Estudi de cas d’aprenentatge automàtic per a la gestió de carteres de criptografia: setmana 7

>

És un déjà vu.

L’estratègia de cartera de Nomics ML ha continuat trencant la competència amb una altra setmana estel·lar. Gairebé sembla que necessitem afegir més estratègies per aconseguir una millor competència.

Durant l’últim mes, el nostre equip ha estat seguint el rendiment de 4 estratègies de cartera diferents. Aquests inclouen carteres seleccionades mitjançant l’aprenentatge automàtic de Nomics, CoinGecko, indexació de capitalització de mercat i un simple Bitcoin HODL.

Fins aquest moment, ens han impressionat completament els resultats de l’estratègia d’aprenentatge automàtic Nomics. S’ha separat del paquet amb resultats de rendiment constants durant les darreres 6 setmanes.

Ara n’hi ha prou amb Nomics, ara comencem a aprofundir en els resultats de la setmana passada i a veure què hem alineat per a la nostra setena setmana de l’estudi!

Recordatori: la metodologia d’aquest estudi es va esbossar per primera vegada al nostre article anterior.

Seguiu els progressos d’aquest estudi sobre la gamba.

Resultats de la setmana 6

L’estudi fa només sis setmanes que s’ha publicat fins ara, però fins ara totes les setmanes han estat un xoc. Tot i que la primera setmana va mostrar una forta preferència per Bitcoin, l’estratègia Nomics ML ha pres les regnes i s’ha coronat rei. La pregunta continua sent: durarà?

# 1 Bitcoin

Bitcoin va lluitar per actuar durant la setmana passada. Només es va començar a veure alguns moviments de preus cap al final de la setmana, de manera que la setmana vinent podríem veure una acció divertida de preus.

Després de la sisena setmana del nostre estudi, Bitcoin té el segon rendiment més baix de qualsevol estratègia que estem provant.


Valor final de la cartera de Bitcoin: 1.126,87 dòlars.

# 2 Índex dels 10 primers

A causa del mediocre rendiment de Bitcoin, s’esperava que una cartera basada en un índex ponderat al mercat també experimentés un rendiment similar al llarg de la setmana passada des que Bitcoin va mantenir aproximadament 77% del valor de la cartera.

A mesura que la cartera es continua reequilibrant, podrem entendre millor com la cartera es desviarà de la simple cartera Bitcoin HODL.

Valor de la cartera de l’índex Top 10 final: 1.135,34 dòlars.

# 3 Moneda Gecko

La cartera de Coin Gecko va experimentar uns resultats de poc rendiment durant la setmana.

Els principals guanyadors seleccionats per l’estratègia Coin Gecko són:

 • Ethereum (ETH): +6,11% Els darrers 7 dies

 • NEO (NEO): +4,02% Els darrers 7 dies

 • Bitcoin (BTC): +3,14% Els darrers 7 dies

Hi havia cap major perdedors seleccionats per l’estratègia Coin Gecko. Tot i això, de les quatre carteres que estem estudiant, Coin Gecko està tenint el pitjor rendiment.

Valor de la cartera de Coin Gecko final: 1.112,29 dòlars.

# 4 Nomics ML

L’estratègia d’aprenentatge automàtic Nomics ha mantingut un bon avantatge contra la competència. El benefici previst de la setmana passada va ser de +27,69% a tots els recursos seleccionats. Amb un rendiment final de cartera de +13,91%, la cartera va tenir un rendiment inferior a les projeccions, però va superar la resta de carteres.

Els principals guanyadors seleccionats per l’estratègia Nomics ML inclouen:

 • Aave (PRESTAR): +77,68% Els darrers 7 dies

 • PERDUT (PERDUT): +27,82% Els darrers 7 dies

 • Ren (REN): +28,12% Els darrers 7 dies

 • Augur (REP): +18,92% Els darrers 7 dies

Els principals perdedors seleccionats per l’estratègia Nomics ML inclouen:

 • Verge (XVG): -17,61% Els darrers 7 dies

 • Horitzó (ZEN): -7,76% Els darrers 7 dies

 • Siacoin (SC): -5,12% Els darrers 7 dies

En general, aquesta setmana s’ha vist una bona selecció d’actius que han tingut un rendiment raonablement bo.

Valor de la cartera de Nomics ML final: 1.673,02 dòlars.

Conclusions

L’estratègia Nomics ML ha mantingut un avantatge constant respecte a les altres estratègies des de la segona setmana d’aquest estudi. No ho podem fer per predir el rendiment futur, però els resultats són prometedors.

Nota: L’objectiu d’aquest estudi és avaluar cadascuna d’aquestes estratègies a llarg termini. Encara no podem treure conclusions sobre el potencial a llarg termini d’aquestes estratègies al cap de poques setmanes. Com a resultat, hauríem d’aconseguir aquests resultats amb un gra de sal. No obstant això, han estat unes setmanes interessants!

Canvis d’estratègia de la setmana 7

Ara que hem cobert els resultats de la setmana passada, és hora de detallar com canviarem cadascuna d’aquestes carteres per a la setmana que ve.

Estratègia Nomics ML

L’Estratègia Nomics ML aprofita les prediccions de preus de 7 dies generades pel motor Nomics ML. Aquestes prediccions de preus s’utilitzen per determinar quins actius s’han de col·locar a la nostra cartera durant aquesta setmana. Podeu trobar informació addicional sobre la metodologia al nostre article anterior.

Assignacions de carteres

Els següents actius es van assignar exactament el 10% del valor de la cartera per a la segona setmana d’aquest estudi.

1. Aave (PRESTAR)

 • Benefici previst per a 7 dies: +91,4%

2. Chiliz (CHZ)

 • Benefici previst per a 7 dies: +44,91%

3. Augur (REP)

 • Benefici previst per a 7 dies: +17,6%

4. Siacoin (SC)

 • Benefici previst per a 7 dies: +16,77%

5. Ren (REN)

 • Benefici previst per a 7 dies: +14,14%

6. Xarxa Kyber (KNC)

 • Benefici previst per a 7 dies: +13,27%

7. Golem (GNT)

 • Benefici previst per a 7 dies: +12,41%

8. Testimoni bàsic d’atenció (BAT)

 • Benefici previst per a 7 dies: +9,37%

9. BitShares (BTS)

 • Benefici previst per a 7 dies: +8,45%

10. Ontologia (ONT)

 • Benefici previst per a 7 dies: +7,25%

Recordatori: només incloem els actius disponibles a Binance en aquesta cartera.

L’estimació mitjana del rendiment és de 23,56% durant els propers 7 dies per a aquesta cartera.

Estratègia de puntuació de monedes Gecko

L’Estratègia de puntuació de monedes Gecko utilitza la puntuació “Gecko” que es calcula amb el popular lloc de dades “CoinGecko”. Aquestes puntuacions d’actius s’utilitzen per determinar els actius a llarg termini més prometedors que s’han d’incloure en una cartera. Podeu trobar informació addicional sobre la metodologia al nostre article anterior.

Assignacions de carteres

Els següents actius es van assignar exactament el 10% del valor de la cartera durant la primera setmana d’aquest estudi.

1. Bitcoin (BTC): puntuació: 87%

2. Ethereum (ETH): puntuació: 79%

3. EOS (EOS): puntuació: 72%

4. XRP (XRP): puntuació: 71%

5. TRON (TRX) – Puntuació: 70%

6. Bitcoin Cash (BCH): puntuació: 70%

7. Estel·lar (XLM) – Puntuació: 69%

8. NEO (NEO) – Puntuació: 68%

9. Litecoin (LTC) – Puntuació: 68%

10. Monero (XMR) – Puntuació: 68%

Nota: no hi ha hagut cap canvi a la cartera de la setmana passada. Això significa que deixarem les assignacions al 10% per a cadascun dels actius anteriors i simplement reequilibrarem la cartera una vegada.

Estratègia de l’índex de capitalització de mercat de monedes

L’estratègia de l’índex de capitalització del mercat de monedes utilitza els límits del mercat d’actius que calcula “CoinMarketCap” per determinar quins actius s’han d’incloure a la cartera. Podeu trobar informació addicional sobre la metodologia al nostre article anterior.

Assignacions de carteres

Les assignacions per a l’estratègia de cartera de l’índex Top 10 seran les següents aquesta setmana.

1. Bitcoin (BTC): assignació del 76,43%

2. Ethereum (ETH): assignació d’un 11,66%

3. XRP (XRP): assignació del 4,2%

4. Bitcoin Cash (BCH): 1,91% assignació

5. Litecoin (LTC): 1,24% assignació

6. Binance Coin (BNB): assignació de l’1,1%

7. EOS (EOS): assignació del 1,03%

8. Cardano (ADA): 0,92% Assignació

9. Tezos (XTZ): assignació del 0,85%

10. Chainlink (LINK): assignació del 0,66% (ACTIU NOU)

Nota: l’únic recurs nou de la llista és “Chainlink”, que substitueix “Stellar” de l’índex de la setmana passada. També ajustarem les assignacions perquè coincideixin amb els nous percentatges i executarem una única operació de reequilibri.

Estratègia Bitcoin Hold

La més senzilla de les estratègies que explorarem és un simple Bitcoin HODL. L’estratègia Bitcoin HODL ens permetrà comparar aquestes altres estratègies amb el rendiment dels preus de Bitcoin. Podeu trobar informació addicional sobre la metodologia al nostre article anterior.

Assignacions de carteres

100% Bitcoin

Nota: no hi haurà canvis ni reequilibris a la cartera Bitcoin HODL.

Seguiu juntament amb Shrimpy

Tothom pot seguir aquest estudi seguint els canvis i el rendiment de la cartera dins de l’aplicació Shrimpy. Hem creat un líder a l’intercanvi Binance anomenat MLCaseStudy. Aquest líder s’actualitzarà setmanalment per incloure les darreres assignacions de cartera.

Seguiu MLCaseStudy a Shrimpy.

Exempció de responsabilitat

El contingut només té finalitats informatives, no heu d’interpretar aquesta informació ni cap altre material com a consells legals, fiscals, d’inversió, financers o d’altres tipus. Res del contingut del nostre lloc constitueix una sol·licitud, recomanació, aval o oferta de Shrimpy o de qualsevol tercer proveïdor de serveis per comprar o vendre cap valor o altres instruments financers en aquesta o en qualsevol altra jurisdicció en la qual aquesta sol·licitud o oferta seria il·legal les lleis sobre valors d’aquesta jurisdicció.

Tot el contingut d’aquest lloc és informació de caràcter general i no tracta les circumstàncies d’una persona o entitat en particular. Res del lloc no constitueix assessorament professional i / o financer, ni cap informació del lloc constitueix una declaració completa o completa dels assumptes discutits o de la llei relacionada. Vostè sol assumeix l’única responsabilitat d’avaluar els mèrits i els riscos associats a l’ús de qualsevol informació o altre contingut del lloc abans de prendre decisions basades en aquesta informació o en un altre contingut. A canvi d’utilitzar el lloc, accepteu no responsabilitzar Shrimpy, els seus afiliats o qualsevol tercer proveïdor de serveis de qualsevol possible reclamació de danys i perjudicis derivada de qualsevol decisió que prengueu a partir d’informació o d’altres continguts posats a la vostra disposició a través del lloc..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map