Els robots de comerç criptogràfic més útils del 2020

>

Gestionar tots els aspectes de la vostra estratègia comercial de criptomonedes pot ser aclaparador. Si heu d’estar en línia dia i nit per operar, executar comandes precises, analitzar el mercat i implementar manualment l’estratègia que heu desenvolupat, tindreu una criptomoneda comercial de malson.

El comerç de criptografia no és el mateix que el comerç en borses tradicionals. Els mercats de criptomonedes mai prenen un descans. Els intercanvis executen operacions les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Per dormir tranquil, la majoria dels inversors en criptomonedes utilitzen els serveis de negociació de robots. Aquests robots comercials poden automatitzar una estratègia sense emocions. Totes les operacions es calculen i predeterminen amb precisió segons les condicions que definiu.

Tot i que el concepte sembla senzill, hi ha una gran varietat de serveis que ofereixen bots de negociació automatitzats. Alguns se centren en indicadors tècnics, operacions diàries i scripting, mentre que altres se centren en tècniques senzilles de gestió de carteres.

Desglossarem els 5 millors robots de negociació de criptomonedes que us poden ajudar a simplificar la manera de gestionar la vostra cartera. Cadascun d’aquests robots comercials té un propòsit únic que us pot ajudar a organitzar clarament la vostra estratègia d’una manera que us funcioni millor.

Gamba

Els robots de negociació de criptomonedes no necessiten ser complicats. A Gamba, hem tingut en compte aquesta idea. Com a resultat, hem creat els serveis comercials més sofisticats i extremadament fàcils d’utilitzar.

Shrimpy va ser dissenyat per inversors en criptografia per a inversors en criptografia. Persones que tenen previst romandre al mercat durant els propers 10 o 20 anys. En lloc de preocupar-se per la segona a segona marca del mercat, Shrimpy se centra en l’horitzó de deu anys. Està destinat a proporcionar una manera d’automatitzar la vostra cartera a llarg termini.

No hi ha altres serveis com Shrimpy. Simplement connecteu tots els comptes d’intercanvi, seleccioneu una cartera o estratègia d’indexació i observeu com Shrimpy manté la vostra cartera automàticament al llarg del temps. Se sent com HODLing 2.0.

En lloc de deixar que la vostra cartera reculli pols en una cartera de maquinari, Shrimpy reequilibra sistemàticament la vostra cartera. Quan dipositeu fons nous al vostre compte d’intercanvi, aquests fons es poden injectar automàticament a la vostra cartera mitjançant les nostres funcions avançades de mitjana de cost en dòlars.

Tot el que necessiteu per gestionar la vostra cartera es proporciona en una sola aplicació. Feu un seguiment del vostre rendiment al llarg del temps, ajusteu ràpidament la vostra cartera en funció de noves investigacions o moviments del mercat o simplement deixeu que Shrimpy ho automatitzi tot amb les nostres estratègies d’indexació dinàmica de classe mundial. És la solució definitiva de gestió d’actius personals per als propietaris de criptomonedes.

Shrimpy admet la connexió a qualsevol dels 16 millors intercanvis de criptomoneda, de manera que sempre podeu trobar un intercanvi que us funcioni perfectament. Si no podeu decidir un intercanvi únic, no és un problema. Enllaceu diversos intercanvis a Shrimpy per veure la vostra cartera a través d’intercanvis i gestionar tots els vostres comptes d’intercanvi mitjançant un únic tauler de control unificat.

Inscriviu-vos a Shrimpy avui mateix!

Preus

Shrimpy admet un nivell de subscripció gratuït i premium. El nivell gratuït només proporciona accés a funcions de control de cartera. Per començar a automatitzar la vostra cartera, us heu de subscriure al nivell “Professional”. Això us permet accedir a totes les funcions de gestió, comercialització i gestió de carteres que realment fan brillar Shrimpy.

El nivell professional comença a 13 dòlars al mes quan es factura anualment.

Coinrule

Coinrule és un servei de negociació automatitzat en augment que se centra en el comerç basat en indicadors. En lloc d’automatitzar una estratègia a llarg termini, Coinrule es preocupa per les intricades interaccions que es produeixen al mercat minut a minut. A mesura que el preu dels vostres actius canvia al llarg del dia, el robot de negociació automatitzat executarà les operacions de la vostra estratègia de negociació especificada.

Recomanem Coinrule per als comerciants de criptomonedes que vulguin ser pràctics amb els seus fons. Actualitzar contínuament la vostra estratègia i jugar amb els robots per obtenir els resultats òptims pot trigar molt de temps, de manera que aquest bot de negociació és ideal per a persones que tenen temps per invertir a aprendre plenament les estratègies que implementen..

Preus

El preu de Coinrule comença a un raonable 9,99 / mes, però augmenta ràpidament fins a 199,99 $ / mes per al pla més avançat. Amb 9,99 dòlars podeu connectar 2 comptes d’intercanvi i automatitzar 5 regles alhora.

Zignaly

Zignaly es pot considerar un competidor més complex de Coinrule. Proporcionant senyals de criptografia, indicadors i connectivitat TradingView, els comerciants poden executar una estratègia detallada combinant diverses estratègies basades en el senyal.

A més de negociar basat en diversos indicadors, Zignaly ha obert un terminal de negociació basat en la posició que permet als operadors establir ordres específiques a la borsa sense automatitzar l’estratègia.

Amb el gran nombre de funcions admeses per Zignaly, sorprèn que l’únic intercanvi que admetin sigui Binance. Sense un compte de Binance, esteu sense sort amb aquest servei.

Algunes de les funcions bàsiques que admeten són:

 • Stop loss loss

 • Senyals

 • TradingView Bot

 • Diversos objectius a partir de senyals

Preus

Actualment, només hi ha un nivell de preus únic per a l’aplicació Zignaly. Tot el que ofereixen es pot comprar per 15,99 dòlars al mes. Això inclou parells i posicions il·limitats.

Gunbot

Després de diversos anys al mercat, Gunbot segueix sent un dels competidors menys coneguts del mercat.

Gunbot és una aplicació d’escriptori que es descarrega per executar-la. Això significa que haureu d’executar el servei vosaltres mateixos les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana per garantir l’execució continuada de la vostra estratègia comercial. Això pot ser una preocupació per a molts comerciants que estan constantment en moviment. Configurar una màquina que funcioni les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana pot resultar costós i frustrant.

Algunes de les funcions més destacades de l’aplicació són:

 • Inversió de negociació

 • Final

 • Confirmació d’indicadors

Preus

Gunbot no és per a tothom. Inclou un dels preus més grans entre els bots comercials del mercat. El cost per començar pot ser de gairebé 1.000 dòlars si voleu tenir accés a enllaçar fins a cinc borses i totes les estratègies comercials. Certament no és per a tothom.

Haasbot

Per últim, però no menys important, HaasBot. HaasBot és una de les plataformes de bot de negociació més complexes (si no la més complexa) del mercat. Es pot pensar en això com “Gunbot on steroids”.

Haasbot no està dissenyat per a una persona mitjana. Està dissenyat específicament per a operadors avançats que entenen completament els detalls tècnics de les estratègies comercials.

Si busqueu una solució empresarial, Haasbot pot ser la solució per a vosaltres. La llista de funcions sembla que admet tot el que hi ha sota el sol. Des de la creació de mercats fins a la recuperació de zones.

Algunes de les característiques més notables inclouen:

 • Bot d’acumulació

 • Flash Crash Bot

 • Bot de Ping Pong

 • Bot de línies de tendència

Preus

Aquesta plataforma de bot de comerç de nivell empresarial té certament el preu de l’empresa. El nivell de preus més baix és de 200 $ / 3 mesos i augmenta ràpidament fins a 600 $ / 3 mesos.

Conclusió

Hi ha una gran varietat de bots comercials que tenen un propòsit específic. Tingueu cura a l’hora de seleccionar quin bot de negociació us convé més.

Abans de capbussar-vos en qualsevol bot comercial específic, tingueu en compte l’experiència que voleu tenir amb un bot comercial. Els robots comercials com Shrimpy estan dissenyats per ser senzills i automatitzar estratègies a llarg termini. D’altra banda, el comerç de robots com Haasbot estan dissenyats per donar suport a innombrables indicadors, estratègies complexes i configuració que requereix molt de temps.

Exploreu cadascun d’aquests serveis comercials de primer nivell mundial per trobar el que s’adapti als vostres objectius.

Quant a la Gamba

Gamba és una aplicació per construir fons d’índex de criptomonedes personalitzats, reequilibrar i gestionar una diversa cartera d’actius digitals. Automatitzeu la vostra cartera enllaçant a qualsevol dels 17 intercanvis de criptografia que admetem.

API Universal Crypto Exchange de Shrimpy estan dissenyats per a desenvolupadors. La integració amb les nostres API unificades us proporciona accés instantani a punts finals uniformes per al comerç, la recopilació de dades, la gestió d’usuaris i molt més en tots els principals intercanvis de criptomonedes..

Segueix-nos a Twitter i Facebook per obtenir actualitzacions i fer qualsevol pregunta a les nostres sorprenents i actives comunitats Telegrama & Discòrdia.

Gràcies per passar per aquí!

L’equip de Shrimpy

Bones lectures addicionals

Crypto Trading Bots: la guia completa

Com fer un bot de criptografia comercial mitjançant Python: una guia per a desenvolupadors

Automatització de comerç criptogràfic per a la gestió de carteres

Una comparació d’estratègies de reequilibri per a carteres de criptomonedes

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me