i la recepció de NEO i GAS, així com la generació de GAS..

La cartera que trieu dependrà realment de les vostres preferències personals. Realment no es pot superar la seguretat d’una cartera de maquinari com el Ledger. Tot i això, sempre que preneu les precaucions adequades, una de les carteres per a ordinadors o mòbils podria ser una bona alternativa.

Independentment de la cartera que escolliu utilitzar, assegureu-vos que practiqueu la seguretat de la cartera 101. Conserveu les còpies de seguretat de les vostres llavors i emmagatzemeu-les en un lloc segur. Si feu servir una cartera d’escriptori, no baixeu fitxers adjunts sospitosos.

Els millors llocs per comprar NEO

  • Binance Exchange
  • Bittrex
  • Huobi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me