HitBTC Review (2020): com els comerciants estalvien diners canviant

>

Aquesta revisió forma part d’una sèrie de revisions d’intercanvi criptogràfic. Les nostres darreres revisions van avaluar Kraken, Binance, Bittrex, Bitstamp, Huobi, Poloniex, Gemini i Coinbase Pro. Estem publicant ressenyes de cadascun dels millors intercanvis, així que no us perdeu cap d’aquestes actualitzacions unint-se al nostre grup Telegram.

Aquells lectors que ja tinguin comptes HitBTC, inscriviu-vos a un Compte de gambetes per començar a automatitzar la vostra estratègia comercial. Només es triguen 5 minuts a configurar-se i poden augmentar els rendiments d’una estratègia de compra i retenció en més d’un 305%!

Revisió de KuCoin

És segur per als clients nord-americans que comercialitzen criptografia?

Llançat el 2013, HitBTC va ser un dels intercanvis de criptomonedes originals. Conegut per la seva ràpida execució d’ordres, una àmplia selecció d’actius i les baixes comissions comercials, HitBTC ha adquirit una reputació entre institucions i operadors de gran volum..

Cadascuna d’aquestes funcions de negociació ha contribuït a l’èxit fugitiu de l’intercanvi, portant-lo al centre d’atenció internacional i convertint-se en un dels intercanvis de criptografia més gran de la indústria.

A diferència de molts altres intercanvis, HitBTC ha apostat per proporcionar una API de classe mundial. Això ha situat la seva interfície d’usuari com a desenvolupament secundari de l’API.

Les API ofereixen una manera als desenvolupadors d’executar estratègies comercials d’alta freqüència, algorítmiques i en temps real. Això obre oportunitats lucratives a institucions mundials, comerciants professionals i fins i tot inversors minoristes per aprofitar la sòlida infraestructura i desenvolupar noves formes d’executar operacions de criptomoneda..

Experiència d’usuari

Ho direm ara i ho tornarem a dir en aquesta revisió, l’experiència de l’usuari és una mica feble amb HitBTC. No està malament, no és tan fantàstic com creiem que es mereix HitBTC. Amb un motor de negociació excepcional, una API sòlida i una llarga història al mercat de criptografia, veiem una gran oportunitat per al seu equip per netejar la nova experiència del client i brillar.

La interfície d’usuari està una mica obsoleta, el terminal de negociació podria utilitzar alguns parches i la sensació general de l’experiència d’intercanvi és més propera a Poloniex que a Coinbase Pro.

Al llarg de la resta de la revisió, no tindrem massa altres punts negatius per aprofitar, de manera que si esteu buscant alguna cosa negativa per creure sobre HitBTC, això es tracta. Fem una passejada per la interfície d’usuari i desglossem els diferents aspectes de l’experiència de l’usuari.

Atenció al client

HitBTC dóna suport a clients internacionals. Per mantenir una base d’usuaris tan àmplia, HitBTC s’ha adaptat per proporcionar suport multilingüe als seus usuaris. D’aquesta manera, els clients internacionals poden obtenir un suport ràpid sense necessitat de lluitar amb una barrera lingüística.

A més de l’assistència internacional al client, HitBTC s’enorgulleix d’oferir assistència al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. En qualsevol moment del dia o de la nit, és possible que es resolguin les entrades.

Procés de registre

Comenceu per registrar-se per obtenir un nou compte HitBTC.

Seleccioneu un nom d’usuari i una contrasenya.

Després de seleccionar un nom d’usuari i una contrasenya, se us demanarà que seleccioneu un país de residència i que introduïu el vostre nom complet i número de telèfon.

Completeu aquesta informació i seleccioneu “Finalitza el registre”.

Empleneu el formulari d’inscripció.

Accés a les claus de l’API

A continuació, revisarem el procés de recuperació de les vostres claus API. Comenceu navegant a la vostra visualització d’intercanvi. Es mostraran els gràfics, els recursos i molt més.

Seleccioneu “Configuració”. (Aquesta és la icona d’engranatge petit que hi ha a l’extrem superior dret)

Seleccioneu “Configuració”.

Aneu a “Claus API”. En aquesta pàgina, veureu cadascuna de les claus de l’API que ja heu creat o que crearà en breu.

Seleccioneu “Nova clau d’API”.

Seleccioneu “Nova clau d’API”.

La pàgina següent mostrarà les vostres claus d’API públiques i secretes. En proporcionar claus de l’API als serveis de negociació, és probable que necessitin els permisos per a “Llibreta de comandes, historial, saldo comercial”, “Fer / cancel·lar comandes” i “Informació de pagament”..

Sense aquests permisos, molts serveis no podran executar la vostra estratègia ni canviar el vostre compte.

Copieu la vostra clau API i secret en una ubicació segura.

Copieu la vostra clau API i secret en una ubicació segura.

El resultat sembla la següent imatge. Podeu veure que s’han marcat els permisos correctes, l’estat és “ACTIVAT” i la clau secreta de l’API ara està oculta, ja que ja s’ha mostrat.

Activeu els permisos de la vostra clau API.

Activeu els permisos de la vostra clau API.

Transferència de fons per a la negociació

Ara, no oblideu transferir els vostres fons del vostre compte principal al vostre compte de negociació abans de començar a negociar. En cas contrari, és possible que els serveis comercials no puguin executar operacions de la vostra cartera.

Negociació

Com s’ha esmentat en altres llocs d’aquesta revisió, el comerç amb HitBTC és satisfactori. El motor d’execució d’ordres desenvolupat per HitBTC és sensible i proporciona una experiència agradable per als comerciants que vulguin gestionar personalment la seva execució.

Fora de l’execució de les ordres, HitBTC proporciona tots els elements essencials. Les comandes de mercat, les ordres límit i les ordres límit de parada s’incorporen a la interfície de negociació per facilitar-ne l’accés.

L’equip de HitBTC també ha anat a contracorrent en continuar donant suport a TrollBox perquè els usuaris xerressin a l’intercanvi. No us oblideu de passar una estona relacionant-vos amb la comunitat mentre mireu els canelobres ping pong amunt i avall de la pantalla.

Combinant cadascun d’aquests components individuals, HitBTC ofereix una experiència de negociació integral que us farà sentir com a casa.

Criptomonedes admeses

HitBTC té una de les majors seleccions de criptomonedes amb 887 parells de negociació en viu a la borsa. A més de la gran selecció d’actius, també admeten un bon nombre de monedes de cotització que es poden utilitzar per encaminar ordres, executar arbitratge i molt més.

Monedes de pressupost: BTC, BCH, DAI, ETH, EURS, GUSD, PAX, TUSD, USDC, USDT

Amb tants recursos diferents, és possible que la gent comenci a preguntar-se si hi ha un punt en què una borsa hagi inclòs massa actius.

Creiem que la resposta és .

És hora que HitBTC consideri retirar alguns dels actius que s’han estancat. Ni proporcionen valor per a l’intercanvi, ni tampoc els usuaris que construeixen carteres i es confonen amb les diferents criptomonedes desconegudes.

Fins i tot CoinMarketCap van aixecar les mans quan van mirar alguns dels actius de HitBTC. HitBTC ara té un dels més grans Llistes “Mercats no verificats” a CoinMarketCap.

El pitjor és que hi ha un gran nombre d’actius que tenen un volum de negociació perillosament baix. En el moment d’escriure, més de 600 parells comercials tenen un volum inferior a 1.000 dòlars a HitBTC. Això és preocupant per als serveis comercials que es basen en llibres de comandes líquids per garantir una execució fiable de les comandes i costos de distribució raonables.

Tot plegat, no està malament que HitBTC vulgui donar suport a diversos actius que potser no s’ofereixen en altres borses. No obstant això, pot ser el moment de netejar alguns dels parells de negociació per reduir la confusió i millorar l’experiència comercial dels comerciants novells.

Comissions de negociació

Per dir-ho francament, HitBTC té un dels millors, si no el millor calendari de tarifes de la indústria. No només tenen la tarifa base més baixa entre les grans borses, sinó que continuen disminuint a mesura que s’aconsegueix un volum més alt.

Les tarifes comencen al 0,1% per a les tarifes del fabricant i al 0,2% per a les tarifes dels compradors. Per als comptes actualitzats, les comissions comencen en un impactant 0,07% tant per als fabricants com per als que prenen.

En el nivell de tarifes més alt, proporcionen una bonificació del 0,01%. Això vol dir que ho faran pagar-te per a ordres de fabricants que s’executin després d’arribar a un volum superior a 50.000 BTC.

Tot i que molt poques persones assoliran mai un volum de negociació tan elevat, aquesta estructura de comissions incentiva les institucions a afegir liquiditat a la borsa mentre segueixen executant un volum substancial de negociació. L’elevada liquiditat i el volum de negociació constant milloren l’experiència tant per als inversors minoristes com per als institucionals.

L’intercanvi més avançat

Després d’avaluar les API i les funcions de negociació de HitBTC, sens dubte té la sensació d’una plataforma de comerç institucional. L’execució de l’ordre és ràpida, fiable i coherent. Per aquestes raons, estem al costat de la seva afirmació que HitBTC és l’intercanvi de criptomonedes més avançat per a aquests aspectes específics.

Això no vol dir que tot el seu intercanvi sigui el més avançat. Veiem algunes coses quan es tracta de l’experiència de la interfície d’usuari. La interfície encara està obsoleta. Sabem que hi ha molt potencial darrere de HitBTC, així que esperem veure notícies emocionants en els propers anys amb actualitzacions de la interfície d’usuari.

Un exemple d’intercanvi que va millorar dràsticament la seva experiència d’usuari va ser Kraken. Recordo la primera vegada que vaig fer servir Kraken: va ser terrible. La pàgina de destinació era confusa i difícil de navegar. Amb les actualitzacions recents de l’experiència d’usuari de Kraken, ha canviat completament la manera de pensar dels usuaris sobre l’intercanvi. Se sent fresc i acollidor. Si HitBTC pot treure una actualització de la interfície d’usuari com Kraken, no dubtem que aconseguiran una posició a llarg termini com un dels principals intercanvis.

Recentment HitBTC ha llançat una versió de demostració de la seva plataforma. Mitjançant un compte de demostració, els usuaris poden provar de negociar sense arriscar cap inversió financera. Poden negociar fons simulats per tenir una idea de comerç i educar-se. Al mateix temps, totes les dades de mercat de la demostració són les mateixes dades en temps real de l’intercanvi HitBTC real. El comerç es pot fer manualment o mitjançant l’API: el mode de prova és tan sensible com la plataforma d’intercanvi habitual.

El bo i el dolent

No hi ha moltes coses negatives a dir sobre HitBTC. A més d’alguns ajustaments d’aquí i d’allà a la IU, HitBTC és un intercanvi sòlid que té un historial de compromís excepcional amb la comunitat de criptomonedes. Hi ha hagut pocs intercanvis tan llargs com HitBTC, cosa que fa que sigui encara més impressionant com ha resistit la volàtil història del mercat de criptografia..

HitBTC és l’intercanvi ideal per als comerciants que vulguin connectar-se als intercanvis mitjançant API. Han desenvolupat una de les API més robustes del mercat, ràpida, fiable i dissenyada per al comerç algorítmic.

Malauradament, a causa del gran enfocament en la infraestructura i la tecnologia per al seu comerç al comptat, HitBTC encara no ha llançat serveis per al comerç de marges ni els préstecs. Tot i que això no és un problema per a molts comerciants que només es dediquen al comerç al comptat, els comerciants més avançats buscaran accés a tipus de mercats addicionals.

Tot plegat, HitBTC ha realitzat una feina excepcional creant un negoci durador. Tot el que fan es fa bé. Una actualització d’aquí i d’allà de la interfície d’usuari ajudaria molt a dur aquest intercanvi en els propers cinc anys del seu cicle de vida. Esperem veure molt més de l’equip HitBTC en els propers anys.

És un rival que domina el mercat per estar atent.

Puntuació HitBTC: 4,7

Valoració total: 4,7

HitBTC té moltes coses a favor. Les tarifes més baixes de la indústria, l’execució excepcional de comandes d’API i una experiència totalment agradable.

Lectura addicional

Revisió d’intercanvi de criptomonedes Coinbase Pro

Revisió de Binance: funcions d’intercanvi, tarifes de negociació i seguretat

Com es construeix un fons d’índex criptogràfic

Consells per a la selecció d’actius de cartera

Bots de negociació de criptomonedes: la guia completa

Gamba és una aplicació per construir fons d’índex de criptomoneda personalitzats, reequilibrar i gestionar una diversa cartera d’actius digitals. Automatitzeu la vostra cartera enllaçant-la amb HitBTC o amb qualsevol dels altres 16 intercanvis criptogràfics que admetem.

API Universal Crypto Exchange de Shrimpy estan dissenyats per a desenvolupadors. La integració amb les nostres API unificades us proporciona accés instantani al comerç, a la recopilació de dades, a la gestió d’usuaris i molt més en tots els principals intercanvis de criptografia..

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me