Ethos Review: projecte per llançar una nova cartera per a mòbils: val la pena mirar-la?

Ha aparegut un nou i interessant projecte de criptomoneda que pretén crear una cartera mòbil i una moneda. Hipotèticament ajudarà a l’adopció massiva de criptomoneda si té èxit.

Aquest projecte s’anomena Ethos. No s’ha de confondre amb el sistema operatiu “EthOs” amb un nom similar. Ethos crearà una cartera mòbil de múltiples actius amb un disseny de seguretat de claus intel·ligents únic.

Bàner superior IQ Mining

A més, permetrà als seus usuaris fer un seguiment dels actius d’altres plataformes, com el de com Coin.fyi funciona. La cartera també permetrà una diversificació ràpida i senzilla d’actius sense la necessitat de coneixements avançats de negociació.

L’empresa llançarà la seva pròpia moneda criptogràfica, Ethos Token. El testimoni pot tenir diferents usos en el futur un cop la plataforma sigui més popular.

La cartera Ethos

Cartera mòbil Ethos

Imatge mitjançant ethos.io

L’empresa que hi ha darrere d’Ethos descriu a si mateixa com “una empresa de serveis de criptomoneda impulsada per persones”. Sembla que el principal atractiu per a la plataforma Ethos és la cartera mòbil de múltiples actius que estan desenvolupant.

Segons el lloc web oficial, la cartera admetrà tokens bitcoin, “altcoins” i ERC-20. No es proporcionen més detalls sobre quins altres monedes alternatius seran compatibles.

La cartera suposadament permetrà una diversificació automàtica ràpida i basada en categories. Per exemple, sembla que si dipositeu només bitcoins, podríeu utilitzar la cartera per diversificar aquest bitxo en diversos altres actius criptogràfics ràpidament. Aparentment, la cartera us permetrà triar en quins tipus d’actius voleu diversificar, com ara fitxes de plataforma, fitxes d’utilitat, monedes de privadesa, etc..

El lloc també afirma que la cartera serà un foc per a l’activitat de llançament aeri. En concret, ethos afirma que mantindrà moltes associacions amb altres projectes de blockchain que realitzaran gotes d’aire a les carteres ethos.

Recentment, les gotes d’aire han estat una manera una mica popular d’alguns projectes de blockchain més petits per aconseguir fitxes en mans del públic. Tot i això, les gotes d’aire també han estat motiu de confusió, ja que alguns usuaris no entenen quin tipus de cartera és necessària per rebre-les per llançament. Vam escriure sobre això anteriorment sobre el llançament aeri OmiseGO.

Sembla probable que les gotes d’aire que es produirien a la plataforma Ethos no siguin realment “gotes d’aire” tal com es defineixen avui en dia, que normalment signifiquen els tokens ERC-20 que s’atorguen als titulars de l’ETH. En canvi, podria tractar-se d’un mètode de distribució propietari que només s’utilitza a la seva plataforma.

L’empresa encara no ha especificat amb quins socis han realitzat tractes, però afirmen que ja en tenen diversos i n’hi ha molts més amb il·lusió per participar-hi.

El testimoni Ethos

Logotip d’Ethos


Testimonial Ethos. Imatge mitjançant Fotolia

El lloc web oficial també descriu una moneda nativa que existirà per a la cartera. Tanmateix, el lloc sembla una mica insegur de si mateix pel que fa a què serveix realment el testimoni Ethos.

En primer lloc, afirma que els tokens Ethos es poden enviar a qualsevol lloc sense comissions de transacció. Tanmateix, també afirma que els tokens Ethos es poden utilitzar per pagar les comissions de transacció (així com altres “serveis” no especificats a la plataforma).

Si els usuaris poden pagar, per exemple, comissions de transaccions de bitcoins mitjançant fitxes ethos, pot ser un cas d’ús convincent si el resultat són taxes de transacció més baixes. No sembla que això s’expliqui al lloc principal i, per tant, és difícil determinar exactament el que volen dir aquí.

Aprofundint una mica més, hem trobat el del projecte paper blanc. El paper en si està amagat dins de les preguntes més freqüents sota una pregunta específica. Una estranya opció de disseny, com a mínim.

Segons el llibre blanc, les fitxes s’utilitzaran per fer tasques bastant senzilles com “reduir els costos per als consumidors per a transaccions relacionades amb la criptografia”. Després n’hi ha poques que siguin més difícils de desxifrar. Feu el possible per entendre-ho: “creeu un mecanisme de transferència de micropagament escalable per a tots els serveis de la plataforma”. La vostra suposició probablement sigui tan bona com la nostra.

Al lloc web principal hi ha descripcions encara més vagues, com ara dient que Ethos Tokens “[permeten] als consumidors interactuar de manera segura directament amb cadenes de blocs”. Per tant, diuen que és implícitament “insegur” per “interfície directa amb cadenes de blocs”?

El lloc també és força prudent i utilitza qüestions legals específiques. Especifica en termes incerts que els tokens Ethos no són accions de la companyia. No aporten drets de vot ni donen dret a ningú a dividends. Probablement, això es fa com una mesura per dissuadir la SEC etiquetatge la seva moneda com a “seguretat”.

A la mateixa pàgina, el lloc fa comentaris encara més vagos que impliquen que els tokens Ethos es poden “utilitzar per enviar valor, de manera similar a PayPal”, però diu que probablement no es produirà fins al futur.

El que volen dir amb això no està clar, ja que no estem segurs de si diuen que es poden fer transaccions de Ethos Tokens com a mitjà per moure valor o si seran una mena de testimoni representatiu de la moneda fiduciària o alguna cosa més. El llibre blanc suggereix això relacionat amb el suport fiat, i escriu que “una peça bàsica de la plataforma Ethos és una plataforma de passarel·la i diversificació de Fiat”.

Pensaments finals

Una cartera de diversos actius fàcil d’utilitzar probablement trobarà públic a la comunitat de criptomonedes. Especialment entre aquells que són nous a la criptomoneda i que no volen descarregar moltes carteres de node completes al seu equip amb molts centenars de gigabytes de dades de cadena de blocs. De la mateixa manera, no és segur emmagatzemar actius a borses a llarg termini i, per tant, les carteres de múltiples actius són atractives.

Tot i això, Ethos pot estar darrere d’alguna de les seves competències. Carteres multi-actius com Exodus i Jaxx ja existeixen i són força populars. A més, aquest any sortiran noves carteres multiactius que ofereixen incentius addicionals. Per exemple, Celsius Network llançarà les seves pròpies carteres multi-actius que permetran als usuaris guanyar interessos sobre la criptomoneda dipositada a un ritme del 9% anual..

No obstant això, si els avantatges que ofereix el testimoni Ethos són prou convincents, pot atraure usuaris. Sobretot si necessiten fer moltes transaccions petites i si la plataforma Ethos és capaç d’abaixar els seus honoraris de transacció d’alguna manera.

Tanmateix, això no està clar en aquest moment. En qualsevol cas, Ethos és un projecte per mantenir els ulls posats. Podria tenir algunes funcions interessants quan la cartera es publiqués en algun moment proper.

Imatge destacada a través de Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me