Les apostes esportives nord-americanes podrien legalitzar-se per impulsar l’adopció de blockchain?

El 14 de maig, el Tribunal Suprem va aprovar una llei federal que obligava els estats a prohibir el joc a Internet resultat d’esdeveniments esportius.

Anteriorment, la Llei de protecció esportiva per a professionals i aficionats establia que el joc esportiu era legal a nivell federal, però que els estats no ho permetien..

L’estat de Nova Jersey va desafiar la prohibició federal, argumentant que infringia la desena esmena, que el Tribunal Suprem ha dit que prohibeix les lleis federals que obliguen els estats a dur a terme el dictat federal.

Els aficionats, els jugadors, els equips esportius i els especuladors es van alegrar en sentir aquesta tan esperada notícia. Ara s’han obert les comportes perquè totes les parts aprofitin l’oportunitat de guanyar diners en aquest espai.

De fet, això no ho és més per als projectes d’apostes basats en blockchain.

Apostes per Blockchain

Hi ha un gran cultiu emergent d’empreses Blockchain enfocat a trastornar aquesta indústria mitjançant l’ús de bases de dades descentralitzades i immutables que estableixen confiança i milloren l’eficiència de la transacció entre aficionats i cases d’apostes.

Més enllà de millorar el joc d’apostes en si, la tecnologia Blockchain té el potencial d’implementar sistemes de control autogovernats que donin als resultats una major transparència. Els pagaments del joc es regeixen pel protocol i res més.

Hi ha diverses diferències entre les apostes tradicionals i les apostes basades en blockchain. Aquests inclouen la manera com es financen els jocs i la quantitat d’informació que es proporciona als jugadors.

Finançament i pagaments

Apostes acceptades per Bitcoin

Els bancs i les carteres digitals que no pertanyen a Blockchain sempre han estat cansats d’adherir-se als llocs d’apostes esportives en línia. Tant és així, que els llocs d’apostes més populars com Bovada sovint registren l’etiqueta dels seus dipòsits a “Membres de gimnàs” o “Subscripció a revistes” per no aparèixer als extractes bancaris del Bank Of America.

Sense la fiabilitat de les passarel·les de pagament tradicionals per finançar comptes d’apostes esportives, molts han confiat en passarel·les més lentes i menys segures, com Money Global o Net seller. Aquests serveis inferiors només dificulten el procés de retirada guanyador.

Mitjançant la tecnologia Blockchain, els pagaments es poden fer fàcilment enviant fons a través de la vostra cartera digital, posant les vostres apostes a Bitcoin (o qualsevol altre testimoni que utilitzi la plataforma) i, a continuació, retirant-los enviant els fons a la vostra cartera..

Manca de transparència: “La casa sempre guanya”

La frase “la casa sempre guanya” és una indicació de la notòria reputació que tenen les cases d’apostes esportives per establir regles obscures que els donin l’avantatge independentment del resultat del joc.

Els corredors d’apostes tenen diversos anys d’anàlisi estadística per determinar quines probabilitats s’han d’establir per a una aposta concreta.

Les probabilitats d’un esdeveniment sempre es configuren de manera que garanteixi un benefici per a la casa, independentment de quin equip guanyi. Qualsevol intent d’utilitzar estratègies intel·ligents per cobrir les vostres apostes sol quedar anul·lat si us enxampen guanyant “massa”.

Aquestes circumstàncies només poden sorgir per la manca de transparència en nom d’aquestes institucions centralitzades.

Alternatives descentralitzades

Logotip Augur

Imatge mitjançant Fotolia

Plataformes com Blitzpredict recopileu dades de diversos llibres esportius i mercats de prediccions, assegurant-vos que podreu veure les millors probabilitats disponibles abans de fer les vostres apostes, així com la forma de pagament més ràpida.

De la mateixa manera, Augur (REP) aprofita la “saviesa de la multitud” per crear una plataforma descentralitzada per als mercats de predicció. Els usuaris compren i venen accions segons el resultat d’esdeveniments futurs, amb els preus dictats per la probabilitat d’esdeveniment multitudinari.

Betheruem proporciona una plataforma d’apostes descentralitzada que no depèn de les cases d’apostes centralitzades que operen com a intermediaris. Mitjançant el seu testimoni Bether, les persones poden establir salaris directament pel resultat d’un esdeveniment i la tecnologia de contractes intel·ligents Ethereum facilitarà la transferència de fons d’una part a la següent en funció de qui guanyi. Els jugadors estableixen les probabilitats i totes les transaccions són visibles al Blockchain.

Què ve després?

La sentència per legalitzar les apostes esportives a tots els estats és només el començament d’un llarg procés en què els grups d’interès (llocs d’apostes, estats, equips esportius, etc.) negociaran ara amb ferotge quina peça del Pastís d’apostes esportives de 150.000 milions de dòlars els pertany.

Actualment, la NBA, la MLB i la NFL estan negociant amb un grapat d’estats les “tarifes d’integritat”. Les taxes d’integritat són un impost sobre les apostes esportives legals dissenyat per cobrir els costos de la vigilància de la institució.

Sala d'apostes esportives Nevada

Sala d’apostes esportives. Imatge de stock

Les lligues esportives preferirien negociar la taxa amb el Congrés, que llavors exigiria als estats que paguessin la mateixa taxa de manera general. Tanmateix, aquesta mateixa sentència contradiria el mateix mandat que permetia legalitzar les apostes esportives en primer lloc.

Si es deixa als diferents estats, no hi ha cap garantia que hi haurà consens. El que és més probable que passi és que certs estats oferiran un preu just, mentre que altres no, i és possible que alguns (com Nova Jersey) no vulguin negociar gens.

Els informes més recents indiquen que les demandes de quotes de les lligues esportives s’han reduït de l’1% al 0,25% i que s’estan negociant actualment amb Kansas, Connecticut, Indiana i Nova York..

També hi ha el debat sobre com els drets de propietat intel·lectual s’adapten al procés de negociació. La capacitat dels llocs d’apostes esportives d’utilitzar noms d’equips, logotips i imatges per promocionar el seu lloc és crucial per al seu èxit i, per tant, podria crear un fort palanquejament negociador per a les lligues.

Els Estats també tenen el poder de determinar com es fan les apostes esportives a la seva àrea. Per exemple, alguns poden requerir que totes les apostes es facin en uns pocs llocs físics i no en línia. Alguns poden optar per operar aïlladament d’altres estats, creant grups d’apostes de taurons.

Habilitat vs. “Just for Fun”

Una gran part de l’atractiu de les apostes esportives és la diversió que comporten els amics que aposten pel seu equip favorit i esperen que els Déus de l’Esport els facin afortunats. L’altra cara d’això són els jugadors qualificats, que utilitzen algoritmes avançats i matemàtiques per calcular la probabilitat de diferents resultats.

Els Estats hauran de decidir si aquestes persones haurien de permetre jugar contra els Joes mitjans que només aposten per un caprici. Cal combinar jugadors qualificats amb jugadors qualificats? Com es determinarien aquestes categories?

La complexitat legal només creix a mesura que es fan més preguntes. Fins i tot a l’espai Blockchain, no sembla que s’està abordant aquest problema.

Policia dels nous entrants

L’augment de noves empreses Blockchain en aquest espai també augmenta la complexitat de les negociacions. Quines regles ha de complir una organització autònoma descentralitzada? Les plataformes d’apostes esportives d’igual a igual necessiten pagar una taxa d’integritat? I si opten per no fer-ho, com es podrien fer complir mai aquestes lleis?

La SEC encara intenta embolicar-se amb el que és Blockchain i si certes monedes són una seguretat o una utilitat. Per tant, en un termini immediat, no sembla que es faci un gran esforç en la negociació amb empreses d’apostes esportives Blockchain.

Les institucions d’apostes tradicionals són la cara actual de les apostes esportives, per la qual cosa crec que suportaran el pes de les comissions i restriccions que s’arribin abans que la lliga i, finalment, els estats comencin a establir els seus llocs a empreses amb seu a Blockchain..

Conclusió

En definitiva, sembla que els aficionats a les apostes esportives seran els majors guanyadors d’aquesta nova sentència del Tribunal Suprem.

Legalitzar les apostes esportives el 2018 no només els dóna la llibertat d’utilitzar els serveis existents per sobre del tauler, sinó que també els obre les portes per provar una varietat de noves aplicacions descentralitzades que ofereixen més confiança, seguretat i eficiència en el procés d’apostes..

Els jugadors tradicionals de l’espai també començaran a fer el salt cap a un marc més descentralitzat per reduir els costos i el temps de processament de pagaments / retirades.

Abans de les resolucions del Tribunal Suprem, molts llocs d’apostes esportives com Bovada i Intertops havien acceptat Bitcoin com a forma alternativa de pagament. Això els fa familiaritzar-se amb la tecnologia i els seus avantatges.

Queda per veure com els diferents grups d’interès es donaran suport mútuament a l’espai. Tanmateix, si una cosa està clara, és que Blockchain seria la tecnologia perfecta per proporcionar un llibre lliure transparent que els governs puguin regular i les lligues esportives per monetitzar..

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me