Genesis Vision Review: Gestió descentralitzada d’inversions

Si heu seguit recentment el rànquing CMC, sens dubte us haureu trobat amb una moneda anomenada Genesis Vision (GVT).

En realitat, es tracta d’un ús interessant de la tecnologia blockchain, que dóna accés a una xarxa descentralitzada on inversors, borses, comerciants i professionals de la inversió poden reunir-se en un entorn poc fiable..

Tot i això, es pot aconseguir realment?

En aquesta revisió completa de Visió del Gènesi, aprofundirem en el projecte. Analitzarem la tecnologia subjacent, la funcionalitat de la plataforma i l’experiència de l’equip. També analitzarem els avantatges i els contres i les perspectives de GVT més àmplies.

Problema abordat per Genesis Vision

Els principals problemes que s’aborden són els relacionats amb la confiança, la informació i l’honestedat en l’assessorament i administració d’estocs. Tot i que la indústria financera ha crescut fins a oferir assessors i administradors de tot tipus a l’hora d’invertir, queda un problema bàsic de confiança, honestedat i informació completa quan es tracta de corredors de valors..

En molts casos, els corredors també tenen vincles amb borses o altres agents, cosa que no es divulga completament. I sovint és difícil, si no impossible, trobar una manera de mesurar el rendiment amb precisió en aquest camp. Tots aquests problemes ho dificulten per a l’inversor individual, però també ho dificulten per al corredor de valors, que sovint lluita per atraure nous inversors i fons addicionals gestionats..

La visió del Gènesi abordada pel problema

Gestors & Inversors vinculats a corredors amb falta de transparència en els rendiments. Font: Paper blanc

Tota la qüestió es veu agreujada per la manca d’honestedat directa en molts tractes amb representants. La indústria financera ha desenvolupat mètodes per influir i manipular les dades de manera que els inversors no tenen cap manera segura de determinar com es podria haver torçat la informació o quines dades són una representació precisa de la realitat. I les comissions i les estructures de comissions es presenten sovint de manera que els inversors es desconcerten sobre com se’ls cobrarà.

A més, el món inversor tradicional té altres riscos com ara els esquemes Ponzi i altres fraus. Aquests han creat normatives addicionals que fan que sigui més difícil i car per als assessors honestos mantenir un estatus legal. Aquest és un problema per a tothom que participa a la comunitat inversora.

Solucions Genesis Vision

Genesis Vision començarà amb la immutabilitat que atorga la tecnologia blockchain i, a partir d’aquí, té diverses altres funcions que ajudaran a resoldre els problemes actuals amb la gestió tradicional de les inversions. Aquests proporcionaran obertura, transparència i confiança a la plataforma i als seus usuaris.

El disseny de Genesis Vision beneficiarà tothom que participi en la gestió d’inversions. Els usuaris podran connectar-se amb una àmplia gamma d’assessors, operadors i gestors d’inversions, donant-los una àmplia gamma d’opcions disponibles.

Beneficis de Genesis Vision

Avantatges de Genesis Vision per als participants. Font: Bloc Genesis Vision

En lloc de limitar-se a la seva geografia, els usuaris podran triar entre gestors d’inversions de tot el món. I abans de prendre una decisió sobre quin gerent s’adaptarà millor a les seves necessitats i estil d’inversió, podran veure estadístiques i historial comercials en profunditat..

Com que tot es manté transparent a la cadena de blocs, no hi ha problemes de confiança i tampoc preguntes sobre la distribució de beneficis o càrrecs per comissions i comissions. A més, els inversors podran invertir en fiat o en criptomonedes. Com que es permeten les criptomonedes, hi haurà liquiditat addicional a la plataforma.

Pel que fa a la gestió de la inversió, l’assessor pot marcar la seva pròpia criptomoneda, cosa que els permetrà aprofitar l’escala il·limitada per a les tàctiques i estratègies d’inversió. I poden aprofitar les inversions del propi fons Genesis Vision. Els corredors haurien de veure una major participació dels clients i un augment dels volums de negociació.

Si algú està preocupat per la pròpia plataforma, pot examinar-la completament, ja que el programari és de codi obert i és lliure d’examinar o utilitzar. Si voleu aprofundir en el codi subjacent, podeu fer una ullada al seu codi GitHub per exemple.

Com funcionaran les fitxes dels gestors?

A la plataforma Genesis Vision, cada gestor tindrà la seva pròpia criptocurrència única i l’import emès dependrà del seu propi èxit comercial. Això significa que els gestors que tinguin més èxit obtindran més fitxes i podran atraure més capital per invertir.

Visió general del testimoni de gestor

Visió general d’un intercanvi intern per als tokens d’inversió dels gestors

Per tant, l’èxit genera èxit. La plataforma inclourà un intercanvi intern que permet als inversors intercanviar tokens en qualsevol moment. D’aquesta manera, poden moure’s entre gestors per crear les seves pròpies estratègies d’inversió.

El procés és totalment transparent i, quan un inversor creu en l’estratègia comercial d’un determinat gestor, simplement compra el testimoni d’aquest gestor a la borsa interna. El procés de negociació del gestor continua sent el mateix i el comerciant pot romandre amb el gestor o vendre el seu testimoni en qualsevol moment per obtenir beneficis o reduir les pèrdues.

Estratègies d’inversió disponibles

Com que podeu adaptar la vostra pròpia estratègia d’inversió i treballar amb comerciants experimentats, la plataforma Genesis Vision fa una crida a inversors de tots els nivells d’experiència. Simplement investigueu els gestors d’inversions disponibles, trieu aquells que s’adaptin a les vostres necessitats i dirigiu-vos a l’intercanvi intern per comprar els vostres tokens.

Genesis Vision Managers

Alguns dels gestors que cotitzen actualment a la plataforma Genesis Vision. Imatge Font

És tan senzill com això. I si ho desitgeu, podeu consultar les carteres d’inversions de Genesis Vision, que utilitzen intel·ligència artificial per generar estratègies d’inversió específiques.

Equip Genesis Vision

La visió de Genesis es va llançar al novembre del 2016 quan l’actual CEO (Ruslan Kamenskiy) i el seu cofundador (Dmitry Nazarov) va guanyar la hackathon HackRussia. El projecte Genesis Vision va obtenir la nominació a la categoria “Finances i Blockchain” de la competició.

Ruslan és un desenvolupador de programari que té set anys d’experiència i ha desenvolupat un sistema de negociació per a la borsa de Sant Petersburg. També va implementar estratègies algorítmiques HFT per a un gestor de fons de cobertura. Dmitry té antecedents similars i ha treballat amb diverses empreses, inclosa una empresa de corretatge i una borsa. També s’ha desenvolupat per a l’Agència Internacional d’Energia Atòmica.

Membres de l'equip de Genesis Vision

D’esquerra: Ruslan Kamenskiy (CEO), Dmitry Nazarov (COO) i Konstantin Gladych (assessor). Font: Linkedin, Twitter

Genesis vision també compta amb diversos assessors amb experiència en tecnologia de negociació en línia, gestió d’inversions i criptomonedes. Per exemple, sí Konstantin Gladych qui és el conseller delegat i cofundador de Changelly assessorant-los.

Visió general del testimoni GVT

El GVT és el testimoni natiu de la plataforma Genesis Vision i s’utilitzarà per a transaccions a la plataforma. GVT s’utilitzarà per comprar fitxes de gestor i per distribuir beneficis. GVT ha tingut un nombre molt limitat de tokens emesos, i el preu de GVT estarà determinat per la demanda futura. Durant el Genesis Vision ICO, cada GVT es valorava en 1 dòlar i només hi havia 3.327.482 GVT venuts d’un total de 4.436.643 fitxes GVT.

L’equip tenia un 11% d’aquestes fitxes reservades i congelades durant 12 mesos. Un 5% addicional del total de fitxes es reserva per al Genesis Vision Fund, i aquestes fitxes també es van congelar fins al llançament de la plataforma de xarxa principal. Un cop alliberada la plataforma, aquestes fitxes s’utilitzaran per atreure gestors i estimular l’activitat comercial. A més, es van lliurar 33.274 fitxes com a part de diversos programes de recompenses.

L’equip de Genesis Vision creu que la demanda del GVT creixerà en funció de la demanda dels inversors i d’una base activa d’inversió. Aquesta creença aviat es posarà a prova de debò ja que la plataforma d’inversors Genesis Vision es va llançar l’1 de novembre de 2018 i el comerç es posarà en funcionament el 15 de novembre de 2018.

Curiosament, el preu de GVT ha caigut durant la setmana aproximadament fins al llançament de la xarxa principal, però continua sent a 9,45 dòlars a partir del 5 de novembre, amb una rendibilitat de gairebé 10 vegades el preu de l’ICO. El token va assolir el màxim històric per sobre dels 40 dòlars el gener del 2018 i gairebé va tornar a assolir aquest nivell el març del 2018.

Va caure durant els propers 5 mesos, però es va recuperar en les 6-8 setmanes prèvies al llançament net principal, que és un signe definit de força tenint en compte que la majoria dels mercats de criptomonedes es trobaven en un mercat baixista durant aquest temps..

Binance GVT

Registreu-vos a Binance i compreu fitxes GVT

Necessiteu GVT per participar a la plataforma i el major volum de negociació del testimoni es troba a Binance, on podeu comprar-lo amb BTC o ETH. L’única moneda fiduciària que es pot utilitzar per comprar GVT és la lira turca a través de la plataforma d’intercanvi Ovis. També hi ha una petita quantitat de volum de negociació a Hotbit i KuCoin.

GVT és un testimoni ERC-20, de manera que es pot emmagatzemar en qualsevol cartera compatible amb ERC-20, com ara MetaMask, MyEtherWallet o MyCrypto.

Conclusió

Genesis Vision serà una addició benvinguda a l’espai de gestió d’inversions, gràcies al seu caràcter descentralitzat i transparència. Tot i que s’enfronta a una certa competència existent d’eToro, el fet que Genesis Vision estigui basat en blockchain hauria de funcionar al seu favor, ja que restablirà la confiança en el panorama inversor gestionat..

Es tracta d’una plataforma justa i equilibrada que beneficia tots els participants, no només els gestors d’inversions. Els usuaris veuran grans beneficis de la seva capacitat per adaptar una estratègia d’inversió basada en els resultats provats dels gestors de la plataforma.

Una de les preocupacions del futur resideix en com els governs mundials acabaran regulant els actius blockchain i l’ús de blockchains en la inversió. Això podria tenir un impacte significatiu en la capacitat de Genesis Vision per operar en algunes jurisdiccions. És una preocupació futura, però que cal tenir en compte.

Pel que fa al testimoni GVT, ja ha demostrat força davant d’un mercat baixista ampli en criptomonedes i, si la plataforma Genesis Vision funciona com s’esperava, hauríem de veure un creixement massiu del valor d’aquests tokens a causa de la naturalesa limitada dels seus subministrament.

Imatge destacada a través de Genesis Vision & Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me