Les eines d’investigació de criptomonedes que tots hauríem d’utilitzar

>

El comerç de criptomonedes és complicat. Des de l’aprenentatge de carteres fins a la investigació d’intercanvis de criptomonedes es presenten conceptes estrangers que triguen a entendre’s.

L’objectiu d’aquest article no serà cobrir tot el que necessiteu saber sobre la criptomoneda, sinó proporcionar recursos que us puguin ajudar a entendre millor el mercat. S’han llançat més de 5.000 criptomonedes des del 2009, quan Bitcoin va cobrar vida, de manera que investigar tots els actius és gairebé impossible. Tanmateix, amb les eines que comentem al llarg d’aquest article, tindreu una base sòlida per obtenir maneres de recopilar informació i prendre decisions informades..

El nostre equip elaborarà articles addicionals que se centraran en altres temes importants. El darrer tema que vam tractar va discutir com decidir quins actius voleu posar a la vostra cartera. Combinats, aquests dos articles proporcionen una base sòlida per a l’anàlisi i la investigació del mercat. Consulteu aquest article aquí!

Crypto Trading 101: Selecció d’actius de cartera

Per estar al dia de tots els nostres articles, estudis i notícies més recents, uniu-vos al nostre grup Telegram. La nostra comunitat sempre està preparada per donar-vos suport en tot el que puguem.

1. CoinMarketCap

CoinMarketCap ha estat el punt de partida dels inversors que han començat el seu viatge cap al mercat de criptografia des del 2013. Com a lloc web més popular de tots els sistemes de criptografia, molts inversors utilitzen CoinMarketCap com una forma fàcil d’investigar nous actius i recopilar informació sobre el mercat..

Algunes de les característiques més destacades de CoinMarketCap inclouen la classificació d’actius per capitalització de mercat, gràfics de preus històrics, mètriques d’oferta d’actius, volum de negociació en diferents borses per a cada parell de negociació i els parells de mercat cotitzats per a cada borsa..

Amb més de 5.000 criptomonedes diferents seguides per CoinMarketCap, s’ha convertit en el recurs més fiable per iniciar un nou projecte d’investigació criptogràfica..

Comenceu a investigar sobre CoinMarketCap.

2. CoinStats

Després de passar a la criptomoneda, molts inversors voldran estar al dia de les últimes novetats sobre els actius de la seva cartera. Al mercat criptogràfic, no hi ha millor recurs que el CoinStats aplicació mòbil.

L’equip de CoinStats ha desenvolupat la forma més racional perquè els inversors rebin notícies actualitzades d’equips de desenvolupament de criptografia. No només això, sinó que també podeu fer un seguiment de tota la vostra cartera en temps real a totes les borses importants. CoinStats és el recurs perfecte per investigar nous actius, gestionar la vostra cartera i controlar el mercat.

Dins de l’aplicació CoinStats, els inversors poden estar al dia de les últimes novetats de cada equip de criptomonedes, rebre alarmes quan el mercat canvia ràpidament o llegir articles de tendència..

Inscriviu-vos a CoinStats.

3. Crypto Twitter

Pel que fa a la comunitat, Twitter exemplifica el millor i el pitjor del mercat de criptomonedes.

Molts dels jugadors més influents de l’espai criptogràfic tenen presència a Twitter. Podeu trobar investigadors experts, comerciants i inversors de bona reputació. Seguint les persones clau, podreu reunir ràpidament el coneixement que necessiteu per prendre decisions importants.

D’altra banda, com moltes plataformes de xarxes socials del segle XXI, l’abundància d’informació pot ser una arma de doble tall.

Juntament amb les potents veus de la criptografia, també hi ha milers d’estafadors, robots i simulacres que no tenen cap remordiment a l’hora de compartir desinformació. Sense filtrar acuradament la vostra cronologia i pensar en els missatges que llegiu, és fàcil caure en trampes mentals que a la llarga no resulten beneficioses..

Tot i que Twitter és un recurs increïble per als inversors en criptografia, s’hauria d’utilitzar juntament amb altres recursos per verificar la informació i validar opinions.

Participa amb Crypto Twitter.

4. Messari

A mesura que evolucionem com a comerciants, pot arribar un moment en què les estadístiques d’alt nivell proporcionades per serveis com CoinMarketCap ja no són suficients per donar-nos la visió detallada del mercat que volem.

Quan arribi aquest moment, podem recórrer a eines de recerca professionals com Messari. Tot i que aquestes eines professionals no són per a tothom, Messari ofereix una mirada més profunda al mercat mitjançant un enfocament agressiu en les dades.

Des del primer moment que aterrem a la Messari Screener, ja podem notar l’èmfasi que posa l’equip de Messari en l’anàlisi de dades. Aquesta pàgina no només classifica els actius per capitalització de mercat, sinó que també proporciona una llarga llista d’altres filtres i opcions de dades. Molts inversors avançats trobaran que aquest accés personalitzat a les dades és un somni fet realitat.

Personalitzeu les vostres dades amb Messari.

5. El bloc de criptografia

Canviant d’engranatges de dades per un moment, un recurs creixent a la comunitat criptogràfica ha estat “The Block”. Aquest equip professional d’investigadors i analistes ofereix una nova sortida per a les últimes notícies a l’espai criptogràfic.

Tot i que de tant en tant han estat envoltats de controvèrsia, pocs altres equips poden comparar la seva manera agressiva de perseguir la veritat i esforçar-se per estar al capdavant de totes les històries interessants..

Qualsevol persona que estigui buscant informació profunda sobre el mercat de criptografia o l’accés a notícies d’última hora hauria de considerar “The Block”. Les seves connexions amb diferents equips de criptografia s’executen a tot el mercat i produeixen contingut de qualitat constantment.

Comenceu a llegir The Block.

6. Nòmics

Tot i que històricament Nomics s’ha centrat menys en la investigació de mercats que altres proveïdors de dades com Messari, recentment hem notat que Nomics s’ha involucrat cada vegada més a l’hora de proporcionar dades específiques de l’actiu i visions generals del mercat d’alt nivell.

De manera similar a CoinMarketCap, podeu trobar dades detallades del mercat de cada actiu a Nomics. A més de les dades d’actius, els inversors poden obtenir una comprensió més profunda dels intercanvis de criptografia més populars explorant el intercanviar pàgina de rànquings.

Tot i que Nomics no seria un recurs ideal per a nous inversors, pot ser una opció per a institucions o clients empresarials que busquen informació profunda sobre el mercat..

Obteniu informació més profunda amb Nomics.

7. Binance Research

En aquest punt, qualsevol persona que hagi estat al mercat de criptografia durant més d’uns mesos probablement hagi sentit a parlar de Binance. Es consideren un dels intercanvis de criptomonedes més grans del món i ofereixen una àmplia gamma de productes.

Un dels recursos que proporcionen per als inversors és el Binance Research lloc web. Aquest lloc web està dedicat a proporcionar informació educativa sobre el mercat de criptomonedes i els actius digitals.

El contingut de forma llarga que s’ofereix a través de l’equip de Binance Research és un recurs excel·lent per a qualsevol inversor nou que vulgui conèixer millor el funcionament del mercat.

No només podeu explorar discussions exhaustives sobre temes de mercat, sinó que també podeu trobar recursos sobre diferents maneres d’implicar-vos en el mercat mitjançant el comerç al comptat, el comerç de marges, el comerç de futurs, préstecs i molt més. En general, recomanem el lloc web Binance Research.

Analitzeu el mercat amb Binance Research.

8. CoinDesk

CoinDesk és una de les plataformes educatives, de recerca i de notícies més grans disponibles al mercat de criptomonedes. Fundada el maig del 2013, també és una de les organitzacions de notícies criptogràfiques més antigues que encara operen avui.

Des dels seus inicis, CoinDesk ha ampliat sistemàticament l’abast de les seves ofertes de productes per incloure més que notícies. En els darrers esforços, CoinDesk s’ha expandit a temes educatius i de recerca. Aquests recursos proporcionen als inversors noves formes creatives d’interaccionar amb el contingut de criptomonedes.

Al cap i a la fi, sovint trobem que CoinDesk és un error o una falta quan es tracta de les seves investigacions i articles. Els seus continguts no sempre són tan crítics ni crítics com The Block, però encara veiem CoinDesk com un actor important al mercat a llarg termini.

Llegiu més sobre CoinDesk Research.

9. Comparació de criptografia

Semblant en molts aspectes a Nomics o CoinMarketCap, CryptoCompare proporciona un altre recurs per accedir a la informació més recent del mercat. No obstant això, hi ha algunes distincions importants que fan que CryptoCompare sigui una plataforma atractiva per als inversors.

Més específicament, CryptoCompare proporciona una secció “Investigació” al seu lloc web. Aquest recurs proporciona estudis i revisions en profunditat dels intercanvis. Aquestes revisions poden formar part del procés de presa de decisions dels inversors.

Més enllà del contingut de la investigació proporcionat per CryptoCompare, també admeten un simple agregador de notícies que pot ser una bona opció per als inversors que no volen saltar entre llocs web per trobar les darreres notícies sobre criptografia..

CryptoCompare no és un lloc web per a tothom, però us recomanem que proveu almenys. Vegeu si la informació i els recursos que proporcionen s’ajusten als vostres fluxos d’inversió. Si no, hi ha altres recursos fantàstics que poden omplir els buits que CryptoCompare no proporciona.

Proveu CryptoCompare.

10. Bitcoin Talk

Bitcoin Talk és el llegendari fòrum creat per Satoshi Nakamoto. Des de 2009, Bitcoin Talk s’ha mantingut com una de les comunitats més grans dels defensors de Bitcoin. En qualsevol dia, podeu trobar els últims anuncis de Bitcoin, discussions sobre altcoin i llançaments de nous productes.

És un dels millors recursos per a algú que estigui disposat a aprofundir i embrutar-se les mans. Com passa amb qualsevol fòrum, no sempre és fàcil obtenir la informació més rellevant per a vosaltres. Haureu de fer algunes excavacions per trobar publicacions d’alta qualitat.

Com que Bitcoin Talk està inundat de contingut que no sempre és d’alta qualitat ni rellevant per a una persona, és difícil recomanar Bitcoin Talk com a lloc on els inversors puguin iniciar el seu procés d’investigació. Pot ser millor prendre-ho lent i començar llegint alguns dels recursos més clars i organitzats que poden estructurar el vostre aprenentatge d’una manera significativa..

Bitcoin Talk és fàcilment el millor fòrum de la comunitat de criptomonedes, però no està exempt d’errors.

Comenceu a implicar-vos amb Bitcoin Talk.

Pensaments finals

Com a nou inversor al mercat de criptografia, hi ha molt a aprendre. Preneu-vos el temps per llegir contingut d’alta qualitat en diversos llocs web i aplicacions diferents. Conèixer l’espai requereix temps, de manera que no afanyeu el procés.

Cadascun dels recursos comentats al llarg d’aquest article té una proposta de valor diferent. Aprofiteu cada servei per prendre decisions importants a l’hora d’invertir en criptografia per primera vegada.

Un cop hàgiu passat el pas i hàgiu comprat la vostra primera criptomoneda, no us oblideu d’utilitzar Shrimpy per gestionar la vostra cartera.

Bones lectures addicionals

Bots de negociació de criptomonedes: la guia completa

Reequilibri del llindar per a la gestió de carteres criptogràfiques

Els usuaris de criptografia que es diversifiquen funcionen millor

Scripts Python per a bots de comerç criptogràfic

Script per Bitcoin Price Live Ticker (mitjançant Websockets)

La nostra plataforma de comerç social

Gamba és una plataforma de comerç social per a criptomonedes. Està dissenyat perquè els comerciants professionals i els principiants aprenguin sobre la creixent indústria criptogràfica. A Shrimpy, els usuaris poden copiar les carteres i les estratègies comercials d’altres operadors.

En menys d’uns minuts, podeu connectar-vos amb els principals operadors del món. Seguir diversos líders alhora proporciona a cada usuari una manera de gestionar una diversa cartera d’estratègies i criptomonedes.

Shrimpy admet 16 dels principals intercanvis de criptografia, estratègies de cartera automatitzades i eines de seguiment del mercat. Per obtenir més informació sobre tot el que ofereix Shrimpy, seguiu aquests enllaços:

Característiques

Estudis

Tutorials

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Gràcies per passar per aquí!

L’equip de Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me