ETP metaversa: tot el que heu de saber

Metaverse ETP és una de les criptomonedes menys ben enteses que recentment ha generat molt d’interès en pujar al rànquing de capitalització de mercat.

Metaverse té la missió de crear un sistema financer on la vostra identitat digital i els vostres actius digitals esdevinguin la base de les transaccions financeres, amb l’ajut d’un intermediari de valor.

És una visió única que podria transformar completament no només els serveis financers i les transaccions, sinó també el propi ecosistema blockchain. Amb promeses tan grans, hauríeu de tenir en compte Metaverse?

En aquesta revisió, us donarem tot el que necessiteu saber sobre el projecte, inclosos els membres de l’equip, la tecnologia, casos d’ús i possibles clients de ETN..

Saltem!

Com es va desenvolupar Metaverse ETP

Els creadors de Metaversa es van inspirar en part en la novel·la de ciència ficció de Neal Stephenson del 1992 anomenada Snow Crash. A la novel·la els humans es comuniquen entre ells i els agents electrònics mitjançant els seus avatars. Tot a la novel·la té lloc en un món de realitat virtual i els creadors de Metaverse consideren que el nostre món actual s’assembla molt a aquesta visió, la comunicació es fa cada vegada més en línia que en persona..

Per aquest motiu, preveuen que cada vegada hi haurà més transferències digitals en línia i en una cadena de blocs en el futur. A mesura que això evolucioni, hi haurà un augment de les identitats digitals i dels intermediaris, i crearà un nou model econòmic que canviï Internet d’un model informatiu a un Internet de valor..

Full de ruta de metaversos en desenvolupament

Metaversa al full de ruta de desenvolupament Blockchain. Font: Llibre blanc sobre metaversos

A un nivell menys abstracte, la missió de Metaverse és canviar la manera com s’ofereixen els serveis financers i es processen les transaccions. Tenen previst fer-ho millorant els sistemes de verificació d’identitats i creant una xarxa global d’actius digitals, identitats digitals i intermediaris de valor.

Aquesta és llavors la base de la xarxa Metaverse i la cadena de blocs. Amb aquestes construccions digitals i el testimoni intel·ligent Metaverse, tothom pot crear i distribuir la seva pròpia botiga de valor o moneda digital.

L’equip Metaverse

L’equip darrere de Metaverse es troba a Xangai, Xina. Això ha conduït a un Ethereum xinès, tot i que sovint ha estat el sobrenom donat a NEO.

El director general i fundador és Eric Gu, que té una àmplia experiència fent tasques de programació al Canadà i als Estats Units. Va ser un dels fundadors de NEO, però va deixar aquest projecte per construir una cadena de blocs millorada, que és Metaverse..


Membres de l'equip de metaversa

Membres de l’equip metaversa

El director tècnic de Metaverse és Chen Hao, que viatja extensament a conferències internacionals per explicar els conceptes de blockchain-com-un-servei i la Internet de valor..

Metaverse es diferencia d’altres serveis BaaS pel fet que se centra en una cadena de blocs pública. Això proporciona als desenvolupadors i als usuaris les seves pròpies claus privades perquè puguin accedir als serveis des de qualsevol punt.

Associacions metaverses

Metaverse ja ha forjat diverses associacions que podrien ajudar a adoptar-lo més. La més recent és una associació amb una empresa anomenada Lexit per simbolitzar la propietat intel·lectual. El model de negoci principal de Lexit és un mercat on es pot fer cerques on es pot comprar i vendre la propietat intel·lectual no utilitzada.

Una segona associació és amb el projecte de finançament col·lectiu KICKICO, que té la seu a Moscou. I hi ha una altra associació amb el banc xinès d’inversió criptogràfica CyberTrust.

Socis metaversos

Llista de socis metaversos

Metaverse també s’associa amb Draper Dragon, una filial de la companyia d’inversions Draper que busca establir relacions entre els Estats Units i la Xina en tecnologies emergents. Hi ha una col·laboració final amb la prometedora startup Zengold, que utilitza la cadena de blocs Metaverse per digitalitzar l’or.

Tecnologia metaversa

Com he esmentat anteriorment, es pensa que la tecnologia Metaverse és un substitut de Ethereum a la Xina. Hi ha una diferència crucial entre els dos, però, i és que Metaverse se centra en els actius intel·ligents, mentre que Ethereum se centra en els contractes intel·ligents..

Hi ha una sèrie de components inclosos en la tecnologia Metaverse:

Mecanisme de consens

Actualment, Metaverse treballa en un mecanisme de consens de prova de treball (PoW), però com que hi ha dues etapes previstes per al mecanisme de consens, no sempre quedarà com a PoW.

Els desenvolupadors pretenen que PoW s’utilitzi durant els primers anys, durant els quals la mineria GPU assegurarà la xarxa. L’algorisme que s’utilitza durant aquesta fase és Ethash. Mentrestant, l’equip de desenvolupament treballa en el segon mecanisme de consens, que s’anomenarà Prova de participació delegada en alçada del testimoni HeartBeat (HBTH-DPoS).

Un cop creat aquest nou algorisme, Metaverse canviarà al mecanisme de consens de prova delegada d’estaca. Aquest algorisme té diversos defectes. La primera és que es poden produir atacs si una entitat adquireix un gran nombre de fitxes ràpidament. El segon defecte es refereix als votants, que ja no participen en la xarxa després de triar un delegat.

Mecanisme de consens HBTH-DPoS

Mecanisme de consens metavers HBTH-DPoS. Font: Llibre blanc sobre metaversos

La resposta a aquests defectes dels desenvolupadors de Metaverse va ser en dos nous conceptes: HeartBeat i Token-Height. HeartBeat és una mesura de l’activitat recent dels usuaris a la xarxa, mentre que Token-Heights mesura el temps que un usuari ha mantingut ETP en una adreça de cartera..

Fitxes intel·ligents metaversos (MST)

Com que Metaverse es va basar en el concepte d’actius intel·ligents, cal que hi hagi actius digitals existents perquè els contractes intel·ligents funcionin a la cadena de blocs. El disseny de MST és tal que el seu conjunt de dades el descriu com un actiu. Quan es crea, la descripció de les dades hauria de ser difícil de modificar i reutilitzar.

Un cop registrats els actius, han de ser reconeguts per altres usuaris per tal de formar atributs, valor i atributs operatius. Tots aquests es mostraran en els canvis de preus i operacions de mercat.

Per ajudar els usuaris a demostrar l’existència d’actius, Metaverse planeja utilitzar intermediaris (anomenats oracles) que proporcionaran dades fora de la cadena que demostrin l’existència d’actius i el seu valor. Els oracles també seran responsables de proporcionar puntuacions de crèdit per a identitats digitals.

El testimoni ETP

El testimoni ETP va rebre el nom d ‘”Entropia”, la 2a Llei de la Termodinàmica que s’utilitza per descriure el caos en un sistema. L’ETP és un testimoni d’utilitat, que el fa només realment valuós dins de l’ecosistema Metaverse com a comissió per a miners i desenvolupadors o com a garantia.

Tarifes i recompenses ETP

Hi haurà càrrecs a la xarxa Metaverse cobrats a ETP per diverses transaccions, inclosa la verificació d’actius i identitats per part d’oracles, convertir-se en un oracle, registrar un avatar i crear actius digitals..

Recompenses de subministrament i mineria d’ETP

Subministrament total d’ETP i recompenses de blocs al llarg del temps. Font: Llibre blanc sobre metaversos

Actualment, els miners poden rebre una recompensa de 3 ETP per extraure un bloc a la cadena de blocs Metaverse. Aquesta quantitat baixarà un 5% per cada 100.000 blocs que s’extreuen. També hi ha una funció de bloqueig de dipòsits per als dipòsits i es donen recompenses als usuaris que bloquegen els seus dipòsits.

Comptabilitat de microinflació

Com que ETP és un testimoni d’utilitat, no té cap valor fora de la xarxa Metaverse i, per tant, no hauria d’estar subjecte a pressions inflacionistes. No obstant això, sempre es perden fitxes a causa de contrasenyes oblidades, descuit i mort, cosa que significa que el nombre d’ETP en circulació disminuirà constantment. Per aquest motiu, el model econòmic de l’ETP té incorporada una microinflació quan augmenta el nombre circulant d’ETP.

Rendiment del preu ETP

L’ICO inicial del testimoni ETP es va celebrar el 5 de setembre de 2016. Cada testimoni tenia un preu de 0,30 dòlars i l’ICO va recaptar aproximadament 2 milions de dòlars. Des de llavors, ha tingut una mica de muntanya russa pujant a gairebé 6 dòlars el juny del 2017 i després va baixar de 0,60 dòlars el setembre del 2017, fins a tornar a pujar a gairebé 5 dòlars a l’octubre. Va rebotar entre 2,50 i 5,00 dòlars per a la resta del 2017 i, a continuació, va caure junt amb la resta de mercats de criptomonedes, cotitzant fins a 0,52 dòlars el juny del 2018.

HitBTC MTP

Registreu-vos a HitBTC i compreu tokens MTP

Des de llavors, ha experimentat una recuperació i, a partir del 14 de setembre de 2018, cotitza a 3,35 dòlars i ha estat una de les monedes amb millor rendiment en els tres mesos anteriors. Aquest ral·li s’ha produït després del llançament de l’actualització principal de la xarxa, que permet als usuaris crear les seves identitats digitals personals i també emetre dos tipus de tokens: el token intel·ligent Metaverse (MST) i el token identificable metaverso (MIT)..

El canvi més gran per ETP és TOPBTC, on el iuan xinès és la moneda principal que s’utilitza per a les compres. Bitfinex també té un volum de comerç decent, amb la compra d’ETP allà amb USD, BTC i ETH. Finalment, HitBTC té bons volums i ETP es pot comprar mitjançant una gran varietat de criptografies.

ETP de mineria i emmagatzematge

La mineria ETP encara és possible a l’algorisme Ethash i hauria de romandre així durant diversos anys. S’hauria d’utilitzar un grup miner perquè la mineria en solitari no serà rendible tret que tingueu una explotació minera. Hi ha molts grups de mineria diferents per triar, així que busqueu-ne un de baixos honoraris i amb bona reputació.

Estadístiques de mineria metaversa

Estadístiques de mineria de metaversos i agrupacions ETP principals. Font: Explorador de metaversos

El vostre ETP es pot emmagatzemar al lloc natiu Cartera metaversa, que està disponible com a versió d’escriptori, versió web i versió mòbil per a Android i iOS.

Actualment, Metaverse no és compatible amb cap de les carteres de maquinari del mercat.

Full de ruta metaversa

La xarxa principal de Metaverse es va publicar el febrer de 2017. El 6 de juny de 2018, la xarxa principal es va actualitzar la versió de Supernova, que incloïa una cartera de node complet i va establir les bases per a la millora de la identitat digital i dels recursos digitals..

La següent fase s’anomena Pillars i s’espera que es publiqui a finals del 2018 a la xarxa de proves i al primer trimestre del 2019 a la xarxa principal. És un Metaverse més lleuger, més ràpid i més segur dividit en dues versions: intercanvi descentralitzat d’actius digitals i millora de la identitat digital.

Conclusió

És obvi que Viewfin.com, propietari dels drets del Metaverse, va veure com de revolucionària seria la tecnologia de contractes intel·ligents d’Ethereum, però no només van decidir combinar-la, sinó crear alguna cosa que considerin que serà millor i més útil especialment quan es tenen en compte les necessitats del mercat xinès.

En essència, Metaverse és una altra versió xinesa d’Ethereum. Queda per veure si supera Ethereum.

Dit això, ja podem veure el potencial que ofereix Metaverse en les obres d’empreses com ZenGold, que digitalitza l’or físic i verifica l’existència i el valor de l’actiu a la cadena de blocs Metaverse.

Hi ha diverses empreses xineses que ja han començat a construir plataformes a la cadena de blocs Metaverse i, amb l’augment de la difusió mundial, estem vigilant de prop per veure com comença l’adopció mundial de la tecnologia.

Metaverse ha tingut un bon rendiment i és un projecte per mantenir els ulls posats en els propers mesos i anys.

Imatge destacada mitjançant Metaverse

Exempció de responsabilitat: són les opinions de l’escriptor i no s’han de considerar consells d’inversió. Els lectors han de fer la seva pròpia investigació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me