Les millors carteres de fixació: els 6 llocs més segurs per guardar USDT

Tether (USDT), malgrat la controvèrsia que es viu durant gran part de la seva existència, continua sent l’establecoïna més popular i àmpliament utilitzada al món.

Les Stablecoins són molt importants per als comerciants, ja que els proporcionen la flexibilitat dels actius digitals i l’estabilitat del dòlar nord-americà. Són una manera excel·lent per als comerciants d’obtenir els seus guanys en criptografia de Hodl sense necessitat de convertir-los prèviament a Fiat.

Per descomptat, tot això no serveix de res si no podeu protegir el vostre Tether.

En aquesta peça, us donaré 6 de les millors carteres Tether. També us donaré alguns consells principals a l’hora de mantenir el vostre USDT amb seguretat.

Top 6 carteres USDT Tether

Abans de poder passar a la llista de carteres USDT, heu d’assegurar-vos que enteneu quin tipus de fitxes Tether teniu.

Quan es va llançar Tether el 2014, es van emetre les primeres fitxes a la cadena de blocs de Bitcoin mitjançant el protocol Omni Layer. Tanmateix, el gener de 2018 la Fundació Tether va fer la transició de USDT a la cadena de blocs Ethereum com a testimoni ERC-20. Això significa que els Tether emesos abans del gener del 2018 són fitxes Omni Layer, mentre que les emeses després són fitxes ERC-20.

No podeu emmagatzemar-los a les mateixes carteres, per tant, és important saber quines fitxes Tether teniu. Afortunadament, no és massa difícil ja que les fitxes ERC-20 tenen adreces que comencen per “0x”, mentre que les fitxes Omni Layer comencen per “1”, “3” o “bc1”.

Ara que ja coneixeu les diferències en els tokens Tether, fem una ullada a les carteres.

Ledger Nano S (cartera de maquinari)

El Ledger Nano S és una de les carteres de maquinari més populars i conegudes. Els usuaris de criptomonedes aprecien el Ledger perquè els proporciona la màxima seguretat ja que emmagatzema les claus privades a l’emmagatzematge frigorífic de la cartera de maquinari. Es proporciona seguretat addicional mitjançant l’ús de protecció PIN i entrades físiques i digitals dobles per verificar cada transacció.

Com que el Ledger Nano S és una cartera determinista jeràrquica, se us proporciona una frase inicial quan configureu la cartera i aquesta frase es pot utilitzar per recuperar els vostres fons si la cartera es perd, es fa malbé o us roba..

Llibre Nano Tether USDT

Aconsegueix la teva cartera Ledger Nano

El Ledger és el millor per a l’emmagatzematge de fons a llarg termini, ja que les funcions de seguretat subjacents de la cartera fan que sigui incòmode transferir fons quan estigueu fora de casa. En lloc d’això, us recomanem que conserveu una petita quantitat de USDT en una cartera mòbil per a transferències ràpides.

Si la seguretat és la vostra preocupació més important i per a molts usuaris de criptomonedes, el Ledger Nano S és una opció lògica. L’únic inconvenient és el cost de la cartera, tot i que ha baixat recentment i ara és de només 59 dòlars. A més, tingueu en compte que el llibre major només és útil si teniu els tokens ERC-20 Tether. No admet les fitxes Omni Layer.

Èxode (cartera d’escriptori)

Exodus ha estat considerat durant molt de temps una de les millors carteres per a nous usuaris per la seva facilitat d’ús, estètica i facilitat d’ús. A més de donar suport a USDT, Exodus també us permetrà emmagatzemar més de 100 actius digitals diferents.

La cartera Exodus us proporciona un control total de la vostra clau privada i aquesta queda al vostre dispositiu en tot moment. Tampoc hi ha hagut violacions de seguretat ni intents de pirateig informats a Exodus, de manera que això és un senyal positiu.

La majoria dels usuaris afavoreixen el codi obert, ja que els permet examinar el codi. L’èxode no és completament de codi obert, però continua sent una sèrie de components importants dins de l’èxode que, de fet, encara són de codi obert. Podeu visualitzar-los al seu GitHub.

Cartera Tether d’Èxode

La interfície d’usuari de la cartera de connexió Exodus

A més, si voleu convertir el vostre USDT en una altra moneda, podeu utilitzar l’opció de canvi integrada. Això es fa mitjançant la integració de ShapeShift i Changelly a Exodus Wallet. Això és més segur que l’enviament primer de les monedes a una central centralitzada, ja que són serveis d’intercanvi sense custòdia.

Exodus té una cartera mòbil que apareix a la botiga d’iTunes. Tot i això, aquesta cartera mòbil encara no admet Tether. L’equip d’Exodus ha dit que augmentarà el nombre de monedes que s’admetrà, així com llançarà una versió d’Android en un futur no gaire llunyà.

És important tenir en compte que la cartera Exodus és només per a Versió ERC20 de USDT. Per tant, això s’haurà de tenir en compte abans d’enviar fons a la cartera.

Coinomi (cartera mòbil / cartera d’escriptori)

La cartera Coinomi ha estat durant molt de temps una de les carteres mòbils multidivisa més populars i ara és encara millor amb una nova aplicació d’escriptori. També és una de les poques carteres mòbils amb suport per a Tether.

Coinomi admet dispositius Android i iOS en la seva versió per a mòbils i Windows, Linux i Mac OS en la seva versió d’escriptori. A més, mai no demana cap informació personal. Podeu descarregar qualsevol versió de Coinomi de manera gratuïta i restar anònim. I la funció d’anonimització d’IP de Coinomi ajuda encara més a mantenir la vostra privadesa.

Cartera Coinomi USDT

Versió per a ordinadors i mòbils de Coinomi Wallets

Per ajudar amb la seguretat, les claus privades s’emmagatzemen localment al vostre propi dispositiu i la cartera és una cartera determinista jeràrquica que us proporciona una frase de còpia de seguretat i recuperació quan s’instal·la per primera vegada. És important que copieu aquesta frase i la mantingueu segura, ja que la necessitareu si heu de restaurar la cartera i recuperar els fons.

Com la cartera Exodus anterior, Coinomi també admet la funció d’intercanvi integrada amb suport per a Changelly o ShapeShift. Dins del vostre tauler, podeu convertir de forma ràpida i senzilla les vostres monedes USDT en altres criptomonedes.

La cartera ha estat tan exitosa i popular, ja que té una interfície d’usuari fantàstica i és intuïtiva i senzilla d’utilitzar per a principiants, però amb funcions potents per a usuaris de criptomonedes amb més experiència. Coinomi admet la versió ERC-20 de USDT.

Malauradament, Coinomi no és de codi obert, de manera que no podeu veure el codi de la cartera. Per descomptat, això també significa que els pirates informàtics tampoc no poden examinar fàcilment el codi per detectar exploits. Haureu de decidir la importància que té aquesta consideració per a vosaltres.

Copay Hack &# 128104; ‍&# 128187 ;: Al novembre del 2018, un pirata informàtic va aconseguir accedir a una dependència de NPM a la cartera Copay i injectar codi maliciós. Aquest és un exemple d’un exploit que funciona a causa de la naturalesa de codi obert de la cartera.

Cartera gratuïta (mòbil)

Una altra cartera mòbil que admet Tether és la cartera gratuïta. Tenen una cartera de divises múltiples a la “Crypto Wallet” i una cartera específica de Tether. Estan disponibles a dispositius iOS i Android.

La cartera gratuïta és una cartera força controvertida, ja que manté les claus privades de l’usuari. Això vol dir que han de confiar no només en que l’equip de Free Wallet sigui completament honest, sinó que també pugui emmagatzemar les monedes en un lloc completament segur..

Cartera sense corda

Aplicació gratuïta Wallet Tether a iTunes

Tanmateix, com que mantenen les vostres claus privades, també vol dir que podeu recuperar fàcilment la cartera si perdeu l’accés a la vostra contrasenya o telèfon. L’equip us pot enviar instruccions de recuperació de cartera i restablir informació per correu electrònic (no el més segur).

No són les vostres claus &# 128273 ;: Molts de la comunitat de criptografia subscriuen la noció que si no manteniu les vostres claus privades, no teniu la criptografia. Per tant, haureu de millorar la comoditat de la cartera sobre les vostres preocupacions sobre l’equip / seguretat.

Per descomptat, des de la perspectiva de l’experiència de l’usuari, Free Wallet és força intuïtiu. És fàcil configurar i enviar / rebre monedes. Per tant, us recomanaria que mantingueu aquí una quantitat limitada de USDT si insisteix a utilitzar-lo.

MyEtherWallet (cartera web)

Aquí teniu una altra cartera per als vostres tokens ERC-20 Tether. MyEtherWallet és una cartera en línia i també és la cartera Ethereum i ERC-20 més popular disponible en línia. Es tracta d’una cartera web que significa que podeu configurar-la fàcilment amb un cost zero allà mateix al vostre navegador.

Tot i que és una cartera en línia i necessita una connexió a Internet per accedir als vostres fons, les claus privades només s’emmagatzemen al vostre propi dispositiu. Per tant, no hi ha possibilitat que perdin l’accés a les vostres claus mitjançant un hack de tipus d’intercanvi.

Dit això, hi ha altres vectors d’atac que els pirates informàtics poden utilitzar per accedir a les vostres claus. El més comú és un atac de pesca. Amb això, el pirata informàtic us pot redirigir a un lloc maliciós i capturar les vostres claus privades. Per tant, heu d’assegurar-vos que sou al lloc oficial abans d’inserir-los.

Hack de DNS &# 128104; ‍&# 128187 ;: El 2018, els pirates informàtics van poder fer-ho accediu als servidors DNS de MyEtherWallet a Amazon Web Services. Van canviar el servidor cap al qual es dirigia el seu domini i van poder capturar centenars de claus d’usuari. Aneu sempre amb compte quan feu servir una cartera en línia.

Un desavantatge és que, tot i que aquesta cartera admet totes les monedes ERC20, no admet altres protocols. Per tant, si esteu buscant una cartera per emmagatzemar més que els vostres Tethers, és possible que vulgueu considerar una altra opció.

Un altre desavantatge de MyEtherWallet és que no és el més fàcil d’utilitzar, tot i que s’ha millorat amb la versió més recent. És possible que els principiants vulguin descarregar i explorar la interfície de la cartera abans de transferir fons a la cartera.

OmniWallet (cartera web)

Si teniu la xarxa de connexió Omni Layer més antiga, voldreu consultar OmniWallet. És una de les primeres carteres que mai admeten Tether, però també és l’única cartera que queda per al vostre Omni Layer USDT. I, tot i que és una cartera en línia, igual que MyEtherWallet, les claus privades s’emmagatzemen al vostre propi dispositiu local, cosa que us proporciona un control complet sobre les vostres claus..

Cartera Tether Omni

La interfície d’usuari Tether OmniWallet

OmniWallet us proporciona una seguretat addicional gràcies a l’autenticació de 2 factors. No és tan segur com l’emmagatzematge en fred, però si teniu previst utilitzar el Tether, és molt més convenient.

OmniWallet també admet Bitcoin, però heu de saber que no és la cartera més fàcil d’utilitzar. Els usuaris sovint han subratllat que la navegació per OmniWallet pot ser difícil i que els principiants voldran passar una estona amb la cartera abans de transferir fons..

Carteres a evitar …

Per descomptat, hi ha moltes altres carteres que donaran suport a Tether, però no hauria de ser un motiu perquè les feu servir.

A continuació, es mostren dues opcions de cartera que heu d’intentar evitar tenint en compte els riscos inherents que comporten aquestes formes de cartera (tant en general com més específicament)..

Emmagatzemar USDT en una cartera Exchange

Si considereu que USDT s’entén principalment com a testimoni d’un comerciant que s’utilitza per protegir-se de la volatilitat del mercat, us recomanem que mantingueu el vostre Tether a la cartera actualitzada que proporciona el vostre intercanvi.

Té sentit si utilitzeu USDT d’aquesta manera, ja que la liquiditat i la rapidesa de les transaccions són fonamentals si utilitzeu USDT per reduir el risc de volatilitat de les vostres operacions. Mantenir el vostre USDT a la cartera d’intercanvi podria ser més eficient si necessiteu un accés ràpid als vostres fons.

Per descomptat, això també us exposa al risc que l’intercanvi es pirategi i perdi tot el vostre USDT i qualsevol altre recurs digital que tingueu a la cartera d’intercanvi. Podeu considerar-ho com una última opció d’emmagatzematge de fossa, però, en general, quan hàgiu acabat de negociar durant el dia, hauríeu de treure tots els vostres recursos de la cartera d’intercanvi a una cartera més segura..

Cartera oficial de xarxa (cartera web)

Tether sí que ofereix la seva aplicació oficial de cartera, i és una cartera web. També és el mitjà principal per convertir USDT en dòlars americans fiduciaris, o viceversa. L’únic problema està en la seguretat que se sent amb la cartera. Veureu que es va piratejar a finals del 2017 i es van robar 31 milions de dòlars en USDT.

La Fundació Tether va retirar la cartera fora de línia quan es va assabentar del robatori i va suspendre els nous registres. La cartera va romandre fora de línia durant gairebé un any, mentre que Tether va actualitzar la base de codis de la cartera i finalment la va tornar a llançar. Però no hi ha cap garantia que sigui més segur ara que abans.

I aquesta és una bona raó per evitar carteres en línia centralitzades …

Conclusió

Aquí ho teniu, 6 de les millors carteres Tether, així com dues carteres que és possible que vulgueu evitar.

Si fos exigent, no es pot faltar a la seguretat afegida que ofereix una cartera de maquinari com el Ledger Nano. Per descomptat, això no vol dir que no s’hagin de considerar les altres carteres, però les carteres de maquinari són conegudes per ser els mètodes més segurs per assegurar la criptografia.

A més, també és important que tingueu la cartera adequada per al vostre tipus de testimoni. En la majoria dels casos, seran fitxes ERC-20, però sí que voleu comprovar-ho per assegurar-vos perquè, si proveu d’enviar fitxes Omni Layer a una cartera ERC-20, quedareu fora d’aquestes fitxes.

Per descomptat, independentment de la cartera en què vulgueu optar, assegureu-vos que practiqueu la seguretat de la cartera 101. Feu sempre una còpia de seguretat de les vostres paraules inicials, no baixeu fitxers maliciosos i no digueu a ningú el que esteu “fent”!

Els millors llocs per comprar USDT

  • Binance
  • Bittrex
  • Kraken

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me