Hicky ICO Review: Cites en línia descentralitzades a Blockchain

A l’hora de trobar l’amor de la vostra vida en línia, hi ha diverses aplicacions que us poden venir al cap. Podeu provar Tinder, Bumble, Happn o alguna altra variant.

Totes són bones quan es tracta de l’objectiu declarat de trobar parella, tot i que vénen amb algunes claus de responsabilitat importants. Són aplicacions centralitzades on el desenvolupament i l’emmagatzematge es fan en servidors controlats per l’empresa en qüestió.

Per què les vostres converses íntimes i les vostres preferències sexuals haurien d’estar subjectes als termes i condicions presents en un d’aquests llocs? Aquí és on Hicky apareix com una aplicació de cites basada en blockchain que vol sacsejar la indústria de cites en línia.

Hicky actualment passa per un ICO i està aportant aportacions d’inversors. Analitzarem en profunditat la plataforma i l’ICO i donarem la nostra visió sobre els rendiments potencials de l’inversor.

Què és Hicky?

Hicky és una aplicació de cites que vol crear un ecosistema de cites descentralitzat. Volen intentar superar moltes de les estafes i xats amb què sovint es presenta la gent a les darreres aplicacions de cites.

Segons un comunicat de l’empresa, l’aplicació Hicky vol augmentar la qualitat de les interaccions i tenia aquesta visió sobre les aplicacions de cites actuals:

Sense veure el que apareix a la pantalla, algú que llisca cap a Tinder es podria confondre fàcilment amb algú que enfonsi ocells enfadats. Tots dos requereixen aproximadament la mateixa quantitat d’atenció i tots dos resulten en la mateixa quantitat de satisfacció

Hicky no només està desenvolupant una aplicació que es pot utilitzar a la cadena de blocs, sinó que també recapta fons de desenvolupament mitjançant la venda del seu propi testimoni natiu. Encara cal determinar si aquestes fitxes es poden veure com a “fitxes d’utilitat”.

L’empresa va iniciar aquesta recaptació de fons ICO el 14 de febrer. Per a aquells que tenien molt pendent les dates, aquest era el dia de Sant Valentí.

Cupido estaria orgullós!

A diferència de moltes altres ICO que intenten recaptar una gran quantitat de fons sense tenir un producte del qual parlar, Hicky ja té una aplicació en funcionament. Això és fantàstic per a aquelles persones que vulguin tenir una idea de com s’utilitzarà l’aplicació.

Com funciona Hicky

Hicky Visió general

Hicky fa ús de la tecnologia Blockchain per crear una aplicació de cites altament segura i totalment fiable. Algunes altres aplicacions de cites solen lluitar amb això, ja que han de confiar en verificacions manuals si volen autenticació completa.

Tot i que l’aplicació mòbil té un aspecte bastant similar a UX a moltes de les altres que estan en línia, difereix substancialment en la forma en què els seus algorismes coincideixen amb les persones. Per exemple, Hicky fa ús de determinades “categories”. Això ajuda a refinar la cerca d’aquests usuaris a la plataforma Hicky.

Un altre problema amb què s’enfronten sovint els usuaris en aquests dies és la informació falsa o les tergiversacions. Moltes persones solen utilitzar imatges enganyoses, menteixen sobre si mateixes o, pitjor, fan perfils falsos.

De fet, això és tan habitual amb les aplicacions de cites en línia que fins i tot tenen un nom: Silur.

Per tal d’eliminar el silur de l’estany de cites en línia, Hicky fa ús d’algoritmes avançats que poden eliminar els perfils falsos. Són capaços de relacionar-vos de manera més eficaç amb usuaris reals que han proporcionat informació verificable.

Fins i tot han etiquetat la seva xarxa de cites com una xarxa de cites autònoma descentralitzada. Han representat el peculiar acrònim “DAD” per representar-ho. Per tant, si els usuaris tenen cap controvèrsia a la plataforma, poden portar-los al DAD per arbitrar de manera autònoma.

Utilitzant Hicky

Un cop hàgiu descarregat l’aplicació, haureu de fer diversos passos per crear el vostre perfil i verificar-vos. A continuació es mostren alguns dels passos que cal fer per crear el vostre perfil.

Verificació facial:

Com passa amb moltes altres aplicacions de cites en línia, haureu de crear-vos un perfil i penjar totes les vostres fotos. Tanmateix, un cop fet això, l’aplicació us demana que us feu una selfie.

S’utilitzarà amb fins de verificació facial. També requereixen alguna forma de document nacional d’identitat. Compararan la imatge que heu proporcionat com a selfie amb la del document d’identificació.

Verificació de veu

Això és una cosa realment única amb la plataforma Hicky. Utilitzen la verificació per veu per assegurar-se que hi ha una persona que estigui configurant el compte. Això es fa per garantir que cap robot o estafadors configurin els comptes amb informació falsa.

Llisca cap a l’esquerra de la dreta

De la mateixa manera que les aplicacions tradicionals, els usuaris iniciaran el procés d’intentar trobar els seus possibles socis. Un cop hagin trobat algú que també estigui interessat en parlar amb ells, les converses poden començar.

Aquestes converses no s’emmagatzemen en una base de dades centralitzada, sinó que s’envien directament a la persona en qüestió mitjançant un missatge d’igual a igual. També faran servir el fitxer Protocol Whisper VS per assegurar-vos que aquestes converses es mantenen xifrades i segures.

Mantenint-los honestos

Aquí és on entra en joc el testimoni natiu. Quan els usuaris han acordat que els agradaria anar a una data, podran posar les seves fitxes en un fons anomenat “dipòsit de data”. Això es mantindrà en aquests contractes intel·ligents fins que es completi la data.

Un cop transcorreguda la data, i els dos usuaris se’n conformin, se’ls retornarà les fitxes i podran continuar construint la seva relació. Si, en canvi, hi ha algun tipus de conflicte (no es mostra cap comportament groller), la part pot queixar-se i el DAD intervindrà per resoldre-ho.

Els beneficis de Hicky

Avantatges de Hicky

Hi ha una sèrie d’avantatges que Hicky té sobre les altres aplicacions de cites establertes. El més important consisteix en la manera com s’emmagatzemen i s’utilitzen les vostres dades. Això també és particularment rellevant en el cas dels darrers Revelacions de Facebook.

Quan pengeu la vostra informació a un servei com ara Tinder, totes les vostres imatges, informació, missatges i preferències de relació s’emmagatzemen als seus servidors. Això significa que són un objectiu principal perquè un pirata informàtic robi aquesta informació. Això ha passat amb altres llocs de cites, inclòs un dels més grans, Cercador d’amics per a adults.

Un altre avantatge d’utilitzar una aplicació capaç de verificar la informació dels usuaris és que disminuirà les possibilitats de perfils falsos. Aquests perfils falsos poden ser persones que volen conèixer-vos amb finalitats nefastes o poden ser estafadors que vulguin sol·licitar-vos fons.

Mitjançant els algoritmes d’agrupament de Hicky, els usuaris s’alineen de manera més eficaç amb els possibles pretendents. Hi ha menys experiències desanimadores que la gent pot tenir en altres plataformes com Tinder i similars.

Tecnologia a la plataforma Hicky

Hicky utilitza la tecnologia blockchain per autenticar correctament la informació dels usuaris i mantenir segures les seves dades. Un cop un usuari hagi creat un perfil, la seva informació s’emmagatzemarà a la cadena de blocs. Es tracta d’un magatzem immutable de la informació dels usuaris i no es pot canviar.

De fet, hi ha molta gent que s’adona dels avantatges que aporta la cadena de blocs per als registres d’identificació personal. Empreses com Civic.com ja utilitzen el blockchain per emmagatzemar aquestes dades per a pràctiques importants de KYC.

Altres avantatges de l’ecosistema blockchain és que la plataforma no té cap autoritat central que determini la direcció que hauria de prendre. Evolucionarà orgànicament i creixerà segons la quantitat d’interacció de l’usuari amb un sistema que es regeix per codi pur.

A més, atès que la cadena de blocs és un llibre major amb un registre de totes les transaccions que s’hi han produït, és totalment transparent. No hi ha cap oportunitat per als desenvolupadors de canviar alguna cosa a la plataforma sense que els que l’utilitzin ho notin.

Podeu llegir més sobre la tecnologia que hi ha darrere de Hicky paper blanc.

Visió general de Hicky Team

El projecte Hicky està liderat per Julian Fuchs, Patrck Schwetlick. Tots dos tenen una àmplia experiència en empreses basades en Internet i en start-ups digitals. També tenen una experiència financera prèvia similar, ja que tots dos han treballat en banca.

Membres de l'equip Hicky

Membres de l’equip Hicky.

Mentre l’equip té la seva seu a Berlín, la pròpia empresa està registrada a les Illes Verges Britàniques. També tenen assessors amb molta experiència que han treballat en empreses similars. Per exemple, tenen Hermoine Way, ex-cap de comunicacions de Tinder, així com Timothy Galebach, cofundador de Blockmason..

El testimoni Hicky (HKY)

Com s’ha dit, Hicky es troba enmig d’una venda simbòlica en aquest moment. Venen fitxes ERC20 anomenades fitxes Hicky (HKY). A continuació es mostren alguns dels detalls més importants de la venda de tokens:

  • Token: HKY
  • Pre ICO: finalitzat
  • Venda de multitud ICO: 14 de febrer de 2018 – 14 de març de 2018
  • Preu de venda col·lectiva: 1 ETH: 7.500 fitxes HKY
  • Tipus de testimoni: ERC20
  • Plataforma: Ethereum
  • Tapa dura: 36.000 ETH
  • Tapa suau: 3.000 ETH

Possibles reptes i preocupacions

Tot i que el projecte ofereix un canvi interessant en les aplicacions tradicionals de cites en línia, continua sent un mercat altament competitiu. Tot i que ofereixen l’avantatge de descentralitzar-se, no queda clar de seguida que la gent canviï a una alternativa a causa d’ella.

També és bastant difícil veure com s’utilitzarà la fitxa nativa a part de la simple aposta. Té sentit imposar un cost monetari a aquelles persones que tinguin un comportament dolent, però caldrà que hi hagi més casos d’ús perquè la fitxa s’aprecie.

Alguns membres de l’equip també han comentat les tàctiques de màrqueting de l’ICO. Tot i que podem entendre la molèstia d’alguns, sembla que això és bastant comú a l’espai ICO actualment. L’equip ha de fer arribar el missatge.

Si heu de contribuir?

El concepte Hicky és força interessant. Quan es tracta de cites en línia, sovint hi ha persones que es queden amb experiències desagradables. Aplicacions com Tinder han rebut força premsa negativa en el passat per les seves moltes fallades.

La noció d’utilitzar la cadena de blocs per descentralitzar la nostra combinació i protegir les nostres dades és una reflexió avançada. A més, assegurar-se que es verifiqui la persona que configura el compte produeix un incentiu addicional perquè altres persones s’uneixin a la plataforma. Això podria crear un bucle de retroalimentació positiu per a l’adopció.

Tot i que hi pot haver algunes preguntes sobre la quantitat d’adopció que probablement rebrà l’aplicació, es pot esperar que l’equip de Hicky tingui una estratègia de màrqueting completa. Per tal que el testimoni tingui valor, aquesta adopció és clau.

En cas de comprar fitxes Hicky?

Tot i que no podem donar consells sobre inversions, podem dir que el projecte Hicky sembla ser de bona reputació. Si l’aplicació pot obtenir el nivell d’adopció que afirma l’equip, valdria la pena considerar les fitxes. Correspon a la persona determinar si aquesta adopció és probable.

Exempció de responsabilitat: són opinions dels escriptors i no s’han de considerar consells d’inversió

Imatges a través de Hicky.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me