Hem comparat la liquiditat de Crypto Trading a Bittrex i Binance

>

Com a pedra angular de l’espai de les criptomonedes, els intercanvis serveixen com a canal principal de liquiditat en el qual es poden comprar i vendre actius digitals. En aquest estudi, analitzarem l’efecte que pot tenir la liquiditat de canvi en una cartera amb una estratègia bàsica de reequilibri. Compararem els mercats de liquiditat tant de Binance com de Bittrex, dos dels intercanvis més destacats del mercat de criptografia dels Estats Units..

Disseny de l’estudi / Paràmetres

Dades

Les dades d’aquest estudi les va proporcionar CoinAPI. Utilitzant el seu API de descans, hem pogut compilar les 20 millors ofertes i preguntes disponibles a Bittrex a cada interval de reequilibri. El nostre conjunt de dades va del 20 de desembre de 2017 al 30 d’octubre de 2018.

CoinAPI és un servei que recopila dades d’infinitat d’intercanvis. Aplicacions com ara Shrimpy poden utilitzar aquestes dades per construir proves posteriors precises, anàlisis de mercat i produir investigacions completes.

Comissions de negociació

Les operacions inclouen la quota estàndard de l’1% de Binance. Per tant, un comerç de LTC a XRP operaria primer de LTC a BTC (que incorreria en una comissió de negociació de l’1%) i després de BTC a XRP (que incorreria en una altra comissió de negociació de l’1%). El resultat és un model de tarifa el més precís possible.

En aquest estudi, compararem la liquiditat de l’intercanvi de Binance i Bittrex. Tot i que tots dos utilitzen comissions comercials diferents, utilitzarem la mateixa comissió comercial d’un 0,1% per provar de nou els reequilibris de Binance i Bittrex. Atès que el propòsit de l’estudi és avaluar la liquiditat de les borses i no les seves respectives estructures de comissions, les comissions haurien de romandre constants per garantir que estem comparant el mínim de variables possible..

Obteniu més informació sobre l’efecte de les comissions de negociació en el rendiment del reequilibri.

Les variables

  • Període de reequilibri: la primera variable d’aquest estudi és el període de reequilibri. Un període de reequilibri és el temps específic entre cada reequilibri. Per tant, un període d’un dia donaria lloc a un reequilibri cada dia a la mateixa hora. En aquest estudi, els períodes de reequilibri que es provaran són 1 hora, 1 dia, 1 setmana i 1 mes.

  • Intercanvi: la segona variable d’aquest estudi és l’intercanvi. Examinarem el rendiment del reequilibri en dos intercanvis diferents. Aquests dos intercanvis són Binance i Bittrex. Van ser escollits per la seva popularitat durant l’últim any.

Obteniu més informació sobre el reequilibri de la criptomoneda.

Mida de la cartera

Cada cartera es va crear amb un valor inicial de 5.000 dòlars. La mida de la cartera d’aquest estudi s’ha fixat en 10 actius per cartera. Tenint en compte una cartera de 10 actius, el saldo inicial de cada actiu es distribueix de manera que cada actiu tingui un valor de 500 $ d’aquest actiu.


Obteniu més informació sobre com afecta el rendiment el nombre d’actius d’una cartera.

Selecció de recursos

La construcció de cada cartera es va fer a l’atzar. Tots els actius que estaven disponibles entre el 20 de desembre de 2017 i el 30 d’octubre de 2018 tant a Bittrex com a Binance es van incloure durant el procés de selecció. Això suposa un total de 35 actius diferents. La llista d’actius inclou: ADA, ADX, ARK, BAT, BNT, BTC, DASH, DNT, ENG, ETC, ETH, KMD, LSK, LTC, MANA, MCO, METAL, NEO, OMG, POWR, QTUM, RCN, SALT, SNT, STORJ, STRAT, USDT, VIB, WAVES, XLM, XMR, XRP, XVG, XZC, ZEC.

Obteniu més informació sobre com crear una cartera forta.

Contrast

Un backtest és el procés d’utilitzar les dades comercials de l’intercanvi per simular el rendiment d’una estratègia durant un període de temps determinat. Sovint s’utilitza per comprovar la viabilitat d’una estratègia executant-la mitjançant grans conjunts de dades. En aquest estudi, hem utilitzat proves posteriors per comparar els resultats del reequilibri amb els de compra i retenció. El nombre de proves posteriors que vam realitzar per a cada parella de mida de cartera i període de reequilibri es va establir en 1.000.

Llegiu més informació sobre proves posteriors o feu-ne les vostres.

Resultats

Els resultats de cada prova posterior es van determinar prenent el valor de la cartera de Binance i comparant-lo amb el valor de la cartera de Bittrex. Això es va fer mitjançant l’equació: (RfBinance – RfBittrex) / RfBittrex, on RfBinance és el valor de reequilibri final de Binance i RfBittrex és el valor de reequilibri final de Bittrex.

1 mes de període de reequilibri

La taula anterior il·lustra el rendiment mitjà de 1.000 proves posteriors realitzades tant a Bittrex com a Binance. El valor mitjà de compra i retenció és el valor de la cartera mitjana que no va realitzar cap operació al final del període de prova enrere. El valor de reequilibri mitjà és el valor de la cartera resultant del període de reequilibri que es mostra a l’extrem superior esquerre de la taula. A cada prova posterior se li assignen 5.000 dòlars al començament.

La realització d’un reequilibri mensual a Binance en lloc de Bittrex va demostrar una millora del rendiment mitja de l’1,58%.

1 setmana de període de reequilibri

Aquesta taula il·lustra el rendiment mitjà de 1.000 proves posteriors realitzades tant a Bittrex com a Binance. El valor mitjà de compra i retenció és el valor de la cartera mitjana que no va realitzar cap operació al final del període de prova enrere. El valor de reequilibri mitjà és el valor de la cartera resultant del període de reequilibri que es mostra a l’extrem superior esquerre de la taula. A cada prova posterior se li assignen 5.000 dòlars al començament.

La realització d’un reequilibri setmanal a Binance en lloc de Bittrex va demostrar una millora del rendiment mitja del 2,26%.

1 dia de reequilibri

Aquesta taula il·lustra el rendiment mitjà de 1.000 proves posteriors realitzades tant a Bittrex com a Binance. El valor mitjà de compra i retenció és el valor de la cartera mitjana que no va realitzar cap operació al final del període de prova enrere. El valor de reequilibri mitjà és el valor de la cartera resultant del període de reequilibri que es mostra a l’extrem superior esquerre de la taula. A cada prova posterior se li assignen 5.000 dòlars al començament.

La realització d’un reequilibri diari a Binance en lloc de Bittrex va demostrar una millora del rendiment mitja del 3,53%.

Període de reequilibri d’1 hora

Aquesta taula il·lustra el rendiment mitjà de 1.000 proves posteriors realitzades tant a Bittrex com a Binance. El valor mitjà de compra i retenció és el valor de la cartera mitjana que no va realitzar cap operació al final del període de prova enrere. El valor de reequilibri mitjà és el valor de la cartera resultant del període de reequilibri que es mostra a l’extrem superior esquerre de la taula. A cada prova posterior se li assignen 5.000 dòlars al començament.

Els reequilibris d’una hora van ser el període més freqüent que es va examinar per a aquest estudi. Amb un augment mitjà del rendiment del 26,37%, queda clar que aquest reequilibri d’alta freqüència va obtenir el màxim benefici d’estar a Binance sobre Bittrex..

Conclusions

La liquiditat és un aspecte vital a tenir en compte a l’hora d’implementar una estratègia de reequilibri. Els intercanvis amb una liquiditat més elevada donen lloc a un mercat més robust on es poden comprar i vendre actius sense afectar dràsticament el preu. Quan un intercanvi té una liquiditat més elevada, el diferencial d’oferta / sol·licitud resultant és generalment menor i els mercats experimenten un impacte menor en operacions més grans.

L’impacte de la liquiditat es mostra clarament quan s’aplica un escenari de reequilibri horari. Tot i que l’única variable són els diferents diferencials d’oferta / sol·licitud de cada borsa, la nostra cartera de reequilibri de Binance tenia un 26,37% millora respecte a la nostra cartera de reequilibri de Bittrex. Amb aquests resultats, observem la importància de tenir en compte TOTS els factors que poden tenir un impacte en el rendiment de la cartera, independentment del petit o insignificant que sembli. A l’hora d’automatitzar una estratègia de cartera, cada variable pot tenir un impacte notable en el vostre rendiment.

Lectura addicional

Així es processen molts intercanvis de criptografia comercial cada mes

Bots de negociació de criptomonedes: la guia completa

La guia definitiva per construir un fons d’índexs criptogràfics

Els usuaris de criptografia que es diversifiquen funcionen millor

Gamba és una aplicació de gestió de carteres de criptografia personal. Connecteu cadascun dels vostres comptes d’intercanvi per començar a automatitzar la vostra estratègia de cartera. La configuració només triga 5 minuts, per tant proveu-ho avui mateix!

API Universal Crypto Exchange de Shrimpy són les úniques API unificades per a intercanvis de criptografia dissenyades específicament per a desenvolupadors d’aplicacions. Recopileu dades de transaccions o llibres de comandes en temps real, gestioneu comptes d’intercanvi d’usuaris, executeu estratègies comercials i simplifiqueu la manera de connectar-vos a cada intercanvi.

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me