Les millors carteres de Ravencoin: els 6 llocs més segurs per guardar el vostre RVN

Ravencoin (RVN) és una bifurcació de la cadena de blocs Bitcoin que es va desenvolupar com una manera d’emmagatzemar i transferir actius d’una part a una altra sense problemes. És descentralitzat, de codi obert i d’igual a igual.

Utilitza proves de treball com Bitcoin, però amb una diferència única crítica. Ravencoin continua sent resistent a l’ASIC gràcies a l’algoritme X16R que fa servir per consens. Aquesta característica de Ravencoin el va fer popular immediatament quan es va llançar al gener del 2018 i continua sent popular fins avui.

Anteriorment hem escrit una guia sobre com explotar Ravencoin.

Tanmateix, independentment de si extracteu RVN o el compreu per a una inversió, necessitareu una cartera segura per emmagatzemar les vostres monedes. En aquest post, us donaré algunes de les millors opcions d’emmagatzematge de Ravencoin, així com alguns consells principals per a l’emmagatzematge segur de monedes.

Top 6 millors carteres de Ravencoin

Tot i la recent popularitat de Ravencoin, no hi ha tantes carteres de tercers que admetin la moneda. Atès que no van completar un ICO i no són un testimoni ERC20, els desenvolupadors de carteres necessiten més treball per integrar la moneda al seu codi.

Dit això, encara hi ha algunes opcions d’emmagatzematge potents que podeu utilitzar. Aquests han estat publicats pels mateixos desenvolupadors bàsics, empreses alineades amb l’equip o entusiastes de tercers de la comunitat.

Dit això, a continuació es mostra una llista d’algunes de les millors carteres Ravencoin per ordre de preferència.

Escriptori oficial de Ravencoin (cartera d’escriptori)

Una de les millors opcions en carteres de criptomoneda sempre és la cartera oficial, i Ravencoin us ofereix una cartera oficial que es pot descarregar i instal·lar per a Windows, Linux o Mac OS.

Cartera Ravencoin Core

Interfície d’usuari de Ravencoin Core

La cartera és fàcil d’utilitzar i tindreu una llavor de còpia de seguretat en cas que hàgiu de tornar a instal·lar la cartera en un altre dispositiu. La cartera oficial d’escriptori descarrega tota la cadena de blocs, de manera que es necessita un temps per sincronitzar-se completament, però un cop fet això ajudeu a protegir la xarxa Ravencoin, cosa que és positiva.

A més, tenint en compte que aquesta és la cartera oficial desenvolupada per l’equip de Ravencoin, podeu estar segur que comptarà amb un ampli suport comunitari. Els desenvolupadors principals actualitzen constantment el codi de la cartera perquè pugueu estar segurs que la cartera sempre admetrà les darreres funcions de Ravencoin.


Com que es tracta d’una cartera d’escriptori, és bastant segur, però cal assegurar-se que l’ordinador no estigui infectat per cap virus o programari maliciós. També us heu d’assegurar que només descarregueu la cartera des del lloc web oficial de Ravencoin o Dipòsit de GitHub i no des d’un altre lloc web la nostra font.

Trezor (cartera de maquinari)

Les carteres de maquinari sempre són un dels llocs més segurs per emmagatzemar la vostra criptomoneda, ja sigui que parleu de Ravencoin o d’alguna altra criptomoneda. Afortunadament, l’equip de Trezor ho ha fet recentment ha publicat el firmware per al seu dispositiu de maquinari que admet Ravencoin. Podeu utilitzar el fitxer Cartera Ravencoin Electrum amb el teu Trezor.

Els usuaris els agrada especialment el Trezor perquè utilitza firmware de codi obert, a diferència d’alguns dels seus competidors. També és una cartera multidivisa amb suport per a més de 1.000 monedes. El nivell d’entrada Trezor és el Trezor Model One que es ven per 69 € i es pot comprar directament a Trezor.

Cartera Ravencoin Core

Col·lecció de dispositius Trezor. Imatge via Trezor

Advertiment ⚠️: No compreu cap dispositiu de maquinari a tercers venedors

Trezor també afegeix les seves funcions de seguretat en exigir l’autenticació del dispositiu abans de poder connectar-lo a l’ordinador. I només s’hi pot accedir si s’introdueix correctament el codi de seguretat del dispositiu, en cas contrari no aconseguirà alimentar l’ordinador i connectar-lo al port USB no té cap efecte.

Tot i que el Trezor Model One hauria de ser suficient per emmagatzemar RVN i la majoria de les vostres altres monedes, hi ha algunes monedes populars que no admet. Podeu optar pel Trezor Model T, que cobreix una selecció més àmplia de monedes, a més de ser més fàcil d’utilitzar amb la seva pantalla LCD RGB. Ho podeu aconseguir per 149 €.

Si la seguretat és la vostra preocupació principal, Trezor és probablement la vostra millor aposta per emmagatzematge RVN segur.

Ravencoin Mobile oficial (cartera mòbil)

Els desenvolupadors de Ravencoin també han creat una cartera mòbil oficial, que està disponible tant per a iOS com per a Android sistemes operatius. Aquesta és una cartera fantàstica per a aquells que necessiten accés a la seva RVN quan estiguin fora de casa i vulguin enviar-la.

La cartera mòbil Ravencoin va ser desenvolupada per Medici Ventures. Aquest és el braç de capital risc d’Overstock.com que ha invertit en startups relacionades amb blockchain. Ells són un defensor actiu del projecte Ravencoin i fins i tot han utilitzat el blockchain per fer-ho transferir valors.

Cartera Ravencoin Core

Cartera mòbil Ravencoin. Imatge via iStore

La cartera té un disseny elegant i està totalment encriptada per mantenir el vostre RVN el més segur possible en un dispositiu mòbil. També gaudireu de protecció PIN a la cartera per protegir-lo dels lladres físics o en cas que perdeu el dispositiu mòbil.

Per descomptat, això segueix sent una cartera mòbil i són molt menys segurs que altres opcions. Per tant, probablement no voldreu emmagatzemar massa monedes al dispositiu i mantenir la major part de les vostres propietats RVN en una cartera fora de línia..

Pocket Raven (cartera web)

El Pocket Raven és un servei de cartera basat en web per a Ravencoin. Està escrit en javascript i és completament de codi obert, cosa que el fa totalment transparent. Funciona perfectament amb la cadena de blocs Ravencoin i fins i tot es pot utilitzar com a solució multi-signatura. Viouslybviament, una cartera web no serà la solució més segura, però és una manera ràpida i senzilla d’utilitzar una cartera Ravencoin.

Aquesta podria ser una bona solució si esteu extraient RVN i necessiteu una cartera ràpida per enviar els vostres beneficis. També pot ser bo si esteu fora de l’ordinador de sobretaula i no coneixeu l’adreça de la cartera. Simplement creeu una cartera web ràpida per rebre les vostres monedes RVN i quan arribeu a casa, les podeu transferir a la vostra cartera principal d’escriptori..

Generador de carteres Pocket Raven

Generador de carteres Pocket Raven

Per crear una cartera nova, haureu de triar un nom d’usuari i una contrasenya únics. El Pocket Raven crearà una adreça com a combinació de totes dues i podeu crear diverses adreces amb el mateix nom d’usuari però contrasenyes diferents. Els operadors del lloc no tenen accés a aquests detalls de cap manera.

Advertiment ⚠️: Sou l’únic que té accés a aquests detalls, així que assegureu-vos que no els perdeu. 

Paper Ravencoin (cartera de paper)

Una cartera de paper pot ser tan senzilla com escriure les claus privades en un tros de paper. Per a alguna cosa una mica més elegant, hi ha generadors de carteres de paper Ravencoin que imprimeixen les vostres claus privades amb cura i també imprimeixen un codi QR per facilitar les transferències. Una cartera de paper és un mètode extremadament segur per emmagatzemar Ravencoin, ja que no està connectat a Internet, cosa que significa que els pirates informàtics no hi poden accedir..

Haureu de mantenir el paper protegit contra lladres i altres desastres potencials, com ara incendis o vessaments de líquids. No és estrany imprimir diverses còpies d’una cartera de paper i conservar-les en diferents llocs segurs.

Cartera de paper Ravencoin

Generador de carteres de paper

Si esteu creant una cartera de paper amb aquest programari, les millors pràctiques serien fer-ho en un estat fora de línia. Atès que la cartera es genera al costat del client amb el navegador, no necessita la connexió a Internet per crear-se. Hi ha dues opcions per fer-ho amb el generador de carteres de paper Ravencoin:

  1. Podeu anar cap al lloc web de cartera de paper, desconnecteu d’Internet i, a continuació, creeu la vostra cartera.
  2. Podeu descarregar els fitxers del lloc web des del seu fitxer GitHub oficial i obriu la cartera al navegador en una màquina fora de línia.

Un cop tingueu les claus privades, heu d’imprimir-les en una impressora segura i guardar-les en un estat d’emmagatzematge en fred. No deseu la cartera de paper en PDF a la vostra màquina, ja que és sense xifrar i és fàcil de robar.

Cartera Ravencoin amb miners (Cartera d’escriptori)

Això és un cartera de tercers per a Ravencoin que inclou programari de mineria. Això significa que podeu extreure RVN de la cartera, només mantenint-lo obert i en funcionament. Utilitza la vostra CPU, de manera que no és probable que trobeu un bloc als nivells de dificultat actuals, però si ho feu val la pena 5.000 RVN, cosa que suposa un bon pagament.

La cartera en si és un disseny bàsic i no compta amb moltes campanes i xiulets, ja que la millor característica és l’opció minera afegida.

Conclusió

Aquí el teniu, 6 de les millors carteres de Ravencoin disponibles actualment. El que acabeu triant dependrà de les vostres pròpies preferències i casos d’ús.

La cartera principal és la que té més suport i està oficialment sancionada pels desenvolupadors. Executar un node complet a la xarxa Ravencoin significa que ajudeu a mantenir-lo segur i ben distribuït. Per descomptat, no supera la seguretat d’una cartera de maquinari ni la facilitat d’ús d’una cartera mòbil.

Potser la millor solució és utilitzar una varietat de carteres diferents. Podeu emmagatzemar la major part de les vostres participacions en una cartera de maquinari / paper sense connexió mentre utilitzeu la cartera d’escriptori o mòbil per satisfer les vostres necessitats de despesa més habituals..

Independentment de la cartera que acabeu escollint, assegureu-vos que seguiu la seguretat de la cartera 101. Mantingueu segures les vostres claus privades, feu una còpia de seguretat de les vostres llavors i no informeu el món de la vostra reserva de RVN.

Ningú no necessita saber què estàs fent! ?

Els millors llocs per comprar RVN

  • Binance
  • Bittrex

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map