Entrevista Horizen: com ZEN dóna vida a la privadesa

Se us perdonaria que penséssiu que el canvi de nom Horizen de ZenCash era un simple canvi de marca.

Tot i això, en realitat es tracta d’una expansió de marca. És el primer pas d’una sèrie d’actualitzacions i millores que es configuren per sobrecarregar el projecte i obrir-lo a un nou capítol d’adopció..

Tot i que el nou nom no canviarà el propòsit o el patrimoni ZEN subjacent, és una forma refrescant que el projecte es converteixi en una nova i emocionant tecnologia. Tecnologia que inclou governança de blockchain i funcionalitat de contractes intel·ligents, entre d’altres.

En aquest post, farem un cop d’ull al projecte actualitzat que seguirà amb una entrevista exclusiva de Rowan Stone, membre de l’equip Horizen.

Abans d’arribar-hi, comencem amb una mica d’història

Principis de ZenCash

ZenCash (ZEN) era un projecte que en realitat era una bifurcació.

Els desenvolupadors de ZenCash van obtenir el codi de Zclassic el 23 de maig de 2017. ZClassic és en realitat un clon de la coneguda moneda de privadesa de ZCash. El motiu principal de la forquilla ZClassic va ser a causa del controvertit “fons del fundador”, així com del lent inici de la mineria.

Fork of Fork a ZenCash

Forquilla de Forquilla de ZCash

Els desenvolupadors de ZenCash volien desenvolupar una moneda de privadesa única que tingués com a base el zk-SNARK i la base de transaccions blindada. Per tant, al bloc 110.000 de la cadena de blocs ZClassic es va llançar ZenCash.

Algunes de les funcions més interessants que diferencien ZenCash dels seus contemporanis inclouen l’ús del xifratge TLS de punta a punta en les transaccions. Això va fer que les transaccions ZEN fossin més segures del que serien en altres cadenes.

També teníeu la versió de ZenCash de masternodes anomenada “nodes segurs”. Es tracta bàsicament de nodes de la xarxa ZenCash que participaran en el seu ZEN per participar en la governança de la xarxa votant decisions importants.

També hi havia diverses altres funcions, com ara ZenChat, ZenHide i ZenPub, que van fer que el projecte fos molt més atractiu.

Expansió de marca Horizen


El 22 d’agost, l’equip ZenCash va anunciar l’alliberament de Horizen. Segons l’anunci, el president d’Horizen, Robert Viglione, va afirmar que:

El que es va llançar inicialment com a criptomoneda centrada en la privadesa s’ha transformat en una plataforma molt més àmplia i amb una gran capacitat que acollirà una gran varietat d’aplicacions centrades en la privadesa, incloses les publicacions i missatgeria segures.

Per tant, volien un nom que representés amb més precisió el seu propòsit de promoure el “dret fonamental de la intimitat a tot el món”..

Tot i que el nou nom és emocionant per si mateix, hi ha una sèrie d’altres actualitzacions i millores tecnològiques que s’estan treballant. Aquests inclouen el llançament d’una nova i revolucionària plataforma que permetrà als usuaris crear la seva pròpia aplicació centrada en la privadesa.

Horitzó també s’unirà a una llista de socis per crear una cartera insígnia nova. Juntament amb els seus socis, també tenen previst introduir protocols blockDAG i un sistema de tresoreria basat en DAO. Aquests podrien ajudar en l’escala i la governança de la xarxa.

Entrevista amb Horizen’s Rowan Stone

Rowan Stone

Rowan Stone, desenvolupament de Busines

És evident que la marca i el full de ruta de Horizen semblen emocionants. No obstant això, hi ha diverses preguntes que vam tenir per a l’equip sobre la tecnologia i les perspectives futures d’Horizen.

Per a això, ens dirigim a Rowan Stone, el director de desenvolupament empresarial. Va tenir l’amabilitat de respondre una llista de les nostres preguntes.

Oficina de monedes:

El nom Horizen és molt més únic que Zencash i us permet agitar el sobrenom de ZCash. Podeu donar-nos alguns altres motius pels quals us heu establert a Horizen?

Rowan Stone:

La raó principal per canviar el nom de l’organització va ser que la part ‘efectiu’ del nostre nom anterior era limitant i no representava l’estat ni les ambicions del projecte..

El nou nom, Horizen, reforça que el projecte és futurista i visionari i ampliarà els horitzons del que la comunitat pot aconseguir al món mitjançant la plataforma.

CB:

Veig que dues tecnologies que esteu pensant implementar a Horizen són protocols blockDAG i un sistema de tresoreria basat en DAO. Podeu explicar els beneficis que cadascun d’aquests podria aportar a Horizen.

RS:

El nostre objectiu és crear una “Apple App Store” descentralitzada, però hi ha molts reptes tècnics que cal superar abans de fer realitat aquesta visió. Al nostre parer, dos dels majors reptes tècnics que afecten la nostra indústria són:

1) Escalat. No podeu crear productes de mercat massiu a la part superior d’una cadena que no tingui una solució d’escala forta.

Tenim un enfocament doble en aquest problema. Les nostres aplicacions s’executaran en cadenes laterals per evitar la desacceleració de la nostra cadena principal, que soluciona part del problema, però les cadenes laterals encara han de comunicar-se eficaçment amb la cadena principal, de manera que per garantir que tot el projecte pugui escalar eficaçment, ens hem associat amb Blockchain R&Gegants D, IOHK, per explorar i desenvolupar una solució d’escala adequada per a la nostra cadena principal. 8 mesos després, ens hem fixat en l’objectiu de passar a un blockDAG (gràfic acílic dirigit basat en blocs) que permetrà solucionar diversos blocs simultàniament i per tant, augmentarà dràsticament el nostre rendiment transaccional alhora que col·lapsarà la dificultat minera que esperem que ajudi a la descentralització.

Podeu trobar més informació sobre la nostra associació amb IOHK en aquest document publicació al bloc a partir del gener de 2018.

2) Governança. Els projectes impulsats per la comunitat requereixen sistemes de governança robustos per garantir que funcionin de forma coherent amb els millors desitjos de les comunitats i no sucumbisquen a un debat intern constant i ineficient, tal com s’ha vist en projectes que tenen sistemes de governança inferiors als ideals. es posa en marxa, tenim la intenció de traslladar gradualment els poders de presa de decisions a la nostra comunitat, cosa que permet als nostres usuaris guiar el projecte i, alhora, garantir que el projecte no depengui excessivament de l’equip actual.

Podeu trobar més informació sobre el nostre proper DAO en aquest document publicació al bloc a partir del juliol de 2018

CB:

Vosaltres també esteu intentant crear la plataforma Horizen perquè els desenvolupadors puguin crear aplicacions habilitades per a la privadesa. Quina és la línia de temps per a això i teniu més detalls per a nosaltres?

RS:

El nostre objectiu és disposar de SDK, guies detallades per a desenvolupadors i diverses eines per a desenvolupadors a finals del primer semestre de 2019. Actualment, estem treballant en una nova solució de cadena lateral descentralitzada que funcionarà a la part superior de la nostra xarxa de súper nodes. El nostre llibre blanc de la cadena lateral es publicarà ben aviat, així que vigileu el nostre lloc web i els canals socials per obtenir més informació.

Una plataforma d’aplicacions només és tan forta com la infraestructura sobre la qual es basa; per tal de donar suport a la plataforma, Horizen ha incentivat i orquestrat la creació d’una de les xarxes de nodes més grans (si no la més gran) de la indústria amb més de 22.000 nodes actius..

CB:

Quin tipus d’aplicacions habilitades per a la privadesa podríem veure eventualment creades a la plataforma Horizen.

RS:

La nostra visió final és capacitar els usuaris perquè no només posseeixin, sinó també monetitzin selectivament, la seva empremta digital, que creiem que podria funcionar com una mena d’opció d’ingressos bàsics universals en els propers anys..

El penúltim pla, però, és situar-nos com una plataforma tecnològica líder que significa obrir la nostra infraestructura a usuaris i desenvolupadors de tot el món perquè puguin desenvolupar i monetitzar selectivament tot tipus d’aplicacions a la part superior d’Horizen..

La primera aplicació de tercers que es va construir a Horizen va ser creada recentment per un bufet d’advocats alemany que va veure un gran potencial a ZenChat, el nostre servei de missatgeria privada. Ara en fan servir la seva pròpia versió per comunicar informació crítica d’anada i tornada amb els clients i entre les seves pròpies oficines.

Ens fa molta il·lusió veure què es construirà a Horizen en el futur!

CB:

Esmenteu que la plataforma Horizen implementarà un ecosistema de finançament sostenible. Podeu ampliar-ho una mica més?

RS:

El mecanisme de finançament Horizen és una mica diferent a la norma en aquesta indústria, en lloc de finançar-se inicialment amb el 100% del capital requerit (a la ICO’s), els nostres 2 cofundadors (Rob Viglione i Rolf Versluis) van proporcionar el capital inicial requerit llançar el projecte abans de passar al mecanisme d’autofinançament altament sostenible que encara fem servir avui.

Una manera senzilla de descriure aquest mecanisme és una desviació de recompenses en bloc. Per cada bloc resolt, el 70% de la recompensa es reparteix entre la xarxa de miners, el 10% entre els operadors de Secure Nodes, el 10% entre la xarxa de Super Nodes i el 10% a la tresoreria que paga per Enginyeria, BD, Màrqueting, Propostes de la comunitat, esdeveniments, etc.

Aquest mecanisme senzill però altament eficaç garanteix que Horizen tindrà un pressupost mensual fiable durant molts anys.

CB:

A les notes de la versió, dieu que gran part de les innovacions de la versió de Horizen provenien de la vostra comunitat. Podeu explicar una mica més?

RS:

Horizen va néixer del desig de basar-se en algunes de les millors funcions de múltiples projectes de tota la indústria. Vam dedicar un temps considerable a investigar i escoltar els comentaris d’un gran nombre de comunitats diferents per assegurar-nos que vam començar amb un objectiu que no només ens emocionava, sinó que igualava una demanda real del mercat..

Com a projecte, Horizen participa constantment amb la comunitat i treballa dur per assegurar que es satisfacin les necessitats evolutives. Moltes de les millores bàsiques que hem fet a les nostres carteres i al programari de seguiment de nodes han estat aportades per la nostra comunitat, cosa que ens sentim molt orgullosos.

CB:

Fa uns mesos, ZenCash va patir un atac de despesa doble del 51%. Molta gent ho va atribuir a l’algoritme de mineria Equihash i a l’ús del poder de hash llogat. Tot i això, Horizen ha decidit mantenir-se en Equihash. Per què heu decidit fer això? Hi ha alguna possibilitat de canvis en l’algoritme de resum en el futur?

RS:

Les decisions crítiques, com canviar o no l’algoritme de hash, són un cas d’ús perfecte per al proper DAO.

Des que vam decidir continuar a EH200-9, hem vist augmentar la seguretat de la nostra xarxa, de manera que crec fermament que hem pres la decisió correcta per a la salut a llarg termini d’Horizen..

Abans de la introducció d’ASIC’s per part d’Innosilicon, Bitmain i ASICMiner, es podia llogar >El 120% del nostre nethash a NiceHash, mentre que en el moment d’escriure això només podeu llogar el 43% del nostre nethash a NiceHash (segons Crypto51).

Personalment, ho atribueixo a la reducció dels commutadors de beneficis de la GPU que utilitzen l’aplicació NiceHash, que regularment apuntava una quantitat relativament gran de Sol / s al mercat de lloguer d’Equihash. Aquest hash fàcilment disponible i extremadament barat va fer que fos fàcil superar un projecte amb 150MSol / s de potència hash sense necessitat de cap capital inicial..

Independentment de la millora que es percebi en la seguretat de la xarxa, des que ens van atacar hem desenvolupat una modificació del consens de Satoshi que fa retrocedir els incentius a favor de ser un bon actor augmentant dràsticament el cost d’un atac amb un sistema de penalització de retard de bloqueig. Es pot trobar més informació sobre aquest sistema aquí.

Encara es manté el nostre objectiu a llarg termini d’aconseguir resistència a la censura mitjançant una descentralització sistemàtica, simplement hem decidit que la millor manera d’arribar-hi per a la mineria ZEN és centrar-se en la introducció de tecnologies com el nostre proper BlockDAG que té el potencial de col·lapsar completament la mineria. dificultat en lloc de jugar al joc curt saltant a una cursa de gats i ratolins amb una varietat d’empreses extremadament ben finançades.

CB:

Actualment, ZEN cotitza en força borses. Teniu previst altres llistats d’intercanvi en un futur proper?

RS:

Ens queden molts trucs per sobre de les nostres mànigues, vigilem els nostres canals socials i assegureu-vos de sintonitzar les actualitzacions quinzenals per conèixer les notícies abans que ningú!

CB:

A part de col·laborar amb IOHK, també us heu associat amb Infopulse. Amb què ajuden específicament Horizen?

RS:

Tenim 3 equips d’enginyeria que col·laboren en tot Horizen:

 • Enginyeria bàsica, l’equip intern responsable del nostre blockchain, integracions de socis, infraestructures i gestió dels nostres equips d’enginyeria de tercers, entre moltes altres coses.
 • InfoPulse, els nostres socis ucraïnesos que treballen estretament amb IOHK per fer realitat els resultats dels treballs de recerca, així com ajudar-nos a escriure i provar un codi per a diversos propòsits.
 • CryptoParticle, el nostre crack team de desenvolupadors amb seu a Los Angeles que ajuda en tot, des del desenvolupament de carteres fins a millores i lliuraments de programari.

Tenim la sort de treballar amb gent realment fantàstica.

CB:

Hi ha alguna altra associació que tingueu o tingueu previst establir en algun moment?

RS:

Més enllà de Code Particle, InfoPulse i IOHK, tenim dues associacions més de les quals estem molt orgullosos:

 • BitGive, un projecte que aprofita Bitcoin & Blockchain per a la filantropia global
 • BlueFrontiers, un projecte que treballa per crear illes flotants sostenibles amb marcs de govern únics

CB:

Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir amb nosaltres sobre el canvi de marca, la plataforma Horizen o l’estat del projecte en general.

RS:

Hem estat treballant molt dur per portar diversos projectes al mercat, en els propers 6 mesos veureu:

 • El llançament del nostre llibre blanc descentralitzat de la cadena lateral
 • Llançament de la nostra nova cartera insígnia per a Windows, Mac & Linux
 • L’entrega del nostre sistema DAO del Tresor
 • Llançament de les nostres noves carteres mòbils per a iOS & Android

Estigueu al dia de les darreres novetats seguint-nos a Twitter, i subscriure’s al nostre YouTube canal.

Conclusió

És refrescant veure projectes de criptomoneda que no només tenen plans ambiciosos per al futur, sinó que també tenen un gran producte de treball estimat per la comunitat. Horizen n’és clarament un exemple.

A més, és probable que aquestes actualitzacions i els casos d’ús més amplis no només augmentin la consciència de ZEN, sinó també l’adopció. La plataforma Horizen permetrà una gran quantitat d’innovació i desenvolupament d’aplicacions centrades en la privadesa.

També és fantàstic veure que l’equip és extremadament obert i receptiu a les nombroses idees i preocupacions de la comunitat més àmplia. Això ha ajudat a configurar la seva trajectòria actual i, sens dubte, els ajudarà a avançar.

Per tant, a mesura que l’equip llançarà més actualitzacions i anuncis, anirem vigilant a l’horitzó.

Els millors llocs per comprar ZEN:

 • Binance
 • Bittrex
 • Huobi

Imatge destacada a través de Horizen.global

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me